- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.661
onun adı tenyahepatit kız ismini unuttum pınar mıydı? senin herif nerdee ki?
allam bende kocamı arada bir görsem varya hayatım acaip güllük gülistanlık olur dadından yenmez heee en ii koca uzaktaki koca
Ohhoooo iki saat gezdik geldik ammada kaynatmissiniz heee...
Kuzucuk uyuyor, yemek yapmam lazim ama hic yapasim yok. Bugünlük Kahvaltilik biseyler yesek nolurki demi...Menemen felan
Bende sizleri cok seviyorum ya....Bende bulusmak istiyorum
Az önce esim aradi..Atatürkün Dogum ve Ölüm Yilini biliyormusun dedi...herhalde yani dedim
Neymis söyle bakalim dedi...Söyledim, Aferin dedi...Ne alaka simdi dedim...Sonra anlatirim dedi...
Neydi bu simdi anlamadim :44: Kendisi bilmedigi icin sormadi, biliyor tabiki. Merak ettim
ohhoooo iki saat gezdik geldik ammada kaynatmissiniz heee...
Kuzucuk uyuyor, yemek yapmam lazim ama hic yapasim yok. Bugünlük kahvaltilik biseyler yesek nolurki demi...menemen felan
Bende sizleri cok seviyorum ya....bende bulusmak istiyorum
Az önce esim aradi..atatürkün dogum ve ölüm yilini biliyormusun dedi...herhalde yani dedim
neymis söyle bakalim dedi...söyledim, aferin dedi...ne alaka simdi dedim...sonra anlatirim dedi...
Neydi bu simdi anlamadim :44: Kendisi bilmedigi icin sormadi, biliyor tabiki. Merak ettim
hepatit kız ismini unuttum pınar mıydı? senin herif nerdee ki?
onun adı tenyayani tanya
zeliha türkiyeye ne zaman geleceksiniz, yıllık iznimiz çakışırsa kıymet sen ben kayseri buluşması yapalım mı
Şeyma, patron başbakanın akrabası değil ama büyükşehir belediyesi ile aramız iyi, sağlam yerlerde adamlarımız var, iş gelip bizi buluyor diyebilirim :)))
Burcu, Gülaşn ın da yazdığı gibi face de hala farklı kaydet deyip resimleri alabiliyorsun, ayrıca bende eşinin anlattığı şeyi biliyorum, istediğim yerden istediğim fotoyu araklayabilirim, çok basit aslında.. Ama yapmıyorum tabi :))
Pazar demeyin, alışveriş demeyin banaaa, duygularım kabarıyor, para harcatacaksınız yaww..
Anneme KK daki Çamaşır Sepetinden Dünya Kadınlar Gününde, çok amaçlı yatak örtüsü aldım en son, çok beğendi, kendime de alasım var, hatta bir sürü şey alasım var, zor frenliyorum zati kendimi..
Evet hala kopyalanabiliyor Resimler...
Birde Klavyedeki Printscreen tusuna basiyorsun istedigin ekrani kopyalabiliyorsun illa Resim degil yani.
Sonra onu Paint´e yapistirip kaydebeliyorsun...
:78:istanbul da airbus 320 kursunda kursu batasıca..görev biter kurs başlar kurs biter görev başlar...ınınının
hemen mi len ..
en güzel tenya benim ama:))
bizde kısmetse temmuzda izne çıkacaz inşallah görüşürüz.ankaraya gelince yaseminin kurtuluşu yok zaten
Yapalim yapalim24.06. Allahin izni ile önce Antalyadayiz....02.07. - 29.07. Kayserideyiz
milföyün buzu çöldükten sonra bekletirsen kabarmazşu milföylü kundakları cumartesi yapsam pazar pişirsembişey olur mu sizce milföy kabarmayabilir mi mesela
ben geri geldim hehe
yemek yaptım Nihanla oynadık meyvesini yedi..şimdi oyuncaklarıyla oynuyor arada bakarım ben de size
tanyaaa benimki de 340cı var sen anla durumu herif bi görünüyo sonra yokoluyooo eğitim binasındadır o şimdii..ne kursu alıyo ki teknisyendi demi o?
Esin bu kadar ayrılık da en az dipdibe olmak kadar kötü anam hiçbi paylaşımın olmuyo aganigi bilem ayda 1 e düştüü ki çüşşşşbizim için..bi de ben de bi gün önceden yaptım o sosisli kundaği üstüne alüminyum folyo kapatıp buzdolabına koydum ertesi günde pişirdim çok da güsel olduu
tanyaaa benimki de 340cı var sen anla durumu herif bi görünüyo sonra yokoluyooo eğitim binasındadır o şimdii..ne kursu alıyo ki teknisyendi demi o?
Esin bu kadar ayrılık da en az dipdibe olmak kadar kötü anam hiçbi paylaşımın olmuyo aganigi bilem ayda 1 e düştüü ki çüşşşşbizim için..bi de ben de bi gün önceden yaptım o sosisli kundaği üstüne alüminyum folyo kapatıp buzdolabına koydum ertesi günde pişirdim çok da güsel olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?