2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlaşmalı bosanma nasıl oluyor? anlasmalı bosanma ıcın avukata gerek yok degıl mı ?
neden soruyosun boşanmaya mı karar verdiniz yoksa avukata gerek yok sadece eşlerin birlikte dilekçeyle başvurması yeterli
Boşanma davası için avukata gerek var mı?

Eski kanunumuza göre iki çeşit oluyordu boşanma. “Şiddetli geçimsizlik” adı altında genel boşanma sebebi ile özel boşanma sebepleri vardı. Daha sonra anlaşmalı boşanma getirildi.

Hiçbir durum için aslında avukata gerek yok. Basit bir dilekçeyle halledilebiliyor. Fakat söz konusu olan anlaşmalı boşanma dahi olsa, tarafların haklarının korunması adına bir protokol yapılması gerekeceğinden, çok küçük konular bile problem olabilir. Bu konuda uzman olan avukat yardımıyla bunları çözmek çok daha kolay olur.

Yapılacaklar konusunda iki taraf da anlaşmışsa, çok rahatlıkla avukatsız boşanabilirler. Ancak işlem sadece hakimin “boşandınız” demesiyle bitmiyor. Mahkemenin bunu kesinleştirmesi, kararın temyizden geçmesi, nüfus müdürlüğüne gerekli talimatın yazılması gibi işleri avukatın yapması çok daha kolaydır.

Çekişmeli boşanmalarda mutlaka avukata ihtiyaç vardır. Delillerin oluşturulması, tazminatlar, çocukların kimde kalacağı gibi pek çok konuda avukatın uzmanlığı gereklidir. Aile hukuku, hakimin çok geniş takdir yetkisine sahip olduğu bir hukuktur. Bu nedenle delilleri değerlendirmek, önceden hazırlanmak çok önemlidir.

cok mu gelıyor yedıklerı acaba ?
aklıma anca bu gelıyor Seyhancıgım

kıymam kuzuma ben en hafif nasıl atlatacaksa öyle olsun inşallah ne o ne siz çok üzülmeden olur biter herşey rabbim yardımcınız olsun canım

mertle babasını uyuttum size bi bakayım istedim, içim sıkılyo

zor bir dönem canım.içini ferah tutmaya çalış..
dermansız dert vermesin....canı yandığı için senin de canın yanıyordur..iyi olacak mert paşa.

bence üstüne varma.tepki verme hatta..elini boğazına soktuğu an ilgisini başka yöne çek..oyuncak göster..dışarı çıkar.yemek yapın birlikte..vb..üstüne gidip de zorlayınca çok yapıyor sıpalar akıllandılar ya :)
istenmeyen davranışı söndürmenin en iyi yolu o davranışı pekiştirmemektir canım..bu yöntem işe yaramazsa bir uzmana gitmeniz iyi olur sanki..gecer bu da korkma:)
anlaşmalı bosanma nasıl oluyor? anlasmalı bosanma ıcın avukata gerek yok degıl mı ?

o da nerden çıktı?

merhaba canlar
huysuz ve uykusuz oğlum yine ayağımda uyumakta

gülşan mert kuzuya çok geçmiş olsun
bebekler bizden daha güçlü sanırım benimde küçük küçük taşlarım var ağrısı tuttu mu çok kötüdür
sen de güçlü ol annesi atalatacaktır inşallah dualarımız sizinle...

seyhancığım senin ilgini kullanıyor olmasın bıdık bence öyle yaptığı zaman hiç ilgilenme nötr davran
normal bir davranışmış gibi bi dene bakalım zamanla bırakır inşallah

cok mu gelıyor yedıklerı acaba ?
aklıma anca bu gelıyor Seyhancıgım

yok gülüm porsiyonlarını hasta olduğundan beri azalttık zaten obunu oyun sanıyo gibi geliyo bana bazende ilgi çekmek için yapıyo normalde ben serhana 2 kavanoz mam yedirirdim şimdi bi tane yediriyorum çorbasını kahvaltısını falan kaseyi tam doldurmuyorum bunu iki haftadır falan yapıyo önceleri yapma dediğimde bırakıyodu yada bi kez yapıp kendi kendine bırakıyodu ama şimdi özellikle yapıyo

ben biraz dinleneyim bu akşam zor geçebilir. hepiniz sağolun arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin olurmu

nayır canım benım ıcın degıl.

bı dr arasana canım.Daha erken degılmı ınatlasmaları ıcınn. :26:

herkese selamlar bayanlar,
haftasonunu çok yoğun geçirdim çok yoruldum ama güzel geçti çok şükür dün doğumgünümüz, kutlayan herkese çok teşekkürler

Gülşancım öncelikle Mert kuzumun doğumgünü kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı senelerini göstersin inşallah ve çok acil şifalar versin, hepimiz çok şaşırdık ve çok üzüldük ama inşallah çabuk ve kolay atlatacak kuzum dualarla..

Yasemin İklim kuzu da şaye4t o kadar dişi birden çıkarıyorsa ne kadar zorlansa yeridir cnm, merak etme bi-iki güne ptlatıp rahatlar inşallah

Deryacım hiç belli olmuyor bu dişler, bizim 8 diş var şimdi, bazısında huysuzlandı bazısında bişi olmadı:44:

Seyhancım keşke şunu yap diyebileceğim bişi olsa cidden zor bi durum çabuk unutur inşallah, tek yapabileceğin o an ilgisini başka yöne çekmeye çalışmak olabilir sanırım

Burcu hastaymış evde yatıyor hepinize selamı var

Aleykum Selam.Usutmusmu Burcu ?

merhaba canım nasılsın Eymen paşam nasıl? daha iyidir umarım...

Aleykum Selam.Usutmusmu Burcu ?

eşi grip olmuştu ya ondan bulaşmış galiba..

Kızlar,

Yogurt mayalarken ne marka sut ve yogurt kullanıyorsunuz?

yaw Özo bazen öyle sorular soruyosun ki yane, ne farkeder anam hangisini istiyosan kullan, bi kere mayaladıktan sonra zaten kendi mayaladığın yoğurtla mayalarsın sonrasında

ay benim bıdıkta sürekli burnunu karıştırıyor deli oluyorum :)
buzdolabının kapağını açıyor, kahvaltı yapıyorduk sofrada patates var sen git dolaptan ketçabı al getir ağzı kapalı tabi onu açmayı akıl edemedi hayret ama patatesin üstüne dökmeye çalışıyor ,,, öyle iyi gözlemcilerki ,,

dün ayakkabı alıyrouz ona ayağını kontrol ettik oluyormu sıkmasın diye eğişmiş birde kendi bakıyor :)) hıh hıh diyer ):): )

Selam herkese,
İşe gidemedim evdeyim, İklim biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama en azından sulu değil artık biraz katılaştı.. Hala yemiyor, sabah 150 cc devam sütü içti göbek atacaktım nerdeyse..
Şimdi uyuyor, size bir bakayım dedim..

Gülşan randevu alabilmenize çok sevindim, inşallah herşey yolunda giderde Mert bir an evvel sağlığına kavuşur.. Ayrıca doğum gününü kutlarım, iyileşince güzel bir kutlama yaparsınız, şimdi bunu düşünme artık..

Evde kimse yok yalnızım, yoğurt çorbası yapıyorum İklime, inşallah yer, anne anne diye peşimde dolanıp ağlıyor, içim parçalanıyor yaa..

bende öyle yapıyorum hemen dikkatini dağıtmaya çalışıyorum uyanık bana arkasını dönüyo yine sokuyo elini ağzına ama şunu bende anladım kızdıkca daha çok yapıyo cuma günü aşısı var ozaman sorucam doktora şimdi eşim iş yerindeki doktora da bi sorucak ayy deli olucam

hoşgeldin pınarcım yarın büyük gün bebeler 1yaşına girecekler doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyo
o yolu da deniyorum ama yok yine yapıyo yine yapıyo sıpa

bı dr arasana canım.Daha erken degılmı ınatlasmaları ıcınn. :26:

ne bileyim öznurcum ama gözümün içine bakıyo resmen sıpa

hımm anladım walla bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyacağım canım bende yolunda gitmeyen bişey mi var diye düşündüm senin ameliyatın ne zaman?[/B]

canım benım gorusmem 31 mart.amelıyatı o zaman konusacagız.
ama esım benı sınır calısmalarını son hız surduruyor.para yokmus sımdıde bu bahanesı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…