2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yassı mantar aldım yaprak biçiminde hani.. ama tadı kekremsi acımtırak gibi geldi. çiğken tabi..dierine göre yani..
hiç aldınız pişirdiniz mi nası bişi. bi ton para werdim korkuom bişi olur mu die olmaz sanırım dimi.

tşk ederiz meral teyzesi..

Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inş çok dua etsinler ben kabul olacağına inanıyorum.

öperim yasemin teyzesi saol :)) ayaklanan her bebeğin kilo kaybı yaşadığını duymuştum sıkma canını yavaş yavaş yine kilo almaya başlar.

Sağol Fulyacım, laporoskopi olmuyormuş malesef, 5-6 tane çok büyük, 9 tane orta büyüklükte ve sayısızca küçük miyom varmış, patates çuvalı gibi dolu demiş doktor, 1-2 tane olsaydı müdahale edeceklerdi ama olmuyor işte, yine de ümidimizi yitirmedik tabiki, hayırlısı..

canım benim o zaman biraz da alternatif tıptan yararlanın bu zaman zarfında mutlaka miyom küçülten kürler vardırbir araştıralım
mesela benim bir atnıdığımda çok fazla beze ve fibrokist vardı hergün 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu yadi son kontrolde iyice azalmış ve küçülmüş dedi doktor

bir ümit işte denese kardeşin ahmet maranki de veya ibrahim saraçoğlunda vardır mutlaka

ne zamandır varmış acaba
adet düzensizliği varmı
yaşı küçük galiba kardeşinin müdahale etmeden ağrıları olmazmı hep alıyolar sanırım miyomları

var canım olmaz mı benim cep tlfnumda olanları yolladım müsait olduğumda atıcam hepsini face

İbrahim Saraçoğlu nun, soğan ve incir kürlerini deneyecek şimdi, çörek otunu da denesin sonra, alternatif tıpta bazen etkili olabiliyor elbette, ben incir küründen sonra hamile kalabildim mesela :))

ne zamandır varmış acaba
adet düzensizliği varmı
yaşı küçük galiba kardeşinin müdahale etmeden ağrıları olmazmı hep alıyolar sanırım miyomları

Yaşı 30 Fulyacım, çokta küçük değil yani, miyomların ne zamandan beri olduğu bilinmiyor, adet düzensizliği yok ama ağrılı geçiyordu hep adetleri, bu yüzdenmiş meğer..
30 yaşında olduğu için daha fazla geç kalmadan doğum yapması gerekiyor, doğum esnasında müdahale edecek doktor miyomlara, hatta (inşallah gerek kalmaz) rahmini bile alabilirlermiş (

Sabah bugün çok zamanım olmayacak derken bu kadar karanlık bir tablo beklemiyordum valla, gözlerim pörtledi ve bitirmem gerekenlerin yarısına bile gelemedim. Bunlar sallanmış değil, birgünde oluşmuş işler bir de, ayrıca kk'da takılmaktan bi köşede boynu bükük bırakılanlar da var.

Yasemincim, kardeşinin durumunu okudum, ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardımcısı olsun, hayırlısı ile gönlündekine kavuşmayı nasip etsin. Allah'tan ümit kesilmez, bir kaç doktorla görüştü demişsin aslında ama birkaç tanesiyle daha görüşsün, kimbilir, vardır belki bir çaresi, inşallah...

Bizim sülale çok uluslu bir sülale, şu an sülalede 2 rus, 1 isveçli, 1 amerikan, 1 fransız var, alışkınız yani, o yüzden tuhaf gelmiyor, darısı diğer milletlere, toplama kampı gibi yaa :))

alıntı yaptım sözde ama ama tabi benim mesajımın içine yazdığın için alamamışım yaseminciğim
pasta fikrimi beyenmene sevindim güzel de oldu hani
maşallah birleşmiş milletler halt etmiş yanınızda :92:
deniz tam bir uyuz o kunuda sadece bir aile çağırdık, toplam veletlerle beraber 6 kişiydik zaten ona da bin pişman etti :84: çocuk onun oyuncaklarını her ellemeye kalktığında kendini yere atıp ağladı. tanrım bu benim çocuğum mu hep nefret etmişimdir o hareketi yapan çocuklardan

teşekkür ederim meral

şebnem ata için umarım hayırlı şeyler olur dualarımız sizinle

İşlere gömüldüğünü tahmin ettim, kolay gelsin, yarına bırakma bitir hepsini, yarın cuma çünkü, daha zor olur..

Kardeşim için ise bende, annemde çok şaşkınız, mümkün olan her şeyi deneyecez bakalım, birkaç doktora daha gitsin elbette ama her doktor dönüşünde daha da morali bozuluyor ve şimdilik doktor faslını kapattı, moralini düzeltmeye çalışıyoruz..

Herkese selam
Bugün okudum ama yazamadım bi türlü.
Yasemin bende de polikistik over vardı ayrıca süt hormonum yüksekti dr tedaviye başladı bu ay olmaz bikaç ay ancak kistler temizlenir dedi ve o ay hamile kaldım, bu işler allah ın takdiri.Çocuğu olan bi çift tanıdığım var bir seneyi geçti hatta 2 sene oldu korunmuyorlar ama 2. yi yapamıyorlar şimdi, kısmetinde anne olmak varsa olur zaten moralini yüksek tutsun.
ayrıca ben a.saraçoğlu nun soğan kürünü yapmıştım, hamile kaldıktan sonra başka dr. a gittim, dr pko yok demişti hepsini temizlemiş resmen, o yüzden bitkisel kürlere itimadım tamdır.

Sende de çok muydu peki miyom sayısı..? soğan kürüne bende inanıyorum, hemen başlatayım kardeşime en iyisi..

benimki miyom değil kistti,ilk gençlikten beri adet düzensizliğim vardı kimbilir ne kadar çoktu sayısı ama bitkisel tedaviler çok olumlu sonuç veriyor ve Saraçoğlu nun sitesi "sayenizde hamile kaldım allah razı olsun" diye şükredenlerle dolu.

Okudum biraz, miyom olduğu halde hamile kalan çok kişi varmış, akşam anlatayım da moral bulsun..
Ama çok riskliymiş çookk...

Ben çıkıyorum arkadaşlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, derdime ortak olduğunuz için, kardeşime anlatacam eve gidince sizinde dua edeceğinizi, iyi dileklerde bulunduğunuzu, çok sevinecek eminim, hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar..

merhaba herkese!bir giriyorum,okuyorum,çıkıyorum,işe dalıyorum!pazartesi hafiflemesini bekliyoum işimin..
eşimin abisinin eşi 2 çocuk sahibi,miyomlara rağmen...miyom bebeğin beslenmesine,büyümesine engel olabilirmiş,düşük kilo doğabilirimiş..miyom çok ise ,yakılabilir ve sonra hamile kalınabili..doktor kardeşine söylemedi mı?

bak ,buda yeni tedavi yöntemi http://www.doktornevra.com/jinekoloji/rahim_sorunlari/miyomlarda_yeni_bir_tedavi_yöntemi.asp

Son düzenleme:
herkese merhaba biz bugün yine atti gittik yarın ve yarından sonrada düğün var .tabi doğan nasıl zaptedilir düğünde onuda bilemiyorum yani.
----meral kızma canım rusta neymiş senin yanında anjelina julimidir nedir halt etmiş.o sofradaki kırmızı şeyler neydi bak ikinci soruşum cvp gelmezse küseriiim
----özo paylaşım süper bencede kvyi gönder öyle konuş eşinle şimdi o varken rahat rahat kavga edemezsin.
----yasemin canım tıp ilerledi artık herşeyin tedavisini buluyolar.rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın...inşallah kardeşininde çifter çifter bebişleri olur.
----anaaa tanya gez bakem gez şimdi süper indirim vardır sezon sonuya.
----selinin anası bencede çok yedirme kızcağızı yaaa yazık nasıl hazmetsin bide üstüne yoğurt oooo sabaha kadar nasıl eritsin onu çocuk.sen kendin okadar ye yat bakalım rahat edebilecekmisin?
----hilal uğur böceği hilal seni yerim ben maşallah.
-----şebnem senin adına sevindim içini ferah tut çabucak iyileşir inşallah.doktoruda içine siner.
----hasretcim arkadaşın adına üzüldüm allah tez zamanda kurtarsın hapisten.eşide bir avazda kurtulur inşallah.onlar için zor bi dönem ..ama iyiki sizin gibi dostları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…