- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.521
Burcu nerde kızlar?
Aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı(
tedavisi yok malesef, tek tedavi ameliyat ama eğer ameliyat olursa da rahmi tamamen kazımaları gerekiyormuş, o zaman da rahim duvarı delinebilirmiş yada çok incelirmiş yine bebek tutunamazmış(
canım Allah şifasını versin tez zamanda bebek sahibi yapsın inşallah..
yapma yaa, çok üzüldüm ama rabbim bi yol gösterir hayırlı bi kapı açar da mahrum kalmaz kardeşin de bu duygudan inş. cnm
Aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı(
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, her milletten insanın iyisi de var kötüsü de, Meralcim sen kızmakta çok haklısın, geçerli sebeplerinde vardır mutlaka, seni anlıyorum ama benim erkek kardeşim o üç harflilerden biri ile nişanlı, bu sene düğünleri olacak..
meralim kim sinirlenmezki bi de vize kalktı ya rusyaya bazı yurdum erkekleri cok seviniyo bu duruma
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, her milletten insanın iyisi de var kötüsü de, Meralcim sen kızmakta çok haklısın, geçerli sebeplerinde vardır mutlaka, seni anlıyorum ama benim erkek kardeşim o üç harflilerden biri ile nişanlı, bu sene düğünleri olacak..
Tedavisi yok malesef, tek tedavi ameliyat ama eğer ameliyat olursa da rahmi tamamen kazımaları gerekiyormuş, o zaman da rahim duvarı delinebilirmiş yada çok incelirmiş yine bebek tutunamazmış(
değil iş yapmak,tuvalete bile gidemiyorum.Alp huysuz,diş çıkarıyor,eli ağzında gözünün yaşıyla ağlıyor.eğer doğru ise iye dende olabilir huysuzluğu.ben kaçıyorun.öptüm sizi.[/QUO
inş. sadece diştir problemi cnm
bugün kdv son günü tembellik yaptım hiçbirini girmedim şimdi giriyorum ara ara bakarım öptüm hepinizi
kolay gelsin cnm
slm millet
kaç gündür giremiyorum özledim sizi
müfettiş telaşındayız bir kaç gündür koca sene hiç bir evrağı doldurmazsan 2-3 günde tamamlaya kalkışıp kendi ananı ağlatırsın iki akşam denize amcası baktıgerisini siz düşünün.
oğlum doğumgününü cehenneme çevirdi gelen misafirimizin 2 yaşındaki oğlunu kıskandı üzerine bir de uyku krizi binince bütün gece ağladı. sıpam evde misafir varsa ya da biryere misafir gittiysek kesinlikle uyumuyor bizim de burnumuzdan getiriyor
Bizde seni özledik.. Deniz efendi epey üzmüş sizi, doğum gününden çocuklar bişey anlamıyor zaten, kalabalık, harala gürele, geçiyor, çocukların uyku düzeni v.s. bozuluyor, misafirlikte uyumama İklim de de var, evi süzmekten uyuyamıyor hanımefendi ama biri geldiyse evimize hiç umursamaz yine uyur, şimdi nasıl peki Deniz, düzeldi mi, huysuz mu hala, krem şantiyi boyama fikrine hayran kaldım bu arada, söylemeden geçmeyim dedim..
allah yardımcısı olsun, umutsuzken anne olan bir sürü insan var umarım kardeşin de o talihlilerden biri olur, başka doktorlara da görünmüştür her halde değil mi
Başka doktorlara da gitti evet, hepsi de aynı şeyi söyledi malesef, Allah tan umut kesilmez, yaşayıp görecez artık, sağolasın..
allah kolaylık versin. ilginç bir deneyim olsa gerek efsane ırktan birinin evinize gelin olması
gerçi senin de onlardan çok farkın yok ama
canım benim umudunuzu hiç kaybetmeyin
benim bir arkadaşım 4 aylık düşük yaptı nedeni miyomlardı sonra onları yaktırdı tekrar hamile kaldı ve yine miyomlar yüzünden düşük yaptı tekrar temizlediler sonrasındaki hamileliğinde yine miyom çıktı ama dr u bu sefer olucak dedi ve miyomun büyümesi durdu ve dğum yaptı sonra bir tane daha doğurdu şimdi çok tatlı 2 kızı var
inş. kardeşinde en kısa zamanda bu güzel duyguyu tadar
birkaç dr a daha görünsün
yoo normalde sinirli değilim ama o 3 harflileri duyunca sinirleniyorum
bilmeden meral i gerdim mi??:26:
ama benim canım istiyor,özellikle tatlı bişeyler.regl dönemim zaten.hem bir misafir gelecek olsa evde hiçbişey yok.aaaa yazgı da pek tembel,bize boş çay verdi mi desinler?
başka yokmu daha et resimleriiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?