- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.281
sağ ol öznurum yaa
ben bugün gidem bakem bari
komşu çaya çağırır ve ben kaçar........
Selam hasta bebiklere ALlah acil sifalar versin.
İşim çok, gözümü açacak halim yok, işe yetişemiyorum ki size yazayım...
Doruk'a geçmiş olsun diyen teyzelerimize teşekkürler, ciddi bir durumu yok çok şükür.
Yasemin hanım, okudum, teşekkürler, Esintoş'u arayıp söyleyecem az sonra. Sümüklü kuzuyu istediğin zaman yiyebilirsin, ah yollar ah
Yazgı diye bi arkadaş vardı, hiç göremiyorum kendisini, hatırlayan haberi olan var mı(Kaşındım ben kaşındım )
Haziran da belki İstanbul yolu görünebilir bana, inşallah..
sağ ol öznurum yaa
Ben bugün gidem bakem bari
komşu çaya çağırır ve ben kaçar........
sağ ol yaseminciğim
ben de nette bulduklarıma güvenemiyorum nedense ille gözümle görmek istiyorum
Iklim kuzuya çok geçmiş olsun allah tekrarın muhafaza eylesin...
Bir de slaytı halledersem geriye sadece ikramlıklar kalıyor uğurböcüklü kanepe (kimden özendim belli)
zeytinyağlı sarma-poğaca-paçanga börek-kurabiye-kısır-fırında patates krema soslu- sebzeli karışık salata- bir de kayınvalidem baklava yapacakmış
sağ ol Yaseminciğim
ben de nette bulduklarıma güvenemiyorum nedense ille gözümle görmek istiyorum
İklim kuzuya çok geçmiş olsun Allah tekrarın muhafaza eylesin...
bir de slaytı halledersem geriye sadece ikramlıklar kalıyor uğurböcüklü kanepe (kimden özendim belli)
zeytinyağlı sarma-poğaca-paçanga börek-kurabiye-kısır-fırında patates krema soslu- sebzeli karışık salata- bir de kayınvalidem baklava yapacakmış
bı benım boyle komsularım olamadı
teşekkür ederim canım,aminn..
Ohhh sefan olsun, imrendim şimdi size :))) bizim çok önce olduğu için doğum günümüz, şimdi sizler yazdıkça bir kere daha yapasım var valla..
Hevesimi diş buğdayına saklıyorum, hayırlısı ile dişleri bir çıksaydı benim kuzunun..
Benimde olmadı bacım, yalnız değilsin, apartmandakiler anam yaşında, gelme-gitme olayı hiç yok, merdivenlerde görürlerse yarım ağız bir merhaba deyip kaçarlar...
ayyyy yemek yedim geldim ve yemekte yoğurt yedim,perişan haldeyim gözlerimi açamıyorum
öznur bunları kv mi söylüyor, sen doğuhan 3 yaşına kadar yanında tutacaksın ya kadını alış bunlara ve söylediklerini yap
seytan dıyorkı sabretme ac telı kocaya tovbe yarabbı.neyse 2 hafta sonra gıdıyor kv.oturup konusacagım.ya bu deveyı gudecegım ya bu dıyardan gıdecegım.
merhaba:)) ben geldim..
çok çalıştırıyorlar beni bu günlerde...yoruldum..
süt iznimin uzatılması için debeleniyorum 2 gündür..şef sağolsun beni kölesi olarak tuttuğu için olmaz diyor (büyük müdür iznde de boruyu o aldı) v.s.. gerildim ama sonunda hallettim:))25 nisana dek 1.5 saat erken çıkacağımdır..kanun vermiş bana o hakkı kime ne
sizler nasılsınız.. sabah 2 dk göz attım..ata bebek ve burcu hastaymışş.
çok geçmiş olsun..
iklim ve mert bebekler de iyidir umarım biraz daha...
Bana Ankara yolu daha önce görünürdü de, biliyorsun son durumu...
sen dalganı gec Aylıncıgım.Bosanıp sana tasındıgımda yıne gulecenmı bakalım
evet kv soyluyor canım.
yemek yedırıyorum oglana sogan soyup vermeye calısıyor bıde vereyımmı dıyor bana cevap gelmeyınce gerı alıp kendı yıyor.ıyıde cocuga yemek yedırıyorum degılmı elınde bısey varken yermı yemek cocuk.
tv yasak dedık sabahdan berı yukarı katta oglan ben temızlık yapıyorum cocuk tv seyredıyor.
ogle yemegınde oturduk ayy bu cok tuzsuz dedı kı bın defa yemeklerı tuzsuz yaptıgımı oglana yedırdıgımı soyledıgım halde.
bunlar sadece bugunluk
seytan dıyorkı sabretme ac telı kocaya tovbe yarabbı.neyse 2 hafta sonra gıdıyor kv.oturup konusacagım.ya bu deveyı gudecegım ya bu dıyardan gıdecegım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?