- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.881
Sorun diil cnm burdaki herkes 2-3 kişilik yer... Porsiyonlar XLhemen geliyorum:))
iddia ediyorum 2 kişilik yerim:))
dün bizimde oldu dışarı çıkmıştık. sonra düzeliyo ama evde biraz sıcak tut bence geçer zaten...
haklısın...Allah yardımcıları olsun...
çok şıktın Aylincim yeri gelmişken söylemek istedim...ya bir de burada bir saatçi var girişinde swatch reklamı var posterdeki manken aynı sen...aradım nette bulamadım gösterecektim sana...:nazar:
tamam korktum bende ilk kez oldu çok yuvarlanıyor üşümüş olabilir.üşütmüştür biraz yerde gezmiştir uyuyup uyandıysa teri üstünde soğuduysa fln olur dert etme
Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.
kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?
Cidden gelebilseniz keşke ... Ne mutlu olurum...
Pelin doğana kdr ben çok samimiydim komşularımla. Ama öyle zırt pırt birbirine girip çıkmayı çok sevmiyorum. Yani fazla samimiyet bana göre diil. Dediğin gibi yaşlılar da çoktu ama yine de bi ortak nokta buluyodum. Şimdi Pelin bütün zamanımı alıyo ne yazık ki.. Karşı komşumu bile göremiyorum..Onlar da halimi bildiklerinden gelmeye çekiniyolar..
Bu gün seninle hep aynı fikirdeyim Hanife..Bu tespitine de katılmamak elde değil.. Ki Pelin bunun canlı örneği... Yavru babaannesi ve halalarını her gördüğünde çığlık çığlığa ağlıyo çünkü çocuğa nefes almak için hiç alan bırakmıyolar. 3ü birlikte aç kurtlar gibi başına üşüşüyo çocuğun.. :26: Bi de bağırıp çağırıp her biri bişey söylüyo. Mahvoluyo çocuk..
Anlamıyorlar. Bir sn rahat bırakmıyorlar ki çocuğu... Taşa oturuyormuş poposu üşürmüş, mutfak dolabını açıyormuş eli sıkışırmış, bakıcıya ayrı anneme ayrı laf anlatıyorum. Büyük ihtimalle bizimleyken özgür, onlarlayken kısıtlanmış hissediyor ve sinirden ağlıyor.
Sakinleşmiyor Kıymetcim. Her gün konuşuyorum, anlatıyorum, rahatlatıyorum ama ertesi gün sil baştan... Aynen dediğin gibi dolaşıyor arkasında, bir adımlık mesafede takip ediyor çocuğu ! Bu sorun geçen hafta başladı, bir haftadır devam ediyor.
Burcu annen niye hala sizde bakıcı varken,tamam alıştı kadın Doruk a Doruk da bakıcısına,artık annen evine gitsin ve ara ara çıksın yukarı.
Canım benim sağol:78: çok merak ettim benzeyeni bulursan ekle de göreyim,seneler önce bi katalog getirmişti kuzenim sana benziyor demişti, görünce ben bile yok artık demiştim,resmen ikizimdi tip olarak.
Aynı şeyleri düşünüyorum bende, bir tek karşı komşumu tanıyorum,herhalde çalışan insanlar olduğumuz için,ama taşınalı 3 sene oldu hiç kimse de toplanıp sana tanışmaya geliyoruz demedi ki, ben nasıl tanışayım şimdi diğerleriyle,eskiden apartmana biri geldi mi diğer komşular toplanıp ona giderdi.
hayır yemedi baya koyu yeşil
arada olur boşver anacım.
Amaaan babası balık oğlu balık yandım ki ne yandım
Hilalin d.günü kutlu olsun,annesi babası gelinliklerle görsün inşallah
kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?
Dümdüz hatta içine göçük bir karnım var, aslında zayıf olmaktan şikayetçi değilim ama 48 yerine 50 kiloda olsaydım bari yaww, neyseki zayıf olmama rağmen hatlarım düzgün ve fiziki açıdan iyi görünüyorum, buna şükür :))) Ama başta kvalide olmak üzere çevrenin ne kadar zayıfsın biraz kilo al demesinden bıktım..
Tanyacım ben 34-36 beden giyiyorum, kıyafet aldığım belli bir marka-yer yok, kıyafet bulmakta çok zorlanmıyorum..
Burcu annen niye hala sizde bakıcı varken,tamam alıştı kadın Doruk a Doruk da bakıcısına,artık annen evine gitsin ve ara ara çıksın yukarı.
Canım benim sağol:78: çok merak ettim benzeyeni bulursan ekle de göreyim,seneler önce bi katalog getirmişti kuzenim sana benziyor demişti, görünce ben bile yok artık demiştim,resmen ikizimdi tip olarak.
Aynı şeyleri düşünüyorum bende, bir tek karşı komşumu tanıyorum,herhalde çalışan insanlar olduğumuz için,ama taşınalı 3 sene oldu hiç kimse de toplanıp sana tanışmaya geliyoruz demedi ki, ben nasıl tanışayım şimdi diğerleriyle,eskiden apartmana biri geldi mi diğer komşular toplanıp ona giderdi.
Ay çıldiriciiim,34-36 diyor ya, ben eski kiloma döndüm ama 40 bedenim göbeğim ve simitlerim yüzünden, nasıl göbeğin içine göçük yahu deri fazlalığın yok mu?
Annem ve kv de tedirginler ama ben karışmayın bırakın düşerse düşer diyorum,tüm mutfak dolabını indiriyor,taşa da oturuyor,elini de sıkıştırıyor kafasını da vuruyor, hem bize çocuk düşe kalka büyür diye öğrettiler 1 senedir hem yine onlar kıyamıyor.
Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.
İstanbulda yaşayan annem internetten Çorludan arkadaş buldu,her geldiğinde buluşuyor,anasına bak kızını al
merhabalar .. merte cok üzüldüm Allahım bi an önce şifasını versin ..
Mert kuzuya cok üzüldüm...Allah acil sifalar versin....insallah bi an evvel fazla aci cekmeden kurtulur
Yaaa Kiymet nerden saydin o kadar Kayseri Yemeklerini...canim cekti hepsindede valla...
Dümdüz hatta içine göçük bir karnım var, aslında zayıf olmaktan şikayetçi değilim ama 48 yerine 50 kiloda olsaydım bari yaww, neyseki zayıf olmama rağmen hatlarım düzgün ve fiziki açıdan iyi görünüyorum, buna şükür :))) Ama başta kvalide olmak üzere çevrenin ne kadar zayıfsın biraz kilo al demesinden bıktım..
Tanyacım ben 34-36 beden giyiyorum, kıyafet aldığım belli bir marka-yer yok, kıyafet bulmakta çok zorlanmıyorum..
Anlamıyorlar. Bir sn rahat bırakmıyorlar ki çocuğu... Taşa oturuyormuş poposu üşürmüş, mutfak dolabını açıyormuş eli sıkışırmış, bakıcıya ayrı anneme ayrı laf anlatıyorum. Büyük ihtimalle bizimleyken özgür, onlarlayken kısıtlanmış hissediyor ve sinirden ağlıyor.
Sakinleşmiyor Kıymetcim. Her gün konuşuyorum, anlatıyorum, rahatlatıyorum ama ertesi gün sil baştan... Aynen dediğin gibi dolaşıyor arkasında, bir adımlık mesafede takip ediyor çocuğu ! Bu sorun geçen hafta başladı, bir haftadır devam ediyor.
hmm teşkür ederim:))Sorun diil cnm burdaki herkes 2-3 kişilik yer... Porsiyonlar XL
Bence de sıcak tut geçer..
merhabalar .. merte cok üzüldüm Allahım bi an önce şifasını versin ..
:88:
Arada olmadığını sen de biliyorsun
Bence de üşütmüştür Candan...
Ayrı kalamıyorlar, çok özlüyormuş, hafta sonları bile dayanamıyor kadın. Bi de bir kişi bakamazmış, çok hareketliymiş, bir kişi olunca kahvaltı bile edemiyorlarmış. Kim öyle alıştırdı acaba :26: Bi de biz nasıl ediyoruz acaba
Asansörde karşılaşmadığım komşularımı tanımıyorum :)
Aynen, eski kilomdayım ama eski kıyafetlerim olmuyor, göbek ve simitler dehşet !
Ben de karışmayın diyorum anacım ama bütün gün herkes bildiğini okuyor, ben de bu yüzden çıldırciiimmm...
Hepsini yapıyor biliyor musun... Enteresan bi kadın.
Amin...
Yasemin, yeni bi haber var mı Gülşan'dan?
Yazın sen geldiğinde kayseri buluşması yapar,çatlayana kdr hepsinden yeriz!!!
Çok yoğunum yazamıyorum, okuyamıyorum, hızınıza yetişemiyorum, yavaş olun biraz yaa..
Yeşil kakanın bir çok sebebi var, ama sizinki üşütmeden yada yediği bişeyden dolayı olmuştur diye düşünüyorum, yine de takip et bence..
Burcu, sabır sabır sabır diyorum, annen çok abartıyor bence, biraz uzaklaştır hakkaten, bakıcıya güvenmeyi öğrensin ve peşinde dolanıp çocuğu sıkboğaz etmesin, ondan huysuzlanıyordur, özgürlüğü kısıtlanıyor çocuğun, hareket alanı daralıyordur yazık..
Kıymet, kete dedin canım kete çekti şimdi, ne olacak :))
Aylin, karnım sadece yemek yediğim zaman dışarı çıkıyor, onun haricinde deri fazlalığı bile yok, sezeryanı yapan doktorum 1 gram bile yağ yok karnında, dikmek ne kolay oldu, ilk defa böyle bir karın görüyorum demişti :)))
aynı şeyi ablamın kv tarafı yapar yeğenim hiç birini sevmez 3 yaşında olacak hala ağlar kaçar onlardan...insan çocuğa ılımlı yaklaşır değil mi ama...
bak bu çok kötü yakışıklımın gelişimini bozacaklar...olmaz ki...Nihan'ı görseler ne yapalar acaba...hiç de hasta olmaz seniyice tembihle korkarlar senden...
aynı manken mi acaba dükkan eski ama poter çok da eski görünmüyor...hoş hatunsun vesselam....
geçmiş olsun...biz hiç yaşamadık bilemicem benimki hep kabız(
önemli bir şey değildir inşallah...
aynen canım.49 kg ile hamile oldum doğuma 59 ile girdim.şimdi 46-47 kg arasındayım.öğün kaçırmadan deli gibi yiyorum..nafile..kıyafet bulamıyorum şepit gibi totom var( azcık toto isteyrummmm
doruk braz gergin doğru anlamışım demi?
eğer öyleyse en başta sen rahat ol..babaannemiz geldiğindeözgür de öyleydi..kaç saat yalnız bıraktıysak o kkadar ağlıyordu..sanırım bebekler etraflarında telaşlı ve yüksek sesli insanlardan hoşlanmıyor..biraz başbaşa ana oğlu vakit gecirmeniz işe yarar bence..
hmm teşkür ederim:))
mehaba canım:))
ne yaptınız antalyaya geliyor musunuz??
Çok yoğunum yazamıyorum, okuyamıyorum, hızınıza yetişemiyorum, yavaş olun biraz yaa..
Yeşil kakanın bir çok sebebi var, ama sizinki üşütmeden yada yediği bişeyden dolayı olmuştur diye düşünüyorum, yine de takip et bence..
Burcu, sabır sabır sabır diyorum, annen çok abartıyor bence, biraz uzaklaştır hakkaten, bakıcıya güvenmeyi öğrensin ve peşinde dolanıp çocuğu sıkboğaz etmesin, ondan huysuzlanıyordur, özgürlüğü kısıtlanıyor çocuğun, hareket alanı daralıyordur yazık..
Kıymet, kete dedin canım kete çekti şimdi, ne olacak :))
Aylin, karnım sadece yemek yediğim zaman dışarı çıkıyor, onun haricinde deri fazlalığı bile yok, sezeryanı yapan doktorum 1 gram bile yağ yok karnında, dikmek ne kolay oldu, ilk defa böyle bir karın görüyorum demişti :)))
Bizimkileri de yapsın o zmn
Ayy insallah insallah
Burcu bencede Doruk fazla üstüne düstükleri icin bunaliyor, sinirleniyordur.
Tugrada öyle. Annemlere gidince rahat birakmiyorlar Cocugu. Aman eli sIKIsir, yok düser biyerini carpar, yok ayagina bisey giydir, üstüne yelek giydir...Tugra sunu yap, Tugra böyle yap, bak Tugra vs.
Ama evde ben hic pesine düsmem, kendi basina oynar...bidi bidi biseyler anlatarak birde bu ara güya sarki söyleyerek dolanir durur. Birsey isteyecegi zaman yanima gelir, pek mizirdanmaz.
Ayy insallah insallah
Burcu bencede Doruk fazla üstüne düstükleri icin bunaliyor, sinirleniyordur.
Tugrada öyle. Annemlere gidince rahat birakmiyorlar Cocugu. Aman eli sIKIsir, yok düser biyerini carpar, yok ayagina bisey giydir, üstüne yelek giydir...Tugra sunu yap, Tugra böyle yap, bak Tugra vs.
Ama evde ben hic pesine düsmem, kendi basina oynar...bidi bidi biseyler anlatarak birde bu ara güya sarki söyleyerek dolanir durur. Birsey isteyecegi zaman yanima gelir, pek mizirdanmaz.
Burcu nun annesine söyle yapsın sana kete Yaseminnn!Hepsini yapıyomuş nasıl olsa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?