2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canlar d.günü bebişlerinin d.günlerini kutluyorum.. Meral arkadaşım hazırladığın o mükemmel masa için seni tebrik ediyorum napmıssın sen öle yaaa. seni en hamarat mart annesi ilan ediyorum :)

herkese selamlar:82:

bugün doğumgünü olan bebişler,SERHAN,CEMY VE YAĞIZ KUZULAR,
Doğum gününüz kutlu olsun,Allah nice yaşlar göstersin

ve hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum hepsine.

Merhaba arkadaşlar,
Ya Peln'e artık kahvaltıda labne yedrmek istmiyorum. Hem işlenmiş die hem de başka peynirlere alışsın die. Kaşar peyniri vermek istiyorum ama versem çiğneyemez daha.. Sadece 7 dşi var... Hen midesi bulanıyo zaten
Siz hangi markanın ne peynirini veriyosunuz?

merhaba kıymet cim.
ben Alp e lavache quirit üçgen peynirlerden veriyorum.biz karışım yediğimizden,bazende kendi peynirimizden rendeliyorum.

Son düzenleme:

nice yıllara inşallah:))

geçmiş olsun...hemen düzelir inşallah...

canım geniz akıntısı olabilir o da kusturabilir...ama yine de doktora gidip öğrenmek en iyisi...Allah şifa versin İklim balıma...

herkese günaydın

biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur
hayırlı haberlerle gelin inşallah....

hoşgeldin canım özlettin kendini...maşallah Esin'e de

geçmiş olsun canım size de....

doğumgününüz kutlu olsun

nice yıllara:))

biz de durum aynı...çok yorucu oluyor cidden...ben bazen kızım sen yürüyorsun kendin git diyorum oturup ağlıyor cadı....

merhaba canım
ben hep labne yediriyorum Nihan'a...ve kaşar...Nihan'ın daha yeni çıkyor dişleri ama gayet güzel yiyor kaşarı uzunca kesip eline veriyorum taze kaşar yumuşak olunce çok rahat yiyor...bence Pelin de yer rahatlıkla.
içim labne alıyorum ben..kaşar da royal alıyorum ama her yere var mı bilmiyorum konyanın markası...

Bu arada geçmişi de okumadım muhabbetin orta yerinden daldım, Pelin'in garip bi uyku düzeni vardı biliyosunuz. 2 gndür o garip düzen , garip düzensizlik oldu... Hiç uyumaz oldu.. Ne gece ne gündüz.. Az önce bakıcısıyla kavga ettier:)))Kadın Pelin'i uytmaya çalışıyo. Pelin hanım da sımsıkı tutmuş ayağından çıkan ayakkabılarını... Vermicem die diretiyo.. Tam uyuyo, kadın elinden ayakkabıları alıyo, bizimki bir anda gözlerini açıp ciyaklıyo Kadın geri veriyo ayakkabıları, Pelin'i sallıyo , uyutuyo, yine alıyo ayakkabılaı yavaşça.. Yok hanımefendi yine uyanıyo.. kadıncağızı hayatından bezdirdi Nihayetinde ayakkabılarını koynuna almış bi şekilde uyuyo şimdi!!!
Asıl diyeceğimi unuttum yahu
Limango'da Pediped ayakkabılar indirimde.
Bi de Gülay nickini değiştirmiş YenidenDoğdum olmuş...

alıntılardan sonra bir de selam vereyim:))
S.A

biz iyiyiz hamdolsun Nihan şok etti beni az önce...çorbasını içerken uyuya kaldıkaseye bakıyordum kaşığı ağzına götürdüm bir de baktım uyuyor

Nihan'ın 2.dişi de patladı nihayet yakında üsteler de geleceğe benziyor:))

Son düzenleme:
taze olmayan (brusella ihtimaline karşı) her tür peynirden veriyorum ben:))belli markalar var zaten biliyoruz hepimiz:)9 kaşarı da çok seviyor canım..ekmeğin arasında eritip verince hapur hupur yiyor..ha bir de tuzlu ise suda bekletiyorum azcık..yoğurt yemediği için peynir çok verşyorum..

A.S. canım , çok sağol.umarım böyle ayak üstü gecer..
sonraki msjını alıntı yapmadım üşendim:))
gözün aydın bundan sonrası sırayla gelir artık..üstlerde zorlanmaz umarım..

kasar peynırını oylede bı cıgnerkı sasırıp kalırsın :)) doguhan"ın sadece hıc dısı olmadıgı zamanlarda bıle kasar peynırını yıyordu canım.

sağol canım...amin inşallah:))

iki yazı yazdım ya azcık sereyim:))
bikaç şey sorcam..oğluşum artıkın evde oda oda kendi kendine gezinmeye başladı..ama hala tutunmadan ayağa kalkamıyor.şimdi yürümüş mü oluyor?
bir de yahu 21 numara ayakkabı 20 gün önce aldım şimdi tam oluyor..sizinkiler kaç giyiyor 22 ye transfer olan var mı bizim gibi?
son olarak da gece uyanıp benim üstme çullanıyor meme arıyor:)) yine de o uykulu halimle hiç de hoş gelmiyor..gece uykularını kesintiszi uyuyan bebiş var mı bize de el verse:))

merhaba kıymet cim.
ben Alp e lavache quirit üçgen peynirlerden veriyorum.biz karışım yediğimizden,bazende kendi peynirimizden rendeliyorum.
Hepsini rendeleyip karıştırıp mı veriyosun? ,bunu direk mi veriyosun yoksa mamaya fln mı karıştırıyosun? Maşallah ya böyle çocuk herkesin başına Eritip derken ocakta ısıtıyo musun önce? yoksa ekmeğin arasında eziyo musun??
kasar peynırını oylede bı cıgnerkı sasırıp kalırsın :)) doguhan"ın sadece hıc dısı olmadıgı zamanlarda bıle kasar peynırını yıyordu canım.
Ya bizimki de hiç dişi yokken daha çok şey yiyodu şimdikinden.. Şimdi en ufak bişey boğazın takılsa ağzından burnundan çıkacak şekilde kusuyo Yeni şeyler denemeye çekiniyorum..

Pelin bana 'anne' diyemiyo 'abaaaeea' diyo Ay bunu bugün farkettim çok hoşuma gitti.. Yoksa 'Baba' mı demeye çalışıyo acaba!!

Pelin daha sadece sıralıyo. Onun için yürüme konusunda bi yorum yapamayacağım.
Pelin'e 19 numara tam geliyo ama 20 daha rahat olur sanki. Bi de bunların ayakları çok tombik yaa Sığmıyo o pofuduk ayakları hiç bi şeye..
Bizim gece uykularımız kevgir gibi cnm... Bu konuda da yardımcı olamıycam... Size el verirsek siz de bizim gibi zombi hayatı yaşarsınız.. El vermesek daha ii. :86:

özgür ün tek söyleyebildiği kelime emme ..o da bana hitaben
tost makinesinde canım:) ekmeğin arasına koyuyorum tost yapıyormuş gibi hem ilgisini çekiyor hem de yiyor..yağ sürmüyorum ama..
kaşarı öylece verince de yiyor ..sen ver başka şeylerle kaşıyacağına kaşarla kaşısın dişlrini

Bu doğru evet ya.. Bizimki kablo kemiriyo anca.. laptop kablosu, cep telefonun şajının kablosu, TV uydu kablosu çocuğumuz favori lezzetleri

var var ... arkadaş d.günü hediyesi almış 21 no yazlık cok güzel chicconun deniz ayakkabısı olmadı koca ayaklı oglum benim 23 le değiştircez taraklı egoşun ayağı ondan sanırım :))) boyu tam ama ayak girmiyo içine

tutunmadan yürüyorsa tamamdır...Nihan da tutunarak kalkıyor kendi başına ayağa kalkamıyor..bir arkadaşımın bebeği tutunarak da kalkamaıyor ama bıraktın mı yürüyor

kızım 19 giyiyor aslında ama yeni ayakkabılarını 20 aldım..daha rahat etti ve iyi yürüdü bunlarla...

ayıptır söylemesi benimkızım ya bir kez kalkar ya da hiç kalkmaz geceleri...ama erken yatar erken kalkar...akşam 8 sabah 6

ama bunun için ben özel bir şey yapmıyorum hep iyiydi uykusu en çok kalktığı zamanlar da en fazla 3 kez uyanırdı...gece hayatta altını ıslatmaz doğdu doğalı bunun etkisi olabilir....

evet ya çok pofuduklar
[/B]
Bu doğru evet ya.. Bizimki kablo kemiriyo anca.. laptop kablosu, cep telefonun şajının kablosu, TV uydu kablosu çocuğumuz favori lezzetleri
aynı ayyynııı:))

Son düzenleme:
slm canlar d.günü bebişlerinin d.günlerini kutluyorum.. Meral arkadaşım hazırladığın o mükemmel masa için seni tebrik ediyorum napmıssın sen öle yaaa. seni en hamarat mart annesi ilan ediyorum :)

ay çok utandım:)) cnm bakma öyle göründüğüne hepsi basitçe hazırlanan şeylerdi bi sarma bile sarmadım

hayır yaa hayır,deme öyle,deme,deme
babalarıda hasta olmasın.yani enazından benim kocam olmasın
babanneleri olsun

iyi iyi aman babalar da hasta olmasın peki:))

cnm benimki de karışımlarda pütür sevmediğinden sadece labne yiyor ama ayrı ayrı verdiğimde kşarı yiyebiliyor dişle ilgisi yok yani yavaştan alıştırmaya çalış ver eline arada bi kaşar

a.s. cnm yeni dişiniz hayırlı olsun ve kuzuya bayıldım yaa ay eskiden sadece tv de görürdüm bu tarz bebeleri komik videolarda, bizim topikte de epeyce yaşanır oıldu:)) ama eyo ile böyle bişi yaşıcağımı hiç sanmam

benim minnak kuzu 19 giyiyo:)) diğer konuda ben de kıymet gibi uzak durayım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…