2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doruğada geçmiş olsun bu arada unutum demeyi
ben mert uyanmadan mutfağı toplayım yemek yapayım ablam gelmeden

ay ciddimisin ..bende çatlakları varmış desene ..hadi kolay gelsin canım sana.
doruk beyede geçmiş olsun.
ilkim adınada sevindim bende şebneme direkt vermiştim sütü çocukta bir sancı hemen acile ozamanlar acemiydik tabiii.gaz yapmış.ondan sonra sulandırarak verdim daha sonra içim süte geçtim.aklınızda bulunsun en yağlı süt pınar süt ağır geliyo direkt verince.
------şebooo adamın cinsel hayatı sözkonusu nedüşünüyon kız yaptırt gitsin.eminim atanın aklı erseydi hemen ameliyat olmak isterdi..ardık doğar doğmaz ameliyat ediyolar bebekleri seninlki kocamaaan oldu bişeycik olmaz çabucakta iyileşir.ben böyle konularda gözü karayımdır.şimdiden geçmiş olsun.
ayrıcada o hilalin amin diyen ellerini dillerini benim yerime yakın olan biriniz ısırsın lütfen..

Selam arkadaşlar
Gülşancım seni burda görüyorum ama henüz okuyamadım bişi, inşallah hayırlı haberlerle gelmişsindir..

canım benimde gözüm karadır aslında ama söz konusu ata olunca korktum biraz ameliyatını hemen yaptırıcam sadece şu narkoz olayı korkutuyor allah korusun

süperdi valla .. evet gülşancım çok iyi fikir bencede :)

selam canlarım..
ya bişey aklıma takılıyor cerenin baş ayak parmağının yanındaki parmak sol we sağ ayakta da sanki ayak yanlardan sıkılmış gibi üste pörtlemiş duruyor:26:

yani ayaklarındaki 2. parmak başparmağın biraz kenarına basmış gibi yukarda duruyor.. ortopediye mi götürmeliyim acaba yaa? yada kendi doktoruna yarın yada cuma götüreceğim o anlar mı?
çok sinir oluyorum gördükçe

seni birazda olsun anlayabiliyorum çok geçmiş olsun bizimde doğumdan sonra enfeksiyon kapmıştı hastanede böbrek yetmezliği olabilir demişlerdi ama damardan antibiyotikle iyileşti
ama hergün telefon artık bıkmıştım eşim ayrı kaynanam ayrı aynı şeyleri bıdı bıdı anlatıyolardı
hatta meydana gelmeyecekmi diye soranlar oluyormuş yani yaşamayacakmı
bunları bile soruyolar canım
herşey geçiyor unutuluyor kafana takma bebişin iyileşsin dua et bunlarla kafanı yorma

1 kase yeterli zaten canım 1 kase bitiryosa doyuyodur zorlama
elinewer sürekli alışsın iştahı açılır midesi büyür:)))
ataya ek olarak hiçbirşey vermiyorum bugün kan verdik duruma göre yarı dr la konuşup bakıcaz ne vereceğimize
buarada ceryy nin maşallahı var
canım ne ameliyatı hiç söz etmedin bana? durum ne?
üzülme canım bnki yine muamma oldu:)) uğurmumcudaki ewe yine müşteri çıktı adam krediye başwurmuş eğer 1 haftaya oranın satışı olursa yine beşiktaştan ew bakacağız almak için:))) beklemedeyiz bu hafta
limango üyelik gerekiormu?
gülay gerçekten yeniden doğdu dilerim herşey en güzeli olur onun için..

Gülşancım inşallah bu taşın yerinden oynaması hadisesi iyi bişeydir, dualarımız mert kuzuyla olacak inş.

Yasemin tekrardan geçmiş olsun cnm, ben de eymene arada inek sütü veriyorum hiç sulandırmadan ama tabi eymen taş çatlasa 50ml içiyo, o nedenle dokunmadı belki

Burcu sana ve minik kuzuya da geçmiş olsun cnm

Ve Esintoşa da öyle( çok üzüldüm cnm yaa..

Hsretcim Eymenin de iki parmağı kökten bir geliyor ama uca doğru ayrılıyor, doktor önemli değil demişti ama benim de hep kafama takılıyor..sen de mutlaka sor tabi

şebnemcim korma sen kalbini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle...
---hasret istersen götür için rahat olur enazından.bizimkide yürürken bazen düz bazen yan basıyo.düzeltir sanırım zamanla.

İklim için geçmiş olsun dileyen herkese bir kez daha teşekkür ederim, Rabbim meleklerimizi korusun, çaresiz dert vermesin..

Esintoşa da geçmiş olsun, üzüldüm çok, annesi gelmiş neyseki, anne eli değdi mi iyileşir...

Gülşancım, tel. sessize almakla iyi etmişsin, boşver ne laf anlatıp çeneni yoracan ki, ben bile dün akşam hastane de İklim den idrar ve kaka örneği almaya çalışırken bunaldım ki seni hiç düşünemiyorum, ben olsam her arayana basardım fırçayı heralde, dua edelim Mert bir an evvel iyileşsin, en önemlisi bu şu anda, takma kafana kimseyi..

Şebnemcim, Ata nın narkoz alması tedirgin edici gerçekten ama içini ferah tut arkadaşım, doktorlarımıza güvenelim, dua edelim bol bol, inşallah sorunsuz atlatacak kuzu..

Burcu Hanım, hangi aşıların özel olduğunu yazdıydım, okumuşsundur umarım, okumadıysan azıcık geriye git, ayrıca o sümüklü kuzuyu yerim ben, yürümeye mi çalışıyomuş, hadi bakalım...

Hasret, ayak parmağını kendi doktorunuza sor, ortopediye o yönlendirir zaten gerekliyse..
Limango üyelik istiyor ama başkasının davetine gerek olmadan üye olabilirsin..

Meralcim, akıllandım, kuzuya sulandırmadan süt vermem artık, iyileşsin iyice bir, sonra alıştıra alıştıra yeniden deneyecem, benim kız günde 300-400 cc. içiyordu..

Şirkette çok tuhaf şeyler oldu, o yüzden koptum bir süre, yemek yiyip geleyim anlatırım, çok sinirlendim çookkk..

merhaba canlar

hasta anne ve bebeklerimize şifa diliyorum mevlamdan...

ben doğum günü için süs arıyorum internet haricinde bir yerden dün jokere gittik yok idi e-bebekde yok idi
şöyle 1 sayılı süs iyiki doğdun yazan balon falan çok mu şey istiyorum ben

şebnemcim korma sen kalbini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle...
---hasret istersen götür için rahat olur enazından.bizimkide yürürken bazen düz bazen yan basıyo.düzeltir sanırım zamanla.
yanyana dursunlar diye düzeltyorum sonra yine aynısı oluyo ilerde batmalara sebep olur düzelmezse(
saol canım
ewet bi kendi dru baksın içimi rahatlatamazsa ortopediye götürürüm

şimdi 2 babet alıyorum ordan, indirim kodu yollandı dio cebinize gelmesini bekliorum hala 7tl indirim werücüklerde

canım cok sey ıstemıyorsun.ben heryere baktım sonunda kucukyalı ataturk caddesının orada ısıklara gelmeden hemen sagda bı pasaj var sok marketın yanı.orada elnuru dıye bı tükkan var :)))
aklına gelebılecek her turden sus pus vs uygun fıyata bulabılırsın.telı 549 14 27 elnuru.com danda alabılırsın.

sağ ol öznurum yaa

ben bugün gidem bakem bari

İşim çok, gözümü açacak halim yok, işe yetişemiyorum ki size yazayım...
Doruk'a geçmiş olsun diyen teyzelerimize teşekkürler, ciddi bir durumu yok çok şükür.
Yasemin hanım, okudum, teşekkürler, Esintoş'u arayıp söyleyecem az sonra. Sümüklü kuzuyu istediğin zaman yiyebilirsin, ah yollar ah
Yazgı diye bi arkadaş vardı, hiç göremiyorum kendisini, hatırlayan haberi olan var mı (Kaşındım ben kaşındım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…