2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

değil iş yapmak,tuvalete bile gidemiyorum.Alp huysuz,diş çıkarıyor,eli ağzında gözünün yaşıyla ağlıyor.eğer doğru ise iye dende olabilir huysuzluğu.ben kaçıyorun.öptüm sizi.

yapma yaa, çok üzüldüm ama rabbim bi yol gösterir hayırlı bi kapı açar da mahrum kalmaz kardeşin de bu duygudan inş. cnm

canım Allah şifasını versin tez zamanda bebek sahibi yapsın inşallah..

yapma yaa, çok üzüldüm ama rabbim bi yol gösterir hayırlı bi kapı açar da mahrum kalmaz kardeşin de bu duygudan inş. cnm

Sağolun kızlar, Rabbime sığınmaktan ve ondan istemekten başka çare yok şu anda, Rabbim ol derse olur, ne diyelim..

slm millet
kaç gündür giremiyorum özledim sizi
müfettiş telaşındayız bir kaç gündür koca sene hiç bir evrağı doldurmazsan 2-3 günde tamamlaya kalkışıp kendi ananı ağlatırsın iki akşam denize amcası baktı gerisini siz düşünün.
oğlum doğumgününü cehenneme çevirdi gelen misafirimizin 2 yaşındaki oğlunu kıskandı üzerine bir de uyku krizi binince bütün gece ağladı. sıpam evde misafir varsa ya da biryere misafir gittiysek kesinlikle uyumuyor bizim de burnumuzdan getiriyor

allah yardımcısı olsun, umutsuzken anne olan bir sürü insan var umarım kardeşin de o talihlilerden biri olur, başka doktorlara da görünmüştür her halde değil mi

allah kolaylık versin. ilginç bir deneyim olsa gerek efsane ırktan birinin evinize gelin olması
gerçi senin de onlardan çok farkın yok ama

meralim kim sinirlenmezki bi de vize kalktı ya rusyaya bazı yurdum erkekleri cok seviniyo bu duruma

evet yaa bi de vizeyi kaldırdılar

ayyy pot kırdım çok sorry, orası elbette öyle..zaten ben kötüler demiyorum Türkiyede rus dedin mi kadın erkek öşyle bi kal gelmesine gıcık oluyorum sadece

Tedavisi yok malesef, tek tedavi ameliyat ama eğer ameliyat olursa da rahmi tamamen kazımaları gerekiyormuş, o zaman da rahim duvarı delinebilirmiş yada çok incelirmiş yine bebek tutunamazmış (

hiç belli olmaz cnm yaa, inş. bi yol bulunur başka doktora da danışsınlar mutlaka

Bizim sülale çok uluslu bir sülale, şu an sülalede 2 rus, 1 isveçli, 1 amerikan, 1 fransız var, alışkınız yani, o yüzden tuhaf gelmiyor, darısı diğer milletlere, toplama kampı gibi yaa :))

Şeymacım eymen de öyle malesef kalabalıkta uyuyamıyor, bizim doğumgününde sağolsun komşu uyku saatinde alıp evine götürdü orada uyuttu, kuzum uykusunu alınca çok zorlanmadı o gün keyfi yerindeydi genelde..müfettiş mevzuunda da kolay gele

canım benim umudunuzu hiç kaybetmeyin
benim bir arkadaşım 4 aylık düşük yaptı nedeni miyomlardı sonra onları yaktırdı tekrar hamile kaldı ve yine miyomlar yüzünden düşük yaptı tekrar temizlediler sonrasındaki hamileliğinde yine miyom çıktı ama dr u bu sefer olucak dedi ve miyomun büyümesi durdu ve dğum yaptı sonra bir tane daha doğurdu şimdi çok tatlı 2 kızı var
inş. kardeşinde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadar
birkaç dr a daha görünsün

Pot kırmadın Meralcim, sana hak veriyorum, hemde sonuna kadar..
Kardeşim Rusya da yaşıyor, orada yaşamaya devam edecek, ama ileride Türkiye ye dönerlerse ne olur bilemem, şimdi bile bizim gelin TR ye geldiğinde sokakta koruma ile gezdiriyoruz kızı nerdeyse, içine düşecekler, erkeklerdeki bu düşkünlük nedir anlamıyorum, erkek olmadığım için sanırım..

Sağolasın Şebo, inşallah olur bakalım, Allah tan umut kesilmez, her yolu deneyecekler işte, başka doktorlara da gitti, hepsi aynı şeyi söyledi malesef, dua edecez bol bol, başka yapacak bişey yok şu an..

yoo normalde sinirli değilim ama o 3 harflileri duyunca sinirleniyorum

güzel tabirmiş..

olur canım .içinizi ferah tutunn.tıp ilerledi..allah onlara da göstersin canım bizim yaşadığımız mutluluğu ..
Eki Görüntüle 167227

kuzum yiyiyorda yiyiyor minnak kızım benim

ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?

reglmi oda ne

Eki Görüntüle 167227

kuzum yiyiyorda yiyiyor minnak kızım benim
başka yokmu daha et resimleriiz

yasemin benimde vardı laporoskopi ameliyatı oldum 2 sefer aşılama yapıldı hamilelik olmadı tüp bebek ilaçlarını yazdırdım pat 1 ay sonra hamile kaldım ilaçlarıda hibe ettik çok şükür,
moral çok önemli hep iyi şeyler düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…