2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum günümüzden size bir resim kuzum çok iyiydi pasta dan sonra uykuya daldı misafirler giderken uyandı:)) Ama çok eğlenceliydi zillim hediye paketlerine bir merak sardı anlatamam size face de yükleyeceğim bir ara ama eve gidince işlerim olduğundan kaldı videoları var zillimin hepisini bir ara yapıcam inşallah

oy zilli kuşum benim çok güzel olmuşsun sen maşallah bekliyoruz videolarını da

patlıcan var ama kıyma yok..çıkıp alacak yakında bir yerde....
tarifi olan var mı?????? denemiş beğendiğiniz tarifler varsa makbule geçer..imam bayıldı hariç...

slm canlar d.günü bebişlerinin d.günlerini kutluyorum.. Meral arkadaşım hazırladığın o mükemmel masa için seni tebrik ediyorum napmıssın sen öle yaaa. seni en hamarat mart annesi ilan ediyorum :)
Neler hazırladın Meral? O geçen gün saydığın menüyü okuyunca mutfak faresi oldum sayende!! Ne var ne yok süpürdüm herşeyi
Serdem 'den bahsediyosun.. Benim de gözüme çok garip görünüyo o burnu

patlıcan var ama kıyma yok..çıkıp alacak yakında bir yerde....
tarifi olan var mı?????? denemiş beğendiğiniz tarifler varsa makbule geçer..imam bayıldı hariç...

cnm etsiz ve fasülyesiz olarak türlü şeklinde pişirebilirsin, 1 soğanve 1 sivribiber kavur patlıcanlarla birlikte içine bi iki de patates at,1 domatesi de küçük küçük doğarayarak ekle, az salça da ekleyip kaynamış su dök ve patatesler aşırı yumuşayıp suya pütürünü vermeye başlamadan kapat patlıcan zaten çabuk pişiyo

Neler hazırladın Meral? O geçen gün saydığın menüyü okuyunca mutfak faresi oldum sayende!! Ne var ne yok süpürdüm herşeyi

peynirli börek,sucuk ve kaşarlı karnıyarık böreği,mini kumpir,uğurböceği kanepe,kısır,makarna salatası, tuzlu kurabiye
profiterol,revani,kurabiye,meyve soslu irmik tatlısı
pastamız da eyonun fotoğraflı 25 kişilikti
veeee inanın ertesi güne dolapta sadece biraz kısır biraz da makarna vardı:)) kalabalıktık epeyce bi de akşama oturmaya devam edenler oldu tekrar sofra kurdum biraz da mantı haşladım hatta

Ptlıcan oturtma yapabilirsin...
Ben de pırasalı börek yapcam. Tarifini bilen var mı?

kıymet kıyma yok demiş anacım nasıl oturtma yapsın:))
walla ben içine havuç falan koymuyorum pırasalı böreğin, sadece kıymayla beraber baharatlarla kavuruyorum ince doğradığım pırasayı ve normal tepsi böreği şeklinde yapıyorum

Ptlıcan oturtma yapabilirsin...
Ben de pırasalı börek yapcam. Tarifini bilen var mı?

kıyma yok ki:26:

pırasalı börek de mi var...bilen yazsın madem öğreneyim ben de...

Meral beni yanına yamak alsan ya...aynı şeyleri pişirmekten sıkıldım(
masan harikaydı Meralim çok iştah açıcıydı...eline koluna sağlık:))

yemek yapmak işime gelmedi son anda patlıcan tava yapayım dedim...zaten patlıcanlar da çok uzunmuş (eşim almıştı)...haşlanıyorlar şimdi

Çok güldüm hatta gözümün önüne getirip getirip bi daha güldüm

Buna da çok güldüm, bu veletler inadım inat yandık ki ne yandık.
Biz 21 nomero giyiyoruz,halası da ayakkabı aldı onu da 22 ile değiştirdim ki bikaç ay sonra da onu giyebilsin.

Gece altını ıslatmaz derken? gece hiç çiş yapmıyor mu yani allah allah Kerem sabah bi kalkar tartsam çocuk en az 1 kg fazla çıkar

Patlıcan tavayı uzun zamandır unutmuştum iyi aklıma getirdin, haşlıyorum mısır ununa batırıp teflonda az yağda kızartıyorum, sende öyle mi yapıyorsun.
AYrıca merolaynın masasını nerde gördünüz be face e mi eklemiş?

ben de çok güldüm...ilk kez böyle uyuya kaldı...ama babası çıkmadan bu sabah hiç uyumadı demişti...kuzumun çok uykusu gelmiş

evet hiç çiş yapmaz gece...sabah kuru kalkar ilk 10 dk içinde yapar bi dolu:))

Son düzenleme:

teşekkür ederim ve de estahfrullah
patlıcan tava ne oluyor peki:26:

evet canım aynen dediğin gibi yapıyorum...Meralin fotoları face te...

Son düzenleme:

hımm demek patlıcan tava o oluyo, hani görüntüsü hamsiyi andıran bişi, hımmmm denemedim hiç bi denemek lazımve de evet face e eklemişim:))

ay maşallahtuvalet eğitimine geçince gece ıslatma probleminiz hiç olmayacak o halde inşallah

hımm demek patlıcan tava o oluyo, hani görüntüsü hamsiyi andıran bişi, hımmmm denemedim hiç bi denemek lazımve de evet face e eklemişim:))

ay maşallahtuvalet eğitimine geçince gece ıslatma probleminiz hiç olmayacak o halde inşallah

valla senin kız çok ilginçmiş.
Meralcim gördüm fotolarını Eymen koca delikanlı olmuş yahu,sen bir de zayıf küçük falan diyorsun ama bence gayet iyi görünüyor ayrıca sokakta görsem anlarım senin çocuğun olduğunu ne kadar da sana benziyor gittikçe.

teşekkür ederim ve de estahfrullah
patlıcan tava ne oluyor peki:26:

Aylin'in yazdığı gibi canım...patlıcanları şerit gibi soyup 2 parmak kalınlığında uzun uzun kesiyorsun...haşlıyorsun yumuşayıncaya kadar...sonra süzüp soğuyunca mısır ununa bulayıp az yağlı tavada kızartıyorsun...hamsi tava gibi...zaten öyle de görünüyor

primanın 4 numerosunu kullanıyorum ama kenarlardan sızdrmaya basladı cok su içiyo egoş artık 4 + ya mı gecmeli darmı geliyoki cocuk 10 kilo ???

evet çok ilginç...doktorumuz olabilir demişti...
ben de tuvalet eğitiminden umutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…