- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.941
şimdiden denizin doğum gününü kutluyorum şeymacım..
teşekkür ederim canım..
nie boyuyosun kız şantiyle ne derdin war:) mawi tang yok ki? ne renk yapacaksın?
kolay gelsin canım ozman:))teşekkür ederim hasret :)
maviye boyamayacağım zaten pastayıkakaolu olacak ama üzerini renklendirmek için uğraşıyordum gıda boyası bulmam mümkün değil burada o yüzden kremşantiyi renklendirmenin yolunu arıyordum buldum
daha ne olsun yaw 1senedir adet olamıyorsun:26:Deri altı implanı yaptırdım ben. 3 yıl geçerli, bi yan etkisi de yok. Hala adet görmemiş olmamın dışında.. H bi de epey tuzlu.
kaynanatörler gittimi?Gidemedik, müdürün damarı tuttu.
Annem aradı, Doruk yine avaz avaz ağlayıp duruyormuş, her gelen Allah size yardım etsin deyip kaçıyormuş, 3 kere vıcık kaka yapmış, akşama ne yiyecekmiş, ben erken çıkamaz mıymışım, kendisinin dışarda işi varmış ya o yokken Doruk ağlarsaymış, bakıcı zaptedemezmiş, mış da mışşşş...
Ruhum yoruluyor valla, sinirlenince kollarım uyuşuyor artık, sürekli stres yaratılıyor evde, sürekli durumdan şikayetçiler, isyan bayrağını açmam yakındır benim. Geçen hafta kesin istifa etmeye karar vermiştim, bin tane lafla vazgeçirdi beni ama değişen hiç bir şey yok!
Selam Bayanlar,
Mert kuzumda aklım sürekli.Umarım ameliyata gerek kalmaz
İklim prenses sanırım diş çıkarmak üzere Yaseminciğim.Doğuhan"da diş gelmeden aynı durumları yaşıyor.Geçmiş olsun canım.
Doğuhan"ı bugün 1 yaş kontrolüne götürdüm.Dr sünnet için doğru yaşın 6-7 olduğunu söyledi.Herhangi ters birşey dese, zaten gözümü karartmışım hemen sünnet ettirecektim.
Önümüzdeki ay göz kontrolüne götüreceğim.Kilosu ve boyu maşallah iyi.Multitaps için bir kaç ay verme dedi.Beyefendi yeterince vitaminliymiş.Ayrıca emeklemediğini sadece asker sürünme pozisyonunda hareket ettiğini söyledim.1 bilemedin 2 aya kadar emeklemeden birden yürüyecek dedi.
Patlıcan hariç herşey yiyebilir ve yemeklerde çok az tuzlu olabilirmiş.
Pedagog tavsiyesi istedim, aile yapımızı sordu, bizim sakinliğimizin Doğuhan da da olduğunu ve benim gibi bir annenin pedagoga gitmemesi gerektiğini söyledi.Bilin bakalım neden
Birde oğluma iyi baktığımı bundan kesinlikle emin olduğunu vs söyledi kendimi iyi hissettim.
Gelgelelim iki gündür canım çıkıyor.Dün maç için yemekli misafirim vardı.Ben 3 kişi beklerken 5 kişi geldiler.Toplamda evde 10 kişi vardı.Gürültü harala gürele.Çocuğumun aklı çıktı korkudan bağırışlardan ve misafirler gider gitmez bu şekilde maç izlemelere ve böyle evde organizasyonlara tarafımdan yasak geldi.Sabahın bi köründe kalktım yine.Temizlik ütü sil süpür boya vs derken su an yorgunlukdan mahvolmuş durumda, ablam ve eniştemi bekliyorum yatağa kendimi atmak için.
Ayyy ne uzun yazdım.Meral okumazsan darılırım
kızlar ocean fish kocaman bi şişe mi 37 liraydı oha dedim yaa daha küçük boyutu yokmu bana yanluış ilaç mı gösterdi acaba üstünde ocean yazmıodu ama ocean resm iwardı:) fish oil yazıodu ssadece.
ben hergün wermeyi düşünmüyorum haftada ik gün balık denio bende haftada iki gün wercem inş. bi alabilirsem..
dr bize minadex verdi Merve hem vitamin hem bALIK yağı var içinde. Fiyatı da 17.5...
bizde SEVEN SEAS PORTAKAL AROMALI BALIK YAĞI bunu kullanıyorum 29 tl
ben balık yağı vermiyorum ama sizlerden duydukça bende başlasammı diyorum.daha bir yaş kontrolünede gitmedik.sünnet için bende kararsızım.maşallah doğuhan paşaya...
---mertin durumunu merak ediyorum bende..gülşanın nosu olan varsa özelden atsın bana ...
canım kaç dişi wardıki, azılarmı şişmiş.. O kadar diş peşpeşe gelirse tabiiki bişey yemesini bekleme yawrunun.. Eline hawuç, elma, salatalık, ekmek dilimi falan wer..gülşan dan ve mert ten henüz haber yok arkadaşlar, dün konuştum gülşan la ankara ya gelmek üzere havaalanına doğru gidiyorlardı, araya hafta sonu girdiği için ankara da da henüz bişey yapılamayacağını düşünüyorum, gülşan müsait olamıyor, o yüzden sık sık arayıp rahatsız etmek istemiyorum, o müsait olunca beni arayacak bende buraya yazarım hemen..
bu arada bende çıldırma noktasına geldim, iklim 2 gündür ağzına lokma koymadı, sulu kaka yapmaya devam ediyor, patates püresi, muz, pirinç lapası v.s. Her şeyi denedim, reddediyor, biberonla beslemek istedim onu da almıyor.. Sanırım diş geliyor ama üstten 4 tane alttan da 2 tane dişin yeri fena kabarmış, dokundurtmuyor, eli sürekli ağzında, mızmız değil ama halsiz, sürekli uyuyor, su içti bol bol, ishal ilacı verdim, ateşi çıktı, ateş düşürücü verdim, başka ne yapabilirim, nasıl besleyecem ben bu çocuğu, birde aynı anda mı patlayacak bu kadar diş anlamadım ki, okuyanlar, tavsiye yazsın, çok moralim bozuk, ara ara girer bakarım..
canım kaç dişi wardıki, azılarmı şişmiş.. O kadar diş peşpeşe gelirse tabiiki bişey yemesini bekleme yawrunun.. Eline hawuç, elma, salatalık, ekmek dilimi falan wer..
calpol wer günde 3 kez falan, calgel sür, çok huzursuz olduğunda paranox fitil at.. Yazık yawruşuma
HAYATIM BNCEDE AZ 1 YAŞ KİLOSU ORTALAMA 10 OLMALI..canımsın benim kızımın kg bana göre az ama dr normal diyor adam ısrarlarıma dayanamnayıp bunu verdi benim kızım 8.300 13 ayımızdayız
bu arada benim kızım sıralıyor ayakta eelerini bırakıp yürüme çalışmları var bakalım ..
bu arada mert umarım iyidir haber alan yazsın olurmu
yaw neden pedagog diosun el kadar bebeye anlamadım bırak işte sakin uslumu uslu bi oğlun war maşallah.. pedagoga biz götürelim düz duwara tırmanmaya çalışıyo ceren.. koltukların tepesinde yürümeye çalışıyo, yatağın üstünde zıplıyo.. bnse sürekli kızıyorum bebeğime, elimde olmayarak kendimi bi psikiyatra götüreceğim sanırım:26:Selam Bayanlar,
Mert kuzumda aklım sürekli.Umarım ameliyata gerek kalmaz
İklim prenses sanırım diş çıkarmak üzere Yaseminciğim.Doğuhan"da diş gelmeden aynı durumları yaşıyor.Geçmiş olsun canım.
Doğuhan"ı bugün 1 yaş kontrolüne götürdüm.Dr sünnet için doğru yaşın 6-7 olduğunu söyledi.Herhangi ters birşey dese, zaten gözümü karartmışım hemen sünnet ettirecektim.
Önümüzdeki ay göz kontrolüne götüreceğim.Kilosu ve boyu maşallah iyi.Multitaps için bir kaç ay verme dedi.Beyefendi yeterince vitaminliymiş.Ayrıca emeklemediğini sadece asker sürünme pozisyonunda hareket ettiğini söyledim.1 bilemedin 2 aya kadar emeklemeden birden yürüyecek dedi.
Patlıcan hariç herşey yiyebilir ve yemeklerde çok az tuzlu olabilirmiş.
Pedagog tavsiyesi istedim, aile yapımızı sordu, bizim sakinliğimizin Doğuhan da da olduğunu ve benim gibi bir annenin pedagoga gitmemesi gerektiğini söyledi.Bilin bakalım neden
Birde oğluma iyi baktığımı bundan kesinlikle emin olduğunu vs söyledi kendimi iyi hissettim.
Gelgelelim iki gündür canım çıkıyor.Dün maç için yemekli misafirim vardı.Ben 3 kişi beklerken 5 kişi geldiler.Toplamda evde 10 kişi vardı.Gürültü harala gürele.Çocuğumun aklı çıktı korkudan bağırışlardan ve misafirler gider gitmez bu şekilde maç izlemelere ve böyle evde organizasyonlara tarafımdan yasak geldi.Sabahın bi köründe kalktım yine.Temizlik ütü sil süpür boya vs derken su an yorgunlukdan mahvolmuş durumda, ablam ve eniştemi bekliyorum yatağa kendimi atmak için.
Ayyy ne uzun yazdım.Meral okumazsan darılırım
canım sana yanlış gösterdiler sanırım, bende ocean kullanıyorum portakallısını normal şurup boyutunda bir şişe, dışında balık resimleri falan war beyazlı turunculu..kızlar ocean fish kocaman bi şişe mi 37 liraydı oha dedim yaa daha küçük boyutu yokmu bana yanluış ilaç mı gösterdi acaba üstünde ocean yazmıodu ama ocean resm iwardı:) fish oil yazıodu ssadece.
ben hergün wermeyi düşünmüyorum haftada ik gün balık denio bende haftada iki gün wercem inş. bi alabilirsem..
aaaa ilk dişler geliyorrrrrnaber Hasretcim...İklim ilk dişini çıkaracak inşallah...bzimkiler dişsizdi:)) Nihanın ki de yeni çıktı
aaaa ilk dişler geliyorrrrr
iyi bea çabuk atlatır inşallah..
iyiyim canım bizde ailecek balık faslı yaptık cereni uyuttum hemen dükkana çıktım bi bakem neler oleyore diye:) sen nasılsın?
yok hayatım hergün werilmesi gerekior omega 3 sadece iştah değil biliosun bebeğin zihinsel, beyinsel gelişimi için süper bi faktör.. 1 yastan sonra bi çok dr. öneriyor..biz de iyiyiz canım sağol...Ceren i o kadar iyi besliyorsun vitaminlerle destekliyorsun ki bebeden enerji fışkırıyor
bize her gün dedi doktor balık yağı iiçn...çok mu oluyor acaba???ama kullanımında da günde şu kadar diyor...hergün vermekte sıkıntı yok sanırım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?