- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.021
bence hiç erken değil canım çünki öyle sağlam inatları var ki ,,, farkındalıkalrı artıtkça bu huylarıda başgösteriyro tabi , örneğin misafir geldiğinde kolanya alıp döküyor en sonunda da kendi eline döküp ohh çekiyor elelrini şaklata şaklata :)):) alkış tutuyor kendi aferimini kendi veriyor,,,bı dr arasana canım.Daha erken degılmı ınatlasmaları ıcınn. :26:
Miral ifendiiiiiiii tutsa bıtanesı devamını ondan yapacagız degılmı
tutmuyor ıste anacım.acaba dıyorum kullandıgım urunlerde mı bı problem var.
GÜLŞAN cım dualarım Mert kuzu ile.Allah yardımcınız olsun.
ayrıca kuzumun doğumgünü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı,mutlu yaşlar versin.
SEYHAN cım hakikaten cins bir durum bu.ama ne denir,bu durumda neyapılır bir fikrim yok.bilinçli yapıyor diyorsun işte bu kötü.umarım tez zamanda unutur.
ÖZNUR sakınan göze çöp batar hayatım,sal biraz.sütün markası,yoğurdun markası,armutun çöpü,üzümün sapı vs.,bukadar takarsan cozutursun erken yaşta.ben Alp e hazır güvendiğim markaların yoğurtlarını bile veriyorum artık.büyüdüler öznur,bukadar didikleme artık.
Selam herkese,
İşe gidemedim evdeyim, İklim biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama en azından sulu değil artık biraz katılaştı.. Hala yemiyor, sabah 150 cc devam sütü içti göbek atacaktım nerdeyse..
Şimdi uyuyor, size bir bakayım dedim..
Gülşan randevu alabilmenize çok sevindim, inşallah herşey yolunda giderde Mert bir an evvel sağlığına kavuşur.. Ayrıca doğum gününü kutlarım, iyileşince güzel bir kutlama yaparsınız, şimdi bunu düşünme artık..
Evde kimse yok yalnızım, yoğurt çorbası yapıyorum İklime, inşallah yer, anne anne diye peşimde dolanıp ağlıyor, içim parçalanıyor yaa..
cnm tutmaması büyük ihtimalle sütün sıcaklığını tam ayarlayamamanla ilgili olbilr, ne çok sıcak olacak ne de ılık olacak, bi kere tutarsa alışırsın artık, hadi bugün bi daha dene:))
yok dıdıklemıyorum .ben zaten bu saate kadar hazır yorgurt verdım ama artık ınek sutu ıcebıldıgınden kendım mayalamak ıstıyorum.
ay benim bıdıkta sürekli burnunu karıştırıyor deli oluyorum :)
buzdolabının kapağını açıyor, kahvaltı yapıyorduk sofrada patates var sen git dolaptan ketçabı al getir ağzı kapalı tabi onu açmayı akıl edemedi hayret ama patatesin üstüne dökmeye çalışıyor ,,, öyle iyi gözlemcilerki ,,
dün ayakkabı alıyrouz ona ayağını kontrol ettik oluyormu sıkmasın diye eğişmiş birde kendi bakıyor :)) hıh hıh diyer ):): )
yok dıdıklemıyorum .ben zaten bu saate kadar hazır yorgurt verdım ama artık ınek sutu ıcebıldıgınden kendım mayalamak ıstıyorum.
Selam herkese,
İşe gidemedim evdeyim, İklim biraz daha iyi, ishal devam ediyor ama en azından sulu değil artık biraz katılaştı.. Hala yemiyor, sabah 150 cc devam sütü içti göbek atacaktım nerdeyse..
Gülşan randevu alabilmenize çok sevindim, inşallah herşey yolunda giderde Mert bir an evvel sağlığına kavuşur.. Ayrıca doğum gününü kutlarım, iyileşince güzel bir kutlama yaparsınız, şimdi bunu düşünme artık..
Evde kimse yok yalnızım, yoğurt çorbası yapıyorum İklime, inşallah yer, anne anne diye peşimde dolanıp ağlıyor, içim parçalanıyor yaa..
ama yazgı bebek yoğurdundan değil normal yoğurttan bahsediyo cnm, ben de veriyorum normal yoğurt seni pimpirik anne seni
valla bende tutturamadım,her marka ile denemişimdir heralde.haa birde şöyle bir durum var,ben hazır yoğurtlar gibi katı olsun diye beklerken,tutmuş ama hazır yoğurt kıvamında olmadığı için tarafımdan tutmamış kabul edilen yoğurtların çöpe gitmişliği vardır.bunuda sonrasında kayınvalidem söyledi.
evet benımkılerde krema gıbı oluyor kıvamlı degıl yanı
yasemin cim geçmiş olsun canım İklim e.inşallah diştir,çıkarır ve rahatlar kuzum.yememesi normal ama hasta olunca iştah falan kalmıyor ki kuzularda,onlar ne yapsın
Ayfer sağol canım iyiyiz bu aralar şükürler olsun ama diş çıkardığı için midir bilmem çok huysuz
Hilal Prenses de iyidir inşallah... ne yapıyor bıdık.. ?
Öznur canım ne büyümesi ya sadece yüz siması değişiyor adamın boyut aynı bu ay ne kaa kilo aldı yarın öğreneceğiz bakalım
Doğuhan kuzum nasıl ?
Ben sana bir şey soracaktım sen lazer için deltaya gidiyorum demiştin ya memnun kaldın mı bende istiyorum da:26:
Seyhancığım evet yarın büyük gün ama ben cumartesi yapacağım doğum günümüzü
Çokca kalabalık olacak ama olsun ne yapayım...
Geçen sene bu tarihte abimlerle kahvaltı etmiştik
sonra abim arabayı sallaya sallaya sürmüştü sen bu akşam doğur diyerek
ertesi günü sabah suyumun gelmesiyle şok olmuştum ne güzel günlerdi... ne kadar çabuk uçtu gitti
kızlar google da ismimi arattım kuju serhan diye kk daki resimlerimiz çıkıyo pınarın evinde çektirdiklerimiz onları nasıl sildirsek acaba??
kızlar google da ismimi arattım kuju serhan diye kk daki resimlerimiz çıkıyo pınarın evinde çektirdiklerimiz onları nasıl sildirsek acaba??
Ayfer sağol canım iyiyiz bu aralar şükürler olsun ama diş çıkardığı için midir bilmem çok huysuz
Öznur canım ne büyümesi ya sadece yüz siması değişiyor adamın boyut aynı bu ay ne kaa kilo aldı yarın öğreneceğiz bakalım
Doğuhan kuzum nasıl ?
Ben sana bir şey soracaktım sen lazer için deltaya gidiyorum demiştin ya memnun kaldın mı bende istiyorum da:26:
ertesi günü sabah suyumun gelmesiyle şok olmuştum ne güzel günlerdi... ne kadar çabuk uçtu gitti
Öznur normal hazır yoğurt gibi kalıp olmasını bekleme zaten çok sulu değilse tutmuştur, ev yoğurdunun kıvamı hazırdan daha cıvık oluyor
ay benim bıdıkta sürekli burnunu karıştırıyor deli oluyorum :)
buzdolabının kapağını açıyor, kahvaltı yapıyorduk sofrada patates var sen git dolaptan ketçabı al getir ağzı kapalı tabi onu açmayı akıl edemedi hayret ama patatesin üstüne dökmeye çalışıyor ,,, öyle iyi gözlemcilerki ,,
dün ayakkabı alıyrouz ona ayağını kontrol ettik oluyormu sıkmasın diye eğişmiş birde kendi bakıyor :)) hıh hıh diyer ):): )
Selam herkese,
GÜLŞAN cım dualarım Mert kuzu ile.Allah yardımcınız olsun.
ayrıca kuzumun doğumgünü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı,mutlu yaşlar versin.
SEYHAN cım hakikaten cins bir durum bu.ama ne denir,bu durumda neyapılır bir fikrim yok.bilinçli yapıyor diyorsun işte bu kötü.umarım tez zamanda unutur.
ÖZNUR sakınan göze çöp batar hayatım,sal biraz.sütün markası,yoğurdun markası,armutun çöpü,üzümün sapı vs.,bukadar takarsan cozutursun erken yaşta.ben Alp e hazır güvendiğim markaların yoğurtlarını bile veriyorum artık.büyüdüler öznur,bukadar didikleme artık.
Doğuhan kuzum nasıl ?
bende aradım sadece bibeon oscarlarında çıkıyor ama istiyorsan silebilirim
son yaptıgımın az once tadına baktım.kıvamı daha ıyı ve tadı cok gusel yaf.ben yedım hepucugunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?