2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Deryacım, İklim 1-2 denemede hemen öğrenmiş pipetle içmeyi, özel bir çaba sarfetmedik yani..

Öznurcum, kocaman oldular artık, o kadarda gaz yapsın pipet ne yapalım, hergün pipetle içirmiyoruz sonuçta, dışarı çıktığımız zamanlar içecek pipetle, biberondan kurtulmak istiyorum artık..

Şimdi Esin kızacak bana ama anlatmazsam çatlarım :)))
Benim kızım hadi parka gidelim yada atta gidiyoruz deyince, içeriden çeke çeke montunu ve şapkasını getiriyor, sokakta giyeceği ayakkabıyla ev ayakkabısının ayrımını yapabiliyor, hemen ev ayakkabılarını çıkarıp sokak ayakkabısını eline alıyor hatta yere oturup kendi giymeye çalışıyor..

teşekkür ederiss cici annelerr...
bu sabah erkenciyiz...benmki mutfakta tencere tabak tokuştıruyo ..bende gayfaltı etmeye calışıorum..evet esin cim sanırım bu aşıyı yaptırıcam..
bugece ruyamda doguruyodum hemde genel anestezi ile hortumu baglıyolar agzıma bende dr a yalvarıyorum hayır nooluır uyutmayın beni ben epidural istiyodum noluırr diye yalvarıorum..

çok free takılıyo bunlar anneci olmayacaklar galiba bizimkide kendi montunu giyince dışarı çıkacağını anlamıyo ağlıyo çıkar diye, sıcağı sevmiyo hiç

bende kamile mıncıklatırım akşam

Doguhan sabah su biberonunu istedi.Aldi icti sonra yerine koymaya calisti.
Az oncede digiturk un kartini cikardi, geri takmaya ugrasti takamadi minik bocugum getirdi oyuncak sepetine atti.Acaba duzenli mi olacak

anasına bak oğlunu al demişler
aaaa şapşal gülen yüz geri gelmiş

ben tercih etmeyecem sanirsam canim ya.doguhan in yorganini actigimda anestezi aliyormusum gibi kokudan kendimden geciyorum

hımmm zaten iklimle mertin arasında bir ay var ondan dolayı bozulmuyorum önümüzdeki ay mertte yapar bunu

yağmur kuzuma maaşallah annesi ayrıca gece poponu açık unuttun galiba
akşam kamile yarın eve gelirken gebelik testi al dedim gözleri fal taşı gibi açıldı niyee dedi bende kasıklarımda bi ağrı var test yapacam dedim nerdeyse ağlıyacaktı çok korktu şaka şaka dedim. ben doğuma girerken beni videoya almışlardı bunlar ben sancı çekiyorum ve diyorum ki kamile başka çocuk doğurmam, oda bana tamam aşkım dedi ama kameraya doğru eliyle 3 işareti yapımış en az üç çocuk istiyorum diye onun intikamını aldım dün akşam

Hahahhaha, ayy çok güldüm Kamil in haline Gülşan yaa, iyi yapmışsın, dur bende akşam benimkini bir korkutayım :))9

çok güldüm canım yaaaa hak etmiş ama

iklime kocaman bi maşş]
esin bende ööle düşündüm son güne bırakmak istemedim ama o hafta ailecek gribe yakalandık hiçbişeyle ilgilenemedim..ne magnet nede slaytı bitirebildim..ama saglık olsun napalım genede güzel oldu ..
darısı yapacak olanların başına..

ben tercih etmeyecem sanirsam canim ya.doguhan in yorganini actigimda anestezi aliyormusum gibi kokudan kendimden geciyorum

..
volla popomdan habarım yok o bi yerde ben bi yerde yoorgunluktan abık sıbık rüyalar gördüm ..
bu arada adamın aklını almışın hee..benim kocide istemiyo aman aman diyo 1 tane yeter bile diyo ama ruyalarım bile rahat bırakmıyo ..
sanırım bu ara yagmur ua hamile kaldgım günleri özlüorum hamileliğimi özlüorum ben yaw niye bööleyimki??

Günaydinlar....

Gülsan canim ohh iyi yapmissin, cok güldüm yaa
Benimki ben hamileyim desem sevincten havaya ucar,Tugrada bile cocuk yapmayi o cok istemisti beni zar zor ikna etmisti...ben istemiyordum :26:

Iklim ve Hilal kuzularini minciklamak istiyorum...bu kizlar bi ayri oluyor yaa...

Yagmur kuzumada masaallah

biz bu sabah erken kalkınca erken sokağa çıktık :))
ödemeler vardı onları yaptık sonra markete gittik parka uğradık veeee geldikkkk

iklim kuzuma ve hilal kuzuma kocaman bir maşallah
iyice dillenmiş bızdıklar

ata hala herşeye gak diyooo ama ben anlıyorum birde istediği birşey oluncada ver ver diyooo
yanlız 1 haftadır baba baba diye sayıklıyo yanlız kaldığı zaman hep baba baba baba diyo kuzum

canım benim özlemiştir tabi babasını mert bile akşam babası nöbetten gelince bi mutlu oluyoki herşeyi unutuyo

kamilde çok istekliydi merte hamile kalmadan önce şimdi sorumluluğu arttığı için bunalıyo biraz, ikinciyi daha düşünmüyorum 2 sene sonra inşallah ama üçüncü olmaz zannımca

ayy ben o günleri hiç özlemiyorum,9 ay boyunca kustum ben, çok çektim istemem:18:
ama sen buaralar ikinciyi istiyon galiba

kızlar şu nasıl sizce zayıflamak istiyorum artık ayrıca tüm kaslarım eridi hiç hareket edemiyorum ,en ufak bir harekette incinme ağrı hissediyorum burda yürüyüş yapacağımız spor yapacağımız bir park bile yok olsa bile 1 aya kadar cehennem sıcağı gelir buraya 45 dereceler başlar dışarı çıkılmaz yani fikirlerinizi bekliyorum
Voit LC 300 N Eliptik Kondisyon Bisikleti

bunun bi degisigi bende var...oturaksiz olanlardan. ama sor bakalim kac kere cikmisim üstüne
Yatak odasinda süs gibi duruyor öyle...
Benimde acilen kilo vermem lazim...en azindan 3ay icerisinde koca göbegimden kurtulmam lszim...
ama nasil

Maşallah diyen teyzelerimize çok teşekkür ederiz..

Şebnemcim, Ata babasını özlemiştir belki, yerim ben onun gakk diyen ağzını, boncuğum benim..

Gülşancım, kondisyon bisikleti güzelmiş, fiyatı da uygun ama onun yerine daha fonksiyonlu olan, bel bölgeni de çalıştırabileceğin aletlerde var, onlara da bak bir istersen..

Hatta bir tane buldum bak;
Komple Kondisyon Merkezi | Spor | Sağlıklı sporun en kısa adresi.

Ayy bu Vınn'la server'a bağlanamıyor olmam çok fena, burdaki mesaim aksıyor, çok üzülüyorum :)

Gülşan, az insafsız değilsin sen de, sağlam korkutmuşsun Kamil'i. Ben de yapayım diyecem ama bu ay yemez, 15 gün anası vardı

Kızlar, bakıcının annem yokken Doruk'a nasıl davradığını kontrol etmek istiyorum. Ekrem kamera taktıralım dedi ama minimum maliyeti 2000 lira, razı olmadım. Aklınıza daha ekonomik bir yol geliyor mu?

tataaammmmmmm
tam benlık ıs :))
bız oglusa ekranlı kameralı bı telsız almıstık ısmı smart care.300 tl falandı.bı kamerası var onu ıstedıgın yere takıyorsun bırde ekranı var onuda ıstedıgın yere goturuyorsun.ekranı tv ye baglayıp dev ekrandada ızleyebılıyorsun cocugunu.ıstersen pc baglantısı yapıp sen ısdeyken evı ızleyebılıyorsun canım.
He yok dersen kalem cakmak vs tıpınde 10 saate kadar gızlı kayıt tutan malzemelr var onlarda max 500 tl.

canım bunu oturmadanda kullanır gulsan.bu makınede yan karın kasları calısıyor.
On ıc karın kasları ıcınde mecbur mekık tarzı hareketler yapmak zorunda yada pılates yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…