2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın
sanırım belimde bi sorun var mütemadiyen ağrıyor merti kucağıma almamaya çalışıyorum ama olmuyo gece beşiğinden almak tam işkence benim için madinde fizik tedavi yok bel fıtığı olursa napıcam bilemiyorum bir haftaya kadar geçmezse dr gitcem beyin cerrahı varmış ona giderim artık napıyım sizler iyimisiniz herşey yolundamı bakayım

günaydın....

dün bütün gün uyuduğu için sabah erken kaltık :)) saat 7 de ayaktaydı ama neyseki gece uyudu :))

buaralar yine sabah kalktığı zaman 1 saate yakın yatağında oynuyor benim akıllı kuzum :)

58 Hilos 17.03.2010
59 Gündogdus 17.03.2010
Bugün doğanlar....Ama nedense aramıza pek katılmayanlar olsun sağlıklıdırlar inşallah....

Yasemin canım Dün Hilal aldıklarını bir gördü AYYY dedi renklerine bakıyor boncuklarına bakıyor bişeyler söyleniyor bir alem oldu zillim....

Hilalde artık erken saatte uyuyor ve sabaha kadar kalkmıyor arada bir dönerken ağlar gibi oluyor ama dalıyor....Bütün gün koşturuyor havalarda sıcakken dolaşıyor dışarlarda yoruluyor zillim...

HASRET çok geçmiş olsun sana....

Yağmur kuzuma maşallahhhhhhhhhh

Günaydıııınnnn...

Hasretcim, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, Ulaşa da maşallah ayrıca, özletme kendini arada gel..

Doruk, Ata Ve Mert kuzularına maşallah, İklim gece hiç uyanmıyor artık, dün gece bir kere mızırdandı sadece ve azıcık su verdim hemen kesti sesini, ben deliksiz uyuyorum artık, ama alttan 2 dişin yeri çok fena kabarmış, diş geliyo sanırsam..

Dün anneannesi İklim i hava alsın diye Ankara nın meşhur Kuğulu Parkı na götürmüş, kuğulara ve güvercinlere simit atmışlar, orada küçük çocuklarla oynamış, çok mutlu olmuş kuzum, akşam kuşlara ne attın annecim diye sordum, eliyle işaret edip nasıl attığını gösteriyor zilli, yedim yedim o minik ellerini..
Sabahta ben üstümü giyerken yanımda durup bana baktı, sonra bir baktım antreye gidip ayakkabılarını eline almış yere oturmuş giymeye çalışıyor, bir taraftan da atta atta gittiii diye konuşuyor, aklı sıra peşime takılıp gelecek, bende ben şimdi gideyim sen sonra anneanne ile parka git olur mu dedim, bana bay bay yapıp arkasını döndü gitti...

Bu arada İklim pipetle süt içmeyi öğrenmiş, küçük boy sütlerden alıp yanımda taşıyabilirim artık, zilli hüüpp hüüppp diye içiyor, çok başarılı buldum kendisini :))

Yağmur kuzusuna bir maşallahta benden..
Biz mama olayını bitirdik artık, sadece Aptamil Junior ve Pastörize günlük süt içiyoruz..
Ohh ne rahatlıkmış ayol mamasız geçirilen geceler :)))

Hilal kuzusunu da yerim ben, Ayyy diyen dillerini yerim yerim, güle güle kullansın..

Bugün doğan kuzuların da doğum günleri kutlu olsun, nice yaşlar dilerim..

günaydın annelerrrr
YAĞMURUMA[/COLOR][/COLOR] maşallah dioruz i beslemiş anası aı mevzuunda hemşireye katılmıyorum sonuçta dünyada ve türkiyede bebek ölümlerinin en büyük nedeni zerli ishalken devlet rota virüsü aşısını karşılamıyor o yüzden ben özeldeki bütün aşıları da yaptırmayı düşünüyom

BURCU sevindim ii uyumana ve ayrı yatmış olmanıza açıkçası iz yatakları ayırdığımızdan beri hepimiz daha rahat uyuyoruz cemy sadece 1 kez mama için kaktı ondada oda çok sıcak olmu bunalmış kapattım ufoyu 8:30 a kadar bi daha uyudu ohhh bee

HARET geçmiş olsun canım dikkat et kendine ULAŞ böcüküne de maşallah cery ablaaaaa

GÜLŞAN geçmiş olsun umarım bel fıtığı falan değildir daha bu yaştan çok zorlanırsın bazen bendede kıs süreli ağrılar olur ters bi hareket yapmışsındır belki ondandır geçici bişeydir die umuyorum

BEN şiddetle diyetime devam ediyorum çok azimliyim lipoya kadar hamilelk öncesi kiloma döncem bu öğle arası da masaja gidicem haftada 3 gün de b-fit e gidiyorum

kuzu için pasta siparişini verm evde 2 çeşit tuzlu pasta yapıcam bide şam tatlısı yapıcam babam yaş pasta ymez de magnet siparişimi verdim süs siparişimi verdim slayt gösterisi de bitmek üzere ben biraz aceleciyimdir son güne bırakmayı sevmem salı günü için herşey hazırrrr

Son düzenleme:

Mert tosunu ile bel ağrısı kaçınılmaz tabi.
İnşallah fıtık değildir amirim, geçmiş olsun...
İhmal etme, göster doktora.

Akıllı tatlı ballı boncuk

Maaşallah Hilal kızıma, gerçi hep güzel uyurdu zaten...
Ayfer, ben bi gün işten kaçıp size gidip Hilal'i mıncıklayayım mı :)

Diş mi geliyoooo
Nasıl güldüm okurken, gözümde canlandı, küçük insan yaaa, benim için de ye minik yumuk yumuk ellerini...
Maaşallah

Hilalde pipetle içiyor muzlu süt içti balım beğendi kuzum....Maşallah İklim kuzuma da dün ablamla tren istasyonunda bekliyorlarmış karşı tarafta çocukları görmüş ABİİİİ DELLL ABİİİ DELLL diyormuş...

gel bacım hatta mıncıkla

bana bakın kız anaları AYFER VE YASEMİN anlatıp durmayın benim oğlan şu anlattıklarınızın yarısını yaamıyo hatta her sabah rutin olan mont ve ayakkabı hadisesinde bile dışarı çıkmak için olduunu anlamıyo ancak kapı açılacak bende by by dicem de gittiğimizi anlicak anlatmayın ulennnn
şaka şaka allahım nazarlardan korusun hepsini maşallah bütün kuzularımıza
gerçi bu sabah lati lokumum çıkarken boş eve by by yaptı çok şekerdi çok

hilal iklim ve ataya maaşallah çok tatlılar yaaa
esin sende bu azmi görüyorum valla zayıflıycan inşallah bende zayıflarım,nasıl olcak bilmiyorum şu an çekmecemde bi poşet karışık kuruyemiş var akşama kadar yarılarım orayı herhalde
inşallah bel fıtığı değildir:18: merti indir kaldır incinmiştir belki
burcu burayada gel beni mıncıkla belime iyi gelir

kızlar günaydınnnnnnn şu pipete nasıl alıştırdınız? Ben de pipetli bardak aldım çeşitli şebekliklerle öğretmeye çalıştım ama yokkkk içmiyoooo siz nasıl yaptınız biberonu bıraktırmak istiyorum artıkkk

Gülşan bel ağrısı muhtemelen Mert i indir kaldır yaptığın içindir, bende aynı dertten muzdaribim, belim çok fena ağrıyor, hafta içi İklim annem de iken belimin ağrısı düzeliyor, hafta sonu 2 günde tekrar başa dönüyorum ağrıyor, annemde aynı şekilde hafta içi bel ağrısından şikayetçi, hafta sonu rahatmışşş..

Ama tabiki yine de ihlam etme git bir doktora mutlaka, umarım ciddi bişey değildir..

mert ben montumu elime aldığım anda yada çantamı aldığımda anlıyo artık ve ağlıyo arkamdan melek hemen pencereden anneye el sallayalım diyo ve pencereye götürüyo merti, bende öyle kaçıyorum ama pencereden bana hiç bakmıyo pencerenin açma koluyla oynuyo menteşesini inceliyo mertin ayarları bozuk bu ara emerken bile el sallıyo yada alkış yapıyo

bende aynı soruyu soracaktım tam

sağol canım geçmezse gidecem mutlaka hepimizde aynı dert var galiba

he he cok biliyormus hemsire

domatesi nasıl saklıyorsun???
ek olarak bezelye diyorum

maşallah..

canim domatesleri kare kare dograyip posete koyup atiyorsun deep freeze.

gecmis olsun canim.Ulas bey e de koca bi masallah.

pipetle herhangi bir sey icmek gaz yapiyor diyor sayin sevgili karizmatik DR.OZ
bi adam bu kadar mi karisina asik olur yahu

ben montumu giydim mi benim gittiğimianlıyo başlıyo ağlamaya fakat o sırada ona da montunu giydiriyorum yani anlasın ki birlikte gidiyoruz dimi ama yok anlamıyo sarılıyo saçım yapışıyo bi telaş bırakıp gitmiyim die sonra kucağıma alıp çıktık mı susuyo eltime bırakıncada ağlıyo da dediğin gibi eltim de hadi el sallayalım anneye yapıyo susuyo hatta balkondan sağa sola bakıyo beni hiç sallamıyo

Ben de özeldeki bütün aşıları yaptırıyorum.
Sağol Esincim, birkaç gündür adama benziyorum valla, bu sabah sızmışız, eşim seslendi, ilk lafım uyumak çok güzel bişey olmuş, farkında değilim dediğimin :)
Azmine maaşallah diyorum, belki lipo yaptırmana bile gerek kalmaz yaw...

Çok tatlılar yaaa
Doruk da bay bay'a taktı bu aralar, oğlum Ebru (bakıcı) gitsin mi artık diyorum, hemen bay bay yapıyor...

Görev başındaki amir mıncıklanmaz

Doguhan sabah su biberonunu istedi.Aldi icti sonra yerine koymaya calisti.
Az oncede digiturk un kartini cikardi, geri takmaya ugrasti takamadi minik bocugum getirdi oyuncak sepetine atti.Acaba duzenli mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…