- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.261
hadi bakalım yürüsün artık, istanbula gelirsem yarıştıracam zaten onları
ayy hiç gülesim yoktu allah canını almasın emi bira içir diyenlerde olduydu zaten
taş idrar yollarına düşünce çok sancı yapıyomuş daha öyle sancımız yok allaha şükür. yarına bişeyler netleşir inşallah
ay ciddimisin ..bende çatlakları varmış desene ..hadi kolay gelsin canım sana.
doruk beyede geçmiş olsun.
ilkim adınada sevindim bende şebneme direkt vermiştim sütü çocukta bir sancı hemen acile ozamanlar acemiydik tabiii.gaz yapmış.ondan sonra sulandırarak verdim daha sonra içim süte geçtim.aklınızda bulunsun en yağlı süt pınar süt ağır geliyo direkt verince.
------şebooo adamın cinsel hayatı sözkonusu nedüşünüyon kız yaptırt gitsin.eminim atanın aklı erseydi hemen ameliyat olmak isterdi..ardık doğar doğmaz ameliyat ediyolar bebekleri seninlki kocamaaan oldu bişeycik olmaz çabucakta iyileşir.ben böyle konularda gözü karayımdır.şimdiden geçmiş olsun.
ayrıcada o hilalin amin diyen ellerini dillerini benim yerime yakın olan biriniz ısırsın lütfen..
canım çok geçmiş olsun umarım kendiliğinden düşerde ameliyata falan gerek kalmaz.nazar deydi kıvırcık tosbike.nasıl ağrı çekiyodur o taş yerinden oynadıkça kimbilir.büyük insan bile düşürürken çok acı çekiyo o fındık kurdu neyapsın.tabii huy değiştirir.çocuk hasta oldumuda huy değiştiriyo zaten...sen arayanlara deki bira böbrek taşına iyi geliyomuş.çocuğa bol bol içiriyoruz bikaç güne bieyciği kalmıycak de kapat.....canım allah yardımcınız olsun umarım çarçabuk iyileşir kuzucuk.allah dermansız dert vermesin..
sağol canım valla iki gündür barut fıçısı gibi geziyorum sinirden dün mertten tahlil için idrar almaya çalışıyoruz mert bunalmış artık ağlıyo, o sırada tel. çalıyodu meşgule attım bi arkadaş arıyo,sonra dönerim dedim içimden,ay arka arkaya arıyo ben meşgule atıyom o arıyo en son 4. aramasıydı açtım ne var dedimmerak ettim naaptınız diye aradım dedi ayy o sinirle sen ne halden anlamaz bi insansın dedim meşgule atıyorum ısrarla arıyosun müsait değilim anlamıyomusun dedim tahmin ettim dedi ayyy çok zekisin dedim içimden ölürmüsün öldürürmüsün iki gündür böyle abuk şeylerle uğraşıyom yaw. eşimde kızıyo bana insanlar seni düşünüyo arıyo nankörlük etme diyo valla yoruldum sen konuşursun o zaman dedim teli sessize aldım. dünden beri günde 20 kişiye papağan gibi aynı şeyleri anlatıyo oda bıktı ama dalga geçerim diye ses etmiyo
hadi bakalım yürüsün artık, istanbula gelirsem yarıştıracam zaten onları
ayy hiç gülesim yoktu allah canını almasın emi bira içir diyenlerde olduydu zaten
taş idrar yollarına düşünce çok sancı yapıyomuş daha öyle sancımız yok allaha şükür. yarına bişeyler netleşir inşallah
1 kase yeterli zaten canım 1 kase bitiryosa doyuyodur zorlamamercimek çorbasına ufalıorm tarhanaya hayır. çok yoğun yapıorm ztn onu. arpa şehriye we pirinç yaptığım zmnda ufalamıorm o zmn yanında bişi yemeden doyuyo. eline bişiler wersem öğününü çok az yiyo bitirmio bu sefer. çubuk kraker fln weriorm. yrm portakalı zor yiyo onuda ara öğünde. ama blendardan dırtlatsam bitirio bende kendi yesin istiorm. mesela akşam yemeğinde karnabaharı yemedi çorbasına kattım yeidrdim bende:) karışığa mı alıştı sebze mi sewmio bilmiorm. ıspanak pırasa fln yiyo ama. karnabaharıda bir çiçek yedi. çok yemio öle hasret yaa. ama genede iyi şükür bunada. doyup doymadığını bilemiorm bi kasfasını cevirio ikincide alıo bende alıo die weriorm sonra bidaa kaşık almaya döndüğümde lark kusuo. o yüzden bi kase çorba bittimi wermiom bidaa oda boşa gidio yoksa..
canım ne ameliyatı hiç söz etmedin bana? durum ne?ataya ek olarak hiçbirşey vermiyorum bugün kan verdik duruma göre yarı dr la konuşup bakıcaz ne vereceğimize
buarada ceryy nin maşallahı var
üzülme canım bnki yine muamma oldu:)) uğurmumcudaki ewe yine müşteri çıktı adam krediye başwurmuş eğer 1 haftaya oranın satışı olursa yine beşiktaştan ew bakacağız almak için:))) beklemedeyiz bu haftahasret valla senin adına çok sevindim.ama bir yandanda üzülüyorum avrupa yakasında kimse akmıyo sen gidiyosun meralde kaçmayı düşünüyo o tarafa.(kaynanayla ALLAH bozmasın aranızı cnm..
iklim prensese çok geçmiş olsun cnm zaten arkadaşlar gerkenleri söylemiş bizede acil şifa dilemek düşer..
çok güzel fikir hafta sonu görseydim pastanın birini boyama şansım olurdu.
neyse artık diyer pastalarımda uygularım.
cnm benim mert kuzzuya çok acil şifalar dualarım sizinle.
inşallah ameliyata kalmadan lazarle hallolur.
üzme kendni iyileşince daha güzel dogum günleri kutlarsınız..
geçmiş olsun burcum. bencede artık bırakmalısın emzirmeyi bu şakaya gelmez
zaten 1 yaşını doldurdular.sen kalbine iyi bak arkadaşım..
dogum günü olan bebelerin dogum günleri kutlu olsun..
Allah onların acılarını bizlere göstermesin .....
limango üyelik gerekiormu?Bu arada geçmişi de okumadım muhabbetin orta yerinden daldım, Pelin'in garip bi uyku düzeni vardı biliyosunuz. 2 gndür o garip düzen , garip düzensizlik oldu... Hiç uyumaz oldu.. Ne gece ne gündüz.. Az önce bakıcısıyla kavga ettier:)))Kadın Pelin'i uytmaya çalışıyo. Pelin hanım da sımsıkı tutmuş ayağından çıkan ayakkabılarını... Vermicem die diretiyo..Tam uyuyo, kadın elinden ayakkabıları alıyo, bizimki bir anda gözlerini açıp ciyaklıyo Kadın geri veriyo ayakkabıları, Pelin'i sallıyo , uyutuyo, yine alıyo ayakkabılaı yavaşça.. Yok hanımefendi yine uyanıyo.. kadıncağızı hayatından bezdirdi Nihayetinde ayakkabılarını koynuna almış bi şekilde uyuyo şimdi!!!
Asıl diyeceğimi unuttum yahu
Limango'da Pediped ayakkabılar indirimde.
Bi de Gülay nickini değiştirmiş YenidenDoğdum olmuş...
yanyana dursunlar diye düzeltyorum sonra yine aynısı oluyo ilerde batmalara sebep olur düzelmezseşebnemcim korma sen kalbini ferah tut bişeycik olmaz allahın izniyle...
---hasret istersen götür için rahat olur enazından.bizimkide yürürken bazen düz bazen yan basıyo.düzeltir sanırım zamanla.
ewet bi kendi dru baksın içimi rahatlatamazsa ortopediye götürürümGülşancım inşallah bu taşın yerinden oynaması hadisesi iyi bişeydir, dualarımız mert kuzuyla olacak inş.
Yasemin tekrardan geçmiş olsun cnm, ben de eymene arada inek sütü veriyorum hiç sulandırmadan ama tabi eymen taş çatlasa 50ml içiyo, o nedenle dokunmadı belki
Burcu sana ve minik kuzuya da geçmiş olsun cnm
Ve Esintoşa da öyle( çok üzüldüm cnm yaa..
Hsretcim Eymenin de iki parmağı kökten bir geliyor ama uca doğru ayrılıyor, doktor önemli değil demişti ama benim de hep kafama takılıyor..sen de mutlaka sor tabi
şimdi 2 babet alıyorum ordan, indirim kodu yollandı dio cebinize gelmesini bekliorum halaİklim için geçmiş olsun dileyen herkese bir kez daha teşekkür ederim, Rabbim meleklerimizi korusun, çaresiz dert vermesin..
Esintoşa da geçmiş olsun, üzüldüm çok, annesi gelmiş neyseki, anne eli değdi mi iyileşir...
Gülşancım, tel. sessize almakla iyi etmişsin, boşver ne laf anlatıp çeneni yoracan ki, ben bile dün akşam hastane de İklim den idrar ve kaka örneği almaya çalışırken bunaldım ki seni hiç düşünemiyorum, ben olsam her arayana basardım fırçayı heralde, dua edelim Mert bir an evvel iyileşsin, en önemlisi bu şu anda, takma kafana kimseyi..
Şebnemcim, Ata nın narkoz alması tedirgin edici gerçekten ama içini ferah tut arkadaşım, doktorlarımıza güvenelim, dua edelim bol bol, inşallah sorunsuz atlatacak kuzu..
Burcu Hanım, hangi aşıların özel olduğunu yazdıydım, okumuşsundur umarım, okumadıysan azıcık geriye git, ayrıca o sümüklü kuzuyu yerim ben, yürümeye mi çalışıyomuş, hadi bakalım...
Hasret, ayak parmağını kendi doktorunuza sor, ortopediye o yönlendirir zaten gerekliyse..
Limango üyelik istiyor ama başkasının davetine gerek olmadan üye olabilirsin..
Meralcim, akıllandım, kuzuya sulandırmadan süt vermem artık, iyileşsin iyice bir, sonra alıştıra alıştıra yeniden deneyecem, benim kız günde 300-400 cc. içiyordu..
Şirkette çok tuhaf şeyler oldu, o yüzden koptum bir süre, yemek yiyip geleyim anlatırım, çok sinirlendim çookkk..
merhaba canlar
hasta anne ve bebeklerimize şifa diliyorum mevlamdan...
ben doğum günü için süs arıyorum internet haricinde bir yerden dün jokere gittik yok idi e-bebekde yok idi
şöyle 1 sayılı süs iyiki doğdun yazan balon falan çok mu şey istiyorum ben
canım cok sey ıstemıyorsun.ben heryere baktım sonunda kucukyalı ataturk caddesının orada ısıklara gelmeden hemen sagda bı pasaj var sok marketın yanı.orada elnuru dıye bı tükkan var :)))
aklına gelebılecek her turden sus pus vs uygun fıyata bulabılırsın.telı 549 14 27 elnuru.com danda alabılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?