- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.121
günaydınnnn
bugün göz bebeğimindoğum günü onu çok seviyorum çok seviyorum rabbim iyiki emanet etmiş yavrumu bize allah herkesin kuzusunu kendisine bağışlasın inşallah
esin hoşgelmişsin canım nasılsınız
herkese selam,
nasılsınız? o kadar yoğunum ki kafamı kaldıramıyorum..bensiz ne yapmış bu daire acep onca zaman:))
oğluş hasta oldu sanırım burnu akıyor hapşırıyordu..çok korktu yine krup olacak diye saat başı evi arıyorum..dr a götrücem saırım..hafta sonu bulaştırdım galiba(
gülşandan haber var mı? iklimden? merak ettim kuzuları..inşallah iyidir ikisi de..
Doğum gününüz kutlu olsun.....günaydınnnn
bugün göz bebeğimindoğum günü onu çok seviyorum çok seviyorum rabbim iyiki emanet etmiş yavrumu bize allah herkesin kuzusunu kendisine bağışlasın inşallah
esin hoşgelmişsin canım nasılsınız
doğum gününüz kutlu olsun canım..sağlıklı mutlu nice yaşlara ..
Çok geçmiş olsun...
Doğum gününüz kutlu olsun.....
Öznur hayırdır ne estetiği bu.
Esin 9 aylıkken ayrıntılı kan tahlili yapıldı. Demir eksikliği çıktı doktor yaşına kadar kan damlasını ve multitabs'ı kullnamamı söyledi o zamandan beri de doktora gitmiyoruz. Şimdi yaşına girdikten sonra Nisan'ın 9'unda gideceğiz. Bakalım o zaman bize ne verecek. Bizim doktorumuzda ek bir şeyler vermeyi seviyor ama balık yağına dair bir şey demedi. Esin'e balık yedirmeye çalıştım. Çinekopla başladık yemedi. Somon'a geçtik yemedi. Kızımın şimdilik arası yok balıkla.
geçmiş olsun cnm, bel ağrısı çok zor bende de fıtık var(
tabi göstermek lazım inşallah bişi çıkmaz cnm, acil şifalar diliyorum
hayırlı temiz sonuçlar alın inş. cnm
sağol cnm, evet çok koptun buralardan
nasıl bi zıplamak:44:
bana da öyle demişti hatta ilk doğduğunda hep aşağıdaydı ama şimdi dikkat ediyorum arada yukarı kaçıyo ben de sorucam bunu..testise dokun her iki kenarda eline birer bilye tanesi gibi bişi gelmeli öyle anlarsın
yerim o bıcırığı maşallahya sizin doğumgününe daha epeyce varmış
way Serhan,Eymen ve Yağız beylerin doğumgünlerini kutluyorum, iyi ki doğmuş bu 3 afacan nice nice senelere inşallah
burun estetıgı :82:
bıldıgın yerden yukarı zıplama canım.
ayaktada duruyor bı kac adımda atıyor.sanırım bunun ayaklanması benım sonum olacak
su an doguhan ıle hıc ılgılenmıyorum
oyuncakları ıle oynuyor arada bı goz atıyor ne yapıyorum dıye
TAnyacım merti ankaraya götürdüler, dün bi profla görüşeceklerdi ama sonradan Gülşan girip bilgi veremedi bize, inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilir
İklim kuzum da malesef bugün daha kötüleşmiş annesi doktora götürecekti
Özo senin tostip işi epeyce ilerletmiş o halde
mertle iklim de bi iyi olsalar çok mutlu olucam allah acil şifalar versin kuzulara
öznurcum maşallah bide laf ediyodun totosunu kaldırmıyo etmiyo diye minik adam koşacak yakında desene yerim onu ben sanırım en sona biz kalıcaz serhan canı isterse duruyo ayakta istemezse ııhh ne yapalım canı sağolsun anasına çekmiş sanırsam
eheh 5000 lirama yazık ben yaptırmayayım. Ne olur yanlış anlama şarkıcı sunucu karışımı biri var kanal 7'de adını bilmediğim bir hatun. Eskiden Vj idi Kral'da o yaptırmış burnunu. Aman yarabbi bu kadar mı korkunç bir görünüm olur. Hatuna bakamıyorum. O beğenmeyip kendine burun yaptırmış ama tüm güzelliğini kaybetmiş. Dikkat edinde iyi bir estetikçiye gidin. Minik hokka gibi burunlar her yüze gidecek diye bir şey yok. Gerçi sen bu lafları 40 kere duymuşsundur. En iyisini de düşünmüşsündür. Hayırlısı...
Esin yürümeye başladığından beri beni deli ediyor. Tüm evi gezdirtiyor. Kendi gidebiliyor ama hayır ben de onunla gezmek zorundayım. Babası filan da olmaz sadece ben. Evde olduğum günler eime yalvarıyorum bir yere gidelim diye yoksa Esin beni esir alıyor.
Mert e ne oldu?
Esin yürümeye başladığından beri beni deli ediyor. Tüm evi gezdirtiyor. Kendi gidebiliyor ama hayır ben de onunla gezmek zorundayım. Babası filan da olmaz sadece ben. Evde olduğum günler eime yalvarıyorum bir yere gidelim diye yoksa Esin beni esir alıyor.
Mert e ne oldu?
oy maşallah yürüyor demek pıtırcık
Merte ne olduğunu hiç sorma cnm, böbreğinde taş varmış, kumdöküyodu çocuk, şimdi de ankaraya gittiler taşı kırdırmaya çalışacaklar lazerle olmazsa mecbur ameliyat olucak( el kadar bebeyi nerden bulduysa o taş
Çok geçmiş olsun...
Doğum gününüz kutlu olsun.....
ya ne oldu bizim bebişlere anlamadımTAnyacım merti ankaraya götürdüler, dün bi profla görüşeceklerdi ama sonradan Gülşan girip bilgi veremedi bize, inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilir
İklim kuzum da malesef bugün daha kötüleşmiş annesi doktora götürecekti
Özo senin tostip işi epeyce ilerletmiş o halde
eheh 5000 lirama yazık ben yaptırmayayım. Ne olur yanlış anlama şarkıcı sunucu karışımı biri var kanal 7'de adını bilmediğim bir hatun. Eskiden Vj idi Kral'da o yaptırmış burnunu. Aman yarabbi bu kadar mı korkunç bir görünüm olur. Hatuna bakamıyorum. O beğenmeyip kendine burun yaptırmış ama tüm güzelliğini kaybetmiş. Dikkat edinde iyi bir estetikçiye gidin. Minik hokka gibi burunlar her yüze gidecek diye bir şey yok. Gerçi sen bu lafları 40 kere duymuşsundur. En iyisini de düşünmüşsündür. Hayırlısı...
Mert e ne oldu?
kuzularımızın yerine babalrı hasta olsun. biz olunca da bebeklere geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?