- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.041
ben görsellerde arattım canım sana geldiğimiz günkü fotolar çıkıyor sen bilirsin sadece senin yüklediklerin değil hasretin yükledikleri de var hangibirini silicez
Selam canlarım,
Fena halde gribim, geçen seferki gibi tiroidimi tetikledi yine, tansiyonum yükseliyor, kalbim çarpıyor, annemde yatıyorum.
Doruk yukarda bakıcısıyla, bakıcı beni işte sanıyor, ara ara çıkıp kapıyı dinliyorum, şimdilik asayiş berkemal.
İklimin bitanem hastaymış, çok geçmiş olsun, inşallah diştendir...
Bugün doğan bal kuzularımızın doğum günü kutlu olsun, Rabbim hepsine sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar nasip etsin.
Gülşancım, randevu almışsınız, inşallah sonuç da istediğin gibi olur. Doktorun adını bi deyiversene bana?
Atladıklarım vardır mutlaka, kusura bakmayın, kalbim fena, çok yazamıyorum :)
Selam canlarım,
Fena halde gribim, geçen seferki gibi tiroidimi tetikledi yine, tansiyonum yükseliyor, kalbim çarpıyor, annemde yatıyorum.
Doruk yukarda bakıcısıyla, bakıcı beni işte sanıyor, ara ara çıkıp kapıyı dinliyorum, şimdilik asayiş berkemal.
İklimin bitanem hastaymış, çok geçmiş olsun, inşallah diştendir...
Bugün doğan bal kuzularımızın doğum günü kutlu olsun, Rabbim hepsine sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar nasip etsin.
Gülşancım, randevu almışsınız, inşallah sonuç da istediğin gibi olur. Doktorun adını bi deyiversene bana?
Atladıklarım vardır mutlaka, kusura bakmayın, kalbim fena, çok yazamıyorum :)
Meral canım evet 2 Eymen aynı kaderi paylaşıyor bu kg konusunda ve uyku iştah huy durumlarında da
ilginçbi daha doğurursam adını eymen koymam
Sağolun arkadaşlarım...
Meralcim yarın sahalardayım, çünküm işe gitmek zorundayım :)
Kalp konusunda, artık ciddi ciddi Doruk'u memeden kesip ilaçlara başlamayı düşünüyorum, epey zorlanmaya başladım çünkü. Bu çarpıntı kalbi çok yoruyormuş ve riskli bi durummuş kalbin genç yaşta bu kadar yorulması. Gencim yani hala, dikkatinizi çekerim :)))
Oto koltuğu ya da bebek arabası almak isteyen kaldı mı bilmiyorum ama şehir fırsatı ile e-bebek kampanya yapmışlar. 100 lira için 20 lira ödüyorsun, 80 liralık kazanç oluyor, her siparişte sadece bir defa kullanılıyor. Aklınızda olsun...
İyi ki de çok yazamıorum :)
Ben çıkıp bi daha kapıyı dinleyeyim, tam öğle yemeği saati...
Sağolun arkadaşlarım...
Meralcim yarın sahalardayım, çünküm işe gitmek zorundayım :)
Kalp konusunda, artık ciddi ciddi Doruk'u memeden kesip ilaçlara başlamayı düşünüyorum, epey zorlanmaya başladım çünkü. Bu çarpıntı kalbi çok yoruyormuş ve riskli bi durummuş kalbin genç yaşta bu kadar yorulması. Gencim yani hala, dikkatinizi çekerim :)))
Oto koltuğu ya da bebek arabası almak isteyen kaldı mı bilmiyorum ama şehir fırsatı ile e-bebek kampanya yapmışlar. 100 lira için 20 lira ödüyorsun, 80 liralık kazanç oluyor, her siparişte sadece bir defa kullanılıyor. Aklınızda olsun...
İyi ki de çok yazamıorum :)
Ben çıkıp bi daha kapıyı dinleyeyim, tam öğle yemeği saati...
ay bitirme cücüğün yoğurdunu ona da bırak:)) bak demek yapabiliyomuşsun işte
Öznur orası hastane diye daha güvenli geldi bana sanki :26:
dediğin yerde çok uygunmuş
sen kaç seans yaptırdın azalma oldu mu hiç
zaten dunyayı yıyor teyzesı.az once yumurtalı pazıyı hupppp dıye mıdeye ındırdı ustunede kabak tatlısı yedıbırde bagırıyor bana mem mem dıye.
MERHABA HERKESE
KIZLAR BU GECE RÜYAMDA 5 AYLIK HAMİLEYDİM HATTA BEBİŞ HAREKET EDİNCE ANLADIM HAMİLE OLDUĞUMU
önce çok üzülüyordum sonra alışıyrum bu fikre
bir bakıyorum dila da hamile
sanırım geçen gün kızılayda dilayı gördüm onan etkilendim ama emin olamadım
nerde dila hiç yazmıyormu
rüyada hamilelik mala işaretmiş bir baktım maaşta 200tl ek ödeme var
Geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim, sağolun varolun :)
1-2 ay içinde emzirmeyi bırakıım herhalde artık.
Meral sesleri geliyor kapıya, salon tam daire kapısının karşısı zaten, bi de Douk salon kapısının önünde araba sürmeyi çok seviyor, o yüzden duyuyorum.
E-bebek'ten 200 liralık ürün alırsan, 120 ödeyeceksin. Ben aldım, oto koltuğu alacam.
Bebeler çok fena oldular cidden. Doruk geçen gün çamaşır makinesinin içine silikon kek kalıbını atmış, ben de makineyi çalıştırdım :))) Eciş bücüş bişi oldu benim kalıp, ama kuruyunca düzeldi. Kim attı bunu buraya diye sorunca da kendini gösteriyor eliyle, bilmiş sıpa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?