2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mert kuzuya cok üzüldüm...Allah acil sifalar versin....insallah bi an evvel fazla aci cekmeden kurtulur

Yaaa Kiymet nerden saydin o kadar Kayseri Yemeklerini...canim cekti hepsindede valla...

Ay ben hiç görmedim Aylin'i .Malum face mace yok bende.. Sevabına bul da koy hatunun resmini... Belki ben de Aylin'i rus fln sanırım

üşütmüştür biraz yerde gezmiştir uyuyup uyandıysa teri üstünde soğuduysa fln olur dert etme
tamam korktum bende ilk kez oldu çok yuvarlanıyor üşümüş olabilir.

Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.

çok beğendim bu yorumu bencede bebeklerin fazla üzerine titrememek lazım ama büyükler kıyamıyor hep denir ya torun evlattan çok seviliyor diye ondandır.

kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?

bir dahaki kakasına da bak hemen telaşlanma günde 7yi geçmezse ishal kabul edilmiyor zaten, üşüttüğünü düşünüyorsan ıhlamur yap içir iyi gelir diş kakası da yeşil olabiliyor. sadece kakanın rengiyle elaşlanmaya gerek yok

aynı şeyi ablamın kv tarafı yapar yeğenim hiç birini sevmez 3 yaşında olacak hala ağlar kaçar onlardan...insan çocuğa ılımlı yaklaşır değil mi ama...

bak bu çok kötü yakışıklımın gelişimini bozacaklar...olmaz ki...Nihan'ı görseler ne yapalar acaba...hiç de hasta olmaz seniyice tembihle korkarlar senden...

aynı manken mi acaba dükkan eski ama poter çok da eski görünmüyor...hoş hatunsun vesselam....

hayır yemedi baya koyu yeşil

geçmiş olsun...biz hiç yaşamadık bilemicem benimki hep kabız(
önemli bir şey değildir inşallah...

:88:
arada olur boşver anacım.

Amaaan babası balık oğlu balık yandım ki ne yandım

Hilalin d.günü kutlu olsun,annesi babası gelinliklerle görsün inşallah

Arada olmadığını sen de biliyorsun

kızlar bugün doruk ilk defa yeşil kaka yaptı neden olabilir endişe etmelimiyim.dün dışarı çıktık üşümüş olabilir mi?

Bence de üşütmüştür Candan...

Ayrı kalamıyorlar, çok özlüyormuş, hafta sonları bile dayanamıyor kadın. Bi de bir kişi bakamazmış, çok hareketliymiş, bir kişi olunca kahvaltı bile edemiyorlarmış. Kim öyle alıştırdı acaba :26: Bi de biz nasıl ediyoruz acaba

Asansörde karşılaşmadığım komşularımı tanımıyorum :)

Aynen, eski kilomdayım ama eski kıyafetlerim olmuyor, göbek ve simitler dehşet !

Ben de karışmayın diyorum anacım ama bütün gün herkes bildiğini okuyor, ben de bu yüzden çıldırciiimmm...

Annene kendisini meşgul edecek bi iş fln versen. Market alışverişi ya da veznesi çççok uzakta olan elektrik faturası gibi.. Ya da ne bilim akşam yemeğinizi yapsın.. Nohutun kabuklarını ayıklasın.

Hepsini yapıyor biliyor musun... Enteresan bi kadın.

İstanbulda yaşayan annem internetten Çorludan arkadaş buldu,her geldiğinde buluşuyor,anasına bak kızını al

merhabalar .. merte cok üzüldüm Allahım bi an önce şifasını versin ..

Amin...

Yasemin, yeni bi haber var mı Gülşan'dan?

Mert kuzuya cok üzüldüm...Allah acil sifalar versin....insallah bi an evvel fazla aci cekmeden kurtulur

Yaaa Kiymet nerden saydin o kadar Kayseri Yemeklerini...canim cekti hepsindede valla...

Yazın sen geldiğinde kayseri buluşması yapar,çatlayana kdr hepsinden yeriz!!!

aynen canım.49 kg ile hamile oldum doğuma 59 ile girdim.şimdi 46-47 kg arasındayım.öğün kaçırmadan deli gibi yiyorum..nafile..kıyafet bulamıyorum şepit gibi totom var( azcık toto isteyrummmm

doruk braz gergin doğru anlamışım demi?
eğer öyleyse en başta sen rahat ol..babaannemiz geldiğindeözgür de öyleydi..kaç saat yalnız bıraktıysak o kkadar ağlıyordu..sanırım bebekler etraflarında telaşlı ve yüksek sesli insanlardan hoşlanmıyor..biraz başbaşa ana oğlu vakit gecirmeniz işe yarar bence..

Sorun diil cnm burdaki herkes 2-3 kişilik yer... Porsiyonlar XL

Bence de sıcak tut geçer..
hmm teşkür ederim:))

merhabalar .. merte cok üzüldüm Allahım bi an önce şifasını versin ..

mehaba canım:))
ne yaptınız antalyaya geliyor musunuz??

Çok yoğunum yazamıyorum, okuyamıyorum, hızınıza yetişemiyorum, yavaş olun biraz yaa..

Yeşil kakanın bir çok sebebi var, ama sizinki üşütmeden yada yediği bişeyden dolayı olmuştur diye düşünüyorum, yine de takip et bence..

Burcu, sabır sabır sabır diyorum, annen çok abartıyor bence, biraz uzaklaştır hakkaten, bakıcıya güvenmeyi öğrensin ve peşinde dolanıp çocuğu sıkboğaz etmesin, ondan huysuzlanıyordur, özgürlüğü kısıtlanıyor çocuğun, hareket alanı daralıyordur yazık..

Kıymet, kete dedin canım kete çekti şimdi, ne olacak :))

Aylin, karnım sadece yemek yediğim zaman dışarı çıkıyor, onun haricinde deri fazlalığı bile yok, sezeryanı yapan doktorum 1 gram bile yağ yok karnında, dikmek ne kolay oldu, ilk defa böyle bir karın görüyorum demişti :)))

Bizimkileri de yapsın o zmn

Yazın sen geldiğinde kayseri buluşması yapar,çatlayana kdr hepsinden yeriz!!!

Ayy insallah insallah

Burcu bencede Doruk fazla üstüne düstükleri icin bunaliyor, sinirleniyordur.
Tugrada öyle. Annemlere gidince rahat birakmiyorlar Cocugu. Aman eli sIKIsir, yok düser biyerini carpar, yok ayagina bisey giydir, üstüne yelek giydir...Tugra sunu yap, Tugra böyle yap, bak Tugra vs.
Ama evde ben hic pesine düsmem, kendi basina oynar...bidi bidi biseyler anlatarak birde bu ara güya sarki söyleyerek dolanir durur. Birsey isteyecegi zaman yanima gelir, pek mizirdanmaz.

Gülşan dan yeni haber yok arkadaşlar, bilgilendireyim dedim...
Müsait değil sanırsam son mesajıma hala cevap vermedi..

Burcu nun annesine söyle yapsın sana kete Yaseminnn!Hepsini yapıyomuş nasıl olsa:)

Bak hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz ama ben bunu evdeki kadınlara anlatamıyorum.
Dur ben gidince bakıcıya bi şarlayayım önce...
Anacım benden korkuyorlar, çok haklısın. ama yine de yapacaklarını yapıyorlar yaw, bi de korkmasalar var sen düşün.

Hafta sonları düzeliyor, hafta içi yine geriliyor :)

Benim canım hepsinden çekti
Ay uzaklaşmıyor yaw, bu en uzak hali, biliyorsun eskiden akşamları da bizdeydi.
Fiziken uzaklaşmasın tamam, ben sadece daha sakin olmasını istiyorum o kadar.

Bizimkileri de yapsın o zmn

Valla yapar da üstüne yine Doruk'la uğraşacak vakit bulur o, nasıl bu kadar hızlı olabiliyor şaşırıyorum.

aynen vede aynen..nolucak bu ananelerin hali..bi olay karşısında cocuga tek kişi mudahale etmeli imiş..buda anne veya baba olucak..ikisi birden de degil..tek kişi..aksi takdrde buda baskı eğilimine giriyo..

heh aynı... sürekli bir oyun icat ediyor mesela, hiç kendi haline bırakmıyor. bakıcı da bundan gördü, o da öyle yapıyorum. yırtıyorum bi yerimi yapmayın diye ama kime söylüyorsun...
akşamları bütün ev geziyor kendi kendine, ben sadece uzaktan bakıyorum dolapların içine girmeye falan kalkmasın diye...

Burcu nun annesine söyle yapsın sana kete Yaseminnn!Hepsini yapıyomuş nasıl olsa:)

Çatlak sen de
Kete bilmez, üzgünüm, sen yap da yolla, her beraber yiyelim :)

mehaba canım:))
ne yaptınız antalyaya geliyor musunuz??[/QUOTE]

merhabalar gelmiyoruz k.v. gelmek istememiş .. eşim de gitmeyelim dedi ama benim sınavım var mayıs-haziran gibi sınav tercih yerim antalya :))) inşallah o zaman geleceğiz .e gelincede bulusuruz artk

mert kuzuya çok ama çok geçmiş olsun erkeklerde taş düşürkmek çok daha ızdırap verici ve dahada zordur o minicik yavru nasıl dayanır offf içim daraldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…