- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.501
ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?
ben geldimm,, hava çok güzel çıkıp sahilde yürüyesim var yaaa,,,,
selin en son bıraktığımda bulaşık makinesinde ki bulaşıkları boşaltıyordu :)
ya selin bu ara çok zayıfladı görseniz bacakalrı felan o kadar zayıf ki,,, ama söz verdim size akşam dokuzdan sonra sadece süt yada yoğurt vereceğim,,,
ya bak o konuda şanslıyım ben..biz epey kalabalık atandık antalyaya ...şu anda çalışma arkadaşlarımdan 4 tanesiyle aynı başladık işe..genelde akranız yani:) e bir de kadın çok..
arada bir iki tümsek oluyor ama..severim hepsini.. ya sen de tek çıksanaaa gez toz al..valla sıkıntın yksa acıma hiç harca..sonra paçoz diye kocişler ruslara filan gider..bak karşımda duruyo bitanesi..fıstık gibiler ..
aha dedim meral eline sopayı aldı beni dövmeye geliyooo:18:ben de regl dönemindeyim ve sabah sabah sufle yapıp yedim:)) sana hak veriyorum yap o halde ama elini çabuk tut
oy çalışkan kızım benim aferin ona:))
bu topikte anladım ki şu lanet rusları sadece türk erkekleri değil türk kadınları da çok büyütüyor gözlerindene bu yaa
ata evde gezeken sürekli banyoya gitmak istiyor kapısını açıyorum bende ne yapıcak diye bir sepetimiz var bizim hasır ben onun üstüne çıkarıp dişlerini fırçalıyorum :))
oda gidiyo sepeti ite ite lavabonun önüne getiriyo fırçasını gösterip ver ver diyo :))) çok alem çocuk
slm bayanlar çok heyecanlıyım yarın oğluşumun d.günü 1 yıl nasıl geçti hiç anlamadım.pastasını şipariş ettim gömlek kravat falan aldım.bi kaç kişi gelcek çok kalabalık olmıcak ama özel olsun istiyoruz.seni babama birr birr anlatcam yapıyor parmağıyla ve aminn diyor bazen hatlar karışıyoruz aminn diyoruz alkış yapıyor çok komik oluyor
ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?
Hilal'in üst dişlerinde de kararma var bizdemi başlasak acaba
ben geldimm,, hava çok güzel çıkıp sahilde yürüyesim var yaaa,,,,
selin en son bıraktığımda bulaşık makinesinde ki bulaşıkları boşaltıyordu :)
ya selin bu ara çok zayıfladı görseniz bacakalrı felan o kadar zayıf ki,,, ama söz verdim size akşam dokuzdan sonra sadece süt yada yoğurt vereceğim,,,
ya bak o konuda şanslıyım ben..biz epey kalabalık atandık antalyaya ...şu anda çalışma arkadaşlarımdan 4 tanesiyle aynı başladık işe..genelde akranız yani:) e bir de kadın çok..
arada bir iki tümsek oluyor ama..severim hepsini.. ya sen de tek çıksanaaa gez toz al..valla sıkıntın yksa acıma hiç harca..sonra paçoz diye kocişler ruslara filan gider..bak karşımda duruyo bitanesi..fıstık gibiler ..
Oyy yerim ben onu, hoşuna gitti demek ki diş fırçalamak, yada oyun sanıyor bunu :))
Doktorlar bir diş dahi olsa fırçalama yada temizleme yapın diyor.. Diş temizleme mendilleri var, onları dene istersen, fırçalamak zor olacaksa..
her ikisinde deneyeyim bakalım ama mendil daha mantıklı geliyor bana da
aha dedim meral eline sopayı aldı beni dövmeye geliyooo:18:
meralcim gözde büyütmek değil..günde en az 7-8 farklı milletten insan geliyor daireye..valla içlerinde en kendine baktıranlar onlar....genetik işte..yoksa hamdolsun halimden kendimden çok memnunummm sinirlenmeeee..bacım
Hilal'in üst dişlerinde de kararma var bizdemi başlasak acaba
Oyy yerim ben onu, hoşuna gitti demek ki diş fırçalamak, yada oyun sanıyor bunu :))
Doktorlar bir diş dahi olsa fırçalama yada temizleme yapın diyor.. Diş temizleme mendilleri var, onları dene istersen, fırçalamak zor olacaksa..
her ikisinde deneyeyim bakalım ama mendil daha mantıklı geliyor bana da
bence fırçayla başla canım çünkü artık alışmaları gerekiyormuş ben ataya tutturuyorum fırçasını çok keyifle fırçalıyo ben sonra ağzını yıkıyorum bir yandanda diş etlerini kaşıyo fırçayla :)
Merolayn kocamın eski sevgililerinden haberin var mı senin ? :)))
Onlar kadınsa ben neyim, ben kadınsam onlar ne :)))
bence fırçayla başla canım çünkü artık alışmaları gerekiyormuş ben ataya tutturuyorum fırçasını çok keyifle fırçalıyo ben sonra ağzını yıkıyorum bir yandanda diş etlerini kaşıyo fırçayla :)
anlamadım bebişlrin bu diş fırçası merakını..sıpacım elinde diş fırcasıyla geziyor zaten..beni görüyor ya furcalarken kendini değil ama benim dişlerimi fırcalamaya calışıyor:))
heh afferim afferim bunu kocana da söylemiyosun inş. töbe töbe, tamam konuyu burda kapatıyoruz benim sinirlerim iyice zıplıyor
sen bugün sinirli misin??
heh afferim afferim bunu kocana da söylemiyosun inş. töbe töbe, tamam konuyu burda kapatıyoruz benim sinirlerim iyice zıplıyor
aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı(
yoo normalde sinirli değilim ama o 3 harflileri duyunca sinirleniyorum
Aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı(
Geçmiş olsun kardesine canım inşallah tedavisi vardır yaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?