2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğum gününüz kutlu olsun canım..sağlıklı mutlu nice yaşlara ..

Çok geçmiş olsun...

Doğum gününüz kutlu olsun.....

burun estetıgı :82:

bıldıgın yerden yukarı zıplama canım.
ayaktada duruyor bı kac adımda atıyor.sanırım bunun ayaklanması benım sonum olacak

way Serhan,Eymen ve Yağız beylerin doğumgünlerini kutluyorum, iyi ki doğmuş bu 3 afacan nice nice senelere inşallah

TAnyacım merti ankaraya götürdüler, dün bi profla görüşeceklerdi ama sonradan Gülşan girip bilgi veremedi bize, inşallah ameliyata gerek kalmadan halledilir

İklim kuzum da malesef bugün daha kötüleşmiş annesi doktora götürecekti

Özo senin tostip işi epeyce ilerletmiş o halde

mertle iklim de bi iyi olsalar çok mutlu olucam allah acil şifalar versin kuzulara

öznurcum maşallah bide laf ediyodun totosunu kaldırmıyo etmiyo diye minik adam koşacak yakında desene yerim onu ben sanırım en sona biz kalıcaz serhan canı isterse duruyo ayakta istemezse ııhh ne yapalım canı sağolsun anasına çekmiş sanırsam

burun estetıgı :82:

bıldıgın yerden yukarı zıplama canım.
ayaktada duruyor bı kac adımda atıyor.sanırım bunun ayaklanması benım sonum olacak

eheh 5000 lirama yazık ben yaptırmayayım. Ne olur yanlış anlama şarkıcı sunucu karışımı biri var kanal 7'de adını bilmediğim bir hatun. Eskiden Vj idi Kral'da o yaptırmış burnunu. Aman yarabbi bu kadar mı korkunç bir görünüm olur. Hatuna bakamıyorum. O beğenmeyip kendine burun yaptırmış ama tüm güzelliğini kaybetmiş. Dikkat edinde iyi bir estetikçiye gidin. Minik hokka gibi burunlar her yüze gidecek diye bir şey yok. Gerçi sen bu lafları 40 kere duymuşsundur. En iyisini de düşünmüşsündür. Hayırlısı...

su an doguhan ıle hıc ılgılenmıyorum
oyuncakları ıle oynuyor arada bı goz atıyor ne yapıyorum dıye

Esin yürümeye başladığından beri beni deli ediyor. Tüm evi gezdirtiyor. Kendi gidebiliyor ama hayır ben de onunla gezmek zorundayım. Babası filan da olmaz sadece ben. Evde olduğum günler eime yalvarıyorum bir yere gidelim diye yoksa Esin beni esir alıyor.

Mert e ne oldu?

entresan bı cocuk bu zaten.emeklemıyor bıle.bırde ne yapacaksa alıstırma falan yok bırden yapıyor.
serhan o koca gobıs ıle fırıl fırıl gezıo vıdeoda gordum cok serserı ya

oyle hokka gıbı burun ıstemıyorum ben canım.tamamen dogal ve ıyı nefes alabılecegım bı burnum olacak ınsallah.kestır bıctır durumu yok bende.Emre Ilhan ı dusunuyorum dr olarak.Buyuk olasılıkla Emre Bey amelıyat eder benı.

oy maşallah yürüyor demek pıtırcık

Merte ne olduğunu hiç sorma cnm, böbreğinde taş varmış, kumdöküyodu çocuk, şimdi de ankaraya gittiler taşı kırdırmaya çalışacaklar lazerle olmazsa mecbur ameliyat olucak( el kadar bebeyi nerden bulduysa o taş

Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.

tünaydın kızlar
oğlumun bal köpüğümün dogum günü.
bugün gözüme uyku girmedi sabaha kadar ağladım.
yani gözümden kendiliginden yaşlar geldi yüz ifadem deişmeden.
ve hala ara ara devam ediyo çok duyguluyum ben bugün.
ALLAH yavrularımızı bize bagışlasın

eymen. serhan cemi dogum günleri kutlu olsun..
iyiki dogmuşlar iyiki varsınız tatlı annelerimizle tanışma sebeplerimizsiniz..

annemle babam bende babam hasta nefes alamıyo dr götürecem
annemin fizik tedaviden gelmesini bekliyorum..

Tekrardan nice senelere Nimetcim, Rabbim onların kuzularını da görmeyi nasip etsin inş.

Ve güzel gözlü güleç bebek cemy, sen de iyi ki doğdun bebeğim annen nerelerde acep bugün

Çok geçmiş olsun...

Doğum gününüz kutlu olsun.....

sağol canım .umarım hemen gecer..
ya ne oldu bizim bebişlere anlamadım( Rabbim acil şifa versin..iyi haberlerini alalım inşallahh

bir tek biz de var sanıyordum..inanılmaaz yorucu dem..akşam eve gidiyorum benim sıpacım hiç oturtmuyor sağolsun elimden tutuyor tüm odaları geziyoruz..

sayfalar uçmuş yine.
hasta bebişlerimize geçmiş olsun.
ben de çok hastayım grip gibi. inşallah defne ye geçirmem.
kuzularımızın yerine babalrı hasta olsun. biz olunca da bebeklere geçiyor.
Allah hepsine acil şifalar versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…