2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Miral ifendiiiiiiii tutsa bıtanesı devamını ondan yapacagız degılmı
tutmuyor ıste anacım.acaba dıyorum kullandıgım urunlerde mı bı problem var.

GÜLŞAN cım dualarım Mert kuzu ile.Allah yardımcınız olsun.
ayrıca kuzumun doğumgünü kutlu olsun,Rabbim nice sağlıklı,mutlu yaşlar versin.

SEYHAN cım hakikaten cins bir durum bu.ama ne denir,bu durumda neyapılır bir fikrim yok.bilinçli yapıyor diyorsun işte bu kötü.umarım tez zamanda unutur.

ÖZNUR sakınan göze çöp batar hayatım,sal biraz.sütün markası,yoğurdun markası,armutun çöpü,üzümün sapı vs.,bukadar takarsan cozutursun erken yaşta.ben Alp e hazır güvendiğim markaların yoğurtlarını bile veriyorum artık.büyüdüler öznur,bukadar didikleme artık.

bı dr arasana canım.Daha erken degılmı ınatlasmaları ıcınn. :26:
bence hiç erken değil canım çünki öyle sağlam inatları var ki ,,, farkındalıkalrı artıtkça bu huylarıda başgösteriyro tabi , örneğin misafir geldiğinde kolanya alıp döküyor en sonunda da kendi eline döküp ohh çekiyor elelrini şaklata şaklata :)):) alkış tutuyor kendi aferimini kendi veriyor,,,

hoşumuza gidiyrodu bunu yapması ama geçen kaşla göz arasında kolanyayı kafasına dikti tabi nefesi keslidi gözler kan çanağı ağzı boğazı yandı hemen bol suyla yıkadım su içirdim kusturdum felan ama ömrüm gitti,,, bende artık vermiyelim dedim saklıyorum ama yok onu öğrendi ya misafir geldiğinde ama istiyro özellikle öyle annem babam geldiğinde değil :) tabi sıkıyorsa kolanyayı sakla onu bulana kadar kıyameti kopartıyor ,,, çok tehlikeli huylar bunlar tabi,,, şimdi kolanya şişesine gül suyu koyduk mesela,,,

bana sorarsanız çok kötü bir huy nasıl değiştirriz bilemiyroum nasıl halletmek gerek,,,

Miral ifendiiiiiiii tutsa bıtanesı devamını ondan yapacagız degılmı
tutmuyor ıste anacım.acaba dıyorum kullandıgım urunlerde mı bı problem var.

cnm tutmaması büyük ihtimalle sütün sıcaklığını tam ayarlayamamanla ilgili olbilr, ne çok sıcak olacak ne de ılık olacak, bi kere tutarsa alışırsın artık, hadi bugün bi daha dene:))

yok dıdıklemıyorum .ben zaten bu saate kadar hazır yorgurt verdım ama artık ınek sutu ıcebıldıgınden kendım mayalamak ıstıyorum.

cnm yemiyor diye üzülme ve onu da sıkma çünkü cidden elinde değil kuzunun, merak etme patlar patlamaz eski duruma dönüyolar çabuk toparlar inşallah, tekrar geçmiş olsun

yok dıdıklemıyorum .ben zaten bu saate kadar hazır yorgurt verdım ama artık ınek sutu ıcebıldıgınden kendım mayalamak ıstıyorum.

ama yazgı bebek yoğurdundan değil normal yoğurttan bahsediyo cnm, ben de veriyorum normal yoğurt seni pimpirik anne seni

yeri ben onu yaa maşallah

valla bende tutturamadım,her marka ile denemişimdir heralde.haa birde şöyle bir durum var,ben hazır yoğurtlar gibi katı olsun diye beklerken,tutmuş ama hazır yoğurt kıvamında olmadığı için tarafımdan tutmamış kabul edilen yoğurtların çöpe gitmişliği vardır.bunuda sonrasında kayınvalidem söyledi.

yasemin cim geçmiş olsun canım İklim e.inşallah diştir,çıkarır ve rahatlar kuzum.yememesi normal ama hasta olunca iştah falan kalmıyor ki kuzularda,onlar ne yapsın

ama yazgı bebek yoğurdundan değil normal yoğurttan bahsediyo cnm, ben de veriyorum normal yoğurt seni pimpirik anne seni

normal yogurt vermek ıstemıyorum ben yaf.

Ayfer sağol canım iyiyiz bu aralar şükürler olsun ama diş çıkardığı için midir bilmem çok huysuz
Hilal Prenses de iyidir inşallah... ne yapıyor bıdık.. ?

Öznur canım ne büyümesi ya sadece yüz siması değişiyor adamın boyut aynı bu ay ne kaa kilo aldı yarın öğreneceğiz bakalım
Doğuhan kuzum nasıl ?
Ben sana bir şey soracaktım sen lazer için deltaya gidiyorum demiştin ya memnun kaldın mı bende istiyorum da:26:

Seyhancığım evet yarın büyük gün ama ben cumartesi yapacağım doğum günümüzü
Çokca kalabalık olacak ama olsun ne yapayım...

Geçen sene bu tarihte abimlerle kahvaltı etmiştik
sonra abim arabayı sallaya sallaya sürmüştü sen bu akşam doğur diyerek
ertesi günü sabah suyumun gelmesiyle şok olmuştum ne güzel günlerdi... ne kadar çabuk uçtu gitti

kızlar google da ismimi arattım kuju serhan diye kk daki resimlerimiz çıkıyo pınarın evinde çektirdiklerimiz onları nasıl sildirsek acaba??

ya evet ben de dün hep doğduğu günü hatırlayıp durdum, nasıl da büyüdüler birden boyutr olarak olmasa da yaş olarak büyüdüler:))

kızlar google da ismimi arattım kuju serhan diye kk daki resimlerimiz çıkıyo pınarın evinde çektirdiklerimiz onları nasıl sildirsek acaba??

yaw evet onu bende denemiştim bi kez bi sürü şey çıkıyo hakkımızda:18:

Öznur normal hazır yoğurt gibi kalıp olmasını bekleme zaten çok sulu değilse tutmuştur, ev yoğurdunun kıvamı hazırdan daha cıvık oluyor

Doguhan ne yapsın canım kudurup bagırıp duruyor.sureklı bıseyler anlatıyor :)
delta dan memnundum fakat ucretı cok yuksek dıye dusunup bıraktım.sımdı kucukyalı tren ıstasyonunun karsısında new est dıye bı yer var oraya gıtmek ıstıyorum.
genıtal, koltuk altı, gobek ve bıkını pesın 550 k.kartına 650 ve 6 taksıt yapıyorlar.yerı yakın ıcerısı guzel makınelerı alexandrıte.

Öznur normal hazır yoğurt gibi kalıp olmasını bekleme zaten çok sulu değilse tutmuştur, ev yoğurdunun kıvamı hazırdan daha cıvık oluyor

son yaptıgımın az once tadına baktım.kıvamı daha ıyı ve tadı cok gusel yaf.ben yedım hepucugunu :))

bilmiş bıdıklar işte

kıyamam balıma ben

bende şaşırdım ne yapacağımı artık valla yazgıcım off diyorum

ewet çok çabuk geçti zaman daha dün gibi anneler babaar derya sen hep çocuksun hiç büyümeyeceksin bizim için diye bizde öyle diycez çünkü hep daha dün gibi gelecek bizede

bende aradım sadece bibeon oscarlarında çıkıyor ama istiyorsan silebilirim

ben görsellerde arattım canım sana geldiğimiz günkü fotolar çıkıyor sen bilirsin sadece senin yüklediklerin değil hasretin yükledikleri de var hangibirini silicez

Selam canlarim...

Mert kuzum insallah hemen kurtulacak, haftasonu hep aklim ondaydi. Dogum günü kutlu olsun koca adamin.

Iklime ve Burcuya cok gecmis olsun. Iklimin derdi insallah disdir, bi kac güne cikarir ve rahatlar umarim.
Tugrada 3-4 gündür mizirdanip duruyor. Burnu hic durmadan akiyor ve arasira tikaniyor.
Salya zaten su gibi, disin yeri nasil kabarmis. Ciksada kurtulsak. Gecede huzursuz oluyor.

Seyhan canim Tugrada bi ara öyleydi, gözümün icine baka baka parmagini bogazina kadar sokuyor, ögürüyordu. Ben hic birsey yapmadim, bi kac kez elini cektim agzindan sadece, bir süre sonra kendiliginden unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…