2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu ara sabahın köründe uyanmaya başladı bu sabah 5,30 da kalktı ama nasıl keyifli kendi kendine oynayıp kahkahalar atıyodu oynadık bi sürü ama şu an pert durumdayım

canım dualarımız seninle bi an önce geçicek ve sen oğluna harika bir doğum günü yapacaksın üzme kendini

çok geçmiş olsun canım yaaa böbrek taşı mı? Umarım en kısa zamanda atlatır dualarımız seninle ve MERT PAŞAM'LA MERAK ETME GÜÇLÜ MERT O ÜSTESİNDEN GELECEK
DOĞUM GÜNÜNÜZÜ GÜZEL HABERLERDEN OLSA KUTLARSINIZ ÖPÜYORUM İKİNİZİ DE SİZLERİ SEVİYORUZ

gülşancım çok geçmiş olsun canım üzülme iyileşsin çok güzel kutlarsın inş.
ne zmn nası oluşmuş taş ilk defa duyuyorum sık olurmuymuş nadir bi durummmuymuş. doğuştan olma ihtimali warmıymış. ne zmn oldu o kadar taş anlamadım. umarım cbk geçer. sancısı warmı iştahı keyfi nasıl. aman yedircme die zorlama süt ve seni emsin o bile yeterli.dualarımız seninle. allah yardımcınız olsun canım.

günaydın herkes nerelerde ??? kimsecikler bişicik yazmıyor ??

MErt e ne oldu hayırdır ?? önemli bişi yoktur inşallah,,

Son düzenleme:

randevu alabilmenize çok sevindim.olsun be canım.sağlığı yerine gelsinde sonrada kutlarsınız doğumgününü.hem bugun annesi ailesi yanında ne güzel işte.üzme kendini.dualarım Mert ve senin için.

günaydın:)
iyi hftalar kızlar..

daha nice doğum günleri olacak canım.sağlığına kavuşsun da kutlarsın en güzel şekilde..
acil şifa versin mert kuzuya..
iklimde hastaydı yasemin gelmedi hala inşallah önemli bişey yoktur

iklim e ne oldu? iyidir umarım..

Gülşancım dualarımız mert kuzuyla..Daha ne doğum günleri kutlarsınız annesiii sen hiç üzülme..Allahım çaresiz dert vermesin kimseye..

Ya bu bebişlere noldu? Benim uysal tüm gece uyuyan oğlum bile dün gece 1-4 nöbetine dikti beni mahvoldumm 2-3 saat uykuyla işe geldim..4. diş geliyor daha ya her dişte böylemi olacakkk çok dişi olan bebişlerin anaları deyiverin bakem?

mert kuzum için randevu almanıza çok sevindim gülşanım üzülme daha ne doğumgünleri kutlarsınız yeterki paşam iyi olsun
iyiki doğmuş bal kuzu nice yaşlara inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla

günaydın bu arada kızlar iklim kuzu nasıl oldu acaba onuda merak ediyorum inşallah iyidir bir yaş sendromu gibi bütün bebişleri bi yokladı bu problem rabbim hepsinin yanında olsun inşallah

yaa kızlar hani yazmıştım serhan parmağını ağzına sokup kendini öğürtüyo diye bunu çok sık yapmaya başladı ve kendini kusturuyo yediği ne varsa çıkarıyo oyun sanıyo sanırım nasıl unutturucam yapıyo ve gözümün içine bakıyo bazende diyelim ben mutfaktayım yanına gideyim diye yapıyo ama tabi o arada kusuyo korkuyorum hasta edecek kendini sürekli çıkarırsa böyle nereye kadar hem boğazları tahriş olur hemde midesinde bişey durmaz önce güzellikle denedim olmadı sonra kızdım yine olmadı hatta eline şaplattım bi tane istemeden de olsa onu yaptığında alkışdiyorum bay bay diyorum yapmasın onları yapsın diye ama yok resmen inadıma inadıma daha çok yapıyo hep yanındayım hiç boş bırakmıyorum ne yapıcam bilmiyorum bi akıl verin bana noluurr

ya bişi yazayım istedim ama yapılabilecek bişey benie aklıma gelmiyo dikkatini dağıtıyomuşsun zaten unuttur dicem ama nasıl bi uzmana sor istersen haklısın hasta edebilir kendini

seyhan devamlı kusması iyi değil mankenlerde bi hastalık vardı zayıf kalmak için yemekten sonra kusuyolardı adını unuttum ona sebep olabilir Allah korusun. en iyisi sen bi kaç gün işi gücü bırakıp ona bunu unuturmaya çalış:18:

canım bozma moralini belki oyun olduğunu sanıyordur hep mi yapıyor bunu nezamandan beri? doktoruna sor istersen Hilalde bu aralar 2 işaret parmağınu burnuna sokmaya başladı dün şok olduk burnunu karıştırıyor 2 parmağıyla bizde anlamadık

merve sormuş taş niye oluşmuş diye. hiç bi fikrim yok valla. taş vücuttan çıkarılıp analiz edilince anlaşılacak ancak. yalnız çok et tavuk balık süt tüketimi ve d vitamini fazlalığı, aşırı sıcak iklim ön plandaki sebepler, tabi genetik etkenlerde var annem taş düşürmüştü daha önce oda etkiliyomuş
taş biraz küçük olsaydı ilaçla düşerdi ama şuan dr ne diyecek bilmiyoruz şok dalgayla kırma ve lazer tercihimiz bizim. ameliyattan korkuyorum çünkü:18:

ewet kızlar işte bende ondan korkuyorum laftan anlıyo ama ters anlıyo yapma dedikce inadıma yapıyo oralı olmıyım diyorum önceleri bişey demeyince bırakıyodu yapmıyodu şimdi illa bakayım diye daha da hırslı yapıyo dün böyle iki kez kusturdu kendini
sürekli yanındayım zaten hiç bi iş yapmadan onunla oynuyorum ama bazen oyun aralarında bile aklına geliyo sokuyo elini ağzına o gözleri kıpkırmızı oluyo yaşlanıyo canı yandığı halde yapıyo anlamıyorum nerden çıkardı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…