2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elmex TR´de olmasi gerek sanirim. Ilk disden - alti yasina kadar kullaniliyor.

selam bayenler..evet tamda mero bacımın acıkladığı üzee cee ee deyip kacıveriorum bu ara..cok yoruluyorum kızlar ya pestilim cıkıyo akşama kadar .takip edemiorum..benim zilli fenaa ki fena..parmak sallıyo sinirlendiğinde susss diyemesede dukkkkk..!!! diye cıkışıyo kime kızdıysa..cubuk makarnayı cok seviyo neymiş agzına degilde eline vericekmişim vermezsem vay halime dövecek beni..hoşumada gidiyo iyice aklı herşeye ermeye başladı bebelerimizin ee artık cocuklarımızın diyelim..
bugün kulaklarını cekiştriği için kontrole götrdüm..dişlerinden cıktı sorun..azı dişler geliomuş iice kabarmş..
kan degerlerimizin 12 olması gerekiken 11 yani düşük ..annesi saolsun kendi ilaçlarını içmeyi bile unuttuğu için bunuda aksattıgı zamanlar oldu..artık düzene sokuyorum hergün 10 damla..
sizlerde ne var ne yok..
merti merak ediorum nasıl?
herkes iyimi??
bu primanın permium bezini aldım ince olan ..her seferinde çişini sızdırıyo yanlardan alt pijama değştrmekten usandım..bu markası ilk ve son olucak..ben 5 numnaraya geceli 1 ay oldu..

bizim dr da ilk diş çıktığı an fırçalanmalı dişler dedi
arakasından dediki siz ne yiyorsanız oda aynısını yiyor diz dişlerinizi temizliyorsunuz onunkiler de temizlenmeli dedi

Doğum günümüzü kutlayan tüm teyzelerimize sonsuz teşekkürler..
Biz Cumartesi kutlayacağız inşallah...

Serhan Cemy Yağız kuzularında doğum günlerini kutluyorum
Rabbim yavrularımızı korusun onları hayırlı eylesin...

:2:

Doktora gittik bugün
8.850 gr ve 74 cm olmuşuz hamdolsun oğlumcum bu ay 500 gr aldı çok sevindirik oldum
amma yine iştahı kapandı son iki gündür inşallah düzelir...

Çok geçmiş olsun Şebnemcim boncuk gözlüme( ultrason çekmek kolay oldu mu, kaömaya çalışmadı mı? ben de çektirmek istiyorum ama muayene bile ettiremiyorum adamgibi nasıl olacak bilmem
diş fırçalamaya biz de başlamadık henüz, başlayalım o halde, beni seyrederken çok hoşuna gidiyo zaten

ya işte anla halimi Aylincim benimki 9 bile oldu mu emin değilim henüz

buradayım okuyorum ama yazasım gelmiyor,,,

hasta bebeklere mevlam sağlık versin inşallah,,,

Fatmacım arada bi ses er ama bize yaa(

henüz mertten haber yok cnm, hadi bakalım azıları kolayca çıkarır inşallah..5 numara bez kullanıyosun demek

maşallah minik erkekime benim, inşallah artık hep böyle alır cnm..tekrardan nice seneler, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum eymen paşaya

evet cnm yürümüş oluyo..
yağız 19 giyiyo yaza 20 noya geçmeyi güşünüyorum ama. henüz o kadar büyümedi ayaklarımız..
biz uyku düzenlerimiz çok şaşıyo annemler var bende normalde 9 da uyur. sabah ezanında kalkar mama yer 10 a kadar uyuruz..

şok şekersin maşallah sana..

kızlar ben bir süre size veda edecegim eşimle sorunlarımız var
onun için uzaklaşmam gerekiyo.internete giremiyebilirim.
benide unutmyın sizleri çokkkk seviyorum bize dua edin.öpüyorum sizleri ve kuzuları..

inş. en kısa zamanda sorunları çözersiniz sizin için hayırlısı ne ise o olsun ama bizi habersiz bırakma merak ederiz aklımız sende kalır en azından bizlerden birinin tlf nu varsa arada mesaj yaz o bize iletir
herşey düzelir inş.

inşallah cnm
nasıl yani Nimet? annenlere mi gidicen??

hayır cnm izmire ablama gidiyorum..

Nasıl yani.... Noldu????

Son düzenleme:
iki gün giremedim amma birikmiş valla.
-----mertten haber yok sanırsam umarım iyi haberlerle gelir inşallah.doktordan randevu aldık demiş bidahada bişy yazmamış inşallah minik dev adam çabucak iyileşir.
----burcu geçmiş olsun canım en iyisi emzirmemendi zaten kocaman oldular artık.
----ilkim kuzumada geçmiş olsun kusması iyi değil.yasemin sen şu isal aşısını yaptırmamışmıydın?
-----yiğit beyede geçmiş olsun ..yürümeyide zamanla düzeltir.bizimki maşallah koşturuyo bazande küt yerde hele kapı eşiklerinden apalayarak geçmeyi tercih ediyo bu gün çatal verdim eline kendi yedi ama bi okadarda dağıttı.
-----serhan bey zayıflamayamı karar verdi ne.zamanla unutur ilgi çekmek içi yapıyo gördüğünde tepki varmi al eline bi oyuncak kendin oynamaya başla zaten hemen yanına gelicektir.
----özo hazır yoğurttan pastörize sütü nekadar mayalarsan mayala lastik gibi oluyo.ben doğana yapmıyorum artık ne bulursam onu yediriyorum meyveli yapıyorum ama sade olunca pek sevmiyo.
---aaaa taburcu gelmiş hoşgelmiş.selinde kolanyayı boca etmiş ay nasıl yanmıştır kimbilir.
----nihan sena ile pelin hanımada çok güldüm sizi sıpalar ya her halleri güzel hilalın fotosuda süper.
----mero uzun yazdım biliiim ama birikmiş anacım.senin fotolarada ağzım sulanarak şindik bakcem hamarat hatun seni ağzımın suyunu akıtcen gene.ayline katılıyim eyo aynı sen.doğanda 5 numara bez kullanıyo ayakkabıyı sonunda buldum 20 numara ama tam.21 iyi olcek gibim.
--hasret senin kız dünyayı yiyi sen hala iştahsız diyon bacım yuh artıkın daha ne yesin kızcaz.
---ha buarada ata beye geçmiş olsun allah dermansız dert vermesin.çaresi varmış nasılsa çabuk iyileşir inşallah.
--alp paşanında değerleri iyi çıkmış maşallah.
----nimet neoldu bacım umarım aranızda halledersiniz kuzunuzun hatrına.inşallah düzelir aranız bencede böyle durumlarda uzaklaşmak en iyisi hakkınızda hyırlısı olsun.amanın çok yazdım meral neolurrrr oku.doğum günü olup kutlayamadıklarımın geçmiş ve bugünkü doğum günleri kutlu olsun iyiki varsınız iyiki doğurmuşuz sizleri...

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

ABİ DEMEYE CALISIYOR OLMASIN :26:

DOGUHAN BI EL VERSIN OMAMI :))

O PARMAGI BENDE ISIRABILIRMIYIMMMMMM

ya bi de patlıcandan Nihan da yiyebilir mi..siz yediriyor musunuz?

dün Öznur doktorlarının patlıcan hariç herşeyi yiyebileceğini söylediğini yazmıştı cnm bilemiyorum o kadar zararlı olabilir mi neticede sebze ama:26: ben de daha yedirmedim hiç

YA BENIM BILE DILIM SISIYOR PATLICAN YIYINCE.ILLA VITAMIN MINERAL DIYORSANIZ YUCE RABBIM TUM MEYVELERIN SEBZELERIN BI AYNISINI FARKLI BICIMDE YARATMIS.

ALLAH ALLAH YAWRUM YA NARKOZ FALAN ALACAK DEGIL MI ?
DIS FIRCALAMA BANA BIRDEN KORKUNC GELDI

CANIM SENDE KIZLAR GIBI OCEAN FISH OIL DENESENE.

BIZDE SENI SEVIYORUZ AMA ICIME SIKINTI COKTU OKUYUNCA. GOZDEN IRAK GONULDEN IRAK OLUR.BI ARADA KALIP DA COZEMEZMISINIZ SORUNLARI ((

iyi akşamlar:)) sabah işler öyle bir karıştı ki..acil yazıyazdım toplantı yaptı büyük müdürv.s.. size de sorup kaçmış gibi oldum içim rahat etmedi..
oğluşuyuyor şimdi saat başı kalkacak sanırsam( uyanıp duruyor iş çok aannem serildi kaldı:))nasıl yorduysa.neyse uzuncaalıntı yaptım üşenmedim. lütfen okuyunuzz:)

kız ben zaten zombi gibiyim gece en az 3 kez kalkayrum..yiğit özgür günde 11 saatten 1 dk fazla uyumaz kesintisiz olarak gece 3 saat falan uyyuyor..
ayağı sokarken markayı unuttum bizimki de ööle zor giriyo..pofuduk ayaklarını yerim hepsinin
ya ne güldüm arkadaşının bebeğine:))maşallah ama yürümüş ya..bi şekilde profesyonelleşecekler demi:)
kızına maşallah nazar değmesin aman

size de maşallah canım ..uyanmasın bebişler çok yorulmasın anneler...
benim yerime deuyuyun valla

ya üzüldüm bak şimdi üzmemeye çalış kendini.umarım çözülür sorunlarınız ...

olru canım versin valla:))

ya eftel in mesajını okuyunca içim bir tuhafoldu(

zorla we azmiktarda yiyor anacım, işkenceyle((
ama maşallah diyeyim hatta kıçımı falan kaşıyayım 2 gündür sormayın onu doyurmaktan zewk alır oldum, inşallah bozulmaz iyi yiyor...
bugün anaanneme gittim, annemde geldi
we cerenin kilo aldıını söylediler
inşalllah bozulmaz iştahı yaw:26:

bu arada 19numara demişsiniz cerene 21 tam oluyor.. 22 rahat giyiyor ayakkabıda..
boyda attı sanırım 1 ay önce 81di ama şimdi nedir bilmiorum perş yada cuma aşıya götreceğim o zamn öğrencez yeni ölçümlerimizi

nan aklıma soktunuz balık yagını bılmem neyı.gecenın bı saatı bu konuyu dusunuyorum
soyleyın bakem kım ne kullanıyor ?
tosbıpıme vereyım barı haftada 2 3 kere

Günaydın,
Geçmişi okuyacaktım ama çook konuşmuşsunuz, mümkün değil.
Ata kuzum ameliyat olacakmış, onu gördüm, çook geçmiş olsun, çabucak atlatsın inşallah hayırlısıyla.
Nimet bir süre bizden ve eşinden ayrı kalacakmış, üzüldüm, haklarında hayırlısı olsun, umarım sorunlarını çözerler.
Gülşan'ı dün akşam aradım ama ulaşamadım, haber alan var mı?
Başka hasta bebikimiz varsa geçmiş olsun, doğum günü geçen ve kutlayamadığım bebiklerimizin doğum günleri kutlu olsun...
Ben hala hastayım, gribim devam ediyor, kalbim fena atıyor, akşam Doruk'la oynarken ağzımdan çıkacaktı nerdeyse...
Hepinizi çok özledim, bugün sizlerle takılacak daha fazla zamanım olacak inşallah.
Şimdi gidip bi makyaj yapayım, öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…