2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm dualarımız seninle çok geçmiş olsun

Canım Mert e çok üzüldüm.İnşallah taşını bir an önce düşürürde rahatlar yavrum.Hacettepeye gitmekle de çok doğru bir karar vermişsiniz.Keşke çocuklarımızın ağrılarını acılarını onlar yerine biz çekebilsek.Tekrar çok geçmiş olsun.Dualarım Mert le ve sizinle...

cnm çok geçmiş olsun Allah şifa versin dualarımız mertle umarım agrısız atlatır kuzum..

1 yıldır uykusuzluktan artık vampirleştim geceleri zombi gibi ayaktayım hiççç uykum yok...mert kuzu Allahım hemen şifanı versin kıyamadım hiç sana...Dualarım seninle

günaydın canlarım..
şöför gelmedi yne cengiz serwise çıktı arabayla kayhan abide yok 2 gün.. we sonuç bugün çoğunlukla dükkndayım yani sizleyim tabi bu neye yarar bugün cumartesi(((((((((

merte olanları şimdi alıntıdan okudum we çok üzgünüm.. minicik yawrumu nerden buldu o kahrolası taş!!! umarım ameliyata gerek kalmaz lazerle falan halledebilrler.. gülşancım çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
bize gelin kaynanamda güzel yapar en iyi bildiği şey o:))))
hatta yapıp buzluğa atmış ama ben pek ilgilenmiyorum taze olmayınca ısıtsanda pütür pütür dökülüyor..
kıymetin we yaseminin kaynanası üzerine tanımıyorum zaten:)))
Kıymet, kete işinden yırtamadın Burcu nun annesi bilmiyormuş, hehehee :))

Şebnem msn i düzeltebildin mi, senin için çözüm yolu yazdıydım, geçmişe bak..
bnimde msnimi kaydedin olmayanlarrrrr

aynen nickimi yazıyosun@hotmail.com

ewet şimdi kendimle alakalı gelişmelere geçebilirim..
üsküdarda ki ewin tadilatı başlıyor, mutfak dolapları, fayanslar, kapılar değişiyor, laminant parke, doğalgaz we biter bitmezde taşınıyorum şükür..
geçen akşam görümcekle ewe gittik dolapların planını falan çizdirdik siyah beyaz yaptryorum bu arada
hawalar açarsa bugüün yarın yazlıkları falan yıkayıp kolilemeye başlicaz sewgili kaynanamla
aramız bir iyi bir iyi sormayın sürekli yıkama yağlama şeklinde e tabi taşınıyorum ya kendine yol yapmaya başladı şu köprüyü geçene kadar bnde gayet güleryüzlüyüm

Mert in durumu bir kez daha üzdü beni, Ankara ya gelmekle iyi bir karar almışlar, dualarım onlarla olacak..

Benimde canım çok sıkkın, dün gece sabaha kadar sulu kaka yaptı, feci ishal, karnı da ağrıyor sanırım, hiç bişey yemiyor, çok halsiz, kafasını bile kaldıramıyorum yavrum...

size de geçmiş olsun bol bol su içir annesi ((

iklim kuzuya ne oldu üşüttümü acaba kıyamam ben ona
annesi bol bol su içir birde patates haşlayıp yedirmeyi dene

güle güle ii günlerde oturun şekerim Allah kolaylık versin

mert kuzuma çok ama çok geçmiş olsun, çok şaşırdım ya bu kadar küçük bebekte nasıl taş olur( alahım yardım etsin inşallah çok sancı çekmeden atıversin miniğim o lanet taşı

Yasemincim size de çok geçmiş olsun cnm benim, belki de artık diş geliyo gerçekten ve o yapıyo bunu, çünkü bizde de aşırı iştahsızlık ve sık dışkılama oluyor diş öncesi, inşallah mühim bişi yoktur

hasretcim çok sevindim cnm, şimdiden hayırlı olsun yeni evin, ayrıca kv ile durumlar da güzel

Ben de bugün hazırlık telaşındayım arkadaşlar, şimdi uyuttum eyoyu, başlıyorum tatlılara, yarın bizim için büyük gün hem benim hem de oğluşumun miniğimin doğumgünü, hadi ben iş başı yapar

Herkese merhabalar!.....Mert için çok üzüldüm ve şaşırdım..acil şifalar diliyorum.................Bir geçmişi okuyup ,çıkarım-iş ile ilgili gitmem gerekiyor.Hali ile Gül de hep benimle ..heryere ..çok yoruldu bu 2 günde ..ama seviyor değişikliği ..bir gün önce havalimanda iken emekledi bol-bol ,bir oraya-bir buraya gidiyoruz misafirlerimizle ..tek kötü olan gündüz uykuları pek sağlıklı değil ..rahat -rahat yatağında yatmak varken ..kucağımda veya kanguruda uyuyor..eskiden koyardım onu kanguruya ..tüm gün orada ...şimdi emeklemek ,tutnmak istiyor.....ama bugüne kadar 4 defa uçakla gidiş-dönüş uçan bebek olarak alışmıştır..kendisine söz verdim ,müşterimizi p.tesi-salı yollayalım uzuuuuuuuuun Caddebostan yürüyüş yaparız kızımla ..çok sever .......Bebeklerin yaş günü için hazırlık yapanlar,Meral,kolay gelsin şimdiden..geçmişi okuyayım,dönüyorum

slm millet
bu hafta sonu pek çoğumuz için tatsız geçiyor anlaşılan

çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğümü anlatamam umarım en kısa zamanda çözerler de ağrı çekmeden kurtulur kuzum. dualarımız sizinle

gözün aydın yeni evin hayırlı olsun darısı bizlerin başına

çok geçmiş olsun umarım çabucak alatır

ben de doğum günü hazırlıklarımı yarın yapacağım biz pek kimseyi çağırmayacağız ama genede insan özel birşeyler olsun istiyor

hanımlar kremşantiyi boyamanın yolunu buldum
TANGle boyadım :81: yarım su bardağı su iki caykaşığı istediğiniz aromada tang: tangi suda erit bu karışıma toz kremşantiyi ekle ve mikserle çırp tadı ve kıvamı bozulmadı aksine çok hoş oldu. benim gibi kaçık mutfak mucitlerine duyurulur

OĞLUMUN PASTASI ÇOK GÜZEL OLACAK

Son düzenleme:

gülşancım çok merak ettim sizi..mert iyidir umarım..
Rabbim acil şifa versin....

annesi yapacak tabi güzel olur afiyetolsun şimdiden

uyy geçmiş olsun kuzuya
güle güle ii günlerde oturun şekerim Allah kolaylık versin
saol canım inşallah bu defa işler yoluna giriyor
saol meralcim, inşallah daha iyi olur bundan sonra herşey..
şimdiden denizin doğum gününü kutluyorum şeymacım..
teşekkür ederim canım..
nie boyuyosun kız şantiyle ne derdin war:) mawi tang yok ki? ne renk yapacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…