- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.861
Selam, yalnız değilmişiz evet :))
Ben bir çözüm bulamadım henüz, bulursam paylaşırım elbette..
Ben sadece 5 ay emzirebildim, emzirme ile alakası yok bence, bünye meselesi, ben hayatımda ilk kez hamilelikte o kadar kilolu olduğumu gördüm, ki beni hamile iken görenler ''aaa hiç kilo almamışsın ne güzel sadece karnın var'' diyordu :)))
Hamile kaldığımda 50 kiloydum, 65 kilo ile doğuma gittim, doğumdan 4 ay sonra ben yine 50 kiloydum, şu anda 48 kiloyum, sen düşün artık :))
Yok şemame nin anlamı çözülemedi henüz, Hanife çalışmalara devam ediyor :))
Bakıcı, Doruğu zaptetmek için ve yemeğini yedirmek, bakımını yapmak için tutulmadı mı zaten, anneni çok pimpirik gördüm, sana sabır diliyorum, şirkette iken çıkamayacağımı bildiği halde annem bana böyle yapsa kesin bozuşuruz, şu saat oldu daha bir kere konuştuk annemle, İklim iyi merak etme dedi, bende etmiyorum zaten dedim, bu kadar.. Bizde de bir bakıcı olsa annem her işini rahatlıkla hallederdi sanırım, kadın tek başına herşeye koşuyor üstelik iklimle beraber, annen fazla abartıyor kanımca..
Bu seni daraltmaktan başka bir işe yaramaz, seni boş yere üzüp yoruyor valla..
bakıcı tek başına çocuğu idare edemeyecekse neden para alıyorbalkona falan çıkarsın oyun oynasın kepçe süzgeç ne varsa koysun önüne annen de çıksın dışarı. yarım ölçek ağrı kesici versinler diştir belki. annen de çıksın dışarı, her sıkıştıklarında seni boğacaklarsa ne anladım ben bu işten :84:
Bence de çözdünüz siz :))))
Ben eve gidince ağlamıyor öyle, ara sıra mızırdanıyor sadece. Birşeylerden rahatsız oluyor ama anlamıyorum, haftaya 1-2 gün izin alıp evde kalıp gözlemlemeyi düşünüyorum. Evde stres olması için bir sebep yok ama annem ve bakıcı ikilisi yoktan var ediyorlar. Ayy gözünü kaşıdı, vıyy kaka yaptı, az yedi geç uyudu derken bunaltıyorlar olabilirler çocuğu, ben bile burda bunalıyorum.
Hay ağzına sağlık...
hayır canım çözemedim hala arada tekrarlıyor ama...babası anneni çağır diyince bir anneeeee diye bağırması var öldürüyor gülmekten
bir de soru sorduğumda evet diye cevap veriyor ya da başını sallıyor...biz çözdük galiba konuşma işini...o anlamsız cümleler anlam bulduğunda neler yumurtlayacak merak ediyorum
tüh ya..kısmet...bu kuzum niye ağlıyor ki annesi seni aradığından mı yoksa derdini mi anlamıyorlar da sinirleniyor uğur böcüğüm...evde stres varsa doğrudan onu huzursuz ediyordur zaten.
hayallerimdeki beni anlattım Yayacımboş ver ne yapcaksın kiloyu iyi bir şey olsa vermeye uğraşmazdık...gerçi uğraş diyorum ama hem kilo vermek istiyorum hem hiçbir şey yapmıyorum...güya rejime başlıyordum
Gidemedik, müdürün damarı tuttu.
Annem aradı, Doruk yine avaz avaz ağlayıp duruyormuş, her gelen Allah size yardım etsin deyip kaçıyormuş, 3 kere vıcık kaka yapmış, akşama ne yiyecekmiş, ben erken çıkamaz mıymışım, kendisinin dışarda işi varmış ya o yokken Doruk ağlarsaymış, bakıcı zaptedemezmiş, mış da mışşşş...
Ruhum yoruluyor valla, sinirlenince kollarım uyuşuyor artık, sürekli stres yaratılıyor evde, sürekli durumdan şikayetçiler, isyan bayrağını açmam yakındır benim. Geçen hafta kesin istifa etmeye karar vermiştim, bin tane lafla vazgeçirdi beni ama değişen hiç bir şey yok!
Gidemedik, müdürün damarı tuttu.
Annem aradı, Doruk yine avaz avaz ağlayıp duruyormuş, her gelen Allah size yardım etsin deyip kaçıyormuş, 3 kere vıcık kaka yapmış, akşama ne yiyecekmiş, ben erken çıkamaz mıymışım, kendisinin dışarda işi varmış ya o yokken Doruk ağlarsaymış, bakıcı zaptedemezmiş, mış da mışşşş...
Ruhum yoruluyor valla, sinirlenince kollarım uyuşuyor artık, sürekli stres yaratılıyor evde, sürekli durumdan şikayetçiler, isyan bayrağını açmam yakındır benim. Geçen hafta kesin istifa etmeye karar vermiştim, bin tane lafla vazgeçirdi beni ama değişen hiç bir şey yok!
BALIK (19 Şubat - 20 Mart)
Balık bebeği diğer bebeklere kıyasla daha duygusaldır. Sebepsiz yere bile olsa duygulanıp ağlamaya başlayabilir. Duygularını dışarı vurmaktansa kendine saklamayı tercih eder. Çığlıklar yerine sızlanmalarla daha fazla karşılaşırsınız. Aile içindeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok fazla etkilenir. Bencillikten uzak ve düşünceli bir yapısı vardır. Oyuncaklarını başkalarına vermek gibi hareketlerde de kişiliğinin bu özelliği gözlemlenebilir. Bu yüzden bebeğinizin oyun grubunda itilip kakılmamasına dikkat etmelisiniz. Balık bebeği hassas bir yapıya sahiptir, dolayısıyla ebeveyn ya da arkadaşları tarafından gösterilen aşırı ilgi ona çok iyi gelir. Neredeyse gerçek dünyayı unutacak kadar derin düşüncelere dalabilir. Hayalcidir. Ona fazla ayrıntı verilmemelidir, nasıl olsa unutacaktır. Balık bebeği gece rüya görürken izlenmelidir çünkü çok sık kabus görebilir.
Alıntıdır...
Çoklu alıntı yapamıyorum böyle taksit taksit idare edin beni bugün..
Pelin de yeni yeni bıdı bıdı bişeyler demeye başladı. Başlayınca susmak bilmiyo yanlız tek sorunumuz bu..Bazen çoşuyo çığlıklarla bıdılamaya başlıyo!! Gecenini bi yarısı ayağımda sallarken başlıyo hadi bıdı bıdı dodi dodi..... Bi de sinirlenince bi Hıııııı!!! deyişi var ki gülmekten yerlere yatırıyo herkesi..
Stres konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum..
Evt benim de hayalllerimdeki beni anlatıyolar.. Ben kilo veremediğim için onlara kilo aldırıcam ama hırs yaptım!!
bencede emzirmeyle ilgisi yok bende 9 ay emzirdim genç kızlığımdada hep zayıftım hala zayıfım top gibi sinir göbek hariç(bende 51 le hamile kaldım 66 ile doğum yaptım kırkım çıkmadan çoğunu verdim şuan 49 kiloyum.ama fazla iştahlı deilim belki ondandır bünye meselesi birde.ya sizin karnınız düzmü benim hala dediğim gibi küçük bi çıkıntı var mekik çekmedim hiç ihmal ediyorum.
Cidden gelebilseniz keşke ... Ne mutlu olurum...ben hemen geliyorum şekerim
Pelin doğana kdr ben çok samimiydim komşularımla. Ama öyle zırt pırt birbirine girip çıkmayı çok sevmiyorum. Yani fazla samimiyet bana göre diil. Dediğin gibi yaşlılar da çoktu ama yine de bi ortak nokta buluyodum. Şimdi Pelin bütün zamanımı alıyo ne yazık ki.. Karşı komşumu bile göremiyorum..Onlar da halimi bildiklerinden gelmeye çekiniyolar..ya komşu konusu benim de canımı sıkıyor...yalnızlık demişsiniz ya....arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyor haftasonları görüşüyoruz...ben öğleden sora evdeyim ama onlar işteler...kapımı çalan yok...hoş ben de kimseye gitmiyorum...biz çocuuken ne güzeldi komşuluklar biz mi beceremiyoruz yoksa çalıştığımız için mi böyle...komşular genelde yaşlı 3-5 er çocukları var ortak nokta bulamıyorum ondan mı?günahtır ya insanın bir komşusu olmaz mı samimi olduğu?!?!?!?!
yoğun ilgi bunaltıyor olabilir cidden az rahat bıraksınlar seni de onu da...bebek bunlar snyesi snyesine uymaz...her ne kadar rutin sevseler de böylelr maalesef...oluruna bırakmak lazım bazen...
yoğun ilgi bunaltıyor olabilir cidden az rahat bıraksınlar seni de onu da...bebek bunlar snyesi snyesine uymaz...her ne kadar rutin sevseler de böylelr maalesef...oluruna bırakmak lazım bazen...
Önce sen bi anneni sakinleştir Burcucum. Kadıncağız aylarca tek başına baktı Doruk'a şimdi de bakıcıya güvenememesi çok normal. Bakıcının herşeyi yapabileceğine inanması lazım...
Annen evde de senle konuştuğu panik halinde dolanıyosa Doruk onun için ağlıyodur bence... Daha önce böyle bi sorunu yoktu sonuçta di mi?
haklısın...Allah yardımcıları olsun...
çok şıktın Aylincim yeri gelmişken söylemek istedim...ya bir de burada bir saatçi var girişinde swatch reklamı var posterdeki manken aynı sen...aradım nette bulamadım gösterecektim sana...
ya komşu konusu benim de canımı sıkıyor...yalnızlık demişsiniz ya....arkadaşlarım var ama hepsi çalışıyor haftasonları görüşüyoruz...ben öğleden sora evdeyim ama onlar işteler...kapımı çalan yok...hoş ben de kimseye gitmiyorum...biz çocuuken ne güzeldi komşuluklar biz mi beceremiyoruz yoksa çalıştığımız için mi böyle...komşular genelde yaşlı 3-5 er çocukları var ortak nokta bulamıyorum ondan mı?günahtır ya insanın bir komşusu olmaz mı samimi olduğu?!?!?!?!
kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?
Hatunlar!!! Koca totomla dövücem şimdi sizi!!! Homili gırtlak yiyin işte ne bulursanız... Helva, ballı tereyağları, yatmadan önce geberyatlık tabir edilen bilimum abur cuburlar... Bütün bunlara rağmen hala kilo alamazsanız bir hafta ben sizi kayseri de misafir edeyim.Kayseri mutfağından mantı olsun, yağlama olsun, yağ mantısı, katmer, kete, arabaşı olsun kilo yapan seçme lezzetler sunayım... Kesin sonuç alırsınız!!!:111:
kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?
Dümdüz hatta içine göçük bir karnım var, aslında zayıf olmaktan şikayetçi değilim ama 48 yerine 50 kiloda olsaydım bari yaww, neyseki zayıf olmama rağmen hatlarım düzgün ve fiziki açıdan iyi görünüyorum, buna şükür :))) Ama başta kvalide olmak üzere çevrenin ne kadar zayıfsın biraz kilo al demesinden bıktım..
Tanyacım ben 34-36 beden giyiyorum, kıyafet aldığım belli bir marka-yer yok, kıyafet bulmakta çok zorlanmıyorum..
Anlamıyorlar. Bir sn rahat bırakmıyorlar ki çocuğu... Taşa oturuyormuş poposu üşürmüş, mutfak dolabını açıyormuş eli sıkışırmış, bakıcıya ayrı anneme ayrı laf anlatıyorum. Büyük ihtimalle bizimleyken özgür, onlarlayken kısıtlanmış hissediyor ve sinirden ağlıyor.
Sakinleşmiyor Kıymetcim. Her gün konuşuyorum, anlatıyorum, rahatlatıyorum ama ertesi gün sil baştan... Aynen dediğin gibi dolaşıyor arkasında, bir adımlık mesafede takip ediyor çocuğu ! Bu sorun geçen hafta başladı, bir haftadır devam ediyor.
Ispanak, brokoli fln gibi yeşil bişeyler yedidin mi bugünerde??
Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.Anlamıyorlar. Bir sn rahat bırakmıyorlar ki çocuğu... Taşa oturuyormuş poposu üşürmüş, mutfak dolabını açıyormuş eli sıkışırmış, bakıcıya ayrı anneme ayrı laf anlatıyorum. Büyük ihtimalle bizimleyken özgür, onlarlayken kısıtlanmış hissediyor ve sinirden ağlıyor.
Sakinleşmiyor Kıymetcim. Her gün konuşuyorum, anlatıyorum, rahatlatıyorum ama ertesi gün sil baştan... Aynen dediğin gibi dolaşıyor arkasında, bir adımlık mesafede takip ediyor çocuğu ! Bu sorun geçen hafta başladı, bir haftadır devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?