2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mehaba canım:))
ne yaptınız antalyaya geliyor musunuz??

merhabalar gelmiyoruz k.v. gelmek istememiş .. eşim de gitmeyelim dedi ama benim sınavım var mayıs-haziran gibi sınav tercih yerim antalya :))) inşallah o zaman geleceğiz .e gelincede bulusuruz artk[/QUOTE]

inşallah canım:) neyse sen de yırttın umarım kv den..
Burcu okudun mu, annen bana kete yapacakmış, Kıymet öyle diyooooo..

kete ne ki?

Kıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))

Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..

ben cvp yazasıya tanya cıktı :)) net de bi sorun var bugün yaw..biz bugün 1 yas asılarımızı olduk cok agladık ..
ben cok fena unutkan bi insan oldum ( dün kuaföre gittim paralarımı almadan gitmişim saçımı boyattım manikiür falan a a a abi açtım çantayı cüzdan yok :))) cok sık gittiğim bi kuaför samimi olduk artık yoksa rezil olurdum ..nüfus cüzdanımı da kaybettim nolcammm ben böleee

biz atayla pazara gittik biz pazardayken bir yağmur başladı aman allahım gök delindi sandım neyseki atanın pusetin rüzgarlığı takılıydı ata bey keyifle gezindi :)

kıymet geçen gün rüyamda seni gördüm :)) hasretle sana gelmiştik bahçe içinde bir yerde oturuyorduk sizin evin bahçesiymiş yanımızdada kv den oturuyordu ve sürekli seni çekiştiriyordu (bizim senin arkadaşın olduğumuzu bilmiyor tabii) valla dedimki kıymet iyi dayanıyor bu kadına :))

burcu aklıma geldi çıkmadan yazayım dedim..
doruk senden ayrılma -kaybetme korkusu yaşıyor olabilir..sen sıpacık çok küçükken başladın işe ..o zaman bişey anlamadı.şimdilerde bunu hissediyor belki de..özgür ün ağlamaları için dr böyle demişti..
işe çıkmadan akşama geleceğini anlat..ilk zamanlar eve kimliğimi bırakıyordum ben .eve gidince de beraber cüzdana koyuyorduk..kimliğin evde olması ona geri döneceğimi gösteriyordu...
böyle bir yöntem rahatlatır belki doruk paşayı:))

hepinizi öpeyrum..ben kaçar akşam kociş geliyorr:)))

Tanyacım, kete bir nevi börek gibi, hamuru açıp içine de un kavurması koyuyorlar ama sıcakken yediğin zaman tadına doyamıyorsun..

Hamile iken bir oturuşta bir tepsi yemiştim bir seferinde :))

Eşimin halası çok güzel yapar da :))

yasemincim sağol sayfayı açtım ama daha bakamadım birazdan okuyacağım sağolasın

Rica ederim, inşallah işe yarar da düzelir msn in..

Bu arada gördüğün rüyaya çok güldüm, burda o kadar çok konuşuyoruz demek ki rüyalarımıza bile giriyor, hayır olsun inşallah, kvalide Kıymete sarmasın da :))

oğlum bir koridor boyu tek başına yürümüş
bu anne kaçar çok sıkıldım öfff yazdım üç beş rapor ben gidiyorum pztsi grşrz öpüldünüzzz

Ankara çok yağmurlu ve soğuk, hafta sonu planlarım suya düştü, moralim bozuldu, inşallah haftaya güzel olur..

Bende kaçıyorum artık, iyi hafta sonları diliyorum hepinize, sevgiler..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, çok dua edin olurmu
dün akşam mert fışkırtarak kusmaya başladı devamlı kustu kahvaltıda yediklerini bile kustu acile gittik hemen zehirlenmiş dediler serum taktılar gece eve gönderdiler sabah emdikten sonra tekrar kusunca mardinde özel bi hastaneye gittik acilden giriş yaptık boğaz enfeksiyonu dediler serum takıp göndermek istediler çocuk dr na gidelim bide dedim. dr boğaz enfeksiyonu olamaz ateşi yok dedi ultrason istedi 5mm çapında taş buldular böbrek taşı düşürüyomuş çocuk hastanesine gönderdiler ayrıntılı ultrasonda 7,5 mm çapında olduğu ortaya çıktı. kendi kendine düşüremez büyük dediler diyarbakıra sevk edelim dediler istemedim ankara hacettepeye gidiyoruz yarın akşam 4 te uçağımız var bi süre takılamam buraya merak edip arayan soran arkadaşlarım çok sağolun hepiniz dua edin olurmu

canım benim çok geçmiş olsun dualarımız sizinle aklım sendeydi sırf sana bakmak için girdim o telaşta unutursun belki ama arada bizlerden birine mesaj at durumdan haberdar et olurmu merakta bırakma bizi seni ve mert paşayı kocaman öpüyorum
çabuk iyileşsin mert paşa

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah...dualarım sizinle...

Eşim derbiyi izlemeye gitti. Pelin de uyudu.. Ha haaaa Ay çok güldüm buna Şebnem yaaa!! Ne kadar çok ütülüyosam beyninizi artık rüyalarınızda bile rahat bırakmıyorum sizi Okuldan arkadaşlar da beni ve kv yi sık görürler rüyalarında ...Onların da beynini ütülüyorum :86: Buna benzer bişeyi Sabiha Paktuna Keskin de söylüyor: Evden çıkmadan önce size ait bi eşyayı ona verin, gelince de o eşyayı alıp sadece onun ve sizin yerini bildiğiniz bi yere saklayın diyor. Dediğin gibi bu davranış çocuğun anneye bağlanma sürecini rahat geçirmesini sağlıyormuş.
Bu arada KETE de poğaçanın bi çeşidi. Ama daha yağlı olanı. Poğaçanın arasındaki peyni yerine ketenin arasında yağda kavrulmuş un olur. Bol kalorili ve yağlıdır..
Kıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))

Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..
Feda olsun keteler size Yasemincim.. Yeter ki bi yerlerde görüşelim.. Bana saracak kv daha anasının karnından doğmadı Yenile yenile yenmeyi öğrendim artık ben yasemin. Bak mesela az önce görümcem geldi... Hiç o yokmuş gibi davrandım o yüzden çok oturamadı gitti.. Eskiden olsa yemeğe kalır,oturur oturur..Uyku saatimiz gelir gitmezdi. Yemeğiniz var mı yok mu demezdi... Neyse çok anlatmiim şebnem bu sefer de sabaha kdr görümcemle uğraşmasın

Tabi ki ederiz cnm.. Allah acil şifalar versin kuzuma, inşallah tez zamanda iyi haberlerle dönün..

Selamlar anneler. Bende okuyuculardanim hamilelikte yaziyordum ama simdi kizdan firsat bulup yazamiyorum. Zaten bilgisayarin basina oturtmuyor beni telefondan okuyorum sizleride. Mert kuzuya cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…