- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.101
Günaydın..
Ankara da feci kar yağıyor, kışın görmedik böyle karı, bahar gelsin artık yaww((
İşe geldim ama her an kaçabilrim, İklim kötüye gitmeye başladı sanki, dün gece sabaha kadar kustu ve ağladı, diş çıkaracak olsa kusmaz değil mi, ishal azaldı ama devam ediyor hala, iştah sıfır ve mızmızlanmaya başladı..
Bugün doktora götürecem mikrobik bişeyse geç kalmayım diye düşündüm..
günaydın kızlarrrr
belim felaket agrıo atağa geçti. Ben geçirttim ama. Dün yürüyüşe cıktım. Havalar güzelleştğinden beri melikeyi sabah uykusundan sonra cıkartıorm hem ii oynuo hem temiz bahar havası alıo. Komşumuz 40li bebee war onada haber ettim gel cıkalım sıkılmışsındır die. Benm niyetim melikeyi oynatıp gelcektim o biraz yürüyelimmi dedi melkieyle yürümek ne mümkün geri gidio eğilio oturuo. Bende kucagıma aldım ve bayaa yürüdük. Aklımda ama hep belim. Heralde sıcağıyla fark etmedim. Akşam bi başladı ama nası. Böyle incecik bi sızı her an hazır kucagıma alamadım tabi melikeyi hemen bi batma oluo canım kopuo resmen.
Korse taktım eşim krem sürdü ovduk fln şimdide aynı geçmedi daa umarım geçer uff belimi bile bile nie aldım kucaama ben yürüyemem arabası yok nie diemiorm yaa.melikede sürekli kucaana al dio kıyamıorm kuzuya umarı mgeçer:s
uzun boylu olup bel sorunu olmayan pek azdır heralde...
herkese günaydın
biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur
herkese günaydın
biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur
günaydın kızlarrrr
belim felaket agrıo atağa geçti. ben geçirttim ama. dün yürüyüşe cıktım. havalar güzelleştğinden beri melikeyi sabah uykusundan sonra cıkartıorm hem ii oynuo hem temiz bahar havası alıo. komşumuz 40li bebee war onada haber ettim gel cıkalım sıkılmışsındır die. benm niyetim melikeyi oynatıp gelcektim o biraz yürüyelimmi dedi melkieyle yürümek ne mümkün geri gidio eğilio oturuo. bende kucagıma aldım ve bayaa yürüdük. aklımda ama hep belim. heralde sıcağıyla fark etmedim. akşam bi başladı ama nası. böyle incecik bi sızı her an hazır kucagıma alamadım tabi melikeyi hemen bi batma oluo canım kopuo resmen.
korse taktım eşim krem sürdü ovduk fln şimdide aynı geçmedi daa umarım geçer uff belimi bile bile nie aldım kucaama ben yürüyemem arabası yok nie diemiorm yaa.melikede sürekli kucaana al dio kıyamıorm kuzuya umarı mgeçer:S
Burcu geçmiş olsun
Merolayn Eyo ve Fatma nın da geçmiş d.günlerini kutluyorum,bu ara yine koptum burdan.
Özocum balık yağı sadece iştah açmak için değil, bağışıklık sistemi ve beyin gelişimi için veriyoruz.
bızım dr bagısıklık sıstemını desteklemek ve ıstah acmak ıcın dedı.onun yerıne haftanın 3 yada 4 gunu hamsı harıcı balık ver ozellıkle somon dedı.Hamsı cocuklara agır gelıyormus.esıme soyledım bostancıdan gecıyor hergun alıp gelecek bundan boyle.
anne sutu aldıgı ıcın sanırım bagısıklık sıstemı ıcın gerek gormedı.
Aylın, Kerem"in altını acarken kontrol edıyorsundur muhakkak.Anlayamıyormusun ?
Doguhan anasının manyak olddugunu dusunuyordur artık :))))
Her dr a gıttıgımızde kontrol ettırıyorumda.
su fotograf ısını bende dusunuyorum fekat Senol"a soyleyecek cesaretım yok.
Bu ay adamı batırdım resmen.Gercı sıkısık olsa soyler bana ama cok da ustune gıtmeyeyım.
Bıde estetık dıye basının etını yıyorum 5000 tl ver dıye
günaydın kızlarrrr
belim felaket agrıo atağa geçti. ben geçirttim ama. dün yürüyüşe cıktım. havalar güzelleştğinden beri melikeyi sabah uykusundan sonra cıkartıorm hem ii oynuo hem temiz bahar havası alıo. komşumuz 40li bebee war onada haber ettim gel cıkalım sıkılmışsındır die. benm niyetim melikeyi oynatıp gelcektim o biraz yürüyelimmi dedi melkieyle yürümek ne mümkün geri gidio eğilio oturuo. bende kucagıma aldım ve bayaa yürüdük. aklımda ama hep belim. heralde sıcağıyla fark etmedim. akşam bi başladı ama nası. böyle incecik bi sızı her an hazır kucagıma alamadım tabi melikeyi hemen bi batma oluo canım kopuo resmen.
korse taktım eşim krem sürdü ovduk fln şimdide aynı geçmedi daa umarım geçer uff belimi bile bile nie aldım kucaama ben yürüyemem arabası yok nie diemiorm yaa.melikede sürekli kucaana al dio kıyamıorm kuzuya umarı mgeçer:S
Günaydın..
Ankara da feci kar yağıyor, kışın görmedik böyle karı, bahar gelsin artık yaww((
İşe geldim ama her an kaçabilrim, İklim kötüye gitmeye başladı sanki, dün gece sabaha kadar kustu ve ağladı, diş çıkaracak olsa kusmaz değil mi, ishal azaldı ama devam ediyor hala, iştah sıfır ve mızmızlanmaya başladı..
Bugün doktora götürecem mikrobik bişeyse geç kalmayım diye düşündüm..
herkese günaydın
Burcu geçmiş olsun
Merolayn Eyo ve Fatma nın da geçmiş d.günlerini kutluyorum,bu ara yine koptum burdan.
Özocum balık yağı sadece iştah açmak için değil, bağışıklık sistemi ve beyin gelişimi için veriyoruz.
Gunaydın kızlar,
Doguhan yarım saat once yerde oynarken elımde lap top u gordu.ıstedı olmaz dedım mızıldandı 1 2 dk.sonra bırden yerden ustume zıpladınasıl yaptı anlamadım tam dusecekken yakaladım.bı bebek bu kadar yuksege nasıl zıplar sastım kaldım.baktım nıyetı bozmus benım oglan hadı annecım bı daha yap dıye destek verdım yıne zıpladı ama bu defa bı elımle destek verdım.sonrada odul olarak pc ıle oynamaya ızın aldı mınık tek dıslı canavarım benım
Anlamıyorum işte:) bi de altını reklamlarda ancak alıyorum kaçıyor, o sırada bi de onu mıncıklayamıyorum, bi yandan da o kadar dr.a götürdük bişey olsa farkederlerdi diye düşünüyorum, bi de daha hamileyken 7. ayın sonunda dr. testisleri inmiş demişti.
Slm kızlar geçen Meral aradı. Havalara uçtum. Canım cicim KK arkadaşlarım beni unutmamışlar dedim. Esin iyi büyüyor. Minik çıtı pıtı kızım yürüyori anne demeye itirazı var abla diyor. Babası da ablası annesi de ablası. Anneannesi nenesi, bakıcısına adıyla sesleniyor. Gel diyor bol bol. Birisi gelince çok sevinip "geldiiii" diye çığlıklar atıyor. epinizin kuzularının doğum günleri kutlu olsun.
Her zaman olduğu gibi işimden nefret ediyorum ama aldığım para güzel bu nedenle dişimi sıkıp filimlerin kötü karakterleri misali müdürüme dayanmaya çalışıyorum. Önceden ev ödemesi bitsin istifa edicem diyordum. Şimdi evin ödemesi bitti. O kovsun beni diyorum. Müdür kovana kadar çalışmaya devam. İş yerinde artık her şey yasak. Kendime internet aldım ama maalesef onu kullanmaya vaktim yok. Müdürüm tepemde. Şu an toplantıya girdi. Günlerdir bulduğum ilk fırsat bu girip iki kelam yazayım dedim.
Sağol canım. Bu arada haklısın Meralcim bizim doğum günümüz 2 Nisan benden geç Nurşah vardı. 4 Nisan :) Biz marta doğuramayan mart anneleriyiz.Günaydın arkadaşlar,
Esrin seni burda görmek ne güzel böyle, hoşgeldin cnm
Canım hoşgeldin özlettin kendini yaaa fıstığıma maşallah Hilal de abi, aba ,gel ,ayy ,dolll(goll),bu aralar anni(anne ) diyor....İş yerinden bende müzdaripim herşey yoluna girer herhalde arayı fazla açma Esrin'cim arada bir haberdar et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?