- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.061
işe başlayalı bir ayı yeni geçti 1 peşin 1de bu ayın maaşını aldım+3 yıllık promosyo yattı şansıma peşinrüyan hayrolsun cnm, sadece 200tl ile kalmasın belki başka mal mülk te vardır:)
Nihan Sena cumartesi gezmedeydi acayip eğlendi oynadı büyük çocuklarla...ama dün canıma okudu..nazr mı değdi diş mi bilemedim ama alttan 2.bariz belli oluyor incecik zar gibi kalmış üstü...üst dörtlü de mor gibi iyice kabarmış...çok huysuzdu dün...inşallah hastalanmadan çıkarır dişlerini huysuzlanmasına razıyım...
Nihan Sena cumartesi gezmedeydi acayip eğlendi oynadı büyük çocuklarla...ama dün canıma okudu..nazr mı değdi diş mi bilemedim ama alttan 2.bariz belli oluyor incecik zar gibi kalmış üstü...üst dörtlü de mor gibi iyice kabarmış...çok huysuzdu dün...inşallah hastalanmadan çıkarır dişlerini huysuzlanmasına razıyım...
mert kuzum için randevu almanıza çok sevindim gülşanım üzülme daha ne doğumgünleri kutlarsınız yeterki paşam iyi olsun
iyiki doğmuş bal kuzu nice yaşlara inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla
günaydın bu arada kızlar iklim kuzu nasıl oldu acaba onuda merak ediyorum inşallah iyidir bir yaş sendromu gibi bütün bebişleri bi yokladı bu problem rabbim hepsinin yanında olsun inşallah
yaa kızlar hani yazmıştım serhan parmağını ağzına sokup kendini öğürtüyo diye bunu çok sık yapmaya başladı ve kendini kusturuyo yediği ne varsa çıkarıyo oyun sanıyo sanırım nasıl unutturucam yapıyo ve gözümün içine bakıyo bazende diyelim ben mutfaktayım yanına gideyim diye yapıyo ama tabi o arada kusuyo korkuyorum hasta edecek kendini sürekli çıkarırsa böyle nereye kadar hem boğazları tahriş olur hemde midesinde bişey durmaz önce güzellikle denedim olmadı sonra kızdım yine olmadı hatta eline şaplattım bi tane istemeden de olsaonu yaptığında alkışdiyorum bay bay diyorum yapmasın onları yapsın diye ama yok resmen inadıma inadıma daha çok yapıyo hep yanındayım hiç boş bırakmıyorum ne yapıcam bilmiyorum bi akıl verin bana noluurr
Merhaba herkese!doktor yanıtı şart tabi..ama bana göre verdiğin kaşığında fazla (bir defada yutamacağı kadar)olmasın;?..bir de benim kızım ,meyva püreler,çorbalar ve yoğurt haric..(o zaman da elinde birşey olmalı arada bir ısırsın diye)herşey eli ile yiyor(parçalıyıp)--tavuk,balık,omlet paçaları..arada sıkılınca ısırıp,çıkartıyor,bakıyor ne yediğine ..sonra masada gezdirip ,tekrar ağzına koyuyor..
neden bunları anlatıyorum..ne yediğini merak ediyor olmasın?veya o parça ,kaşıktaki miktar fazla gelmesin ..bir anda yutması için?
pat diyeçıkıverdim serhan beyi doyurdum melemen yiyo çok seviyo bugün karışım yerine melemen yaptım yanınada peynir süt ılıttım biraz ama içmedi velet su içti onun yerine
Meralim doğum gününüz kutlu olsun tekrar:
pat diyeçıkıverdim serhan beyi doyurdum melemen yiyo çok seviyo bugün karışım yerine melemen yaptım yanınada peynir süt ılıttım biraz ama içmedi velet su içti onun yerine
hep protein ağırlıklı vermişsin canım süt peynir yumurta alerji olacak karışmam heee....meyva suyu ver portakal suyu elma suyu benim zilli bayılıyor meyva sularına
çok teşekkür ederim cnm benim
inşallah kolayca çıkarır kuzum
afiyet olsun, ağzının tadını biliyo sıpa
evet sen söyleyince farkettim ama sütü içmedi zaten yaa meyva suyu içmiyo bizim beyefendi ilk başlarda çok güzel içiyodu ama sonra istemedi bende o yüzden meyvaları kahvaltısına ekledim ama çay ver içsin çok faydalı yaa onu içiyo
birde ben tahıllı mama hazrladığımda fırsat oldukça taze sıkılmış portakal suyuyla yapıyorum sıcak su koyuyorum 5-6 bebe bisküvisi koyuyorum seviyor ama artık yaşlarına geldiler fazla da hazır şeylere kaçmak ta istemiyorum...
biz geldikkk
bugün dr a gittik
öncelikle katılmasıyla ilgili kan tahlili istedi kanımızı verdik her iki bilektende almışlar
buarada dr umuz testislerine baktı birini kanalda buldu ama diğeri yok dedi birkaç dakika aradı canı yandı oğluşumun ağladı muayene olurkensonrada bu çok önemli nerde olduğunu bulmak lazım dedi hemen ulturason çekin sonuca bakalım ona göre karar vericez dedi randevumuzu yarın a aldık bakalım sonuca göre bakıcaz artık
biz geldikkk
bugün dr a gittik
öncelikle katılmasıyla ilgili kan tahlili istedi kanımızı verdik her iki bilektende almışlar
buarada dr umuz testislerine baktı birini kanalda buldu ama diğeri yok dedi birkaç dakika aradı canı yandı oğluşumun ağladı muayene olurkensonrada bu çok önemli nerde olduğunu bulmak lazım dedi hemen ulturason çekin sonuca bakalım ona göre karar vericez dedi randevumuzu yarın a aldık bakalım sonuca göre bakıcaz artık
biz geldikkk
bugün dr a gittik
hoş geldiniz canım katılması demişsin hayrola benim haberim yok nasıl yani katılmak ?? kötü bişey değil inşallah
inşalah yarın güzel sonuçlar alırsınız da ameliyat falan gerek kalmaz kıyamam ben o boncuk gözlerden akan yaşlara böyle olunca nasıl içim sızlıyo anlatamam bütün bebekler evladımız hiç ayrısı gayrısı yok serhan ağlamış gibi çok üzülüyorum dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?