2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zeliha türkiyeye ne zaman geleceksiniz, yıllık iznimiz çakışırsa kıymet sen ben kayseri buluşması yapalım mı

sen alamanyalardasın bacım istanbul'a gel buluşalımmm

Şeyma, patron başbakanın akrabası değil ama büyükşehir belediyesi ile aramız iyi, sağlam yerlerde adamlarımız var, iş gelip bizi buluyor diyebilirim :)))

Burcu, Gülaşn ın da yazdığı gibi face de hala farklı kaydet deyip resimleri alabiliyorsun, ayrıca bende eşinin anlattığı şeyi biliyorum, istediğim yerden istediğim fotoyu araklayabilirim, çok basit aslında.. Ama yapmıyorum tabi :))

Pazar demeyin, alışveriş demeyin banaaa, duygularım kabarıyor, para harcatacaksınız yaww..
Anneme KK daki Çamaşır Sepetinden Dünya Kadınlar Gününde, çok amaçlı yatak örtüsü aldım en son, çok beğendi, kendime de alasım var, hatta bir sürü şey alasım var, zor frenliyorum zati kendimi..

Evet hala kopyalanabiliyor Resimler...
Birde Klavyedeki Printscreen tusuna basiyorsun istedigin ekrani kopyalabiliyorsun illa Resim degil yani.
Sonra onu Paint´e yapistirip kaydebeliyorsun...

tanyaaa benimki de 340cı var sen anla durumu herif bi görünüyo sonra yokoluyooo eğitim binasındadır o şimdii..ne kursu alıyo ki teknisyendi demi o?
Esin bu kadar ayrılık da en az dipdibe olmak kadar kötü anam hiçbi paylaşımın olmuyo aganigi bilem ayda 1 e düştüü ki çüşşşş bizim için..bi de ben de bi gün önceden yaptım o sosisli kundaği üstüne alüminyum folyo kapatıp buzdolabına koydum ertesi günde pişirdim çok da güsel olduu

Evet hala kopyalanabiliyor Resimler...
Birde Klavyedeki Printscreen tusuna basiyorsun istedigin ekrani kopyalabiliyorsun illa Resim degil yani.
Sonra onu Paint´e yapistirip kaydebeliyorsun...

Küçük bi kriz çıktı yazamadım.
Neyse halletik...
Hee evet, eşim de bunu anlatmıştı galiba...

istanbul da airbus 320 kursunda kursu batasıca..görev biter kurs başlar kurs biter görev başlar...ınınının

hemen mi len ..
en güzel tenya benim ama:))
:78: nevet

Yapalim yapalim 24.06. Allahin izni ile önce Antalyadayiz....02.07. - 29.07. Kayserideyiz
bizde kısmetse temmuzda izne çıkacaz inşallah görüşürüz.ankaraya gelince yaseminin kurtuluşu yok zaten

şu milföylü kundakları cumartesi yapsam pazar pişirsembişey olur mu sizce milföy kabarmayabilir mi mesela
milföyün buzu çöldükten sonra bekletirsen kabarmaz

ben geri geldim hehe
yemek yaptım Nihanla oynadık meyvesini yedi..şimdi oyuncaklarıyla oynuyor arada bakarım ben de size

hoşgeldin

benimki niye kabarmadı ozaman

evet canım teknisyenn..anlamam mıııı:)) ((

ben kaçtım fıstıkalrr:)

Bende yapacak milföyle ....offf sıkıntı bastı beni gelenler gidenler yapılacaklar hepsini sıraya koymam lazım yarın yokum evdeyim temizlik hazırlık

Yahu benim adamda arada bir uzağa gitse süper olur valla, böyle sürekli yanımda, dip dibe, off ruhum daralıyor valla, özlemek ve özlenmekte güzeldir kanımca, hem arada bekar takılmanın bir sakıncası olmaz heralde :))

Gülşan, Ankara ya mı gelecen yazın, oleeeyyyyy, gel gel, ne güzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…