2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nihan Sena cumartesi gezmedeydi acayip eğlendi oynadı büyük çocuklarla...ama dün canıma okudu..nazr mı değdi diş mi bilemedim ama alttan 2.bariz belli oluyor incecik zar gibi kalmış üstü...üst dörtlü de mor gibi iyice kabarmış...çok huysuzdu dün...inşallah hastalanmadan çıkarır dişlerini huysuzlanmasına razıyım...

ayyy oku oku ne gevezesiniz bea

BURCUCUM geçmiş olsun EKO enişteden kaptın dimi geçmiş olsun inşallah yarına toparlarsın

YASEMİNCİM iklimin biraz daha ii olmasına sevindim bir an önce iyleşir umarım yavrucum

öfff çok yedim bugün diyeti bozdum canım sıkıldı yarın daha disiplinli olacağımm

rüyan hayrolsun cnm, sadece 200tl ile kalmasın belki başka mal mülk te vardır:)
işe başlayalı bir ayı yeni geçti 1 peşin 1de bu ayın maaşını aldım+3 yıllık promosyo yattı şansıma peşin
birde doğum iznimdeki dönerleri geri alırsam yarısını bi külüstür almama yetiyr artık rahat rahat eve gelir giderim oğluşu görmeye
bu arada sağlıkçı olupta 2010 yılında hiç çalışmayan varmı ücretsiz izinde olan
eğer varsa dilekçe verip döner sermayenin yarısını geri alabileceğiz

aynı şey bizdede oldu ctesi dışardaydık arabada uyudu kaldı
sanırım üşüttük gece boyu her saat başı ağladı ama dün gece 9da yattı sabah kadar 1 kere 3te uyandı

pat diyeçıkıverdim serhan beyi doyurdum melemen yiyo çok seviyo bugün karışım yerine melemen yaptım yanınada peynir süt ılıttım biraz ama içmedi velet su içti onun yerine

Merhaba herkese!doktor yanıtı şart tabi..ama bana göre verdiğin kaşığında fazla (bir defada yutamacağı kadar)olmasın;?..bir de benim kızım ,meyva püreler,çorbalar ve yoğurt haric..(o zaman da elinde birşey olmalı arada bir ısırsın diye)herşey eli ile yiyor(parçalıyıp)--tavuk,balık,omlet paçaları..arada sıkılınca ısırıp,çıkartıyor,bakıyor ne yediğine ..sonra masada gezdirip ,tekrar ağzına koyuyor..
neden bunları anlatıyorum..ne yediğini merak ediyor olmasın?veya o parça ,kaşıktaki miktar fazla gelmesin ..bir anda yutması için?

Son düzenleme:

canım oğlum bunu yemek yerken yapmıyor oyun oynarken arada aklına geliyo ozaman yapıyo yemekyerken bi problem yok

pat diyeçıkıverdim serhan beyi doyurdum melemen yiyo çok seviyo bugün karışım yerine melemen yaptım yanınada peynir süt ılıttım biraz ama içmedi velet su içti onun yerine

hep protein ağırlıklı vermişsin canım süt peynir yumurta alerji olacak karışmam heee....meyva suyu ver portakal suyu elma suyu benim zilli bayılıyor meyva sularına

Meralim doğum gününüz kutlu olsun tekrar:

çok teşekkür ederim cnm benim

inşallah kolayca çıkarır kuzum

afiyet olsun, ağzının tadını biliyo sıpa

hep protein ağırlıklı vermişsin canım süt peynir yumurta alerji olacak karışmam heee....meyva suyu ver portakal suyu elma suyu benim zilli bayılıyor meyva sularına

evet sen söyleyince farkettim ama sütü içmedi zaten yaa meyva suyu içmiyo bizim beyefendi ilk başlarda çok güzel içiyodu ama sonra istemedi bende o yüzden meyvaları kahvaltısına ekledim ama çay ver içsin çok faydalı yaa onu içiyo

çok teşekkür ederim cnm benim

inşallah kolayca çıkarır kuzum

afiyet olsun, ağzının tadını biliyo sıpa

bende çok severim hoş benim sevmediğim bişey yok sanırım o yüzden bu haldeyim ya zaten

biz geldikkk

bugün dr a gittik

öncelikle katılmasıyla ilgili kan tahlili istedi kanımızı verdik her iki bilektende almışlar
buarada dr umuz testislerine baktı birini kanalda buldu ama diğeri yok dedi birkaç dakika aradı canı yandı oğluşumun ağladı muayene olurken sonrada bu çok önemli nerde olduğunu bulmak lazım dedi hemen ulturason çekin sonuca bakalım ona göre karar vericez dedi randevumuzu yarın a aldık bakalım sonuca göre bakıcaz artık

hoş geldiniz canım katılması demişsin hayrola benim haberim yok nasıl yani katılmak ?? kötü bişey değil inşallah
inşalah yarın güzel sonuçlar alırsınız da ameliyat falan gerek kalmaz kıyamam ben o boncuk gözlerden akan yaşlara böyle olunca nasıl içim sızlıyo anlatamam bütün bebekler evladımız hiç ayrısı gayrısı yok serhan ağlamış gibi çok üzülüyorum dayanamıyorum

geçmiş olsun cnm,inşallah her iki sonucu da temiz çıkar boncuk gözlümün

çok geçmiş olsun canım yarın bizimde 1 yaş aşısı var bakalım

bir koşu tahlillerimizi aldık,markete uğradık geldik

bu arada oto koltuğu konusu geçmiş.Alp e kraft omega aldım.ilk bindirdiğimde ağlamıştı,ama akşamdı.dün gündüz bindirdim ve Alp in sesi çıkmadı,çok sevdi,yayıla yayıla,güle oynaya gezdik.tavsiye ederim.

BURCU geçmiş olsun balım.

Son düzenleme:

canım ata en ufak ağlamısında katılıyo zor kendine getiriyorum dr umuz büyük ihtimal kansızlıktan dedi bakıcaz sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…