2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hadi be büyümüş mü diyosun, ama sanırım fotolarda iri görünüyo o da benim gibi:)) misafirlerden cücüğüme yer elması lakabı takanlar oldu bücürlüğünden dolayı(

anladım cnm sağol, denicem inşallah bi gün bunu, bi yerede görüp hamsiye benzetmişliğim de var aslında bunu ama nerde gördüğümü unuttum şimdi..yaz gelsin de güzel patlıcanlarla yapayım:))

primanın 4 numerosunu kullanıyorum ama kenarlardan sızdrmaya basladı cok su içiyo egoş artık 4 + ya mı gecmeli darmı geliyoki cocuk 10 kilo ???

biz 4 numarada henüz sızdırma problemi yaşamıyoruz cnm ama 10 kilo değiliz sızdrma yaşayıp geçenler çok oldu topikte

Son düzenleme:
2 paket daha vardı 4 no acılmamıs elimde patladı o zamannnnnnnn (((( yada annem gündüzleri cok sık değiştirsin bitsin o bezler gece yatarken 4 artıya geceyimmm

bence de....

ya bugün sakin burası kimseden haber de gelmedi...Burcu da hala hasta sanırım....

eet yaw yine ıssız bi topik
yok Burcu işte ama dün işe gidemediğinden bugün birikmiş ondan giremiyo, yasemin ve gülşadan heber yok halen, Şebnem de dönmedi galiba halen hastaneden, Yazgı ve Epru zaten artık girseler bile bi ce diyolar sadece hasret evde..esintoş ve fatma nerde bilmiyorum

evet ya...hayırlı haberlerle gelsin inşallah herkes...
:85::85::85::85:

biz geldiikkkk

öncelikle kan değerlerimiz normal çıktı bir sıkıntı yok . ağlarken katılması inadından :))

diğer konuya gelince çok iç açıcı değil durum yumurtanın diğeri kanalın girişindeymiş biride çıkışında ( ve onların ikisininde biran önce aşağıya yerine alınması gerekiyor (
ne kadar geç kalınırsa ilerde çocuk sahibi olma olasılığı o kadar azalıyormuş (

bizde önümüzdeki hafta haletmeye karar verdik ve bursaya gidicez medical park ta yaptırıcaz şimdilik durum bu
meralim biraz uzun olucak ama biraz daha yazıcam okuyuver :)))

dr umuz diş fırçalamaya geç kalmışsınız dedi bugün itirabi ile sabah ve akşam diş fırçalayacağız ona gidip en küçüğünden diş fırçası aldım :))

primanın 4 numerosunu kullanıyorum ama kenarlardan sızdrmaya basladı cok su içiyo egoş artık 4 + ya mı gecmeli darmı geliyoki cocuk 10 kilo ???

aynı problemden bizde 4+ya geçtik ve bizimki de 10 kg.
bugün olmayanlardan hayırlı haberler alırız inşalah.
Hanife patlıcan için bence de nikotinden dolayı geç veriliyordur verme istersen.
Meralcim fotoda ne kadar büyük çıkabilir ki,yanakları falan da hiç zayıf gibi değil,gerçi ben kero 10 kg olduğu halde zayıf diye üzülüyorum o yüzden seni de anlayabiliyorum

Geçmiş olsun.Bak gözüm korktu en kısa zamanda ben de bi kontrole götürsem aslında.:18:
Bu arada bir dr.un dediği diğerini bir kere tutsun yahu, ne demek diş fırçalama,nasıl fırçalayacakmışız??? bizim ki onu ısırır başka türlü kullandırtmaz ki, bi de macun sürmeden mi fırçalayacakmışız.

buradayım okuyorum ama yazasım gelmiyor,,,

hasta bebeklere mevlam sağlık versin inşallah,,,

valla dr macun kullan dedi yesede birşey olmaz dedi alışması lazımmış
ama baktım macunların hepsinde 6 yaşından sonra kullanın yazıyo şimdi bebek diş macunu vardı biryerde okumuştum ona bakıcam netten olmadı şimdilik sadece su ile alıştırıcam

Selamlar herkse,

Mert ve Iklimden bir haber yok galiba, cok merak ediyorum ikisinide.
Nihan Senaya ve Peline cok güldüm, yerim o cimcimeleri.
Ata kuzuma gecmis olsun. Bebekken ayni sorun esimde ve kaynimdada varmis ikiside ameliyat olmus.

Dogum günü Bebsilerinin Dogum Günleri kutlu olsun, nice saglikli huzurlu Yillara.

Bizde disimizi fircaliyoruz bir süredir. Ilk disden itibaren fircalamk gerekiyormus aslinda bizim doktorun dedigine göre.
Elmex Bebek/Cocuk dis macunu kullaniyoruz. Cok cok az sIKIyoruz gerci fircanin üstüne.
Bizimki daha cok issirmaya calisiyor ama iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…