- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.141
kimse hasta olmasa olmaz mı gerçi bence de babalar hasta olabilir
çok geçmiş olsun Gözdecim
Merhaba arkadaşlar,
Ya Peln'e artık kahvaltıda labne yedrmek istmiyorum. Hem işlenmiş die hem de başka peynirlere alışsın die. Kaşar peyniri vermek istiyorum ama versem çiğneyemez daha.. Sadece 7 dşi var... Hen midesi bulanıyo zaten
Siz hangi markanın ne peynirini veriyosunuz?
dün 2 dün erken olarak oğlumun dogum gününü kutladık 30 kişi vardı çocuk coluk.
pastayı ben yaptım iki tane anca yetti içimde hem sevinç hen bir
hüzün vardı slaytı izlerken göz yaşlarımı tutamadım bunlar sevinç gözyaşlarıydı
babasıda agladı bende.ve 3 defa izlendi slayt herkes çok begendi.çok güzel geçti.
yagız gün içinde elinde mendil halaylar çekti bizimle beranber:)
geçen sene bugün uyumak üzereydim bel agrılarım bayagı zorluyordu beni
gece 2.30 da hastaneye gidicem sabah 6 da ogluma kavuşacaktımgünler ne çabuk geçiyo.
günaydın kızlarrrr
belim felaket agrıo atağa geçti. ben geçirttim ama. dün yürüyüşe cıktım. havalar güzelleştğinden beri melikeyi sabah uykusundan sonra cıkartıorm hem ii oynuo hem temiz bahar havası alıo. komşumuz 40li bebee war onada haber ettim gel cıkalım sıkılmışsındır die. benm niyetim melikeyi oynatıp gelcektim o biraz yürüyelimmi dedi melkieyle yürümek ne mümkün geri gidio eğilio oturuo. bende kucagıma aldım ve bayaa yürüdük. aklımda ama hep belim. heralde sıcağıyla fark etmedim. akşam bi başladı ama nası. böyle incecik bi sızı her an hazır kucagıma alamadım tabi melikeyi hemen bi batma oluo canım kopuo resmen.
korse taktım eşim krem sürdü ovduk fln şimdide aynı geçmedi daa umarım geçer uff belimi bile bile nie aldım kucaama ben yürüyemem arabası yok nie diemiorm yaa.melikede sürekli kucaana al dio kıyamıorm kuzuya umarı mgeçer:S
uzun boylu olup bel sorunu olmayan pek azdır heralde...
Günaydın..
Ankara da feci kar yağıyor, kışın görmedik böyle karı, bahar gelsin artık yaww((
İşe geldim ama her an kaçabilrim, İklim kötüye gitmeye başladı sanki, dün gece sabaha kadar kustu ve ağladı, diş çıkaracak olsa kusmaz değil mi, ishal azaldı ama devam ediyor hala, iştah sıfır ve mızmızlanmaya başladı..
Bugün doktora götürecem mikrobik bişeyse geç kalmayım diye düşündüm..
hayırlı haberlerle gelin inşallah....herkese günaydın
biz dr a gidiyoruz ulturason çektirmeye dualarınızı eksik etmeyin şu yumurta yı iyi bir yerde bulsunlar ne olur
Slm kızlar geçen Meral aradı. Havalara uçtum. Canım cicim KK arkadaşlarım beni unutmamışlar dedim. Esin iyi büyüyor. Minik çıtı pıtı kızım yürüyor anne demeye itirazı var abla diyor. Babası da ablası annesi de ablası. Anneannesi nenesi, bakıcısına adıyla sesleniyor. Gel diyor bol bol. Birisi gelince çok sevinip "geldiiii" diye çığlıklar atıyor. Hepinizin kuzularının doğum günleri kutlu olsun.
Her zaman olduğu gibi işimden nefret ediyorum ama aldığım para güzel bu nedenle dişimi sıkıp filmlerin kötü karakterlerini andıran müdürüme dayanmaya çalışıyorum. Önceden ev ödemesi bitsin istifa edicem diyordum. Şimdi evin ödemesi bitti. O kovsun beni diyorum. Müdür kovana kadar çalışmaya devam. İş yerinde artık her şey yasak. Kendime internet aldım ama maalesef onu kullanmaya vaktim yok. Müdürüm tepemde. Şu an toplantıya girdi. Günlerdir bulduğum ilk fırsat bu girip iki kelam yazayım dedim.
herkese selam,
nasılsınız? o kadar yoğunum ki kafamı kaldıramıyorum..bensiz ne yapmış bu daire acep onca zaman:))
oğluş hasta oldu sanırım burnu akıyor hapşırıyordu..çok korktu yine krup olacak diye saat başı evi arıyorum..dr a götrücem saırım..hafta sonu bulaştırdım galiba(
gülşandan haber var mı? iklimden? merak ettim kuzuları..inşallah iyidir ikisi de..
günaydınnnn
bugün göz bebeğimindoğum günü onu çok seviyorum çok seviyorum rabbim iyiki emanet etmiş yavrumu bize allah herkesin kuzusunu kendisine bağışlasın inşallah
esin hoşgelmişsin canım nasılsınız
tünaydın kızlar
oğlumun bal köpüğümün dogum günü.
bugün gözüme uyku girmedi sabaha kadar ağladım.
yani gözümden kendiliginden yaşlar geldi yüz ifadem deişmeden.
ve hala ara ara devam ediyo çok duyguluyum ben bugün.
ALLAH yavrularımızı bize bagışlasın
eymen.serhan cemi dogum günleri kutlu olsun..
iyiki dogmuşlar iyiki varsınız tatlı annelerimizle tanışma sebeplerimizsiniz..
annemle babam bende babam hasta nefes alamıyo dr götürecem
annemin fizik tedaviden gelmesini bekliyorum..
sağol canım .umarım hemen gecer..
ya ne oldu bizim bebişlere anlamadım( Rabbim acil şifa versin..iyi haberlerini alalım inşallahh
bir tek biz de var sanıyordum..inanılmaaz yorucu dem..akşam eve gidiyorum benim sıpacım hiç oturtmuyor sağolsun elimden tutuyor tüm odaları geziyoruz..
Merhaba arkadaşlar,
Ya Peln'e artık kahvaltıda labne yedrmek istmiyorum. Hem işlenmiş die hem de başka peynirlere alışsın die. Kaşar peyniri vermek istiyorum ama versem çiğneyemez daha.. Sadece 7 dşi var... Hen midesi bulanıyo zaten
taze olmayan (brusella ihtimaline karşı) her tür peynirden veriyorum ben:))belli markalar var zaten biliyoruz hepimiz:)9 kaşarı da çok seviyor canım..ekmeğin arasında eritip verince hapur hupur yiyor..ha bir de tuzlu ise suda bekletiyorum azcık..yoğurt yemediği için peynir çok verşyorum..Merhaba arkadaşlar,
nice yıllara inşallah:))
geçmiş olsun...hemen düzelir inşallah...
canım geniz akıntısı olabilir o da kusturabilir...ama yine de doktora gidip öğrenmek en iyisi...Allah şifa versin İklim balıma...
hayırlı haberlerle gelin inşallah....
hoşgeldin canım özlettin kendini...maşallah Esin'e de
geçmiş olsun canım size de....
doğumgününüz kutlu olsun
nice yıllara:))
biz de durum aynı...çok yorucu oluyor cidden...ben bazen kızım sen yürüyorsun kendin git diyorum oturup ağlıyor cadı....
merhaba canım
ben hep labne yediriyorum Nihan'a...ve kaşar...Nihan'ın daha yeni çıkyor dişleri ama gayet güzel yiyor kaşarı uzunca kesip eline veriyorum taze kaşar yumuşak olunce çok rahat yiyor...bence Pelin de yer rahatlıkla.
içim labne alıyorum ben..kaşar da royal alıyorum ama her yere var mı bilmiyorum konyanın markası...
Merhaba arkadaşlar,
alıntılardan sonra bir de selam vereyim:))
S.A
biz iyiyiz hamdolsun Nihan şok etti beni az önce...çorbasını içerken uyuya kaldıkaseye bakıyordum kaşığı ağzına götürdüm bir de baktım uyuyor
Nihan'ın 2.dişi de patladı nihayet yakında üsteler de geleceğe benziyor:))
taze olmayan (brusella ihtimaline karşı) her tür peynirden veriyorum ben:))belli markalar var zaten biliyoruz hepimiz:)9 kaşarı da çok seviyor canım..ekmeğin arasında eritip verince hapur hupur yiyor..ha bir de tuzlu ise suda bekletiyorum azcık..yoğurt yemediği için peynir çok verşyorum..
A.S. canım , çok sağol.umarım böyle ayak üstü gecer..
sonraki msjını alıntı yapmadım üşendim:))
gözün aydın bundan sonrası sırayla gelir artık..üstlerde zorlanmaz umarım..
digol digol
Hepsini rendeleyip karıştırıp mı veriyosun? ,bunu direk mi veriyosun yoksa mamaya fln mı karıştırıyosun?merhaba kıymet cim.
ben Alp e lavache quirit üçgen peynirlerden veriyorum.biz karışım yediğimizden,bazende kendi peynirimizden rendeliyorum.
Maşallah ya böyle çocuk herkesin başınaalıntılardan sonra bir de selam vereyim:))
S.A
biz iyiyiz hamdolsun Nihan şok etti beni az önce...çorbasını içerken uyuya kaldıkaseye bakıyordum kaşığı ağzına götürdüm bir de baktım uyuyor
Eritip derken ocakta ısıtıyo musun önce? yoksa ekmeğin arasında eziyo musun??
taze olmayan (brusella ihtimaline karşı) her tür peynirden veriyorum ben:))belli markalar var zaten biliyoruz hepimiz:)9 kaşarı da çok seviyor canım..ekmeğin arasında eritip verince hapur hupur yiyor..ha bir de tuzlu ise suda bekletiyorum azcık..yoğurt yemediği için peynir çok verşyorum..
A.S. canım , çok sağol.umarım böyle ayak üstü gecer..
sonraki msjını alıntı yapmadım üşendim:))
gözün aydın bundan sonrası sırayla gelir artık..üstlerde zorlanmaz umarım..
Ya bizimki de hiç dişi yokken daha çok şey yiyodu şimdikinden.. Şimdi en ufak bişey boğazın takılsa ağzından burnundan çıkacak şekilde kusuyokasar peynırını oylede bı cıgnerkı sasırıp kalırsın :)) doguhan"ın sadece hıc dısı olmadıgı zamanlarda bıle kasar peynırını yıyordu canım.
digol digol
iki yazı yazdım ya azcık sereyim:))
bikaç şey sorcam..oğluşum artıkın evde oda oda kendi kendine gezinmeye başladı..ama hala tutunmadan ayağa kalkamıyor.şimdi yürümüş mü oluyor?
bir de yahu 21 numara ayakkabı 20 gün önce aldım şimdi tam oluyor..sizinkiler kaç giyiyor 22 ye transfer olan var mı bizim gibi?
son olarak da gece uyanıp benim üstme çullanıyormeme arıyor:)) yine de o uykulu halimle hiç de hoş gelmiyor..gece uykularını kesintiszi uyuyan bebiş var mı bize de el verse:))
Hepsini rendeleyip karıştırıp mı veriyosun? ,bunu direk mi veriyosun yoksa mamaya fln mı karıştırıyosun?
Maşallah ya böyle çocuk herkesin başına
Eritip derken ocakta ısıtıyo musun önce? yoksa ekmeğin arasında eziyo musun??
Ya bizimki de hiç dişi yokken daha çok şey yiyodu şimdikinden.. Şimdi en ufak bişey boğazın takılsa ağzından burnundan çıkacak şekilde kusuyoYeni şeyler denemeye çekiniyorum..
Pelin bana 'anne' diyemiyo 'abaaaeea' diyoAy bunu bugün farkettim çok hoşuma gitti.. Yoksa 'Baba' mı demeye çalışıyo acaba!!
özgür ün tek söyleyebildiği kelime emme ..o da bana hitaben
tost makinesinde canım:) ekmeğin arasına koyuyorum tost yapıyormuş gibi hem ilgisini çekiyor hem de yiyor..yağ sürmüyorum ama..
kaşarı öylece verince de yiyor ..sen ver başka şeylerle kaşıyacağına kaşarla kaşısın dişlrini
bikaç şey sorcam..oğluşum artıkın evde oda oda kendi kendine gezinmeye başladı..ama hala tutunmadan ayağa kalkamıyor.şimdi yürümüş mü oluyor?
bir de yahu 21 numara ayakkabı 20 gün önce aldım şimdi tam oluyor..sizinkiler kaç giyiyor 22 ye transfer olan var mı bizim gibi?
son olarak da gece uyanıp benim üstme çullanıyormeme arıyor:)) yine de o uykulu halimle hiç de hoş gelmiyor..gece uykularını kesintiszi uyuyan bebiş var mı bize de el verse:))
Pelin daha sadece sıralıyo. Onun için yürüme konusunda bi yorum yapamayacağım.
Pelin'e 19 numara tam geliyo ama 20 daha rahat olur sanki. Bi de bunların ayakları çok tombik yaaSığmıyo o pofuduk ayakları hiç bi şeye..
Bizim gece uykularımız kevgir gibi cnm... Bu konuda da yardımcı olamıycam... Size el verirsek siz de bizim gibi zombi hayatı yaşarsınız.. El vermesek daha ii. :86:
aynı ayyynııı:))[/B]
Bu doğru evet ya.. Bizimki kablo kemiriyo anca..laptop kablosu, cep telefonun şajının kablosu, TV uydu kablosu çocuğumuz favori lezzetleri
slm canlar d.günü bebişlerinin d.günlerini kutluyorum.. Meral arkadaşım hazırladığın o mükemmel masa için seni tebrik ediyorum napmıssın sen öle yaaa. seni en hamarat mart annesi ilan ediyorum :)
hayır yaa hayır,deme öyle,deme,deme
babalarıda hasta olmasın.yani enazından benim kocam olmasın
babanneleri olsun
Merhaba arkadaşlar,
alıntılardan sonra bir de selam vereyim:))
S.A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?