2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ee nedir sonuçlar,insan yazar di mi
sen ne kadara almıştın cnm o koltuğu?

ben tam okumadan bıraktım

slm millet
yoğun bir gün oğluşumun pastasını tamamladım, temizlik yaptım gün bitti. akşama bir çift misafirim var çekirdek aile kutlaması sayılır yani.

allah bildiği gibi yapsın artık o babayı haftada bir görmek için çocuğu al bakıcıya ver allahım cinayet işletir insana bu erkekler

hayırlısı olsun umarım ultrason sonucunda diğeri de bir yerlerde bulunur ve sorun çözülür.

oğlumu bu gün aşıya götürmem gerekiyordu ama götürmedim doğum günü diye yarın götüreceğim

girip de bunu okuyunca çok moralim bozuldu...o babayı Allah bildiği gibi yapsın...2yaşındaki çocuğu annesinden alıp bakıcıya nasıl verir...gün içinde de değil sürekli..Allah akıl fikir versin böyle insanlara...
ben zaten her şeyi göze aldım hayırlısıyla tayinimiz çıkarsa babaannesi bakacak...bırakamam kimselere...

Merhaba.. 12 Martta doğum yaptım sezaryen ile..Tecrübelerinize dayanarak bişey sormak istiyorum..Estetik dikiş oldu ve iki yerinde küçük açılmalar var..Sizde böyle bişey yaşadınız mı doktorumu aradım bugün yokmuş..Bende batikon ile pansuman yaptım..

bebeğini sağlıkla büyüt ...
benimde tek tarafımda olmuştu ama dr. önemli olmadığını söyledi sonradan da kapandı zaten şuan belli bile değil

he bu arada bu hastalığın sonunda zeynonun azı dişleri 3 birden ve yanlardan 2 tane toplamda 5 diş günler arasıyla çıktı
kızımın toplam 14 dişi var:))))
wuuuu dişlek zeynommm:))) maşallah dişten yana baya zenginiz:))) cerynin 7 dişi war 4üst 3 alt:))
çorbalara yemeklere ekmek içi ufalamıyormusun..
bide eline sürekli bişeyler wersene.. cery günde 1 muz, 1 portakal, bir iki elma dilimi, ekmek dilimi falan yiyor dolaşırken..
ayrıca çileğe bayılıyor 7,8 tane yiyor belki daha fazla yer 2 kez alabildim henüz:)
ceryde şuan 11 kilo (zaten 3,4 aydır aynı kilodaydı hastalandığında 10a düşmüştü((
boyuda 25şubatta 81cmdi

canım dularım seninle günde bi kaç kez aklımdan geçiyor mert baby.. acil şifalar diliyorum iyi olacak inşallah, kolay atlatacak bak görürsün
hasret artık bizimkiler için calpol hafif gelirmiş o bebekler içinmiş onun yerine pedifen önerdi doktorumuz
aaaaaaa
bak bunu bilmiyodum iyi oldu söylediğin canım.. bnde calpol aldım daha yeni bir şişe neyse boşa gitmeyecek oğluşta kullanırım
pedifen alayım yarın:18:
şebnem sen ataya ne weriosun witamin v.s. olarak?
bn ocean fish oil we zinco weriorum ha bide ferrum damla (bitti ama 4,5gündr wermedim)

mercimek çorbasına ufalıorm tarhanaya hayır. çok yoğun yapıorm ztn onu. arpa şehriye we pirinç yaptığım zmnda ufalamıorm o zmn yanında bişi yemeden doyuyo. eline bişiler wersem öğününü çok az yiyo bitirmio bu sefer. çubuk kraker fln weriorm. yrm portakalı zor yiyo onuda ara öğünde. ama blendardan dırtlatsam bitirio bende kendi yesin istiorm. mesela akşam yemeğinde karnabaharı yemedi çorbasına kattım yeidrdim bende:) karışığa mı alıştı sebze mi sewmio bilmiorm. ıspanak pırasa fln yiyo ama. karnabaharıda bir çiçek yedi. çok yemio öle hasret yaa. ama genede iyi şükür bunada. doyup doymadığını bilemiorm bi kasfasını cevirio ikincide alıo bende alıo die weriorm sonra bidaa kaşık almaya döndüğümde lark kusuo. o yüzden bi kase çorba bittimi wermiom bidaa oda boşa gidio yoksa..

Hasret sen bu kızdan ne ıstıyorsun anacım.Boyu posu saglıgı masallah ıyı.ne dıye ugrasıyorsun balık yagı falan.
bak ben hıcbısey vermıyorum vıtamın olarak.

ataya ek olarak hiçbirşey vermiyorum bugün kan verdik duruma göre yarı dr la konuşup bakıcaz ne vereceğimize
buarada ceryy nin maşallahı var

hasret valla senin adına çok sevindim.ama bir yandanda üzülüyorum avrupa yakasında kimse akmıyo sen gidiyosun meralde kaçmayı düşünüyo o tarafa.(kaynanayla ALLAH bozmasın aranızı cnm..
iklim prensese çok geçmiş olsun cnm zaten arkadaşlar gerkenleri söylemiş bizede acil şifa dilemek düşer..
çok güzel fikir hafta sonu görseydim pastanın birini boyama şansım olurdu.
neyse artık diyer pastalarımda uygularım.
cnm benim mert kuzzuya çok acil şifalar dualarım sizinle.
inşallah ameliyata kalmadan lazarle hallolur.
üzme kendni iyileşince daha güzel dogum günleri kutlarsınız..
geçmiş olsun burcum. bencede artık bırakmalısın emzirmeyi bu şakaya gelmez
zaten 1 yaşını doldurdular.sen kalbine iyi bak arkadaşım..

dogum günü olan bebelerin dogum günleri kutlu olsun..
Allah onların acılarını bizlere göstermesin .....

dün 2 dün erken olarak oğlumun dogum gününü kutladık 30 kişi vardı çocuk coluk.
pastayı ben yaptım iki tane anca yetti içimde hem sevinç hen bir
hüzün vardı slaytı izlerken göz yaşlarımı tutamadım bunlar sevinç gözyaşlarıydı
babasıda agladı bende.ve 3 defa izlendi slayt herkes çok begendi.çok güzel geçti.
yagız gün içinde elinde mendil halaylar çekti bizimle beranber:)
geçen sene bugün uyumak üzereydim bel agrılarım bayagı zorluyordu beni
gece 2.30 da hastaneye gidicem sabah 6 da ogluma kavuşacaktım günler ne çabuk geçiyo.

günaydın kızlarrrr
belim felaket agrıo atağa geçti. ben geçirttim ama. dün yürüyüşe cıktım. havalar güzelleştğinden beri melikeyi sabah uykusundan sonra cıkartıorm hem ii oynuo hem temiz bahar havası alıo. komşumuz 40li bebee war onada haber ettim gel cıkalım sıkılmışsındır die. benm niyetim melikeyi oynatıp gelcektim o biraz yürüyelimmi dedi melkieyle yürümek ne mümkün geri gidio eğilio oturuo. bende kucagıma aldım ve bayaa yürüdük. aklımda ama hep belim. heralde sıcağıyla fark etmedim. akşam bi başladı ama nası. böyle incecik bi sızı her an hazır kucagıma alamadım tabi melikeyi hemen bi batma oluo canım kopuo resmen.
korse taktım eşim krem sürdü ovduk fln şimdide aynı geçmedi daa umarım geçer uff belimi bile bile nie aldım kucaama ben yürüyemem arabası yok nie diemiorm yaa.melikede sürekli kucaana al dio kıyamıorm kuzuya umarı mgeçer:S
uzun boylu olup bel sorunu olmayan pek azdır heralde...

Günaydın..
Ankara da feci kar yağıyor, kışın görmedik böyle karı, bahar gelsin artık yaww ((
İşe geldim ama her an kaçabilrim, İklim kötüye gitmeye başladı sanki, dün gece sabaha kadar kustu ve ağladı, diş çıkaracak olsa kusmaz değil mi, ishal azaldı ama devam ediyor hala, iştah sıfır ve mızmızlanmaya başladı..
Bugün doktora götürecem mikrobik bişeyse geç kalmayım diye düşündüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…