- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.461
Yağmur kuzusuna bir maşallahta benden..
Biz mama olayını bitirdik artık, sadece Aptamil Junior ve Pastörize günlük süt içiyoruz..
Ohh ne rahatlıkmış ayol mamasız geçirilen geceler :)))
Hilal kuzusunu da yerim ben, Ayyy diyen dillerini yerim yerim, güle güle kullansın..
Bugün doğan kuzuların da doğum günleri kutlu olsun, nice yaşlar dilerim..
58 Hilos 17.03.2010
59 Gündogdus 17.03.2010
Bugün doğanlar....Ama nedense aramıza pek katılmayanlar olsun sağlıklıdırlar inşallah....
Yasemin canım Dün Hilal aldıklarını bir gördü AYYY dedi renklerine bakıyor boncuklarına bakıyor bişeyler söyleniyor bir alem oldu zillim....
Hilalde artık erken saatte uyuyor ve sabaha kadar kalkmıyor arada bir dönerken ağlar gibi oluyor ama dalıyor....Bütün gün koşturuyor havalarda sıcakken dolaşıyor dışarlarda yoruluyor zillim...
HASRET çok geçmiş olsun sana....
Yağmur kuzuma maşallahhhhhhhhhh
günaydın annelerrrr
YAĞMURUMA[/COLOR][/COLOR] maşallah dioruz i beslemiş anası aı mevzuunda hemşireye katılmıyorum sonuçta dünyada ve türkiyede bebek ölümlerinin en büyük nedeni zerli ishalken devlet rota virüsü aşısını karşılamıyor o yüzden ben özeldeki bütün aşıları da yaptırmayı düşünüyom
BURCU sevindim ii uyumana ve ayrı yatmış olmanıza açıkçası iz yatakları ayırdığımızdan beri hepimiz daha rahat uyuyoruz cemy sadece 1 kez mama için kaktı ondada oda çok sıcak olmu bunalmış kapattım ufoyu 8:30 a kadar bi daha uyudu ohhh bee
HARET geçmiş olsun canım dikkat et kendine ULAŞ böcüküne de maşallah cery ablaaaaa
GÜLŞAN geçmiş olsun umarım bel fıtığı falan değildir daha bu yaştan çok zorlanırsın bazen bendede kıs süreli ağrılar olur ters bi hareket yapmışsındır belki ondandır geçici bişeydir die umuyorum
BEN şiddetle diyetime devam ediyorum çok azimliyim lipoya kadar hamilelk öncesi kiloma döncem bu öğle arası da masaja gidicem haftada 3 gün de b-fit e gidiyorum
kuzu için pasta siparişini verm evde 2 çeşit tuzlu pasta yapıcam bide şam tatlısı yapıcam babam yaş pasta ymez de magnet siparişimi verdim süs siparişimi verdim slayt gösterisi de bitmek üzere ben biraz aceleciyimdir son güne bırakmayı sevmem salı günü için herşey hazırrrr
ben montumu giydim mi benim gittiğimianlıyo başlıyo ağlamaya fakat o sırada ona da montunu giydiriyorum yani anlasın ki birlikte gidiyoruz dimi ama yok anlamıyo sarılıyo saçım yapışıyo bi telaş bırakıp gitmiyim die sonra kucağıma alıp çıktık mı susuyo eltime bırakıncada ağlıyo da dediğin gibi eltim de hadi el sallayalım anneye yapıyo susuyo hatta balkondan sağa sola bakıyo beni hiç sallamıyo
Ben de özeldeki bütün aşıları yaptırıyorum.
Sağol Esincim, birkaç gündür adama benziyorum valla, bu sabah sızmışız, eşim seslendi, ilk lafım uyumak çok güzel bişey olmuş, farkında değilim dediğimin :)
Azmine maaşallah diyorum, belki lipo yaptırmana bile gerek kalmaz yaw...
Çok tatlılar yaaa
Doruk da bay bay'a taktı bu aralar, oğlum Ebru (bakıcı) gitsin mi artık diyorum, hemen bay bay yapıyor...
Görev başındaki amir mıncıklanmaz
Doguhan sabah su biberonunu istedi.Aldi icti sonra yerine koymaya calisti.
Az oncede digiturk un kartini cikardi, geri takmaya ugrasti takamadi minik bocugum getirdi oyuncak sepetine atti.Acaba duzenli mi olacak
Deryacım, İklim 1-2 denemede hemen öğrenmiş pipetle içmeyi, özel bir çaba sarfetmedik yani..
Öznurcum, kocaman oldular artık, o kadarda gaz yapsın pipet ne yapalım, hergün pipetle içirmiyoruz sonuçta, dışarı çıktığımız zamanlar içecek pipetle, biberondan kurtulmak istiyorum artık..
Şimdi Esin kızacak bana ama anlatmazsam çatlarım :)))
Benim kızım hadi parka gidelim yada atta gidiyoruz deyince, içeriden çeke çeke montunu ve şapkasını getiriyor, sokakta giyeceği ayakkabıyla ev ayakkabısının ayrımını yapabiliyor, hemen ev ayakkabılarını çıkarıp sokak ayakkabısını eline alıyor hatta yere oturup kendi giymeye çalışıyor..
teşekkür ederiss cici annelerr...
bu sabah erkenciyiz...benmki mutfakta tencere tabak tokuştıruyo ..bende gayfaltı etmeye calışıorum..evet esin cim sanırım bu aşıyı yaptırıcam..
bugece ruyamda doguruyodum hemde genel anestezi ile hortumu baglıyolar agzıma bende dr a yalvarıyorum hayır nooluır uyutmayın beni ben epidural istiyodum noluırr diye yalvarıorum..
hımmm zaten iklimle mertin arasında bir ay var ondan dolayı bozulmuyorumDeryacım, İklim 1-2 denemede hemen öğrenmiş pipetle içmeyi, özel bir çaba sarfetmedik yani..
Öznurcum, kocaman oldular artık, o kadarda gaz yapsın pipet ne yapalım, hergün pipetle içirmiyoruz sonuçta, dışarı çıktığımız zamanlar içecek pipetle, biberondan kurtulmak istiyorum artık..
Şimdi Esin kızacak bana ama anlatmazsam çatlarım :)))
Benim kızım hadi parka gidelim yada atta gidiyoruz deyince, içeriden çeke çeke montunu ve şapkasını getiriyor, sokakta giyeceği ayakkabıyla ev ayakkabısının ayrımını yapabiliyor, hemen ev ayakkabılarını çıkarıp sokak ayakkabısını eline alıyor hatta yere oturup kendi giymeye çalışıyor..
yağmur kuzuma maaşallah annesiteşekkür ederiss cici annelerr...
bu sabah erkenciyiz...benmki mutfakta tencere tabak tokuştıruyo ..bende gayfaltı etmeye calışıorum..evet esin cim sanırım bu aşıyı yaptırıcam..
bugece ruyamda doguruyodum hemde genel anestezi ile hortumu baglıyolar agzıma bende dr a yalvarıyorum hayır nooluır uyutmayın beni ben epidural istiyodum noluırr diye yalvarıorum..
ben tercih etmeyecem sanirsam canim ya.doguhan in yorganini actigimda anestezi aliyormusum gibi kokudan kendimden geciyorum
hımmm zaten iklimle mertin arasında bir ay var ondan dolayı bozulmuyorumönümüzdeki ay mertte yapar bunu
yağmur kuzuma maaşallah annesiayrıca gece poponu açık unuttun galiba
akşam kamile yarın eve gelirken gebelik testi al dedim gözleri fal taşı gibi açıldıniyee dedi bende kasıklarımda bi ağrı var test yapacam dedim nerdeyse ağlıyacaktı çok korktu şaka şaka dedim. ben doğuma girerken beni videoya almışlardı bunlar ben sancı çekiyorum ve diyorum ki kamile başka çocuk doğurmam, oda bana tamam aşkım dedi ama kameraya doğru eliyle 3 işareti yapımış en az üç çocuk istiyorum diye onun intikamını aldım dün akşam
bencede hakettiçok güldüm canım yaaaa hak etmiş ama
korkut bakalımHahahhaha, ayy çok güldüm Kamil in haline Gülşan yaa, iyi yapmışsın, dur bende akşam benimkini bir korkutayım :))9
ben tercih etmeyecem sanirsam canim ya.doguhan in yorganini actigimda anestezi aliyormusum gibi kokudan kendimden geciyorum
hımmm zaten iklimle mertin arasında bir ay var ondan dolayı bozulmuyorumönümüzdeki ay mertte yapar bunu
yağmur kuzuma maaşallah annesiayrıca gece poponu açık unuttun galiba
akşam kamile yarın eve gelirken gebelik testi al dedim gözleri fal taşı gibi açıldıniyee dedi bende kasıklarımda bi ağrı var test yapacam dedim nerdeyse ağlıyacaktı çok korktu şaka şaka dedim. ben doğuma girerken beni videoya almışlardı bunlar ben sancı çekiyorum ve diyorum ki kamile başka çocuk doğurmam, oda bana tamam aşkım dedi ama kameraya doğru eliyle 3 işareti yapımış en az üç çocuk istiyorum diye onun intikamını aldım dün akşam
canım benim özlemiştir tabi babasınıbiz bu sabah erken kalkınca erken sokağa çıktık :))
ödemeler vardı onları yaptık sonra markete gittik parka uğradık veeee geldikkkk
iklim kuzuma ve hilal kuzuma kocaman bir maşallah
iyice dillenmiş bızdıklar
ata hala herşeye gak diyooo ama ben anlıyorum birde istediği birşey oluncada ver ver diyooo
yanlız 1 haftadır baba baba diye sayıklıyo yanlız kaldığı zaman hep baba baba baba diyo kuzum
kamilde çok istekliydi merte hamile kalmadan önceGünaydinlar....
Gülsan canim ohh iyi yapmissin, cok güldüm yaa
Benimki ben hamileyim desem sevincten havaya ucar,Tugrada bile cocuk yapmayi o cok istemisti beni zar zor ikna etmisti...ben istemiyordum :26:
Iklim ve Hilal kuzularini minciklamak istiyorum...bu kizlar bi ayri oluyor yaa...
Yagmur kuzumada masaallah
ayy ben o günleri hiç özlemiyorum,9 ay boyunca kustum ben, çok çektim istemem:18:
..
volla popomdan habarım yok o bi yerde ben bi yerde yoorgunluktan abık sıbık rüyalar gördüm ..
bu arada adamın aklını almışın hee..benim kocide istemiyo aman aman diyo 1 tane yeter bile diyo ama ruyalarım bile rahat bırakmıyo ..
sanırım bu ara yagmur ua hamile kaldgım günleri özlüorum hamileliğimi özlüorum ben yaw niye bööleyimki??
kızlar şu nasıl sizcezayıflamak istiyorum artık ayrıca tüm kaslarım eridi hiç hareket edemiyorum ,en ufak bir harekette incinme ağrı hissediyorum burda yürüyüş yapacağımız spor yapacağımız bir park bile yok olsa bile 1 aya kadar cehennem sıcağı gelir buraya 45 dereceler başlar dışarı çıkılmaz yani fikirlerinizi bekliyorum
Voit LC 300 N Eliptik Kondisyon Bisikleti
ayy bu vınn'la server'a bağlanamıyor olmam çok fena, burdaki mesaim aksıyor, çok üzülüyorum :)
gülşan, az insafsız değilsin sen de, sağlam korkutmuşsun kamil'i. Ben de yapayım diyecem ama bu ay yemez, 15 gün anası vardı
Kızlar, bakıcının annem yokken doruk'a nasıl davradığını kontrol etmek istiyorum. Ekrem kamera taktıralım dedi ama minimum maliyeti 2000 lira, razı olmadım. Aklınıza daha ekonomik bir yol geliyor mu?
bunun bi degisigi bende var...oturaksiz olanlardan. Ama sor bakalim kac kere cikmisim üstüne
Yatak odasinda süs gibi duruyor öyle...
Benimde acilen kilo vermem lazim...en azindan 3ay icerisinde koca göbegimden kurtulmam lszim...
Ama nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?