2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlar, bugün evde temizlik var uğraşıyoruz sabahtan beri..bana düşen işleri haftasonu o güzelim hvada full time çalışark geçirdiğim halde bugün de daha oturmak nasip olmadı:))

şimdi eyoyu sallarken bi bakiim neler kaynattınız sonra zaten hepiniz yemeğe kaçacaksınız

Her ikisi de güzel seçenekler, ama diyorsun ki illa bi para verilecek :)
Az önceki buluşum: Annemi arayıdığım bi zaman telefonu kapatmış gibi yapıp açık bırakıp evine gitsin, ben de olan biteni dinleyeyim. Telefon faturası kabarır biraz ama nasıl olsa şirket hattı :)

evde varsa kullansana tv izlerken yarım saat çalışsan bile yeter. ben salona koyacam tv başında en az bi saat çalışırım

aaa süpermiş benimkinin oturağı var sadece fazladan ama oturmasamda olur çok uygunmuş fiyatı akşama sipariş veririm heralde

evde laptop varsa oturduğunuz odaya koyun harici kamera takın, evden çıkmadan msn den görüntülü oturum açsın biri ama eşinin senden önce çıkıp bi yerden görüntülü oturum açması lazım. bilgisayar kapalı gibi durur ama kamerasıyla izlersiniz bütün gün

Hee bak bu olabilir, bravo amirim...
Ben işe geldiğimde Eko hala evde oluyor ve bakıcı gelmemiş oluyor. Ben işyerinden bağlanırım, olma mı?

Burcu benim 3 odamda kamera sistemi var ve iphonedan izliyorum bize 1000 liraya falan maloldu ve çok memnunum arayışa girersen adamın numarasını veririm..bence şartt elin kadını korkutmak istemem tabi ama seyretmeden asla emin olamazsın canım..Bakıcıyla yalnız bırakıyomusun sen? çok feci hikayeler duydum azıcık başka yerlerden kıs bağlat bence canım

Hee bak bu olabilir, bravo amirim...
Ben işe geldiğimde Eko hala evde oluyor ve bakıcı gelmemiş oluyor. Ben işyerinden bağlanırım, olma mı?

burda olsanız eşim şipşak hallederdi bu işi,biliyosun emniyette bilgi işlemci eşim tam ona göre bu işler.
biz bilgisayarı tv ye bağlıyoz akşamları mert bilgisayarı görünce rahat vermiyo çünkü. zavallım tv izlediğimizi sanıyo ama babası nette geziyo
been kaçtım canolar

canım.benım kamerayı kullanmıyoruz kv geldıgınden berı cunku oglusun odasında kalıyor oglusda bızımle.ıstersen kv gıdene kadar vereyım sana ne dersın?uzun donemlı bısey ıstıyorsan deryanın dedıgı daha mantıklı geldı bana.

Ben bu teknolocik işlerden anlamam, beyime göndereyim de baksın...

Deryacım verir misin kontak bilgilerini bana, 1000 liraya yaptırılabilir, makul...
Bakıcıyla günde 2 saat falan yalnız kalıyor normalde ama bugün annemin öğlene kadar işi varmış mesela, sabah 8.30'dan beri yalnızlar ve ben kıvranıyorum resmen burda...

Valla ne iyi olurdu...
Gerçi bizim de bi sürü bilgi işlemci arkadaşımız var, du ben onları sokayım bu işin içine...
Bakalım daha ne kadar kandırabileceksiniz Mert'imi, uzun süre kanmaz bence bu numaraya...

Öznurcum teşekkür ederim, çok naziksin.
Uzun dönemli bir şey olsun olmuşken, kimbilir bu bakıcı gider başkası gelir, elimin altında bulunsun.
Tekrar teşekkürler

Öznur, Burcu adamın adı Serkan no: 05325668914 bakırköy derya derseniz tanır beni. Kaç tane kamera taktıracağınıza bağlı olarak değişiyor maliyet. Adamlar çok kaliteli ve temiz iş yaptılarr kolay kolay memnun olmayan ben bile oldum. Eşimden düzeltme geldi 1400 civarıymış ama bizde bi tane gece görüşlü kamera var o maliyeti artırmıştı. Doğukan kapkaranlıkta uyuduğu için ordaki gece görüşlü..Evet kaydediyo öznurcum geriye dönük 2-3 haftayı seyredebiliyosun canım..ben çok araştırmıştım kasıp araştırmayın boşuna..

Ayy kamera derdinden görmemişim, kolay gelsin...
E hafta sonu zati batacak ev be dostum, uğraşma çok...

senol beni yakında bosar pimpirikliliğim yuzunden

Derya çok teşekkürler, eşime yolladım, arayacak şimdi.

senol beni yakında bosar pimpirikliliğim yuzunden

Öznur hakkat, sen zaten evdesin diye biliyorum gülüm, napacan kamerayı?

slm millet
kamera konuşmuşsunuz, kısa vadede bilgisayar kamerası güzel fikirmiş.

gülşan sen zayıflama kemeri kullanacaktın ne oldu o sonucu merak ediyordum

e canım benim seninki de kıskanılmayacak gibi değil, ay çok özendim, maşallah
dün akşam bizim sıpa yaptı yapacağını tam benim yatma saatimde yatakodasının kapısının önüne gidip oturdu o da gelecekmiş uyuyacak herhalde dedik aldım anıma gittim ama ne uykusu beyefendi yatakta oyun oynayacakmış benim uykumdan bir saat çaldı ve oyun oynadı. sabahları babasıyla yatakta oynuyorlarmış çok hoşuna gidiyor yatağa girdikmi uyku falan kalmıypor bir haftadır ben uyuyorum sonra babası getirip onu yatıryor

dunku dellenmemın sonucunda artık Doguhan uyanıkken kesınlıkle tv acılmıyor.saat 9 da yatırmaya goturdugumde acıyor esım.
dun esım geldı.yukarı annesının yanına cıktı kv hemen yetıstırdı tv yasaklandı yukarıya cıktım bende dedı kocama.kocamda bılıyorum dedı.
sankı dızılerı yuzunden asagı ındıgı vardıda.tv acıkken ne ala kapalıyken hemen kacar yukarı benım kv.burada kv yı kotulemıyorum kesınlıkle.sadece bu kadar tv ye bagımlı yasamasını ıstemıyorum.aynısını annem ve anneannem de yapar.
hayatımdızı yarısmasına sokacagım ucunu.

ya hakketten şimdi farkettim öznur sen napcan kamerayı..bu arada 2 ay önce rejime başlamıştım bennn tammm tamına 7.5 kilo verdimmmmmm yehuuuuuuuuuu

İyi yapmışsın...
Benim kv de öyle, tv kapalıyken daralıyor resmen...
Aynı gecede 4 dizi izliyor yaw, dönüşümlü olarak :)

ya hakketten şimdi farkettim öznur sen napcan kamerayı..bu arada 2 ay önce rejime başlamıştım bennn tammm tamına 7.5 kilo verdimmmmmm yehuuuuuuuuuu

Wuuu, bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…