- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.401
anladın sen onu
bende senin gibi her sebzeyi severim hele karnıbahar ve bakla favorim :) şuan karnıbahar haşlıyorum akşama salata yapıcam
tek yemediğim sebze bamya ....
ne güzel canım biz bi süre annemlerle kalmak durumundayız o yüzden kural falan hiç tutmuyor mecbur arada izliyor bizim tontirik ama bi kaç reklam ve trt çocukta bi kaç programı onun harici uzun süreli pek bakmıyor zaten
bende senin gibi her sebzeyi severim hele karnıbahar ve bakla favorim :) şuan karnıbahar haşlıyorum akşama salata yapıcam
tek yemediğim sebze bamya ....
en doğrusu senin yaptığın ..ben uygulayamıyorum ama her zamanValla bence de kalsın bahar, hafta sonu üniv. arkadaşlarımla buluşacam ben, bebeleri alıp sokağa atacaktık kendimizi...
Doruk tv hiç izlemiyor, reklamlara da bakmıyor, sadece ilk açıldığında takılıyor biraz, sonra oyununa dönüyor. Ama benim prensip kararım, 2 yaşına kadar açmayacam.
hepatit yazı işlerine bi sor istersen sizin personel şubeniz yok dimi:26: her kuruma yazı gelmiştir çünkü
esım bugun delırdıgımı anlamıs gıbı ne desem tamam askım haklısın askım yardımcı olurum askım bundan sonra daha dıkkatlı olurum dıyıp duruyor.
bıde bu aralar ne ıstesem alıyor.gercı o konuda hakkını yıyemem ne zaman ıstesem gecde olsa almıstırda bu aralar abarttı gıbı gelıyor.
1 ay ıcınde dıor nemlendırıcı set ve makyaj setı, lancome rımel,derın dondurucu,cıkolatalar (godıva vs),
az oncede semaver, parfum,su duvar vs boyayan paıntzoom,tartı aldı.3 gundurde eve gec gelıyor.ama bılıyorum ıs yerınde.bırde 1 haftadır tutturdu alısverıs yapalım sana dıye.
ben mı kurtlanıyorum sızce.
he butun e maıllerı sıfrelerıde kontrol altımda ayrıca.
ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit
ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit
esım bugun delırdıgımı anlamıs gıbı ne desem tamam askım haklısın askım yardımcı olurum askım bundan sonra daha dıkkatlı olurum dıyıp duruyor.
bıde bu aralar ne ıstesem alıyor.gercı o konuda hakkını yıyemem ne zaman ıstesem gecde olsa almıstırda bu aralar abarttı gıbı gelıyor.
1 ay ıcınde dıor nemlendırıcı set ve makyaj setı, lancome rımel,derın dondurucu,cıkolatalar (godıva vs),
az oncede semaver, parfum,su duvar vs boyayan paıntzoom,tartı aldı.3 gundurde eve gec gelıyor.ama bılıyorum ıs yerınde.bırde 1 haftadır tutturdu alısverıs yapalım sana dıye.
ben mı kurtlanıyorum sızce.
he butun e maıllerı sıfrelerıde kontrol altımda ayrıca.
öznur kurtlanıyosun tabi kiiiiii
Babam geldi beni almaya, erken kavuşacam kuzuya, kaçıyorum.
Öptüm hepinizi...
belkıde asabıyetım tepeme vurduu nereye saldıracagımı sasırıyorum.
Al benden de o kadar...
Bi bamya bi de pırasa sevmem, öbürlerine bayılırımmmm.
Karnıbaharın her türlüsünün hastasıyım.
Hatta Yasemin hatırlar, hamileyken canımız karnıbahar kızartması çekmişti çok fena, kafayı yiyorduk burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?