2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annem 1 yıldır Doruk'la, daha bir defa tv açmadı.
Ama kv hiç bir diziyi kaçırmaz :)
Ben kuzuyu alıp başka odaya gidiyorum o zaman da.
Ama aynı evde sürekli yaşayınca zor tabi, haklısın...

bende senin gibi her sebzeyi severim hele karnıbahar ve bakla favorim :) şuan karnıbahar haşlıyorum akşama salata yapıcam

tek yemediğim sebze bamya ....

Al benden de o kadar...
Bi bamya bi de pırasa sevmem, öbürlerine bayılırımmmm.
Karnıbaharın her türlüsünün hastasıyım.
Hatta Yasemin hatırlar, hamileyken canımız karnıbahar kızartması çekmişti çok fena, kafayı yiyorduk burda

en doğrusu senin yaptığın ..ben uygulayamıyorum ama her zaman( cok sıkılıyorum evde ses olsun diye acıyorumarada .bir de eşim de ben de gece tv film v.s. olmadan uyuyamayız cok denedik olmaı maalesef..
hepatit yazı işlerine bi sor istersen sizin personel şubeniz yok dimi:26: her kuruma yazı gelmiştir çünkü

hehe yok canım ben direk il müdürlüğündeyim..personele de iz bakıyoruz..genelge gelmemiş bize daha elimde resmi gazete v.s. olmadan da diyemem md beye..suyun başındayım ama kendi işimi göremiyorum maalesef(

ya kızlar dua edin hafta sonları azad etsin beni müdür..nisana dek hafta sonu da mesai varmış ya bu hafta sonu eşim gelecek çok özledimmkuzumla eşimle zaman geçirmek istiyorum..

esım bugun delırdıgımı anlamıs gıbı ne desem tamam askım haklısın askım yardımcı olurum askım bundan sonra daha dıkkatlı olurum dıyıp duruyor.
bıde bu aralar ne ıstesem alıyor.gercı o konuda hakkını yıyemem ne zaman ıstesem gecde olsa almıstırda bu aralar abarttı gıbı gelıyor.
1 ay ıcınde dıor nemlendırıcı set ve makyaj setı, lancome rımel,derın dondurucu,cıkolatalar (godıva vs),
az oncede semaver, parfum,su duvar vs boyayan paıntzoom,tartı aldı.3 gundurde eve gec gelıyor.ama bılıyorum ıs yerınde.bırde 1 haftadır tutturdu alısverıs yapalım sana dıye.
ben mı kurtlanıyorum sızce.
he butun e maıllerı sıfrelerıde kontrol altımda ayrıca.

ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit

paınt zoom u ne yapacan dıye sormayın evle ılgılı herseye hastayımdır.

ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit

yaz kız yaz okuyorum ben
nazlı kaprıslı prenses senı

öznur kurtlanıyosun tabi kiiiiii

ben eve gideyim biraz evi toplamam lasım yarın annem temizlik için gelen kadının yanına gelecek oymasın beni :)) cok calısmam lasım bu aksam cokkk öptüm hepinizi

Ne kadar sebze varsa hepsine de bayılırım, hiç ayırmam, vejetaryen biri olarak :))
Karnıbahar kızartması aşerdiğimizi hatırlıyorum evet, annem araya araya pazarda bulmuştu da yarı kızarmış yarı çiğ vaziyette yemiştim, ben yedim diye de size yazmadıydım, bulamamıştınız çünkü..

Öznur, tadını çıkar, kurtlanıyorsun bence de..

Yazgı, saçmalama sende şimdi, kaç gündür nerelerde diye merak ettik burda seni, sen yaz ben okurum cevapta yazarım ayrıca..

Ayşegülcüm kolay gelsin sana..

Burcu, güle güle, kuzuyu öp benim için..

Ayferciğimin sesi soluğu çıkmıyor bugün, işler mi yoğun acaba, geçti mi sinirin bacım?

kızlar bizde güneşli havanın tadını çıkardık.
abim bizi aldı arabayla alanyadaki ablama alışveriş yaptık biraz
malum onunda hafta sonu dogum günü. yoladık kargoyla.
bizde dolaştık kumbir yedik bayıldı oglum sonra parkta oynadık eve geldik
şimdi uyudu ve yemek yapma zamanı gerçi karnım tokende yemek yapmayı hiç sevmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…