- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.241
mert genel olarak iyi yasemincimGülşan gelmişşş...
Son durum ne Gülşancım, meraktayım, ulaşamadık sana bir türlü, anlatsana, Mert kuzu nasıl, doktorla görüşmeniz nasıl geçti..?
mert genel olarak iyi yasemincimama taş hareket ettiği zaman arada çığlık atıp ağlıyo kısa süreli ama biz öyle tahmin ediyoruz bol bol su içiriyoruz elimizden başka bişey gelmiyo
şu tahliller bi çıksa anlaşılacak durum ama. profu hiç sevmedim pek ilgili değil hastalarıyla. sırf imkanlarından yararlanalım diye tahammül ediyorum adama.
günaydın kızlar
iklimin iyi olmasına sevindim dün tel. sessize almıştım geç vakitte gördüm mesajını yasemin:78: burcuda aramış sağolsun. insanın çok seveni ve dostu olması iyi bişey ama artık telefon sesinden bıktım.10 dakikada bi tel. çalıyor ne mertle ilgilenebiliyoruz ne dinlenebiliyoruzbende sessize aldım artık hele bide her arayanın ağızbirliği etmişçesine 1 yaşındaki çocukta taş mı olur sorusuna birinin gıtlağını sıkarak cevap vericem her kafadan bi ses yok şu bitkilerden içirin yok kansızmı sizin çocuk ondan taş olurmuş falan boğacam birini yakındır iyiki varsınız dertleşecek kimse yok. beni anlamıyolarki zaten canım sıkkın bide abuk sabuk şeyler anlatıyolar.
pazartesi günü profa gittik taşı göremedi hareket etmiş taşaşağılara inmiş artık ultrasonla göremeyiz dedi yeni filmler tetkikler istedi,hareket ettiğine göre düşürebiliriz ihtimali çıktı ortaya ama belli bişey yok dün bütüngün tahlildi filmdi uğraştık bu akşam yine gidecez ama idrar kültürü sonucu yarın çıkacak bugün tekrar arayıp soracam belki yarın gelin derler:26:
bizde yeni bi haber yok yani
ata ne ameliyatı olacak çok geçmiş olsun şebnemcim
esinde hastaymış onada çok geçmiş olsun
Fatmacım, Ayline katılıyorum, bu dönemde tüm bebekler yapıyor bu davranışları, pedagogluk bişey yok bence, İklim de istediği olmayınca yere atıyor kendini ve yıkıyor ortalığı, bırak evi alışveriş merkezinde yere yatıyor, sen düşün artık :))
Geçenlerde parka götürdüm, ordaki çocukların elindeki kovayı küreği çekti aldı, çocuklar da vermek istemedi haliyle, yerdeki taşları çocuklara attı, kendi kafasına attı, zor sakinleştirdim, hemen gidip bir kova kürek aldıkta memnun oldu küçük hanım ama yinede başka çocukların elindeki şeyler daha çekici geliyor cücüklere, İklim de oyuncaklarını paylaşmaz mesela, bu dönemi bir şekilde atlatacaz, sorun olduğunu sanmıyorum, telaşlanma..
günaydın kızlar
iklimin iyi olmasına sevindim dün tel. sessize almıştım geç vakitte gördüm mesajını yasemin:78: burcuda aramış sağolsun. insanın çok seveni ve dostu olması iyi bişey ama artık telefon sesinden bıktım.10 dakikada bi tel. çalıyor ne mertle ilgilenebiliyoruz ne dinlenebiliyoruzbende sessize aldım artık hele bide her arayanın ağızbirliği etmişçesine 1 yaşındaki çocukta taş mı olur sorusuna birinin gıtlağını sıkarak cevap vericem her kafadan bi ses yok şu bitkilerden içirin yok kansızmı sizin çocuk ondan taş olurmuş falan boğacam birini yakındır iyiki varsınız dertleşecek kimse yok. beni anlamıyolarki zaten canım sıkkın bide abuk sabuk şeyler anlatıyolar.
pazartesi günü profa gittik taşı göremedi hareket etmiş taşaşağılara inmiş artık ultrasonla göremeyiz dedi yeni filmler tetkikler istedi,hareket ettiğine göre düşürebiliriz ihtimali çıktı ortaya ama belli bişey yok dün bütüngün tahlildi filmdi uğraştık bu akşam yine gidecez ama idrar kültürü sonucu yarın çıkacak bugün tekrar arayıp soracam belki yarın gelin derler:26:
mertte bisüredir huy değiştiriyo, hastalığında etkisi olabilir ortam falanda değişti ama çok hırçınlaştı,en ufak bişeyde ağlıyo,söz dinlemez oldu çok yaramazlık yapıyocanım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum kapat telefonları ve kimseyi dinleme sadece doktoruna güven ve onu yap,,, bol bol dua et mevlam sağlık versin mert kuzuma çok ama çok geçmiş olsun en kısa zamanda atsın inşalah o taşı vücudundan ,,,
saolun canlarım yaa rahatlattınız içimi valla,, aynen anlattığın durumu yaşıyor selinde,,, parkta sokakta gördüğü çocukalrla iyi anlaşıyor ama evdekielrle böyle geçimsiz hareketleri var , o düşündürdü biraz ama ilgi çekmeyede çalışıyor olabilir,, annem ankaraya gitti dedem rahatszı olduğu için yengem bizde bir haftadır e oğlu birde kardeşim ev biraz çocuk yönünden kalabalık olunc aona olan ilgi dağıldı ondna yapıyor sanırım :)
günaydın kızlar
sağol canımGulsan canım merhaba yıne cok gecmıs olsun.
Tv de ızledım dun.Sanırım Saracoglu"ydu.cocuklara 12 yasından once bıtkısel kur kesınlıkle yapmayın.sadece 5 yasından sonra 3 tane kur uygulanabılır ama deneyımlı ellerden dıyor.bırak bosver sen alemın dedıgını.zatı akıllı kızsın yapmazsın vesselam
inşallah canımmert kuzuma geçmiş olsun hadi inş. kolay düşürür ama erkeklerin taş düşürmesi çok sancılı ve ağrılı oluyor allah yardımcısı olsun minik kuzumun
iklim prensese de geçmiş olsun hemencik iyilieşsin
burcu hanımmmm iç artık şu ilaçları adamı dellendirme sen doruk paşaya ve bize lazımsın :))
esintoşa da geçmiş olsun genelde içme suyundan olur bularda eskiden çok olurdu ...
kızlar kaç gündür içim çok daralıyo şu narkozdan çok korkuyorum( tek sıkıntı ettiğim konu bu onun içinde iyi biryerde ameliyat olsun istiyorum sonrada sakınan göze çöp batarmış bu kadar düşünmesem diyorum anlayacağınız karma karışık durumdayım (
mert kuzuma geçmiş olsun hadi inş. kolay düşürür ama erkeklerin taş düşürmesi çok sancılı ve ağrılı oluyor allah yardımcısı olsun minik kuzumun
burcu hanımmmm iç artık şu ilaçları adamı dellendirme sen doruk paşaya ve bize lazımsın :))
esintoşa da geçmiş olsun genelde içme suyundan olur bularda eskiden çok olurdu ...
kızlar kaç gündür içim çok daralıyo şu narkozdan çok korkuyorum( tek sıkıntı ettiğim konu bu onun içinde iyi biryerde ameliyat olsun istiyorum sonrada sakınan göze çöp batarmış bu kadar düşünmesem diyorum anlayacağınız karma karışık durumdayım (
sağol canım valla iki gündür barut fıçısı gibi geziyorum sinirden dün mertten tahlil için idrar almaya çalışıyoruz mert bunalmış artık ağlıyo, o sırada tel. çalıyodu meşgule attım bi arkadaş arıyo,sonra dönerim dedim içimden,ay arka arkaya arıyo ben meşgule atıyom o arıyo en son 4. aramasıydı açtım ne var dedimAyyy böyle yorum yapan çok bilmişlere sinir oluyorum, ne demek 1 yaşındaki çocukta taş ne gezermiş, geziyor işte alla alla... Babam kanser tedavisi görürken 3 yaşındaki çocukta akciğer kanseri için tedavi görüyordu, 3 yaşındaki çocuk sigara mı içmişte kanser olmuş mesela.. Herkes alla alla bu kadar çocuk nasıl kanser olur diyordu, olmuş işte, kimse istemez heralde taş olmasını yada hastalanmayı, herşey Allah tan, Rabbimin bir bildiği var ki o taşı oraya koydu ve sizi sınıyor, yoksa taş yapacak özel bir çaba mı sarfettiniz..
Umarım herşey yolunda gider arkadaşım, dualarım sizinle olmaya devam edecek..
mert kuzuma geçmiş olsun hadi inş. kolay düşürür ama erkeklerin taş düşürmesi çok sancılı ve ağrılı oluyor allah yardımcısı olsun minik kuzumun
mertte bisüredir huy değiştiriyo, hastalığında etkisi olabilir ortam falanda değişti ama çok hırçınlaştı,en ufak bişeyde ağlıyo,söz dinlemez oldu çok yaramazlık yapıyonormalmi acaba bu halleri bende anlamadım ama hepsi aynı anda yapınca normal gibi geliyo bana heryeri morluk içinde düşmekten çarpmaktan ablamın 4 yaşındaki oğluna aşık oldu mert o evdeyken kimseyi gözü görmüyo kreşten gelene dek suskun o gelince çıldırıyo
Ayyy böyle yorum yapan çok bilmişlere sinir oluyorum, ne demek 1 yaşındaki çocukta taş ne gezermiş, geziyor işte alla alla... Babam kanser tedavisi görürken 3 yaşındaki çocukta akciğer kanseri için tedavi görüyordu, 3 yaşındaki çocuk sigara mı içmişte kanser olmuş mesela.. Herkes alla alla bu kadar çocuk nasıl kanser olur diyordu, olmuş işte, kimse istemez heralde taş olmasını yada hastalanmayı, herşey Allah tan, Rabbimin bir bildiği var ki o taşı oraya koydu ve sizi sınıyor, yoksa taş yapacak özel bir çaba mı sarfettiniz..
Umarım herşey yolunda gider arkadaşım, dualarım sizinle olmaya devam edecek..
sağol canımvalla ben kimseyi dinlemiyorum ama her telefon açan başka bir bitkiden bahsediyo bizim durumumuz daha netleşmediki belki taşın hareket etmemesi lazım bilmiyoruz şuan oyüzden çok zıplatmıyoruz bile kaldıki bitkiler falan vemem hiç:26:
inşallah canımçok geçmiş olsun, atanın neyi var odamı hasta kıyamam kuzuma nazar deyiyo bu tosuncuklara kesin
Gülşancım, canım, Mert'in eski sıkıntısının kalmamasına sevindim ama durumun belirsiz olmasına da üzüldüm diğer taraftan. İnşallah taşın yerinden oynamış olması işe yarar da kendiliğinden pıt diye düşer uğursuz...
Bunalmakta çok haklısın, ama ben valla da bi kere aradım, 3 kere çaldırdım, kızma amirim :)
canım benim siz istediğiniz kadar arayabilirsiniz size serbest. ben öbür saygısızlara kızıyorum tamam merak ediyolar ama açınca insan biraz moral verir iyi şeyler söyler geçmiş olsun der ama bunlar niye olmuş ne yedirdin ,kansızmı çokmu emzirdin sebzeleri iyi yıkamadınmı diyen bile olduondan açmak istemiyorum. bide şu var komşunun böbrek taşı kendiliğinden düştü taa hacettepeye niye gittinizki, özel muayenehaneye okadar para veriyonuz sana vereyim parayı gel sen düşür diyecen olmuyo netse boşver hatırladıkça kızıyorum, doruk nasıl, özlemişim sizi valla
canım benim çok geçmiş olsun, merttede doğuştan su fıtığı vardı testislerin geri yukarıya kaçma ihtimali vardı ama zamanla fıtık kapandı gerek kalmadı. inşallah bian önce ameliyatını olur yaramazlığa devam eder. narkoz konusunda içini ferah tut hiç acı hissetmeyeceği için onun adına sevinmelisin bile. bizimde ameliyat riskimiz var bende korkuyorum ne yalan söyleyim ama sağlığına kavuşması tek dileğim şu ancanım benim testis problemimz var yerinde olan yumurtalar yerinde değiller artık biri kanalın girişinde diğeri çıkışındaymış onların keseye indirilmesi lazım biran önce bizde bursaya gidicez bakalım
canım çok geçmiş olsun umarım kendiliğinden düşerde ameliyata falan gerek kalmaz.nazar deydi kıvırcık tosbike.nasıl ağrı çekiyodur o taş yerinden oynadıkça kimbilir.büyük insan bile düşürürken çok acı çekiyo o fındık kurdu neyapsın.tabii huy değiştirir.çocuk hasta oldumuda huy değiştiriyo zaten...sen arayanlara deki bira böbrek taşına iyi geliyomuş.çocuğa bol bol içiriyoruz bikaç güne bieyciği kalmıycak de kapat.....canım allah yardımcınız olsun umarım çarçabuk iyileşir kuzucuk.allah dermansız dert vermesin..canım benim siz istediğiniz kadar arayabilirsiniz size serbest. ben öbür saygısızlara kızıyorum tamam merak ediyolar ama açınca insan biraz moral verir iyi şeyler söyler geçmiş olsun der ama bunlar niye olmuş ne yedirdin ,kansızmı çokmu emzirdin sebzeleri iyi yıkamadınmı diyen bile olduondan açmak istemiyorum. bide şu var komşunun böbrek taşı kendiliğinden düştü taa hacettepeye niye gittinizki, özel muayenehaneye okadar para veriyonuz sana vereyim parayı gel sen düşür diyecen olmuyo netse boşver hatırladıkça kızıyorum, doruk nasıl, özlemişim sizi valla
Sağol canım, biz de seni çok özledik, çok da merak ettik...
Milletin ağzı torba değil işte, bilen bilmeyen aklı eren ermeyen konuşuyor, sen onlara benim telefonumu ver, çok sinirliyim bugünlerde, hepsine söylenmesi gerekenleri söylerim :)
Şaka bir yana, çok canını sıkanların telefonlarına cevap verme bence de, yeteri kadar sıkıntın var zaten, bir de onlar binmesin. Öbürlerini de duyma, hee de geç.
Doruk az bişey sümüklü teyzesi, ama keyfi yerinde çok şükür, yürüme antrenmanları yapıyor ama icraat yok henüz :)
canım çok geçmiş olsun umarım kendiliğinden düşerde ameliyata falan gerek kalmaz.nazar deydi kıvırcık tosbike.nasıl ağrı çekiyodur o taş yerinden oynadıkça kimbilir.büyük insan bile düşürürken çok acı çekiyo o fındık kurdu neyapsın.tabii huy değiştirir.çocuk hasta oldumuda huy değiştiriyo zaten...sen arayanlara deki bira böbrek taşına iyi geliyomuş.çocuğa bol bol içiriyoruz bikaç güne bieyciği kalmıycak de kapat.....canım allah yardımcınız olsun umarım çarçabuk iyileşir kuzucuk.allah dermansız dert vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?