2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar kızlar
Yazgı Alp halen uyuyo mu Eyo şimdi öğle uykusuna uyudu:))
Bugün pek bi sessiz kalmış topik
Fatma yani akşam 9'dan sonra seline yedirdiğin öğünleri ben tüm gün boyunca eymene yediremiyorum:)) bana da çok fazla geldi arkadaşım güzel kızımı obez yapma sonra

Sağol Yazgıcım, çocuklar iyi olduğu sürece bizlerde iyiyiz, Rabbim korusun meleklerimizi..

Ayy Meral, iyi ki geldin, sabahtan beri kendi kendime yazışıyor gibiyim, müdür bu saate kadar yoktu, rahat rahat yazayım dedim kimse yok bugünde şansıma :))

Ben geri geldim:))
yemek yedim..ve alışverişe çıktm yine( daire carsının ortasında olunca hiç iyi olmuyor..gecmişteki dışarı çıkamadaığım vede yapamadığım alışverişlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum:))

evet hayatım,uyuyordu,biraz önce uyandı.gayet keyifli kalktı.dedim ya bir ilktir bu.
ben oğluşa bir omlet yapayım,sonra onu yedirme savaşına gireyim.ama buralardayım bugün.
birde üstümde bir hamaratlık var.hamurişi falan yapayım diyorum ama yapar mıyım bilmem.

Ayy Meral, iyi ki geldin, sabahtan beri kendi kendime yazışıyor gibiyim, müdür bu saate kadar yoktu, rahat rahat yazayım dedim kimse yok bugünde şansıma :))

evet geldim hadi yazışalım canımcım:))

yaaa evet yaaa eskisi gibi değiliz...Faal olamıyoruz nedense

evet bu işyerleri bizi sabote ediyo sanırım

ohhhh yap walla ne güzel

yok yok yapma hamurişi falan bugünü bize ayır ne de olsa biz yiyemicez:))

Ohh Tanya, ne güzel yaa, çarşının ortasında iş yeri, alışveriş yapasım var benimde ama tek başıma gitmek istemiyorum, yanıma da kimseyi bulamadım, benim iş yerimde çarşılara yakın ama iş arkadaşlarım çok uyuz, kafa dengi yok (

Yazgı ne hamurişisi yaa, canım çeker olmaz, yapma..

sabahtan beri açık sayfa ama birtürlü yazamıyorum ata bir felaket çığlık çığlığa bağırıyo hep istediği olsun istiyo odanın kapısını kapatıyorum ne bulursa kapıya vuruyo ta kiiii iii ben kapıyı açana kadar offf offfff

annesi alıştı artık gezmelere sanırım canı gezmek istiyo yine:))

ata evde gezeken sürekli banyoya gitmak istiyor kapısını açıyorum bende ne yapıcak diye bir sepetimiz var bizim hasır ben onun üstüne çıkarıp dişlerini fırçalıyorum :))
oda gidiyo sepeti ite ite lavabonun önüne getiriyo fırçasını gösterip ver ver diyo :))) çok alem çocuk

slm bayanlar çok heyecanlıyım yarın oğluşumun d.günü 1 yıl nasıl geçti hiç anlamadım.pastasını şipariş ettim gömlek kravat falan aldım.bi kaç kişi gelcek çok kalabalık olmıcak ama özel olsun istiyoruz.seni babama birr birr anlatcam yapıyor parmağıyla ve aminn diyor bazen hatlar karışıyoruz aminn diyoruz alkış yapıyor çok komik oluyor

dün akşam hilal de böyleydi walla çığlık atmıyordu ama mızmızdı kucak istiyormuş hanımefendi

yerim onu ben, ilk başladıkları işleri nasıl hevesle sürdürüyolar bi süre sonra da sıkılıveriyolar hemen

şimdiden nice senelere cnm, iyi ki doğmuş oğluşun

dün akşam hilal de böyleydi walla çığlık atmıyordu ama mızmızdı kucak istiyormuş hanımefendi

ben de taşıya taşıya belimi iyice berbat ettim walla

evet geldim hadi yazışalım canımcım:))

yok yok yapma hamurişi falan bugünü bize ayır ne de olsa biz yiyemicez:))

Yazgı ne hamurişisi yaa, canım çeker olmaz, yapma..

ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?

Hilal'in üst dişlerinde de kararma var bizdemi başlasak acaba

ben geldimm,, hava çok güzel çıkıp sahilde yürüyesim var yaaa,,,,

selin en son bıraktığımda bulaşık makinesinde ki bulaşıkları boşaltıyordu :)

ya selin bu ara çok zayıfladı görseniz bacakalrı felan o kadar zayıf ki,,, ama söz verdim size akşam dokuzdan sonra sadece süt yada yoğurt vereceğim,,,

ya bak o konuda şanslıyım ben..biz epey kalabalık atandık antalyaya ...şu anda çalışma arkadaşlarımdan 4 tanesiyle aynı başladık işe..genelde akranız yani:) e bir de kadın çok..
arada bir iki tümsek oluyor ama..severim hepsini.. ya sen de tek çıksanaaa gez toz al..valla sıkıntın yksa acıma hiç harca..sonra paçoz diye kocişler ruslara filan gider..bak karşımda duruyo bitanesi..fıstık gibiler ..

şarkı falan söylesen oyun oynatsan sakinleşmez mi...biz de işe yarıyor..
Hilal'in üst dişlerinde de kararma var bizdemi başlasak acaba

fe fazlalığından olmasın o kararma??? fe ilacı veriyormuydun?

Son düzenleme:

geçen bende resimlerde gördüm yada uyku tulumundan diye de şüphelendim yüzü yawrumun küçülmüş gibi geldi ...İçir canım süt ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…