2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur orası hastane diye daha güvenli geldi bana sanki :26:
dediğin yerde çok uygunmuş
sen kaç seans yaptırdın azalma oldu mu hiç

Selam canlarım,
Fena halde gribim, geçen seferki gibi tiroidimi tetikledi yine, tansiyonum yükseliyor, kalbim çarpıyor, annemde yatıyorum.
Doruk yukarda bakıcısıyla, bakıcı beni işte sanıyor, ara ara çıkıp kapıyı dinliyorum, şimdilik asayiş berkemal.
İklimin bitanem hastaymış, çok geçmiş olsun, inşallah diştendir...
Bugün doğan bal kuzularımızın doğum günü kutlu olsun, Rabbim hepsine sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar nasip etsin.
Gülşancım, randevu almışsınız, inşallah sonuç da istediğin gibi olur. Doktorun adını bi deyiversene bana?
Atladıklarım vardır mutlaka, kusura bakmayın, kalbim fena, çok yazamıyorum :)

Meral canım evet 2 Eymen aynı kaderi paylaşıyor bu kg konusunda ve uyku iştah huy durumlarında da
ilginç bi daha doğurursam adını eymen koymam

tekrardan geçmiş olsun cnm, bi an evel iyileşmeye bak sahalar seni bekliyor:))

geçmiş olsun canım tez zamanda atlatasın inşallah...kalbine ve kendine iyi bak ...

Sağolun arkadaşlarım...
Meralcim yarın sahalardayım, çünküm işe gitmek zorundayım :)
Kalp konusunda, artık ciddi ciddi Doruk'u memeden kesip ilaçlara başlamayı düşünüyorum, epey zorlanmaya başladım çünkü. Bu çarpıntı kalbi çok yoruyormuş ve riskli bi durummuş kalbin genç yaşta bu kadar yorulması. Gencim yani hala, dikkatinizi çekerim :)))
Oto koltuğu ya da bebek arabası almak isteyen kaldı mı bilmiyorum ama şehir fırsatı ile e-bebek kampanya yapmışlar. 100 lira için 20 lira ödüyorsun, 80 liralık kazanç oluyor, her siparişte sadece bir defa kullanılıyor. Aklınızda olsun...
İyi ki de çok yazamıorum :)
Ben çıkıp bi daha kapıyı dinleyeyim, tam öğle yemeği saati...

Burcu canım çok geçmiş olsun size de ve İhmal etme rahatsızlığını....
İklim kuzuma çok geçmiş olsun tekrardan en kısa zamanda iyileşir.
Pınar Hilal kuzum maşallah'ı var neşesi her daim devam azı dişler onu tetiklese de o neşesinde eksik kalmıyor....

MERHABA HERKESE
KIZLAR BU GECE RÜYAMDA 5 AYLIK HAMİLEYDİM HATTA BEBİŞ HAREKET EDİNCE ANLADIM HAMİLE OLDUĞUMU
önce çok üzülüyordum sonra alışıyrum bu fikre
bir bakıyorum dila da hamile
sanırım geçen gün kızılayda dilayı gördüm onan etkilendim ama emin olamadım
nerde dila hiç yazmıyormu
rüyada hamilelik mala işaretmiş bir baktım maaşta 200tl ek ödeme var

hey Allahım kapıya geliyomu ki sesleri
cnm diğer hususta da bence artık gerekeni yap neticede sağlık sözkonusu ve çok şükür zaten yaşını da doldurdu Doruk paşa

nerdesin evdemisin bende evde olmak istiyorum
tabi senin sağlığında çok öenmli artık bebişler büyüdü kessende olabilir ama çok zor alıştık hepimizde birbirimize

ay bitirme cücüğün yoğurdunu ona da bırak:)) bak demek yapabiliyomuşsun işte

zaten dunyayı yıyor teyzesı.az once yumurtalı pazıyı hupppp dıye mıdeye ındırdı ustunede kabak tatlısı yedı bırde bagırıyor bana mem mem dıye.

Öznur orası hastane diye daha güvenli geldi bana sanki :26:
dediğin yerde çok uygunmuş
sen kaç seans yaptırdın azalma oldu mu hiç

canım hastane ama dr falan kontrol etmıyorkı.estetısyen var cok nazık bı bayan vs gelıyor tuy tıpıne bakıyor ve atıs yapıyor.azalma oluyor fakat ara vermemen lazım.ben en son ocakda gıttım.ılk seans da farkedılıyor azalma.tuy tıpı ne kadar kalınsa o kadar ıyı.bu hafta baslayabılırım ben yenı soyledıgım yere.

bu oto koltuğundaki indirim nasıl oluyo kızlar? 200 tlde ne ödüyoruz? ve bu kampanyadan nasıl yararlanıcam? burcu bilgi istiyorum

rüyan hayrolsun cnm, sadece 200tl ile kalmasın belki başka mal mülk te vardır:)

Burcu tekrar cok gecmis olsun, ihmal etme artik ilaclarini. Doruk bir sene emdi nasil olsa.

Yaw bu cocuklar artik cok fena oldular, hic birseyi ortada birakmamak lazim.
Tugra kulak cöpü kutusunu bulmus acmis icinden bi tane almis, bi baktimki kulagina sokmaya kurcalamaya calisiyor Bebekler icin olanlardandi Allahtan, yani derin sokamazdi zaten.

Geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim, sağolun varolun :)
1-2 ay içinde emzirmeyi bırakıım herhalde artık.
Meral sesleri geliyor kapıya, salon tam daire kapısının karşısı zaten, bi de Douk salon kapısının önünde araba sürmeyi çok seviyor, o yüzden duyuyorum.
E-bebek'ten 200 liralık ürün alırsan, 120 ödeyeceksin. Ben aldım, oto koltuğu alacam.
Bebeler çok fena oldular cidden. Doruk geçen gün çamaşır makinesinin içine silikon kek kalıbını atmış, ben de makineyi çalıştırdım :))) Eciş bücüş bişi oldu benim kalıp, ama kuruyunca düzeldi. Kim attı bunu buraya diye sorunca da kendini gösteriyor eliyle, bilmiş sıpa.

hımmm ben de belki iki adet alırsam 40tl ye kurtarırım demiştim
279 gösteriyo kraft omega, bu durumda 199 a gelecek ki sanırım zaten bazı ucuz yerlerde bu fiyat ouyo

Selam
Gülşancım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...tekrar geçmiş olsun...kuzum iyileşsin partilerin en güzelini yaprsınız annesi sıkma canını...

Meralim doğum gününüz kutlu olsun tekrar:))

Burcum sana da geçmiş olsun...Allah şifa versin...

İklim kuzum da hemen iyileşsin inşallah...dişleri patlata paatlata:))

Seyhancım Nihan da bir ara aynı şekilde öğürtüyordu kendini ama kusmuyordu...doktorumuz kendini yani ordaki kasları kontrol edebiliyor olması hoşuna gittiğinden tekrarlıyordur..müdahale etmeyin dikkatini dağıtın demişti sadece...tepki verme...15-20 gün sürdü Nihanınki ama şimdi hiç yapmıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…