- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.421
ahhh ahhh ne sor ne ben söyleyeyim....Öznur, tadını çıkar, kurtlanıyorsun bence de..
Yazgı, saçmalama sende şimdi, kaç gündür nerelerde diye merak ettik burda seni, sen yaz ben okurum cevapta yazarım ayrıca..
Ayşegülcüm kolay gelsin sana..
Burcu, güle güle, kuzuyu öp benim için..
Ayferciğimin sesi soluğu çıkmıyor bugün, işler mi yoğun acaba, geçti mi sinirin bacım?
kızlar bizde güneşli havanın tadını çıkardık.
abim bizi aldı arabayla alanyadaki ablama alışveriş yaptık biraz
malum onunda hafta sonu dogum günü. yoladık kargoyla.
bizde dolaştık kumbir yedik bayıldı oglum sonra parkta oynadık eve geldik
şimdi uyudu ve yemek yapma zamanı gerçi karnım tokende yemek yapmayı hiç sevmem..
ahhh ahhh ne sor ne ben söyleyeyim....
kızar bugün atanın uyku günü :))
saat 2:30 da yattı hala uyuyor :))
ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit
sabaha kadar ayakta dıkmesın :)))
canım benide fazla kaale alan yok biz takılalım böleee
ben geldim gidiyorum bitirmem gerekn raporlar var beni çeneye tutuyosunuz oğluşa geç kavuşuyorum baktım eçmişe asayiş berkemal sadece
alıngan çiçeeekkkk YAZGUCANNNN ben seni kaale alıyorum ama KK ya giremiyorumişim çok bea
ÖZNUR bayağı saçmalıyosun bulmuşun bööle kocayı tadını çıkar belli ki adamın aşkı depreşmiş
öznucum aynı şeyi düşünmedim değil valla yaşayıp görücez gece uyuttu bugünde dinlendim geceye hazırım :))
ay cnm ya ben çıktıktan sonra atmışsın sen mesajı(
yok parka yeni gidiyodum:)) şimdi geldim, olsun yine buluşuruz inşallah artık gelecek haftaiçi bakalım madem duruma, havaların iyi olduğu bi gün buluşalım walla yakın olmanın tadını çıkaralım baribu arada face var mı yaw, en azından bi görsek birbirimizin yüzünü önceden, orda gördüğümüz her bebekli kadına slm vermeyelim:)) varsa bana özelden at cnm
bak sen ya, demek tv kapatılınca kızıyor:)) şaşırdım walla, eymenin tv ile hiç alakası yok, hatta 5-6 aylıkken reklamları çok seviyodu şimdi ona bile bakmıyor ancak çok ilgisini çeken bi iki reklama bakıyo o kadar
inan kaç gündür aklıma geliyor benim de sorucam unutuyorum, sanırtım bende vardı, eyo ayağımda şimdi uyusun da msj atayım
ohhhh keyfine bak cnm, şimdiden nice mutlu seneler diliyorum paşaya
al benden de o kadar, bi de karnıbahar ve pırasa sevmem hiç
inşallah öyle bi hata yapmamışlardır:)) yaptılarsa bile çıkarırlar cnm zaten di mi
ya gitmesin bahar bee, kalsın lütfen
hoşgeldin cnm..
selam yeni katıldın sanırım aramıza nerede oturuyorsun? yakınız demişsinde merale merak ettim bnde beşiktaştayımMeral,profilime resmimi ekledim-özelden eklenti kabul edilmedi 100 msj kadar ...facebook kullanmıyorum..ama mart anneleri 2010 için bir bakayım bir ara..buluşalım...hatta bu haftaiçi (yarın )bile olabilir ..sabah 8*30 misafirimiz uçar ,gelen misafir akşam gelir (cuma-pazar arası kesin onunla ilgilenmemiz gerekiyor-müşterimiz)...eve yarın varayım..öğlen konuşuruz ..ben 13 00 sonra boşum ..yarın konuşalım
Eşim gecikiyor.Gül uyuyor.Oyuncakları toplayıp ,makarna yanında güzel salata yapayım
ohh oh hadi iyisin walla:76:kızlar bizde güneşli havanın tadını çıkardık.
abim bizi aldı arabayla alanyadaki ablama alışveriş yaptık biraz
malum onunda hafta sonu dogum günü. yoladık kargoyla.
bizde dolaştık kumbir yedik bayıldı oglum sonra parkta oynadık eve geldik
şimdi uyudu ve yemek yapma zamanı gerçi karnım tokende yemek yapmayı hiç sevmem..
kolay gele canumben eve gideyim biraz evi toplamam lasım yarın annem temizlik için gelen kadının yanına gelecek oymasın beni :)) cok calısmam lasım bu aksam cokkk öptüm hepinizi
ayy sivrilik yapmayayım diyorum ama olmuyor.
buraya sık uğramayınca hemen unutuluyor insan heralde.iki gündür yazdıklarımı çok fazla kaale alan yok.bende yazmam o vakit
belanı mı istiyon öznuuuurrrrrresım bugun delırdıgımı anlamıs gıbı ne desem tamam askım haklısın askım yardımcı olurum askım bundan sonra daha dıkkatlı olurum dıyıp duruyor.
bıde bu aralar ne ıstesem alıyor.gercı o konuda hakkını yıyemem ne zaman ıstesem gecde olsa almıstırda bu aralar abarttı gıbı gelıyor.
1 ay ıcınde dıor nemlendırıcı set ve makyaj setı, lancome rımel,derın dondurucu,cıkolatalar (godıva vs),
az oncede semaver, parfum,su duvar vs boyayan paıntzoom,tartı aldı.3 gundurde eve gec gelıyor.ama bılıyorum ıs yerınde.bırde 1 haftadır tutturdu alısverıs yapalım sana dıye.
ben mı kurtlanıyorum sızce.
he butun e maıllerı sıfrelerıde kontrol altımda ayrıca.
çok abartıyosun burcuuuuu! bırak dorukun yakasını artıkAnnem 1 yıldır Doruk'la, daha bir defa tv açmadı.
Ama kv hiç bir diziyi kaçırmaz :)
Ben kuzuyu alıp başka odaya gidiyorum o zaman da.
Ama aynı evde sürekli yaşayınca zor tabi, haklısın...
Al benden de o kadar...
Bi bamya bi de pırasa sevmem, öbürlerine bayılırımmmm.
Karnıbaharın her türlüsünün hastasıyım.
Hatta Yasemin hatırlar, hamileyken canımız karnıbahar kızartması çekmişti çok fena, kafayı yiyorduk burda
tw izlemiyorsa çocuuu odadan odaya kaçırmanın anlamı ne ozamnValla bence de kalsın bahar, hafta sonu üniv. arkadaşlarımla buluşacam ben, bebeleri alıp sokağa atacaktık kendimizi...
Doruk tv hiç izlemiyor, reklamlara da bakmıyor, sadece ilk açıldığında takılıyor biraz, sonra oyununa dönüyor. Ama benim prensip kararım, 2 yaşına kadar açmayacam.
domatesi nasıl saklıyorsun???kızlar,
kocama cıkma yıldonumumuz ıcın derın dondurucu aldırdım.once kucuk alacaktık fakat vazgectık 7 raflı bı tane sectık bosch marka.neyse ıste ben deep freeze doldurmaya bayılırım. vısne, taze fasulye,tavuk ve et sutu, domates, patlıcan , kabak, sıgara boregı,sarma,dolma, pızza saklıyorum.bunlara ek olarak sızler neler saklıyorsunuz bakem ?
maşallah..11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))
bu arada ben dün hastanelik oldum midem çok kötüydü hep çıkardım.. ayrıca ishalimde oldu, ağrı we yanma cabası önce gıda zehirlenmesi dedik ama kan we idrarda bişey çıkmadı.. cengiz bana dışardan bi yerden süzme yoğurt almıştı sanırım o dokundu.. serum bağlandı falan kendime geldim şimdi iyiyim..
bebeğim 1320gr 37 cmmiş başı yukarda herşey yolundaymış:)
babanla dargınsın dıye hatırlııyordum ben.aman aman ıyı baba kız koklasa koklasa gıdın kuzuya.
Ne kadar sebze varsa hepsine de bayılırım, hiç ayırmam, vejetaryen biri olarak :))
Karnıbahar kızartması aşerdiğimizi hatırlıyorum evet, annem araya araya pazarda bulmuştu da yarı kızarmış yarı çiğ vaziyette yemiştim, ben yedim diye de size yazmadıydım, bulamamıştınız çünkü..
ohh oh hadi iyisin walla:76:
kolay gele canum
oh olsun
belanı mı istiyon öznuuuurrrrrr
çok abartıyosun burcuuuuu! bırak dorukun yakasını artık
bamyayı bnde sewmem ıyyyy, hamilelikte aşerme tamamen pis boğazlılıktan we aç gözlülükten kaynaklanıyor yoksa tamamaen hikayeeğer değilse ben niye hiç yaşamıyorum leyn
tw izlemiyorsa çocuuu odadan odaya kaçırmanın anlamı ne ozamn
ceryde sadece molfix reklamı çıkınca twye koşuyor haricinde asla göz ucuyla bile bakmıyor:26: mama yedirirken falan klipler açıyorum, çizgi flm reklam yok banamısın demiyo
bu arada ben dün hastanelik oldum midem çok kötüydü hep çıkardım.. ayrıca ishalimde oldu, ağrı we yanma cabası önce gıda zehirlenmesi dedik ama kan we idrarda bişey çıkmadı.. cengiz bana dışardan bi yerden süzme yoğurt almıştı sanırım o dokundu.. serum bağlandı falan kendime geldim şimdi iyiyim..
çokgeçmiş olsun canımbu arada ben dün hastanelik oldum midem çok kötüydü hep çıkardım.. ayrıca ishalimde oldu, ağrı we yanma cabası önce gıda zehirlenmesi dedik ama kan we idrarda bişey çıkmadı.. cengiz bana dışardan bi yerden süzme yoğurt almıştı sanırım o dokundu.. serum bağlandı falan kendime geldim şimdi iyiyim..
aferin doruk paşamaGünaydııınn,
Gece raporu veriyorum, 5.30'a kadar yatağında uyudu :) 5.30'dan sonra da uyurdu ama bir türlü dalamadı, 1 saatcik daha uyuyayım diye yanıma aldım. Olacak inşallah bu iş...
Yok canım babamla dargın değilim. Kızgınım ama dargın değilim...
Sorma, ne aramıştık... 10 gün sonra mı ne bizim halden bulmuştu eşim, koca karnıbaharın hepsini yemiştim
Çocuğu bir yere kaçırdığım yok Hasretcim, ben evde huzursuzluk olmasın diye kv ile bile iyi geçinmeye çalışırken, o aptal dizilerdeki silah seslerini, canhıraş ağlamaları, kavga gürültü seslerini duymasını doğru bulmuyorum. Henüz tv ile gerçeği ayıracak yaşta değiller, izlemiyormuş gibi görünse de aklında yer ediyor, tv nin açık olmasının ona hiç bir faydası yok, hatta bana da yok, biz gayet mutluyuz bu uygulamadan.
Çok geçmiş olsun... Üşüttün mü acaba?
Ulaş kuzuya da maaşallah, bakalım ablası gibi dönecek mi o da zamanında :)
Anaaaam, Cery'ye abla demek de varmış kısmette
çokgeçmiş olsun canımulaş beyede maaşallah diyorum
aferin doruk paşamaolcak bu iş mertte artık maaşallah diyim gece iki kez kalkıp emip yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?