2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?

ben de regl dönemindeyim ve sabah sabah sufle yapıp yedim:)) sana hak veriyorum yap o halde ama elini çabuk tut

oy çalışkan kızım benim aferin ona:))

bu topikte anladım ki şu lanet rusları sadece türk erkekleri değil türk kadınları da çok büyütüyor gözlerinde ne bu yaa

aha dedim meral eline sopayı aldı beni dövmeye geliyooo:18:
meralcim gözde büyütmek değil..günde en az 7-8 farklı milletten insan geliyor daireye..valla içlerinde en kendine baktıranlar onlar....genetik işte..yoksa hamdolsun halimden kendimden çok memnunummm sinirlenmeeee..bacım

Oyy yerim ben onu, hoşuna gitti demek ki diş fırçalamak, yada oyun sanıyor bunu :))

Hadi bakalım, şimdiden kutlu olsun doğumgününüz, birr birr yapan parmaklarından öp benim için..

ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?

Aman, iyi yap bakalım, hamarat Yazgı desinler, bizde gurur duyarız arkadaşımızla hamarat diyorlar diye :))

Hilal'in üst dişlerinde de kararma var bizdemi başlasak acaba

Doktorlar bir diş dahi olsa fırçalama yada temizleme yapın diyor.. Diş temizleme mendilleri var, onları dene istersen, fırçalamak zor olacaksa..

İklim de zayıfladı yaa, bir taraftan da boyu uzuyor ama çocukların, dediğin gibi bacakları inceldi, çok mu koşturuyorlar acaba :))

Bizim şirkette de bayan var yeteri kadar ama uyuzlar yaa, kafam sarmıyor, alışveriş için çıkmam lazım mutlaka, aynen paçoz gibi hissediyorum kendimi, gardrop yenilemesi lazım bana..

iyi iyi peki genetiklerini sevsinler onların

Aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı (

Geçmiş olsun kardesine canım inşallah tedavisi vardır yaa ((

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, her milletten insanın iyisi de var kötüsü de, Meralcim sen kızmakta çok haklısın, geçerli sebeplerinde vardır mutlaka, seni anlıyorum ama benim erkek kardeşim o üç harflilerden biri ile nişanlı, bu sene düğünleri olacak..

canım Allah şifasını versin tez zamanda bebek sahibi yapsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…