- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.181
primanın 4 numerosunu kullanıyorum ama kenarlardan sızdrmaya basladı cok su içiyo egoş artık 4 + ya mı gecmeli darmı geliyoki cocuk 10 kilo ???
valla senin kız çok ilginçmiş.
Meralcim gördüm fotolarını Eymen koca delikanlı olmuş yahu,sen bir de zayıf küçük falan diyorsun ama bence gayet iyi görünüyor ayrıca sokakta görsem anlarım senin çocuğun olduğunu ne kadar da sana benziyor gittikçe.
Aylin'in yazdığı gibi canım...patlıcanları şerit gibi soyup 2 parmak kalınlığında uzun uzun kesiyorsun...haşlıyorsun yumuşayıncaya kadar...sonra süzüp soğuyunca mısır ununa bulayıp az yağlı tavada kızartıyorsun...hamsi tava gibi...zaten öyle de görünüyor
primanın 4 numerosunu kullanıyorum ama kenarlardan sızdrmaya basladı cok su içiyo egoş artık 4 + ya mı gecmeli darmı geliyoki cocuk 10 kilo ???
ya bi de patlıcandan Nihan da yiyebilir mi..siz yediriyor musunuz?
dün Öznur doktorlarının patlıcan hariç herşeyi yiyebileceğini söylediğini yazmıştı cnm bilemiyorum o kadar zararlı olabilir mi neticede sebze ama:26: ben de daha yedirmedim hiç
2 paket daha vardı 4 no acılmamıs elimde patladı o zamannnnnnnn(((( yada annem gündüzleri cok sık değiştirsin bitsin o bezler gece yatarken 4 artıya geceyimmm
evet öyle yap cnm yazık olmasın o bezlere de
1 yaşa kadar yasak diye biliyordum ben..şimdi yer diyordum ama patlıcanda da nikotin var vermesem mi?
bence de....
ya bugün sakin burası kimseden haber de gelmedi...Burcu da hala hasta sanırım....
az bişi ile başlanabilir bence ama yine de net bişi diyemiyorum şahsen
eet yaw yine ıssız bi topik
yok Burcu işte ama dün işe gidemediğinden bugün birikmiş ondan giremiyo, yasemin ve gülşadan heber yok halen, Şebnem de dönmedi galiba halen hastaneden, Yazgı ve Epru zaten artık girseler bile bi ce diyolar sadecehasret evde..esintoş ve fatma nerde bilmiyorum
biz geldiikkkk
öncelikle kan değerlerimiz normal çıktı bir sıkıntı yok . ağlarken katılması inadından :))
diğer konuya gelince çok iç açıcı değil durum yumurtanın diğeri kanalın girişindeymiş biride çıkışında( ve onların ikisininde biran önce aşağıya yerine alınması gerekiyor (
ne kadar geç kalınırsa ilerde çocuk sahibi olma olasılığı o kadar azalıyormuş(
bizde önümüzdeki hafta haletmeye karar verdik ve bursaya gidicez medical park ta yaptırıcaz şimdilik durum bu
meralim biraz uzun olucak ama biraz daha yazıcam okuyuver :)))
dr umuz diş fırçalamaya geç kalmışsınız dedi bugün itirabi ile sabah ve akşam diş fırçalayacağız ona gidip en küçüğünden diş fırçası aldım :))
eet yaw yine ıssız bi topik
yok Burcu işte ama dün işe gidemediğinden bugün birikmiş ondan giremiyo, yasemin ve gülşadan heber yok halen, Şebnem de dönmedi galiba halen hastaneden, Yazgı ve Epru zaten artık girseler bile bi ce diyolar sadecehasret evde..esintoş ve fatma nerde bilmiyorum
Geçmiş olsun.Bak gözüm korktu en kısa zamanda ben de bi kontrole götürsem aslında.:18:
Bu arada bir dr.un dediği diğerini bir kere tutsun yahu, ne demek diş fırçalama,nasıl fırçalayacakmışız??? bizim ki onu ısırır başka türlü kullandırtmaz ki, bi de macun sürmeden mi fırçalayacakmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?