- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.201
valla dr macun kullan dedi yesede birşey olmaz dedi alışması lazımmış
ama baktım macunların hepsinde 6 yaşından sonra kullanın yazıyo şimdi bebek diş macunu vardı biryerde okumuştum ona bakıcam netten olmadı şimdilik sadece su ile alıştırıcam
Elmex TR´de olmasi gerek sanirim. Ilk disden - alti yasina kadar kullaniliyor.
biz geldiikkkk
öncelikle kan değerlerimiz normal çıktı bir sıkıntı yok . ağlarken katılması inadından :))
diğer konuya gelince çok iç açıcı değil durum yumurtanın diğeri kanalın girişindeymiş biride çıkışında( ve onların ikisininde biran önce aşağıya yerine alınması gerekiyor (
ne kadar geç kalınırsa ilerde çocuk sahibi olma olasılığı o kadar azalıyormuş(
bizde önümüzdeki hafta haletmeye karar verdik ve bursaya gidicez medical park ta yaptırıcaz şimdilik durum bu
meralim biraz uzun olucak ama biraz daha yazıcam okuyuver :)))
dr umuz diş fırçalamaya geç kalmışsınız dedi bugün itirabi ile sabah ve akşam diş fırçalayacağız ona gidip en küçüğünden diş fırçası aldım :))
aynı problemden bizde 4+ya geçtik ve bizimki de 10 kg.
bugün olmayanlardan hayırlı haberler alırız inşalah.
Hanife patlıcan için bence de nikotinden dolayı geç veriliyordur verme istersen.
Meralcim fotoda ne kadar büyük çıkabilir ki,yanakları falan da hiç zayıf gibi değil,gerçi ben kero 10 kg olduğu halde zayıf diye üzülüyorum o yüzden seni de anlayabiliyorum
buradayım okuyorum ama yazasım gelmiyor,,,
hasta bebeklere mevlam sağlık versin inşallah,,,
selam bayenler..evet tamda mero bacımın acıkladığı üzee cee ee deyip kacıveriorum bu ara..cok yoruluyorum kızlar ya pestilim cıkıyo akşama kadar .takip edemiorum..benim zilli fenaa ki fena..parmak sallıyo sinirlendiğinde susss diyemesede dukkkkk..!!! diye cıkışıyo kime kızdıysa..cubuk makarnayı cok seviyo neymiş agzına degilde eline vericekmişim vermezsem vay halime dövecek beni..hoşumada gidiyo iyice aklı herşeye ermeye başladı bebelerimizin ee artık cocuklarımızın diyelim..
bugün kulaklarını cekiştriği için kontrole götrdüm..dişlerinden cıktı sorun..azı dişler geliomuş iice kabarmş..
kan degerlerimizin 12 olması gerekiken 11 yani düşük ..annesi saolsun kendi ilaçlarını içmeyi bile unuttuğu için bunuda aksattıgı zamanlar oldu..artık düzene sokuyorum hergün 10 damla..
sizlerde ne var ne yok..
merti merak ediorum nasıl?
herkes iyimi??
bu primanın permium bezini aldım ince olan ..her seferinde çişini sızdırıyo yanlardan alt pijama değştrmekten usandım..bu markası ilk ve son olucak..ben 5 numnaraya geceli 1 ay oldu..
Doğum günümüzü kutlayan tüm teyzelerimize sonsuz teşekkürler..
Biz Cumartesi kutlayacağız inşallah...
Serhan Cemy Yağız kuzularında doğum günlerini kutluyorum
Rabbim yavrularımızı korusun onları hayırlı eylesin...
:2:
Doktora gittik bugün
8.850 gr ve 74 cm olmuşuz hamdolsun oğlumcum bu ay 500 gr aldı çok sevindirik oldum
amma yine iştahı kapandı son iki gündürinşallah düzelir...
evet cnm yürümüş oluyo..iki yazı yazdım ya azcık sereyim:))
bikaç şey sorcam..oğluşum artıkın evde oda oda kendi kendine gezinmeye başladı..ama hala tutunmadan ayağa kalkamıyor.şimdi yürümüş mü oluyor?
bir de yahu 21 numara ayakkabı 20 gün önce aldım şimdi tam oluyor..sizinkiler kaç giyiyor 22 ye transfer olan var mı bizim gibi?
son olarak da gece uyanıp benim üstme çullanıyormeme arıyor:)) yine de o uykulu halimle hiç de hoş gelmiyor..gece uykularını kesintiszi uyuyan bebiş var mı bize de el verse:))
Eki Görüntüle 165534
Doğum günümüzden size bir resim kuzum çok iyiydi pasta dan sonra uykuya daldı misafirler giderken uyandı:)) Ama çok eğlenceliydi zillim hediye paketlerine bir merak sardı anlatamam size face de yükleyeceğim bir ara ama eve gidince işlerim olduğundan kaldı videoları var zillimin hepisini bir ara yapıcam inşallah
evet cnm yürümüş oluyo..
yağız 19 giyiyo yaza 20 noya geçmeyi güşünüyorum ama. henüz o kadar büyümedi ayaklarımız..
biz uyku düzenlerimiz çok şaşıyo annemler var bende normalde 9 da uyur. sabah ezanında kalkar mama yer 10 a kadar uyuruz..
şok şekersin maşallah sana..
kızlar ben bir süre size veda edecegim eşimle sorunlarımız var
onun için uzaklaşmam gerekiyo.internete giremiyebilirim.
benide unutmyın sizleri çokkkk seviyorum bize dua edin.öpüyorum sizleri ve kuzuları..
benide unutmyın sizleri çokkkk seviyorum bize dua edin.öpüyorum sizleri ve kuzuları..
inşallah cnminş. en kısa zamanda sorunları çözersiniz sizin için hayırlısı ne ise o olsun ama bizi habersiz bırakma merak ederiz aklımız sende kalır en azından bizlerden birinin tlf nu varsa arada mesaj yaz o bize iletir
herşey düzelir inş.
nasıl yani Nimet? annenlere mi gidicen??
inşallah cnm
hayır cnm izmire ablama gidiyorum..
Hepsini rendeleyip karıştırıp mı veriyosun? ,bunu direk mi veriyosun yoksa mamaya fln mı karıştırıyosun?
Maşallah ya böyle çocuk herkesin başına
Eritip derken ocakta ısıtıyo musun önce? yoksa ekmeğin arasında eziyo musun??
Ya bizimki de hiç dişi yokken daha çok şey yiyodu şimdikinden.. Şimdi en ufak bişey boğazın takılsa ağzından burnundan çıkacak şekilde kusuyoYeni şeyler denemeye çekiniyorum..
Pelin bana 'anne' diyemiyo 'abaaaeea' diyoAy bunu bugün farkettim çok hoşuma gitti.. Yoksa 'Baba' mı demeye çalışıyo acaba!!
iki yazı yazdım ya azcık sereyim:))
bikaç şey sorcam..oğluşum artıkın evde oda oda kendi kendine gezinmeye başladı..ama hala tutunmadan ayağa kalkamıyor.şimdi yürümüş mü oluyor?
bir de yahu 21 numara ayakkabı 20 gün önce aldım şimdi tam oluyor..sizinkiler kaç giyiyor 22 ye transfer olan var mı bizim gibi?
son olarak da gece uyanıp benim üstme çullanıyormeme arıyor:)) yine de o uykulu halimle hiç de hoş gelmiyor..gece uykularını kesintiszi uyuyan bebiş var mı bize de el verse:))
Eki Görüntüle 165534
Doğum günümüzden size bir resim kuzum çok iyiydi pasta dan sonra uykuya daldı misafirler giderken uyandı:)) Ama çok eğlenceliydi zillim hediye paketlerine bir merak sardı anlatamam size face de yükleyeceğim bir ara ama eve gidince işlerim olduğundan kaldı videoları var zillimin hepisini bir ara yapıcam inşallah
ya bi de patlıcandan Nihan da yiyebilir mi..siz yediriyor musunuz?
dün Öznur doktorlarının patlıcan hariç herşeyi yiyebileceğini söylediğini yazmıştı cnm bilemiyorum o kadar zararlı olabilir mi neticede sebze ama:26: ben de daha yedirmedim hiç
biz geldiikkkk
öncelikle kan değerlerimiz normal çıktı bir sıkıntı yok . ağlarken katılması inadından :))
diğer konuya gelince çok iç açıcı değil durum yumurtanın diğeri kanalın girişindeymiş biride çıkışında( ve onların ikisininde biran önce aşağıya yerine alınması gerekiyor (
ne kadar geç kalınırsa ilerde çocuk sahibi olma olasılığı o kadar azalıyormuş(
bizde önümüzdeki hafta haletmeye karar verdik ve bursaya gidicez medical park ta yaptırıcaz şimdilik durum bu
meralim biraz uzun olucak ama biraz daha yazıcam okuyuver :)))
dr umuz diş fırçalamaya geç kalmışsınız dedi bugün itirabi ile sabah ve akşam diş fırçalayacağız ona gidip en küçüğünden diş fırçası aldım :))
Doğum günümüzü kutlayan tüm teyzelerimize sonsuz teşekkürler..
Biz Cumartesi kutlayacağız inşallah...
Serhan Cemy Yağız kuzularında doğum günlerini kutluyorum
Rabbim yavrularımızı korusun onları hayırlı eylesin...
:2:
Doktora gittik bugün
8.850 gr ve 74 cm olmuşuz hamdolsun oğlumcum bu ay 500 gr aldı çok sevindirik oldum
amma yine iştahı kapandı son iki gündürinşallah düzelir...
evet cnm yürümüş oluyo..
yağız 19 giyiyo yaza 20 noya geçmeyi güşünüyorum ama. henüz o kadar büyümedi ayaklarımız..
biz uyku düzenlerimiz çok şaşıyo annemler var bende normalde 9 da uyur. sabah ezanında kalkar mama yer 10 a kadar uyuruz..
kız ben zaten zombi gibiyim gece en az 3 kez kalkayrum..yiğit özgür günde 11 saatten 1 dk fazla uyumaz kesintisiz olarak gece 3 saat falan uyyuyor..Pelin daha sadece sıralıyo. Onun için yürüme konusunda bi yorum yapamayacağım.
Pelin'e 19 numara tam geliyo ama 20 daha rahat olur sanki. Bi de bunların ayakları çok tombik yaaSığmıyo o pofuduk ayakları hiç bi şeye..
Bizim gece uykularımız kevgir gibi cnm... Bu konuda da yardımcı olamıycam... Size el verirsek siz de bizim gibi zombi hayatı yaşarsınız.. El vermesek daha ii. :86:
ayağı sokarken markayı unuttum bizimki de ööle zor giriyo..pofuduk ayaklarını yerim hepsininvar var ... arkadaş d.günü hediyesi almış 21 no yazlık cok güzel chicconun deniz ayakkabısı olmadı koca ayaklı oglum benim 23 le değiştircez taraklı egoşun ayağı ondan sanırım :))) boyu tam ama ayak girmiyo içine
ya ne güldüm arkadaşının bebeğine:))maşallah ama yürümüş ya..bi şekilde profesyonelleşecekler demi:)tutunmadan yürüyorsa tamamdır...Nihan da tutunarak kalkıyor kendi başına ayağa kalkamıyor..bir arkadaşımın bebeği tutunarak da kalkamaıyor ama bıraktın mı yürüyor
kızım 19 giyiyor aslında ama yeni ayakkabılarını 20 aldım..daha rahat etti ve iyi yürüdü bunlarla...
ayıptır söylemesi benimkızım ya bir kez kalkar ya da hiç kalkmaz geceleri...ama erken yatar erken kalkar...akşam 8 sabah 6
ama bunun için ben özel bir şey yapmıyorum hep iyiydi uykusu en çok kalktığı zamanlar da en fazla 3 kez uyanırdı...gece hayatta altını ıslatmaz doğdu doğalı bunun etkisi olabilir....
evet ya çok pofuduklar
aynı ayyynııı:))
size de maşallah canım ..uyanmasın bebişler çok yorulmasın anneler...
ay çok utandım:)) cnm bakma öyle göründüğüne hepsi basitçe hazırlanan şeylerdi bi sarma bile sarmadım
iyi iyi aman babalar da hasta olmasın peki:))
cnm benimki de karışımlarda pütür sevmediğinden sadece labne yiyor ama ayrı ayrı verdiğimde kşarı yiyebiliyor dişle ilgisi yok yani yavaştan alıştırmaya çalış ver eline arada bi kaşar
a.s. cnm yeni dişiniz hayırlı olsun ve kuzuya bayıldım yaaay eskiden sadece tv de görürdüm bu tarz bebeleri komik videolarda, bizim topikte de epeyce yaşanır oıldu:)) ama eyo ile böyle bişi yaşıcağımı hiç sanmam
benim minnak kuzu 19 giyiyo:)) diğer konuda ben de kıymet gibi uzak durayım sizden
evet cnm yürümüş oluyo..
ABİ DEMEYE CALISIYOR OLMASIN :26:
DOGUHAN BI EL VERSIN OMAMI :))
O PARMAGI BENDE ISIRABILIRMIYIMMMMMM
YA BENIM BILE DILIM SISIYOR PATLICAN YIYINCE.ILLA VITAMIN MINERAL DIYORSANIZ YUCE RABBIM TUM MEYVELERIN SEBZELERIN BI AYNISINI FARKLI BICIMDE YARATMIS.
ALLAH ALLAH YAWRUM YA NARKOZ FALAN ALACAK DEGIL MI ?
DIS FIRCALAMA BANA BIRDEN KORKUNC GELDI
CANIM SENDE KIZLAR GIBI OCEAN FISH OIL DENESENE.
BIZDE SENI SEVIYORUZ AMA ICIME SIKINTI COKTU OKUYUNCA. GOZDEN IRAK GONULDEN IRAK OLUR.BI ARADA KALIP DA COZEMEZMISINIZ SORUNLARI((
zorla we azmiktarda yiyor anacım, işkenceyleiki gün giremedim amma birikmiş valla.
-----mertten haber yok sanırsam umarım iyi haberlerle gelir inşallah.doktordan randevu aldık demiş bidahada bişy yazmamış inşallah minik dev adam çabucak iyileşir.
----burcu geçmiş olsun canım en iyisi emzirmemendi zaten kocaman oldular artık.
----ilkim kuzumada geçmiş olsun kusması iyi değil.yasemin sen şu isal aşısını yaptırmamışmıydın?
-----yiğit beyede geçmiş olsun ..yürümeyide zamanla düzeltir.bizimki maşallah koşturuyo bazande küt yerde hele kapı eşiklerinden apalayarak geçmeyi tercih ediyo bu gün çatal verdim eline kendi yedi ama bi okadarda dağıttı.
-----serhan bey zayıflamayamı karar verdi ne.zamanla unutur ilgi çekmek içi yapıyo gördüğünde tepki varmi al eline bi oyuncak kendin oynamaya başla zaten hemen yanına gelicektir.
----özo hazır yoğurttan pastörize sütü nekadar mayalarsan mayala lastik gibi oluyo.ben doğana yapmıyorum artık ne bulursam onu yediriyorum meyveli yapıyorum ama sade olunca pek sevmiyo.
---aaaa taburcu gelmiş hoşgelmiş.selinde kolanyayı boca etmiş ay nasıl yanmıştır kimbilir.
----nihan sena ile pelin hanımada çok güldüm sizi sıpalar ya her halleri güzel hilalın fotosuda süper.
----mero uzun yazdım biliiim ama birikmiş anacım.senin fotolarada ağzım sulanarak şindik bakcem hamarat hatun seni ağzımın suyunu akıtcen gene.ayline katılıyim eyo aynı sen.doğanda 5 numara bez kullanıyo ayakkabıyı sonunda buldum 20 numara ama tam.21 iyi olcek gibim.
--hasret senin kız dünyayı yiyi sen hala iştahsız diyon bacım yuh artıkın daha ne yesin kızcaz.
---ha buarada ata beye geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin.çaresi varmış nasılsa çabuk iyileşir inşallah.
--alp paşanında değerleri iyi çıkmış maşallah.
----nimet neoldu bacım umarım aranızda halledersiniz kuzunuzun hatrına.inşallah düzelir aranız bencede böyle durumlarda uzaklaşmak en iyisi hakkınızda hyırlısı olsun.amanın çok yazdım meral neolurrrr oku.doğum günü olup kutlayamadıklarımın geçmiş ve bugünkü doğum günleri kutlu olsun iyiki varsınız iyiki doğurmuşuz sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?