- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.921
kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, çok dua edin olurmu
dün akşam mert fışkırtarak kusmaya başladı devamlı kustu kahvaltıda yediklerini bile kustuacile gittik hemen zehirlenmiş dediler serum taktılar gece eve gönderdiler sabah emdikten sonra tekrar kusunca mardinde özel bi hastaneye gittik acilden giriş yaptık boğaz enfeksiyonu dediler serum takıp göndermek istediler çocuk dr na gidelim bide dedim. dr boğaz enfeksiyonu olamaz ateşi yok dedi ultrason istedi 5mm çapında taş buldular böbrek taşı düşürüyomuş çocuk hastanesine gönderdiler ayrıntılı ultrasonda 7,5 mm çapında olduğu ortaya çıktı. kendi kendine düşüremez büyük dediler diyarbakıra sevk edelim dediler istemedim ankara hacettepeye gidiyoruz yarın akşam 4 te uçağımız var bi süre takılamam buraya merak edip arayan soran arkadaşlarım çok sağolun hepiniz dua edin olurmu
dün akşam mert fışkırtarak kusmaya başladı devamlı kustu kahvaltıda yediklerini bile kustuacile gittik hemen zehirlenmiş dediler serum taktılar gece eve gönderdiler sabah emdikten sonra tekrar kusunca mardinde özel bi hastaneye gittik acilden giriş yaptık boğaz enfeksiyonu dediler serum takıp göndermek istediler çocuk dr na gidelim bide dedim. dr boğaz enfeksiyonu olamaz ateşi yok dedi ultrason istedi 5mm çapında taş buldular böbrek taşı düşürüyomuş çocuk hastanesine gönderdiler ayrıntılı ultrasonda 7,5 mm çapında olduğu ortaya çıktı. kendi kendine düşüremez büyük dediler diyarbakıra sevk edelim dediler istemedim ankara hacettepeye gidiyoruz yarın akşam 4 te uçağımız var bi süre takılamam buraya merak edip arayan soran arkadaşlarım çok sağolun hepiniz dua edin olurmu
bize gelin kaynanamda güzel yapar en iyi bildiği şey o:))))Tanyacım, kete bir nevi börek gibi, hamuru açıp içine de un kavurması koyuyorlar ama sıcakken yediğin zaman tadına doyamıyorsun..
Hamile iken bir oturuşta bir tepsi yemiştim bir seferinde :))
Eşimin halası çok güzel yapar da :))
kıymetin we yaseminin kaynanası üzerine tanımıyorum zaten:)))biz atayla pazara gittik biz pazardayken bir yağmur başladı aman allahım gök delindi sandım neyseki atanın pusetin rüzgarlığı takılıydı ata bey keyifle gezindi :)
kıymet geçen gün rüyamda seni gördüm :)) hasretle sana gelmiştik bahçe içinde bir yerde oturuyorduk sizin evin bahçesiymiş yanımızdada kv den oturuyordu ve sürekli seni çekiştiriyordu (bizim senin arkadaşın olduğumuzu bilmiyor tabii) valla dedimki kıymet iyi dayanıyor bu kadına :))
bnimde msnimi kaydedin olmayanlarrrrrKıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))
Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..
Mert in durumu bir kez daha üzdü beni, Ankara ya gelmekle iyi bir karar almışlar, dualarım onlarla olacak..
Benimde canım çok sıkkın, dün gece sabaha kadar sulu kaka yaptı, feci ishal, karnı da ağrıyor sanırım, hiç bişey yemiyor, çok halsiz, kafasını bile kaldıramıyorum yavrum...
Mert in durumu bir kez daha üzdü beni, Ankara ya gelmekle iyi bir karar almışlar, dualarım onlarla olacak..
Benimde canım çok sıkkın, dün gece sabaha kadar sulu kaka yaptı, feci ishal, karnı da ağrıyor sanırım, hiç bişey yemiyor, çok halsiz, kafasını bile kaldıramıyorum yavrum...
ewet şimdi kendimle alakalı gelişmelere geçebilirim..
üsküdarda ki ewin tadilatı başlıyor, mutfak dolapları, fayanslar, kapılar değişiyor, laminant parke, doğalgaz we biter bitmezde taşınıyorum şükür..
geçen akşam görümcekle ewe gittik dolapların planını falan çizdirdik siyah beyaz yaptryorum bu arada
hawalar açarsa bugüün yarın yazlıkları falan yıkayıp kolilemeye başlicaz sewgili kaynanamla
aramız bir iyi bir iyi sormayın sürekli yıkama yağlama şeklindee tabi taşınıyorum ya kendine yol yapmaya başladı şu köprüyü geçene kadar bnde gayet güleryüzlüyüm
ewet şimdi kendimle alakalı gelişmelere geçebilirim..
üsküdarda ki ewin tadilatı başlıyor, mutfak dolapları, fayanslar, kapılar değişiyor, laminant parke, doğalgaz we biter bitmezde taşınıyorum şükür..
geçen akşam görümcekle ewe gittik dolapların planını falan çizdirdik siyah beyaz yaptryorum bu arada
hawalar açarsa bugüün yarın yazlıkları falan yıkayıp kolilemeye başlicaz sewgili kaynanamla
aramız bir iyi bir iyi sormayın sürekli yıkama yağlama şeklindee tabi taşınıyorum ya kendine yol yapmaya başladı şu köprüyü geçene kadar bnde gayet güleryüzlüyüm
hanımlar kremşantiyi boyamanın yolunu buldum
TANGle boyadım :81: yarım su bardağı su iki caykaşığı istediğiniz aromada tang: tangi suda erit bu karışıma toz kremşantiyi ekle ve mikserle çırptadı ve kıvamı bozulmadı aksine çok hoş oldu. benim gibi kaçık mutfak mucitlerine duyurulur
OĞLUMUN PASTASI ÇOK GÜZEL OLACAK
uyy geçmiş olsun kuzuyaMert in durumu bir kez daha üzdü beni, Ankara ya gelmekle iyi bir karar almışlar, dualarım onlarla olacak..
saol canım inşallah bu defa işler yoluna giriyorgüle güle ii günlerde oturun şekerimAllah kolaylık versin
saol meralcim, inşallah daha iyi olur bundan sonra herşey..mert kuzuma çok ama çok geçmiş olsun, çok şaşırdım ya bu kadar küçük bebekte nasıl taş olur( alahım yardım etsin inşallah çok sancı çekmeden atıversin miniğim o lanet taşı
Yasemincim size de çok geçmiş olsun cnm benim, belki de artık diş geliyo gerçekten ve o yapıyo bunu, çünkü bizde de aşırı iştahsızlık ve sık dışkılama oluyor diş öncesi, inşallah mühim bişi yoktur
hasretcim çok sevindim cnm, şimdiden hayırlı olsun yeni evin, ayrıca kv ile durumlar da güzel
Ben de bugün hazırlık telaşındayım arkadaşlar, şimdi uyuttum eyoyu, başlıyorum tatlılara, yarın bizim için büyük günhem benim hem de oğluşumun miniğimin doğumgünü , hadi ben iş başı yapar
şimdiden denizin doğum gününü kutluyorum şeymacım..slm millet
bu hafta sonu pek çoğumuz için tatsız geçiyor anlaşılan
çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğümü anlatamam umarım en kısa zamanda çözerler de ağrı çekmeden kurtulur kuzum. dualarımız sizinle
gözün aydın yeni evin hayırlı olsun darısı bizlerin başına
çok geçmiş olsun umarım çabucak alatır
ben de doğum günü hazırlıklarımı yarın yapacağım biz pek kimseyi çağırmayacağız ama genede insan özel birşeyler olsun istiyor
nie boyuyosun kız şantiyle ne derdin war:) mawi tang yok ki? ne renk yapacaksın?hanımlar kremşantiyi boyamanın yolunu buldum
TANGle boyadım :81: yarım su bardağı su iki caykaşığı istediğiniz aromada tang: tangi suda erit bu karışıma toz kremşantiyi ekle ve mikserle çırptadı ve kıvamı bozulmadı aksine çok hoş oldu. benim gibi kaçık mutfak mucitlerine duyurulur
OĞLUMUN PASTASI ÇOK GÜZEL OLACAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?