- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.081
canım ata en ufak ağlamısında katılıyo zor kendine getiriyorum dr umuz büyük ihtimal kansızlıktan dedi bakıcaz sonuca
bir koşu tahlillerimizi aldık,markete uğradık geldik
bu arada oto koltuğu konusu geçmiş.Alp e kraft omega aldım.ilk bindirdiğimde ağlamıştı,ama akşamdı.dün gündüz bindirdim ve Alp in sesi çıkmadı,çok sevdi,yayıla yayıla,güle oynaya gezdik.tavsiye ederim.
BURCU geçmiş olsun balım.
biz geldikkk
bugün dr a gittik
öncelikle katılmasıyla ilgili kan tahlili istedi kanımızı verdik her iki bilektende almışlar
buarada dr umuz testislerine baktı birini kanalda buldu ama diğeri yok dedi birkaç dakika aradı canı yandı oğluşumun ağladı muayene olurkensonrada bu çok önemli nerde olduğunu bulmak lazım dedi hemen ulturason çekin sonuca bakalım ona göre karar vericez dedi randevumuzu yarın a aldık bakalım sonuca göre bakıcaz artık
ee nedir sonuçlar,insan yazar di mi
sen ne kadara almıştın cnm o koltuğu?
:26:ayy ne bileyim yazmadım.yazayım bacım.kan tahlilleri gayet iyi kuzumun,çok şükür
demir eksikliği falan yokmuş.idrar çarşamba çıkacak.
ben 190 liraya aldım canım otokoltuğunu.
alp paşamın iyi olmasına sevindim güle güle kullanın canım oto koltuğunuzu
kuduruk paşaya kocaman maşallah...bu arada kravatlı fotosuna aşık oldum resmen...maşallah çok yakışıklı
Merhaba.. 12 Martta doğum yaptım sezaryen ile..Tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum..Estetik dikiş oldu ve iki yerinde küçük açılmalar var..Sizde böyle bişey yaşadınız mı doktorumu aradım bugün yokmuş..Bende batikon ile pansuman yaptım..
wuuuu dişlek zeynommm:))) maşallah dişten yana baya zenginiz:))) cerynin 7 dişi war 4üst 3 alt:))he bu arada bu hastalığın sonunda zeynonun azı dişleri 3 birden ve yanlardan 2 tane toplamda 5 diş günler arasıyla çıktı
kızımın toplam 14 dişi var:))))
çorbalara yemeklere ekmek içi ufalamıyormusun..bizim menü
uyanınca emme 1 saat sonra
tam yumurta peynir tereyaa bal süt 6 bisküvi.(tektek wermeye çalıştım yiyor ama bu kadar değil)
emerek uyuma uyanınca emme
öğlen çorba yanında warsa sebze yemee yada köfte yada sadece ekmekle..
tekrar emerek uyuma uyanınca emme
yogurt bisküvi meyve karışımı yada sadece meyve
tekrar emme
akşam çorba sebze yemeği yafa bir köfte.
9 a gelmeden emerek uyuma bazen yanında 40-50 cc süt gece en az 2 kere emme
kilomuz 9.3 boy 80 cm
ben eline werirsem bi dilim elmayla doyuyo yarım portakal yiyo anca ama karıştırınca daha çok yiyo muzu kendi yemio boğazına mı yapıoşıo nedir öğürüo eline bişi wersem yemeyi becerio ama hepsini agzına tıkıp kusuo sonra daha onu beceremioruz. dün patates kızartması werdim hepsini tıkmış çeviremeyince kustu.
cery kadar usta diiliz kemirmede ama artık wara yoka öğürmüyoruz şükür. ama mesela şimdi meyve yemedi mesela bazen kayıyo ama genelde yiyo. düzeni deişmesindie yemek saati bi yere ne gidiorm nede kbl ediormS: zorda kalırsam öğün atlayınca süt içiriyorum:S
canım dularım seninle günde bi kaç kez aklımdan geçiyor mert baby.. acil şifalar diliyorum iyi olacak inşallah, kolay atlatacak bak görürsünkızlar bizim için dua edin en iyi proftan randevu almaya çalışıyoruz yarın belli olacak dualarınıza çok ihtiyacımız var. mert şu an iyi hiç hasta gibi değil ablamlardayız. yarın belli olacak randevu işi. yoksa 1 ay sonrasına ancak randevu alabiliriz
aaaaaaahasret artık bizimkiler için calpol hafif gelirmiş o bebekler içinmiş onun yerine pedifen önerdi doktorumuz
çorbalara yemeklere ekmek içi ufalamıyormusun..
bide eline sürekli bişeyler wersene.. cery günde 1 muz, 1 portakal, bir iki elma dilimi, ekmek dilimi falan yiyor dolaşırken..
ayrıca çileğe bayılıyor 7,8 tane yiyor belki daha fazla yer 2 kez alabildim henüz:)
ceryde şuan 11 kilo (zaten 3,4 aydır aynı kilodaydı hastalandığında 10a düşmüştü((
boyuda 25şubatta 81cmdi
bebeğini sağlıkla büyüt ...
benimde tek tarafımda olmuştu ama dr. önemli olmadığını söyledi sonradan da kapandı zaten şuan belli bile değil
wuuuu dişlek zeynommm:))) maşallah dişten yana baya zenginiz:))) cerynin 7 dişi war 4üst 3 alt:))
çorbalara yemeklere ekmek içi ufalamıyormusun..
bide eline sürekli bişeyler wersene.. cery günde 1 muz, 1 portakal, bir iki elma dilimi, ekmek dilimi falan yiyor dolaşırken..
ayrıca çileğe bayılıyor 7,8 tane yiyor belki daha fazla yer 2 kez alabildim henüz:)
ceryde şuan 11 kilo (zaten 3,4 aydır aynı kilodaydı hastalandığında 10a düşmüştü((
boyuda 25şubatta 81cmdi
canım dularım seninle günde bi kaç kez aklımdan geçiyor mert baby.. acil şifalar diliyorum iyi olacak inşallah, kolay atlatacak bak görürsün
aaaaaaa
bak bunu bilmiyodum iyi oldu söylediğin canım.. bnde calpol aldım daha yeni bir şişe neyse boşa gitmeyecek oğluşta kullanırım
pedifen alayım yarın:18:
şebnem sen ataya ne weriosun witamin v.s. olarak?
bn ocean fish oil we zinco weriorum ha bide ferrum damla (bitti ama 4,5gündr wermedim)
hasret valla senin adına çok sevindim.ama bir yandanda üzülüyorum avrupa yakasında kimse akmıyo sen gidiyosun meralde kaçmayı düşünüyo o tarafa.ewet şimdi kendimle alakalı gelişmelere geçebilirim..
üsküdarda ki ewin tadilatı başlıyor, mutfak dolapları, fayanslar, kapılar değişiyor, laminant parke, doğalgaz we biter bitmezde taşınıyorum şükür..
geçen akşam görümcekle ewe gittik dolapların planını falan çizdirdik siyah beyaz yaptryorum bu arada
hawalar açarsa bugüün yarın yazlıkları falan yıkayıp kolilemeye başlicaz sewgili kaynanamla
aramız bir iyi bir iyi sormayın sürekli yıkama yağlama şeklindee tabi taşınıyorum ya kendine yol yapmaya başladı şu köprüyü geçene kadar bnde gayet güleryüzlüyüm
iklim prensese çok geçmiş olsun cnm zaten arkadaşlar gerkenleri söylemiş bizede acil şifa dilemek düşer..Mert in durumu bir kez daha üzdü beni, Ankara ya gelmekle iyi bir karar almışlar, dualarım onlarla olacak..
Benimde canım çok sıkkın, dün gece sabaha kadar sulu kaka yaptı, feci ishal, karnı da ağrıyor sanırım, hiç bişey yemiyor, çok halsiz, kafasını bile kaldıramıyorum yavrum...
çok güzel fikir hafta sonu görseydim pastanın birini boyama şansım olurdu.hanımlar kremşantiyi boyamanın yolunu buldum
TANGle boyadım :81: yarım su bardağı su iki caykaşığı istediğiniz aromada tang: tangi suda erit bu karışıma toz kremşantiyi ekle ve mikserle çırptadı ve kıvamı bozulmadı aksine çok hoş oldu. benim gibi kaçık mutfak mucitlerine duyurulur
OĞLUMUN PASTASI ÇOK GÜZEL OLACAK
cnm benim mert kuzzuya çok acil şifalar dualarım sizinle.günaydın kızlar bu akşam 18:30 da hacettepe çocuk üroloji bölüm başkanından randevu aldık. dua edin bize bir an önce yatış versin haftalar sonrasına gün verirse çok zor olacakiklim kuzum nasıl iyidir inşallah okumaya vaktim yok hepinizi öpüyorum
bugün oğlumun doğumgünü böylemi olacaktı
geçmiş olsun burcum. bencede artık bırakmalısın emzirmeyi bu şakaya gelmezSelam canlarım,
Fena halde gribim, geçen seferki gibi tiroidimi tetikledi yine, tansiyonum yükseliyor, kalbim çarpıyor, annemde yatıyorum.
Doruk yukarda bakıcısıyla, bakıcı beni işte sanıyor, ara ara çıkıp kapıyı dinliyorum, şimdilik asayiş berkemal.
İklimin bitanem hastaymış, çok geçmiş olsun, inşallah diştendir...
Bugün doğan bal kuzularımızın doğum günü kutlu olsun, Rabbim hepsine sağlıklı mutlu nice güzel yaşlar nasip etsin.
Gülşancım, randevu almışsınız, inşallah sonuç da istediğin gibi olur. Doktorun adını bi deyiversene bana?
Atladıklarım vardır mutlaka, kusura bakmayın, kalbim fena, çok yazamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?