2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede emzirmeyle ilgisi yok bende 9 ay emzirdim genç kızlığımdada hep zayıftım hala zayıfım top gibi sinir göbek hariç (bende 51 le hamile kaldım 66 ile doğum yaptım kırkım çıkmadan çoğunu verdim şuan 49 kiloyum.ama fazla iştahlı deilim belki ondandır bünye meselesi birde.ya sizin karnınız düzmü benim hala dediğim gibi küçük bi çıkıntı var mekik çekmedim hiç ihmal ediyorum.

Beni anlamanız ne güzel...
Annem çok abartıyor, bakıcı da ona uyuyor, bakıcıyı kovup annemin Doruk'u görme saatlerini sınırlamam yakındır!
Beni gerçekten çok daraltıyorlar, tedirgin ediyorlar, artık çocuğumu güvenle emanet edemiyorum, içim hep huzursuz aklım evde, pzt apar topar çıktım biliyorsunuz, ortada hiç bişey yoktu, yatmış uyumuştu kuzu ben gidene kadar.
Gerçekten 1 sene oturup kendim bakmayı sonra da kreşe vermeyi düşünmeye başladım.

yoğun ilgi bunaltıyor olabilir cidden az rahat bıraksınlar seni de onu da...bebek bunlar snyesi snyesine uymaz...her ne kadar rutin sevseler de böylelr maalesef...oluruna bırakmak lazım bazen...

Çoklu alıntı yapamıyorum böyle taksit taksit idare edin beni bugün..
Pelin de yeni yeni bıdı bıdı bişeyler demeye başladı. Başlayınca susmak bilmiyo yanlız tek sorunumuz bu..Bazen çoşuyo çığlıklarla bıdılamaya başlıyo!! Gecenini bi yarısı ayağımda sallarken başlıyo hadi bıdı bıdı dodi dodi..... Bi de sinirlenince bi Hıııııı!!! deyişi var ki gülmekten yerlere yatırıyo herkesi..
Stres konusunda söylediklerine kesinlikle katılıyorum..
Evt benim de hayalllerimdeki beni anlatıyolar.. Ben kilo veremediğim için onlara kilo aldırıcam ama hırs yaptım!!

Önce sen bi anneni sakinleştir Burcucum. Kadıncağız aylarca tek başına baktı Doruk'a şimdi de bakıcıya güvenememesi çok normal. Bakıcının herşeyi yapabileceğine inanması lazım...
Annen evde de senle konuştuğu panik halinde dolanıyosa Doruk onun için ağlıyodur bence... Daha önce böyle bi sorunu yoktu sonuçta di mi?

arada olur boşver anacım.

Amaaan babası balık oğlu balık yandım ki ne yandım

Hilalin d.günü kutlu olsun,annesi babası gelinliklerle görsün inşallah

kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?

yerler onun dillerini:))
ya ben samimi arkadaşlarımca konuşkan biri olarak tanınırım..ama genelde insanlar ilk bakışta soğuk olduğumu düşünürler yabancılarla konuşmam kolay kolay...babaannesi tam teri herkesle her yerde o duruma uygun bir muhabbet konusu bulup konuşabilir..bana mı benzedi ona mı bilmem ama hiç susmuyor sadece telefonu ve fot.mak. görünce susuyor inadıma.

yakında tüm bebelr başlar dökülmeye zaten bıcır bıcır

Dümdüz hatta içine göçük bir karnım var, aslında zayıf olmaktan şikayetçi değilim ama 48 yerine 50 kiloda olsaydım bari yaww, neyseki zayıf olmama rağmen hatlarım düzgün ve fiziki açıdan iyi görünüyorum, buna şükür :))) Ama başta kvalide olmak üzere çevrenin ne kadar zayıfsın biraz kilo al demesinden bıktım..

Tanyacım ben 34-36 beden giyiyorum, kıyafet aldığım belli bir marka-yer yok, kıyafet bulmakta çok zorlanmıyorum..

ben hemen geliyorum şekerim
Cidden gelebilseniz keşke ... Ne mutlu olurum...
Pelin doğana kdr ben çok samimiydim komşularımla. Ama öyle zırt pırt birbirine girip çıkmayı çok sevmiyorum. Yani fazla samimiyet bana göre diil. Dediğin gibi yaşlılar da çoktu ama yine de bi ortak nokta buluyodum. Şimdi Pelin bütün zamanımı alıyo ne yazık ki.. Karşı komşumu bile göremiyorum..Onlar da halimi bildiklerinden gelmeye çekiniyolar..
yoğun ilgi bunaltıyor olabilir cidden az rahat bıraksınlar seni de onu da...bebek bunlar snyesi snyesine uymaz...her ne kadar rutin sevseler de böylelr maalesef...oluruna bırakmak lazım bazen...

Bu gün seninle hep aynı fikirdeyim Hanife.. Bu tespitine de katılmamak elde değil.. Ki Pelin bunun canlı örneği... Yavru babaannesi ve halalarını her gördüğünde çığlık çığlığa ağlıyo çünkü çocuğa nefes almak için hiç alan bırakmıyolar. 3ü birlikte aç kurtlar gibi başına üşüşüyo çocuğun.. :26: Bi de bağırıp çağırıp her biri bişey söylüyo. Mahvoluyo çocuk..

Anlamıyorlar. Bir sn rahat bırakmıyorlar ki çocuğu... Taşa oturuyormuş poposu üşürmüş, mutfak dolabını açıyormuş eli sıkışırmış, bakıcıya ayrı anneme ayrı laf anlatıyorum. Büyük ihtimalle bizimleyken özgür, onlarlayken kısıtlanmış hissediyor ve sinirden ağlıyor.

Sakinleşmiyor Kıymetcim. Her gün konuşuyorum, anlatıyorum, rahatlatıyorum ama ertesi gün sil baştan... Aynen dediğin gibi dolaşıyor arkasında, bir adımlık mesafede takip ediyor çocuğu ! Bu sorun geçen hafta başladı, bir haftadır devam ediyor.

Burcu annen niye hala sizde bakıcı varken,tamam alıştı kadın Doruk a Doruk da bakıcısına,artık annen evine gitsin ve ara ara çıksın yukarı.

Canım benim sağol:78: çok merak ettim benzeyeni bulursan ekle de göreyim,seneler önce bi katalog getirmişti kuzenim sana benziyor demişti, görünce ben bile yok artık demiştim,resmen ikizimdi tip olarak.

Aynı şeyleri düşünüyorum bende, bir tek karşı komşumu tanıyorum,herhalde çalışan insanlar olduğumuz için,ama taşınalı 3 sene oldu hiç kimse de toplanıp sana tanışmaya geliyoruz demedi ki, ben nasıl tanışayım şimdi diğerleriyle,eskiden apartmana biri geldi mi diğer komşular toplanıp ona giderdi.

hemen geliyorum:))
iddia ediyorum 2 kişilik yerim:))

Ay çıldiriciiim,34-36 diyor ya, ben eski kiloma döndüm ama 40 bedenim göbeğim ve simitlerim yüzünden, nasıl göbeğin içine göçük yahu deri fazlalığın yok mu?

Annem ve kv de tedirginler ama ben karışmayın bırakın düşerse düşer diyorum,tüm mutfak dolabını indiriyor,taşa da oturuyor,elini de sıkıştırıyor kafasını da vuruyor, hem bize çocuk düşe kalka büyür diye öğrettiler 1 senedir hem yine onlar kıyamıyor.

Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…