- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.901
mehaba canım:))
ne yaptınız antalyaya geliyor musunuz??
Burcu okudun mu, annen bana kete yapacakmış, Kıymet öyle diyooooo..
Kıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))
Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..
yasemincim sağol sayfayı açtım ama daha bakamadım birazdan okuyacağım sağolasın
oğlum bir koridor boyu tek başına yürümüş
bu anne kaçar çok sıkıldım öfff yazdım üç beş rapor ben gidiyorum pztsi grşrz öpüldünüzzz
buarada mertle ilgili kim haber alırsa faceten veya burdan yazsın aklım onda hep
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, çok dua edin olurmu
dün akşam mert fışkırtarak kusmaya başladı devamlı kustu kahvaltıda yediklerini bile kustuacile gittik hemen zehirlenmiş dediler serum taktılar gece eve gönderdiler sabah emdikten sonra tekrar kusunca mardinde özel bi hastaneye gittik acilden giriş yaptık boğaz enfeksiyonu dediler serum takıp göndermek istediler çocuk dr na gidelim bide dedim. dr boğaz enfeksiyonu olamaz ateşi yok dedi ultrason istedi 5mm çapında taş buldular böbrek taşı düşürüyomuş çocuk hastanesine gönderdiler ayrıntılı ultrasonda 7,5 mm çapında olduğu ortaya çıktı. kendi kendine düşüremez büyük dediler diyarbakıra sevk edelim dediler istemedim ankara hacettepeye gidiyoruz yarın akşam 4 te uçağımız var bi süre takılamam buraya merak edip arayan soran arkadaşlarım çok sağolun hepiniz dua edin olurmu
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, çok dua edin olurmu
dün akşam mert fışkırtarak kusmaya başladı devamlı kustu kahvaltıda yediklerini bile kustuacile gittik hemen zehirlenmiş dediler serum taktılar gece eve gönderdiler sabah emdikten sonra tekrar kusunca mardinde özel bi hastaneye gittik acilden giriş yaptık boğaz enfeksiyonu dediler serum takıp göndermek istediler çocuk dr na gidelim bide dedim. dr boğaz enfeksiyonu olamaz ateşi yok dedi ultrason istedi 5mm çapında taş buldular böbrek taşı düşürüyomuş çocuk hastanesine gönderdiler ayrıntılı ultrasonda 7,5 mm çapında olduğu ortaya çıktı. kendi kendine düşüremez büyük dediler diyarbakıra sevk edelim dediler istemedim ankara hacettepeye gidiyoruz yarın akşam 4 te uçağımız var bi süre takılamam buraya merak edip arayan soran arkadaşlarım çok sağolun hepiniz dua edin olurmu
Ha haaaabiz atayla pazara gittik biz pazardayken bir yağmur başladı aman allahım gök delindi sandım neyseki atanın pusetin rüzgarlığı takılıydı ata bey keyifle gezindi :)
kıymet geçen gün rüyamda seni gördüm :)) hasretle sana gelmiştik bahçe içinde bir yerde oturuyorduk sizin evin bahçesiymiş yanımızdada kv den oturuyordu ve sürekli seni çekiştiriyordu (bizim senin arkadaşın olduğumuzu bilmiyor tabii) valla dedimki kıymet iyi dayanıyor bu kadına :))
Buna benzer bişeyi Sabiha Paktuna Keskin de söylüyor: Evden çıkmadan önce size ait bi eşyayı ona verin, gelince de o eşyayı alıp sadece onun ve sizin yerini bildiğiniz bi yere saklayın diyor. Dediğin gibi bu davranış çocuğun anneye bağlanma sürecini rahat geçirmesini sağlıyormuş.burcu aklıma geldi çıkmadan yazayım dedim..
doruk senden ayrılma -kaybetme korkusu yaşıyor olabilir..sen sıpacık çok küçükken başladın işe ..o zaman bişey anlamadı.şimdilerde bunu hissediyor belki de..özgür ün ağlamaları için dr böyle demişti..
işe çıkmadan akşama geleceğini anlat..ilk zamanlar eve kimliğimi bırakıyordum ben .eve gidince de beraber cüzdana koyuyorduk..kimliğin evde olması ona geri döneceğimi gösteriyordu...
böyle bir yöntem rahatlatır belki doruk paşayı:))
hepinizi öpeyrum..ben kaçar akşam kociş geliyorr:)))
Feda olsun keteler size Yasemincim.. Yeter ki bi yerlerde görüşelim..Kıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))
Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..
Bana saracak kv daha anasının karnından doğmadıRica ederim, inşallah işe yarar da düzelir msn in..
Bu arada gördüğün rüyaya çok güldüm, burda o kadar çok konuşuyoruz demek ki rüyalarımıza bile giriyor, hayır olsun inşallah, kvalide Kıymete sarmasın da :))
Tabi ki ederiz cnm.. Allah acil şifalar versin kuzuma, inşallah tez zamanda iyi haberlerle dönün..kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, çok dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?