2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok ama çok geçmiş olsun bizde 6 gün böyle geçirdik aynısını ben yaptım toz ishal ilacından verdim akşama kalmadan ateşi çıktı , dr götürdüm acile pronox fittille ateşini düşürdüler kaka tahlili vs yaptılar temiz çıktı dişten dediler gönderdiler ama o altı gün berbattı sana tavsiyem leblebi yedir koy önüne döke saça yesin muz ptates diyecem ama zeynep ağzına koymadı bende paso yayla çorbası içirdim ve su meyve suyu verdim gece 2 gün ateşlendi ılık su yaptım yıkadım sirkeli su yapma demişti bana şarkılar söyleyerek yıkamaya çalıştım inşallah çabucak atlatır sağlıkla gülücükler saçar annesine

canım benim bana görede az ama dr normal diyor 6 kg da olabilir diyor sağlıklı gelişimi güzel problemsiz bana göre diyor anneyim işte takılıyorum bakalım(((

he bu arada bu hastalığın sonunda zeynonun azı dişleri 3 birden ve yanlardan 2 tane toplamda 5 diş günler arasıyla çıktı
kızımın toplam 14 dişi var:))))

bizim menü
uyanınca emme 1 saat sonra
tam yumurta peynir tereyaa bal süt 6 bisküvi.(tektek wermeye çalıştım yiyor ama bu kadar değil)
emerek uyuma uyanınca emme
öğlen çorba yanında warsa sebze yemee yada köfte yada sadece ekmekle..
tekrar emerek uyuma uyanınca emme
yogurt bisküvi meyve karışımı yada sadece meyve
tekrar emme
akşam çorba sebze yemeği yafa bir köfte.
9 a gelmeden emerek uyuma bazen yanında 40-50 cc süt gece en az 2 kere emme
kilomuz 9.3 boy 80 cm

ben eline werirsem bi dilim elmayla doyuyo yarım portakal yiyo anca ama karıştırınca daha çok yiyo muzu kendi yemio boğazına mı yapıoşıo nedir öğürüo eline bişi wersem yemeyi becerio ama hepsini agzına tıkıp kusuo sonra daha onu beceremioruz. dün patates kızartması werdim hepsini tıkmış çeviremeyince kustu.
cery kadar usta diiliz kemirmede ama artık wara yoka öğürmüyoruz şükür. ama mesela şimdi meyve yemedi mesela bazen kayıyo ama genelde yiyo. düzeni deişmesindie yemek saati bi yere ne gidiorm nede kbl ediormS: zorda kalırsam öğün atlayınca süt içiriyorum:S

Son düzenleme:
kızlar bizim için dua edin en iyi proftan randevu almaya çalışıyoruz yarın belli olacak dualarınıza çok ihtiyacımız var. mert şu an iyi hiç hasta gibi değil ablamlardayız. yarın belli olacak randevu işi. yoksa 1 ay sonrasına ancak randevu alabiliriz

dualarımız seninle aklımda hep sizde canım allahın izniyle hepsi geçicek mert kuzum iyileşicek hemencik annesi

hasret artık bizimkiler için calpol hafif gelirmiş o bebekler içinmiş onun yerine pedifen önerdi doktorumuz

Dualarım Mert ve Gülşan la olacak, umarım o prof. dan randevuyu alırsınız..

Kızlar önerileriniz için teşekkürler, ishal ilacı olarak Ercefuryl şurup veriyorum, toz karışımı içmedi malesef, ateş düşürücü ve ağrı kesici olarakta Pedifen veriyorum, Calpol etki etmiyor artık İklime..
Leblebiyi yiyebileceğini sanmıyorum, boğazına kaçmaz mı yaa..? Korkarım ben öyle şeylerden, ishali kontrol altına aldım şurup sayesinde zaten, ateş için bir de paranox fitil deneyecem, çünkü şurubun etkisi çabuk geçiyor, iştahsızlık aynen devam ediyor, su dışında başka bişey kabul etmiyor malesef, bu kadar sıkıntıya inşallah diş çıkarır yoksa çektiği sıkıntı yanına kar kalacak yavrumun, kendimi, uykusuzluğumu v.s. geçtim onu öyle gördükçe çok üzülüyorum.. İlk defa böyle oldu İklim, şaşkınım.

bende mert kuzu için dua edenlerdenim Allahım inş çabucak şifasını verir.iklim kuzuya çok geçmiş olsun ishal ve diş gerçekten iştahsız yapıyor zor bi süreç muhallebi falanda yemiyormu inş kolay atlatırsınız.

kıyamam ben iklim kuzuya in. diştir yasemincim çabucacık çıkar rahatlar oda nede olsa ilk dişi biri geldimi devamı kolay

maşallah Doğuhan'a neden pedegog istedin acaba merak ettim ?dorukta çok sakin bi çocuk belki okumuşsundur daha önceki endişelerimi hafta başı bizde kontrole gitcez bakalım neler dicek dr muz merak ediyorum.

Candancigim, ben varken yapalim imkanlardan yararlanalim da bi problem vs varsa onlemini alalim diye istemistim. :)))

sunnet icin en ideal yaslarin 6 yada 7 oldugunu, simdi narkoz almasinin geregi olmadigini soyledi bizim dr.

simdiden Allah sabir versin canim sana.

Yasemin canim, deentinox al dis etlerine sur Iklimin.Hicbir zarari yok zaten.Rahatlatir prensesi.
Ishali 3 gunden fazla surerse onlem olarak bi doktora gotur canim.

Oglusla bi problem oldugu icin degil bitanem ya ben pimpirigim iste.Sukur imkan varken degerlendireyim dedim.
Sadece multitaps kullaniiyorduk damla olarak ama artik vermiyoruz bende onun yerine bugun baslayarak hergun yarim cay kasigi Kars bali veriyorum
Derin dondurucu almistik onun yerini boyadik canim.Atilacaklar atildi silindi supuruldu vs.
Ama gel gor ki ev su an itibari ile les gibi yine.

Insallah hayirlisi ile yarina randevu alirsiniz canim.Dualarimiz Mert ve seninle.

Kizlar ya ben hergun evi temizliyorum.Oglum surekli en ufakcik bisey gorse parmagi ile isaret edip gidip kurcaliyor.Yutar diye odum kopuyor.Hergun evi supurup siliyorum.Ablam dun geldi ve eridigimi ve zayiflamak icin ne yaptigimi sordu.Bu arada artik allyansimi takabiliyorum.En son taktigimda yanlis hatirlamiyorsam 68 kilo idim.
O kadar yoruluyorumki yorgunlukdan yuzum gozum sis oluyor.
Gecen gunde Pinar ile bulustugumuzda agzim burnim daginikti :)))
Buraya bbile yazdiklarimi ayakta yaziyorum gunduzleri.Kollarimda kas yapmis durumda minik askim sagolsun.

maşallah gayet güzel yiyorlar...Nihan'ın ne kadar emdiğinden emin değilim ama sütümde bri azalma vs yok...inşallah yeterince alıyordur...ben her gün inek sütü vermiyorum...devam sütü vs. zaten hayatta içmez biberondan su hariç hiçbir şey içmez...sütü bardakla içiyor

bir de siz böyle yazınca farkettim ben Nihan'a her öğünde tek bir şey veriyorum sadece myvesi 2-3 çeşit oluyor...yani sadece çorba sadece yemek...belki yanında pilav ama pek sevmiyor küçük hanım...

emiyor uyanınca
sonra kahvaltı bazen karışım bazen omlet bazen tek tek..
emiyor sonra uyuyor
kalkınca yoğurt
emiyor
sonra çorba
emiyor emiyor emiyorrrr.....
akşam yemeği...yemezse kaşık maması
emiyor uyuyor...ve artık gece hiç uyanmıyor....ama sabah en geç 6da ayakta...erken acıkırsa 5te bile uyanabiliyor...uyanmasın diye uyurken süt vereyim dedim ama dediğim gibi kesinlikle biberonla hiçbir şey içmiyo...

miktar olarak da öğünleri küçük boy kavonoz mamalrından biraz daha fazla...bazen büyük kavnozlar kadar...

ama balık yağı bu aralar biraz işhatını açtı cidden....

ay çok yazdım pardon:26:

dualarım sizinle Allah işinizi rast getirsin...kuzuma sağlık sıhat versin inşallah...

diştir bence...Nihan da aynıydı sadece emiyordu..ve hiç böyle hasata olmamıştı o da...hemen iyileşsin inşallah...öpüyorum gül yanaklarından kuzumu...

Doğuhan'a maşallah diyeyim önce...diğer mesajından alıntı yapmamışım:)))

biraz rahat ol diyeceğim ama can çıkar huy çıkmaz derler...ne güzel egzersiz yerine geçior yaptıkların kilo vermen de işin bonusu

canım çok geçmiş olsun geçen hafta serhanın yaşadıklarını yazmışsın aynen biz iki gün toz karışım verdik zorla ama şimdi iyi şükür ishal için ben patates muz falan verdim birde kan damlasını kullanıyorsan hala oda kabız yapıyo verebilirsen biliyorum hiç bişey yemek istemiyolar serhan da suyu hiç sevmez normalde ama hep su içti ki buda iyi suda ishali önlüyo inşallah çabuk geçer çok zor oluyo gerçekten allah yardımcınız olsun

benim kıızm 5 dk durmuyor sürekli ayakta bişeylerle uğraşıyor bu nedenlede kg az alıyor
bizim menümüz
sabah uyanınca anne sütü 2 saat sonra tam tahıllı kahvaltı gevreği keçi sütü bıldırcın yumurtası krem peynir tereyağ muz bebe bisküvisi pekmez yiyor karışım
bunun peşine 1 çay bardağı elma armut suyu
oynuyoruz
ceviz leblebi fındık üzüm ne varsa
saat 11 gibi bir kavaonoz meyve püre,
anne stü
sonra uyku
uyanınca çorba ekmek
makarna vs
oyun
anne sütü
çubuk kreker meyve çilek kivi
akşam çorba mısır ne varsa
bu arada yoğurdu yediremedim ben baştan bu yana bende hergün bir kase ek olarak yayla çorbası yapıyorum ,
bunlar dışında sağda solda komşuda yedikelri hariç
ne bulsa bana getiriyor asla ağzına atmıor bide yutamıyacagı bişey oldugunda pü diyor çıkarıyor dişleri oldugu için herşeyi ısırırıp yiyor
yeşil zeytine bayılıyor kutu meyve suklarıını pipetle içmeye bayılıyor hüp diyor
yani kg dışında bana göre yolunda herşey
kızım 1 ay erken doğdu ve 45 cm 2.300 doğdu

iyi beslemeye çalışıyoruz hepimiz çok şükür. bende melikenin eline bişiler wersem öğünlerinde az yiyo beni çok emsede az yiyo.şimdilik düzen bu..
günaydınnnn
dün 8 bucukta uyanmıştrı ama bugün 6.30 şimdi kafaltısını yapıcaz dün temizliğimi yaptığım için pazartesi günü terrtemiz bi ewe uyanmanın mutluluğunu yaşıyorummm
mertt umarım randvu alabilmişsinizdirrr(

günaydın canlarımm
GÜLŞANCIM dualarım seninle ve mertle bir an önce en kolay şekilde atlatırsınız inşallah bir daha da hayat boyu böyle birşey yaşamamasını diliyorum

doğm günümüzü de sağ salim atlattık ama bi daha evde doğum gününe tövbe aklı erdikten sonra götürürüm dışarda arkadaşlarıyla ktlar evden ordu geçti ki sadece yakın aileydik ama o bile çocuklarla fln 15 kişi etti neyse bugün evde kadın var nası toplar bilemiyorumctsi günüm de çok güzel geçti 2 hafta sonrada bendeler 1,5 yaşında bir bebiş vardı adı derin oğlumla çok ii anlaştılar saklambaç fln oynadılar çok eğlendi kuzum doğum günündede çok eğlendi yani hafta sonu oğluma yaradı

günaydın iyi haftalar;
Mert kuzuma ne oldı?ne ameliyatı ne Ankara'sı anlamadım...Biri bana anlatsın....
İklim kuzuma geçmiş olsun yaa umarım bişey yoktur diştendir inşallah...
Hasta olan bebeklerimiz varsa çok geçmiş olsun....
Sizler nasılsınız iyimisiniz?
Ben 2 günün ardından yorgun ve bitkinim herşey güzeldi kalabalıktı....

canım mertin taşı 5 değil 7,5 mm imiş kendisi düşüremez diyarbakıra sevkedelim demişler gülşan istememiş ankaraya hacettepeye gitmeye karar vermişler şu an ankaradalar çok başarılı bir proftan randevu almaya çalışıyolardı sonrasını bende ilmiyorum inşallah alabilmişlerdir

günaydın kızlar bu akşam 18:30 da hacettepe çocuk üroloji bölüm başkanından randevu aldık. dua edin bize bir an önce yatış versin haftalar sonrasına gün verirse çok zor olacak iklim kuzum nasıl iyidir inşallah okumaya vaktim yok hepinizi öpüyorum
bugün oğlumun doğumgünü böylemi olacaktı

dualarınız ve geşmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…