- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.001
neden soruyosun boşanmaya mı karar verdiniz yoksaanlaşmalı bosanma nasıl oluyor? anlasmalı bosanma ıcın avukata gerek yok degıl mı ?
ewet kızlar işte bende ondan korkuyorum laftan anlıyo ama ters anlıyo yapma dedikce inadıma yapıyo oralı olmıyım diyorum önceleri bişey demeyince bırakıyodu yapmıyodu şimdi illa bakayım diye daha da hırslı yapıyo dün böyle iki kez kusturdu kendini
sürekli yanındayım zaten hiç bi iş yapmadan onunla oynuyorum ama bazen oyun aralarında bile aklına geliyo sokuyo elini ağzına o gözleri kıpkırmızı oluyo yaşlanıyo canı yandığı halde yapıyo anlamıyorum nerden çıkardı bunu
merve sormuş taş niye oluşmuş diye. hiç bi fikrim yok valla. taş vücuttan çıkarılıp analiz edilince anlaşılacak ancak. yalnız çok et tavuk balık süt tüketimi ve d vitamini fazlalığı, aşırı sıcak iklim ön plandaki sebepler, tabi genetik etkenlerde var annem taş düşürmüştü daha önce oda etkiliyomuş
taş biraz küçük olsaydı ilaçla düşerdi ama şuan dr ne diyecek bilmiyoruz şok dalgayla kırma ve lazer tercihimiz bizim. ameliyattan korkuyorum çünkü:18:
mertle babasını uyuttum size bi bakayım istedim, içim sıkılyo
mert kuzum için randevu almanıza çok sevindim gülşanım üzülme daha ne doğumgünleri kutlarsınız yeterki paşam iyi olsun
iyiki doğmuş bal kuzu nice yaşlara inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla
günaydın bu arada kızlar iklim kuzu nasıl oldu acaba onuda merak ediyorum inşallah iyidir bir yaş sendromu gibi bütün bebişleri bi yokladı bu problem rabbim hepsinin yanında olsun inşallah
yaa kızlar hani yazmıştım serhan parmağını ağzına sokup kendini öğürtüyo diye bunu çok sık yapmaya başladı ve kendini kusturuyo yediği ne varsa çıkarıyo oyun sanıyo sanırım nasıl unutturucam yapıyo ve gözümün içine bakıyo bazende diyelim ben mutfaktayım yanına gideyim diye yapıyo ama tabi o arada kusuyo korkuyorum hasta edecek kendini sürekli çıkarırsa böyle nereye kadar hem boğazları tahriş olur hemde midesinde bişey durmaz önce güzellikle denedim olmadı sonra kızdım yine olmadı hatta eline şaplattım bi tane istemeden de olsaonu yaptığında alkışdiyorum bay bay diyorum yapmasın onları yapsın diye ama yok resmen inadıma inadıma daha çok yapıyo hep yanındayım hiç boş bırakmıyorum ne yapıcam bilmiyorum bi akıl verin bana noluurr
anlaşmalı bosanma nasıl oluyor? anlasmalı bosanma ıcın avukata gerek yok degıl mı ?
hımm anladım walla bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyacağım canım bende yolunda gitmeyen bişey mi var diye düşündüm senin ameliyatın ne zaman?[/B]bı arkadasım sordu yaf ondan.benımle alakalı degıl yane
cok mu gelıyor yedıklerı acaba ?
aklıma anca bu gelıyor Seyhancıgım
neden soruyosun boşanmaya mı karar verdiniz yoksaavukata gerek yok sadece eşlerin birlikte dilekçeyle başvurması yeterli
Boşanma davası için avukata gerek var mı?
Eski kanunumuza göre iki çeşit oluyordu boşanma. “Şiddetli geçimsizlik” adı altında genel boşanma sebebi ile özel boşanma sebepleri vardı. Daha sonra anlaşmalı boşanma getirildi.
Hiçbir durum için aslında avukata gerek yok. Basit bir dilekçeyle halledilebiliyor. Fakat söz konusu olan anlaşmalı boşanma dahi olsa, tarafların haklarının korunması adına bir protokol yapılması gerekeceğinden, çok küçük konular bile problem olabilir. Bu konuda uzman olan avukat yardımıyla bunları çözmek çok daha kolay olur.
Yapılacaklar konusunda iki taraf da anlaşmışsa, çok rahatlıkla avukatsız boşanabilirler. Ancak işlem sadece hakimin “boşandınız” demesiyle bitmiyor. Mahkemenin bunu kesinleştirmesi, kararın temyizden geçmesi, nüfus müdürlüğüne gerekli talimatın yazılması gibi işleri avukatın yapması çok daha kolaydır.
Çekişmeli boşanmalarda mutlaka avukata ihtiyaç vardır. Delillerin oluşturulması, tazminatlar, çocukların kimde kalacağı gibi pek çok konuda avukatın uzmanlığı gereklidir. Aile hukuku, hakimin çok geniş takdir yetkisine sahip olduğu bir hukuktur. Bu nedenle delilleri değerlendirmek, önceden hazırlanmak çok önemlidir.
yok gülüm porsiyonlarını hasta olduğundan beri azalttık zaten obunu oyun sanıyo gibi geliyo bana bazende ilgi çekmek için yapıyo normalde ben serhana 2 kavanoz mam yedirirdim şimdi bi tane yediriyorum çorbasını kahvaltısını falan kaseyi tam doldurmuyorum bunu iki haftadır falan yapıyo önceleri yapma dediğimde bırakıyodu yada bi kez yapıp kendi kendine bırakıyodu ama şimdi özellikle yapıyo
herkese selamlar bayanlar,
haftasonunu çok yoğun geçirdim çok yoruldum ama güzel geçti çok şükür dün doğumgünümüz, kutlayan herkese çok teşekkürler
Gülşancım öncelikle Mert kuzumun doğumgünü kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı senelerini göstersin inşallah ve çok acil şifalar versin, hepimiz çok şaşırdık ve çok üzüldük ama inşallah çabuk ve kolay atlatacak kuzum dualarla..
Yasemin İklim kuzu da şaye4t o kadar dişi birden çıkarıyorsa ne kadar zorlansa yeridir cnm, merak etme bi-iki güne ptlatıp rahatlar inşallah
Deryacım hiç belli olmuyor bu dişler, bizim 8 diş var şimdi, bazısında huysuzlandı bazısında bişi olmadı:44:
Seyhancım keşke şunu yap diyebileceğim bişi olsa cidden zor bi durum çabuk unutur inşallah, tek yapabileceğin o an ilgisini başka yöne çekmeye çalışmak olabilir sanırım
Burcu hastaymış evde yatıyor hepinize selamı var
merhaba canlar
huysuz ve uykusuz oğlum yine ayağımda uyumakta
gülşan mert kuzuya çok geçmiş olsun
bebekler bizden daha güçlü sanırım benimde küçük küçük taşlarım var ağrısı tuttu mu çok kötüdür
sen de güçlü ol annesi atalatacaktır inşallah dualarımız sizinle...
seyhancığım senin ilgini kullanıyor olmasın bıdık bence öyle yaptığı zaman hiç ilgilenme nötr davran
normal bir davranışmış gibi bi dene bakalım zamanla bırakır inşallah
Aleykum Selam.Usutmusmu Burcu ?
Kızlar,
Yogurt mayalarken ne marka sut ve yogurt kullanıyorsunuz?
ewet kızlar işte bende ondan korkuyorum laftan anlıyo ama ters anlıyo yapma dedikce inadıma yapıyo oralı olmıyım diyorum önceleri bişey demeyince bırakıyodu yapmıyodu şimdi illa bakayım diye daha da hırslı yapıyo dün böyle iki kez kusturdu kendini
sürekli yanındayım zaten hiç bi iş yapmadan onunla oynuyorum ama bazen oyun aralarında bile aklına geliyo sokuyo elini ağzına o gözleri kıpkırmızı oluyo yaşlanıyo canı yandığı halde yapıyo anlamıyorum nerden çıkardı bunu
zor bir dönem canım.içini ferah tutmaya çalış..
dermansız dert vermesin....canı yandığı için senin de canın yanıyordur..iyi olacak mert paşa.
bence üstüne varma.tepki verme hatta..elini boğazına soktuğu an ilgisini başka yöne çek..oyuncak göster..dışarı çıkar.yemek yapın birlikte..vb..üstüne gidip de zorlayınca çok yapıyor sıpalar akıllandılar ya :)
istenmeyen davranışı söndürmenin en iyi yolu o davranışı pekiştirmemektir canım..bu yöntem işe yaramazsa bir uzmana gitmeniz iyi olur sanki..gecer bu da korkma:)
o da nerden çıktı?
merhaba canlar
huysuz ve uykusuz oğlum yine ayağımda uyumakta
gülşan mert kuzuya çok geçmiş olsun
bebekler bizden daha güçlü sanırım benimde küçük küçük taşlarım var ağrısı tuttu mu çok kötüdür
sen de güçlü ol annesi atalatacaktır inşallah dualarımız sizinle...
seyhancığım senin ilgini kullanıyor olmasın bıdık bence öyle yaptığı zaman hiç ilgilenme nötr davran
normal bir davranışmış gibi bi dene bakalım zamanla bırakır inşallah
bı dr arasana canım.Daha erken degılmı ınatlasmaları ıcınn. :26:
hımm anladım walla bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyacağım canım bende yolunda gitmeyen bişey mi var diye düşündüm senin ameliyatın ne zaman?[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?