2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahhh ne sor ne ben söyleyeyim....

Ohhh sefan olsun, ne iyi yapmışsınız, sevindim sizin adınıza..

ahhh ahhh ne sor ne ben söyleyeyim....

İyi hadi sormuyorum, sakinleşince gel ama özletme kendini :))

ben geldim gidiyorum bitirmem gerekn raporlar var beni çeneye tutuyosunuz oğluşa geç kavuşuyorum baktım eçmişe asayiş berkemal sadece
alıngan çiçeeekkkk YAZGUCANNNN ben seni kaale alıyorum ama KK ya giremiyorum işim çok bea
ÖZNUR bayağı saçmalıyosun bulmuşun bööle kocayı tadını çıkar belli ki adamın aşkı depreşmiş

canım benide fazla kaale alan yok biz takılalım böleee

yok be yaw ole bı durum.

evet evet bayagı bi sacmalayıp kurtlanıyorum ben kesın

öznucum aynı şeyi düşünmedim değil valla yaşayıp görücez gece uyuttu bugünde dinlendim geceye hazırım :))

ata fıght club yaparmıs

selam selam selam...bis deldik kontrolden..
11 kilo olmuşuz 79 cm boyumuz..
balık yagına başlıoruz PEDİVİT..
devam mamasını azaltarak kesiyoruz..pastorize veya devam sütüne devam..
su çiçeği aşısını öenriyor ..
cok gerekli olan aşıları zaten devletmz karşılıyo diyordu saglık ocagı hemşiresi..:44:

Meral,profilime resmimi ekledim-özelden eklenti kabul edilmedi 100 msj kadar ...facebook kullanmıyorum..ama mart anneleri 2010 için bir bakayım bir ara..buluşalım...hatta bu haftaiçi (yarın )bile olabilir ..sabah 8*30 misafirimiz uçar ,gelen misafir akşam gelir (cuma-pazar arası kesin onunla ilgilenmemiz gerekiyor-müşterimiz)...eve yarın varayım..öğlen konuşuruz ..ben 13 00 sonra boşum ..yarın konuşalım

Eşim gecikiyor.Gül uyuyor.Oyuncakları toplayıp ,makarna yanında güzel salata yapayım

selam yeni katıldın sanırım aramıza nerede oturuyorsun? yakınız demişsinde merale merak ettim bnde beşiktaştayım

ohh oh hadi iyisin walla:76:
ben eve gideyim biraz evi toplamam lasım yarın annem temizlik için gelen kadının yanına gelecek oymasın beni :)) cok calısmam lasım bu aksam cokkk öptüm hepinizi
kolay gele canum
ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit
oh olsun
belanı mı istiyon öznuuuurrrrrr
çok abartıyosun burcuuuuu! bırak dorukun yakasını artık

bamyayı bnde sewmem ıyyyy, hamilelikte aşerme tamamen pis boğazlılıktan we aç gözlülükten kaynaklanıyor yoksa tamamaen hikaye eğer değilse ben niye hiç yaşamıyorum leyn
tw izlemiyorsa çocuuu odadan odaya kaçırmanın anlamı ne ozamn
ceryde sadece molfix reklamı çıkınca twye koşuyor haricinde asla göz ucuyla bile bakmıyor:26: mama yedirirken falan klipler açıyorum, çizgi flm reklam yok banamısın demiyo

domatesi nasıl saklıyorsun???
ek olarak bezelye diyorum
11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))
maşallah..

bu arada ben dün hastanelik oldum midem çok kötüydü hep çıkardım.. ayrıca ishalimde oldu, ağrı we yanma cabası önce gıda zehirlenmesi dedik ama kan we idrarda bişey çıkmadı.. cengiz bana dışardan bi yerden süzme yoğurt almıştı sanırım o dokundu.. serum bağlandı falan kendime geldim şimdi iyiyim..
bebeğim 1320gr 37 cmmiş başı yukarda herşey yolundaymış:)

geçmiş olsun canım kendine dikkat et özlettin kendini :))
oğluşunada maşallah

Günaydııınn,

Gece raporu veriyorum, 5.30'a kadar yatağında uyudu :) 5.30'dan sonra da uyurdu ama bir türlü dalamadı, 1 saatcik daha uyuyayım diye yanıma aldım. Olacak inşallah bu iş...

babanla dargınsın dıye hatırlııyordum ben.aman aman ıyı baba kız koklasa koklasa gıdın kuzuya.

Yok canım babamla dargın değilim. Kızgınım ama dargın değilim...

Sorma, ne aramıştık... 10 gün sonra mı ne bizim halden bulmuştu eşim, koca karnıbaharın hepsini yemiştim

Çocuğu bir yere kaçırdığım yok Hasretcim, ben evde huzursuzluk olmasın diye kv ile bile iyi geçinmeye çalışırken, o aptal dizilerdeki silah seslerini, canhıraş ağlamaları, kavga gürültü seslerini duymasını doğru bulmuyorum. Henüz tv ile gerçeği ayıracak yaşta değiller, izlemiyormuş gibi görünse de aklında yer ediyor, tv nin açık olmasının ona hiç bir faydası yok, hatta bana da yok, biz gayet mutluyuz bu uygulamadan.

Çok geçmiş olsun... Üşüttün mü acaba?
Ulaş kuzuya da maaşallah, bakalım ablası gibi dönecek mi o da zamanında :)
Anaaaam, Cery'ye abla demek de varmış kısmette

çokgeçmiş olsun canım ulaş beyede maaşallah diyorum

aferin doruk paşama olcak bu iş mertte artık maaşallah diyim gece iki kez kalkıp emip yatıyo

çokgeçmiş olsun canım ulaş beyede maaşallah diyorum

aferin doruk paşama olcak bu iş mertte artık maaşallah diyim gece iki kez kalkıp emip yatıyo

İnşallah amirim yaa...

Mert'e de maaşallah, umarım artık düzene giriyorlardır...

Azıcık çalışayım gelecem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…