2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın
Yasemin bence hemen dr a götür,tabiki mikrobik bişey,diş böyle yapmaz.

gecmıs olsun canım

herkese günaydın

biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur

amın ınsallah

herkese günaydın

biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur

Hay allah, geçmiş olsun,içini ferah tut bişey çıkmayacak:94: aslında ben de keroyu bi kontrole götürdüğümde sormak istiyorum ya ben anlamıyorum ya keroda da bişeyler var.

evet aynı sorun bende de var,şimdi dr.a gitsem en az bir noktada fıtık diyeceğine eminim.

Burcu geçmiş olsun
Merolayn Eyo ve Fatma nın da geçmiş d.günlerini kutluyorum,bu ara yine koptum burdan.
Özocum balık yağı sadece iştah açmak için değil, bağışıklık sistemi ve beyin gelişimi için veriyoruz.

Gunaydın kızlar,
Doguhan yarım saat once yerde oynarken elımde lap top u gordu.ıstedı olmaz dedım mızıldandı 1 2 dk.sonra bırden yerden ustume zıpladı nasıl yaptı anlamadım tam dusecekken yakaladım.bı bebek bu kadar yuksege nasıl zıplar sastım kaldım.baktım nıyetı bozmus benım oglan hadı annecım bı daha yap dıye destek verdım yıne zıpladı ama bu defa bı elımle destek verdım.sonrada odul olarak pc ıle oynamaya ızın aldı mınık tek dıslı canavarım benım

Bu arada d.günü için stüdyoda fotoğraf çektirmenizi tavsiye ederim, ben fotoları seçmeye gittim çok şeker çıkmışlar, bir tane de büyük boy hediye edecekler onu da çerçeveletip asarım,ayrıca Kero ben ve babası da çektirmiştik,güzel hatıra olacak ileride Kero ya.

bızım dr bagısıklık sıstemını desteklemek ve ıstah acmak ıcın dedı.onun yerıne haftanın 3 yada 4 gunu hamsı harıcı balık ver ozellıkle somon dedı.Hamsı cocuklara agır gelıyormus.esıme soyledım bostancıdan gecıyor hergun alıp gelecek bundan boyle.
anne sutu aldıgı ıcın sanırım bagısıklık sıstemı ıcın gerek gormedı.

Aylın, Kerem"in altını acarken kontrol edıyorsundur muhakkak.Anlayamıyormusun ?
Doguhan anasının manyak olddugunu dusunuyordur artık :))))
Her dr a gıttıgımızde kontrol ettırıyorumda.

su fotograf ısını bende dusunuyorum fekat Senol"a soyleyecek cesaretım yok.
Bu ay adamı batırdım resmen.Gercı sıkısık olsa soyler bana ama cok da ustune gıtmeyeyım.
Bıde estetık dıye basının etını yıyorum 5000 tl ver dıye

Bizim dr. da 4 kg balıkta 1 çay kaşığı omega 3 olduğunu söyledi, ben bile içiyorum hergün dedi.Haftada 3-4 gün balık yapıp çocuğu tiksindirmek yerine balık yağı veriyorum haftada 1 ya da 15 günde 1 de balık yediriyorum.

Aylın, Kerem"in altını acarken kontrol edıyorsundur muhakkak.Anlayamıyormusun ?
Doguhan anasının manyak olddugunu dusunuyordur artık :))))
Her dr a gıttıgımızde kontrol ettırıyorumda.

Anlamıyorum işte:) bi de altını reklamlarda ancak alıyorum kaçıyor, o sırada bi de onu mıncıklayamıyorum, bi yandan da o kadar dr.a götürdük bişey olsa farkederlerdi diye düşünüyorum, bi de daha hamileyken 7. ayın sonunda dr. testisleri inmiş demişti.

Slm kızlar geçen Meral aradı. Havalara uçtum. Canım cicim KK arkadaşlarım beni unutmamışlar dedim. Esin iyi büyüyor. Minik çıtı pıtı kızım yürüyor anne demeye itirazı var abla diyor. Babası da ablası annesi de ablası. Anneannesi nenesi, bakıcısına adıyla sesleniyor. Gel diyor bol bol. Birisi gelince çok sevinip "geldiiii" diye çığlıklar atıyor. Hepinizin kuzularının doğum günleri kutlu olsun.

Her zaman olduğu gibi işimden nefret ediyorum ama aldığım para güzel bu nedenle dişimi sıkıp filmlerin kötü karakterlerini andıran müdürüme dayanmaya çalışıyorum. Önceden ev ödemesi bitsin istifa edicem diyordum. Şimdi evin ödemesi bitti. O kovsun beni diyorum. Müdür kovana kadar çalışmaya devam. İş yerinde artık her şey yasak. Kendime internet aldım ama maalesef onu kullanmaya vaktim yok. Müdürüm tepemde. Şu an toplantıya girdi. Günlerdir bulduğum ilk fırsat bu girip iki kelam yazayım dedim.

Son düzenleme:

Öznur hayırdır ne estetiği bu.

Esin 9 aylıkken ayrıntılı kan tahlili yapıldı. Demir eksikliği çıktı doktor yaşına kadar kan damlasını ve multitabs'ı kullnamamı söyledi o zamandan beri de doktora gitmiyoruz. Şimdi yaşına girdikten sonra Nisan'ın 9'unda gideceğiz. Bakalım o zaman bize ne verecek. Bizim doktorumuzda ek bir şeyler vermeyi seviyor ama balık yağına dair bir şey demedi. Esin'e balık yedirmeye çalıştım. Çinekopla başladık yemedi. Somon'a geçtik yemedi. Kızımın şimdilik arası yok balıkla.

Canım hoşgeldin özlettin kendini yaaa fıstığıma maşallah Hilal de abi, aba ,gel ,ayy ,dolll(goll),bu aralar anni(anne ) diyor....İş yerinden bende müzdaripim herşey yoluna girer herhalde arayı fazla açma Esrin'cim arada bir haberdar et...

geçmiş olsun cnm, bel ağrısı çok zor bende de fıtık var(

tabi göstermek lazım inşallah bişi çıkmaz cnm, acil şifalar diliyorum

herkese günaydın

hayırlı temiz sonuçlar alın inş. cnm

sağol cnm, evet çok koptun buralardan

nasıl bi zıplamak:44:

bana da öyle demişti hatta ilk doğduğunda hep aşağıdaydı ama şimdi dikkat ediyorum arada yukarı kaçıyo ben de sorucam bunu..testise dokun her iki kenarda eline birer bilye tanesi gibi bişi gelmeli öyle anlarsın

yerim o bıcırığı maşallah ya sizin doğumgününe daha epeyce varmış

Günaydın arkadaşlar,
Esrin seni burda görmek ne güzel böyle, hoşgeldin cnm
Sağol canım. Bu arada haklısın Meralcim bizim doğum günümüz 2 Nisan benden geç Nurşah vardı. 4 Nisan :) Biz marta doğuramayan mart anneleriyiz.

Maşallah Hilalim'e. Ayfercim çoğu zaman 8 de evde oluyorum. Esin'le ilgilenmeya vaktim kalmıyor. Kızı yıka, giydir yatır derken 9 oluyor. Bir şey ye, ortalık topla, yarına yemek yap, işten taşıdığın işleri yap derken saat oluyor 12. Gece zaten 4-5 kez Esin kalkıyor 7'de gün başlıyor. Haftasonu alışveriş, temizlik, gidilecek bir yer varsa onun telaşı. Nefes alamıyorum. Günler geçiyor işte. İş yerinde girebilsem arada yazacağımda ama bizim müdürün sanırım koltuğu tehlikede, bu nedenle bu yıl herkese işkence yapıyor. Biz performansımızı 2 ye katlarsak o da yerinde kalacak. Bu nedenle kırbaçla çalıştırıyor bizi.

Meral yazana kadar geçmişe bakmak aklıma gelmedi. Yasemin İklime' e çok geçmiş olsun. Ata'ya ne oldu. Şebnemcim size de geçmiş olsun. Merlike canım sana da geçmiş olsun.

Testislerle ilgili sorun mu var bebeklerde ?

herkese selam,
nasılsınız? o kadar yoğunum ki kafamı kaldıramıyorum..bensiz ne yapmış bu daire acep onca zaman:))
oğluş hasta oldu sanırım burnu akıyor hapşırıyordu..çok korktu yine krup olacak diye saat başı evi arıyorum..dr a götrücem saırım..hafta sonu bulaştırdım galiba (

gülşandan haber var mı? iklimden? merak ettim kuzuları..inşallah iyidir ikisi de..

günaydınnnn
bugün göz bebeğimin doğum günü onu çok seviyorum çok seviyorum rabbim iyiki emanet etmiş yavrumu bize allah herkesin kuzusunu kendisine bağışlasın inşallah

esin hoşgelmişsin canım nasılsınız

Son düzenleme:
ve eymen kuzumla yağız kuzumda doğum günü nice yaşları olsun allah sağlık mutluluk dolu uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…