- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.541
yerim onu ben, ilk başladıkları işleri nasıl hevesle sürdürüyolar bi süre sonra da sıkılıveriyolar hemen
şimdiden nice senelere cnm, iyi ki doğmuş oğluşun
ben de taşıya taşıya belimi iyice berbat ettim walla
Aslında bugün canım çok sıkkın benim.. Kız kardeşime üzülüyorum, bebek sahibi olmak istiyorlar, 2-3 aydır doktora gidiyor ve doktor rahminde sayısız miyom olduğunu, hamile kalsa bile bebeğin tutunmasının çok zor olduğunu, tutunsa bile düşebileceğini söylemiş, dua edin kardeşim için kızlar, çok istiyor anne olmayı(
Oyy yerim ben onu, hoşuna gitti demek ki diş fırçalamak, yada oyun sanıyor bunu :))
Hadi bakalım, şimdiden kutlu olsun doğumgününüz, birr birr yapan parmaklarından öp benim için..
Aman, iyi yap bakalım, hamarat Yazgı desinler, bizde gurur duyarız arkadaşımızla hamarat diyorlar diye :))
Doktorlar bir diş dahi olsa fırçalama yada temizleme yapın diyor.. Diş temizleme mendilleri var, onları dene istersen, fırçalamak zor olacaksa..
İklim de zayıfladı yaa, bir taraftan da boyu uzuyor ama çocukların, dediğin gibi bacakları inceldi, çok mu koşturuyorlar acaba :))
Bizim şirkette de bayan var yeteri kadar ama uyuzlar yaa, kafam sarmıyor, alışveriş için çıkmam lazım mutlaka, aynen paçoz gibi hissediyorum kendimi, gardrop yenilemesi lazım bana..
yasemin benimde vardı laporoskopi ameliyatı oldum 2 sefer aşılama yapıldı hamilelik olmadı tüp bebek ilaçlarını yazdırdım pat 1 ay sonra hamile kaldım ilaçlarıda hibe ettik çok şükür,
moral çok önemli hep iyi şeyler düşünsün
Sağol Fulyacım, laporoskopi olmuyormuş malesef, 5-6 tane çok büyük, 9 tane orta büyüklükte ve sayısızca küçük miyom varmış, patates çuvalı gibi dolu demiş doktor, 1-2 tane olsaydı müdahale edeceklerdi ama olmuyor işte, yine de ümidimizi yitirmedik tabiki, hayırlısı..
Sağol Fulyacım, laporoskopi olmuyormuş malesef, 5-6 tane çok büyük, 9 tane orta büyüklükte ve sayısızca küçük miyom varmış, patates çuvalı gibi dolu demiş doktor, 1-2 tane olsaydı müdahale edeceklerdi ama olmuyor işte, yine de ümidimizi yitirmedik tabiki, hayırlısı..
reglmi oda ne
başka yokmu daha et resimleriiz
yasemin benimde vardı laporoskopi ameliyatı oldum 2 sefer aşılama yapıldı hamilelik olmadı tüp bebek ilaçlarını yazdırdım pat 1 ay sonra hamile kaldım ilaçlarıda hibe ettik çok şükür,
moral çok önemli hep iyi şeyler düşünsün
canım benim o zaman biraz da alternatif tıptan yararlanın bu zaman zarfında mutlaka miyom küçülten kürler vardırbir araştıralım
mesela benim bir atnıdığımda çok fazla beze ve fibrokist vardı hergün 1 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu yadi son kontrolde iyice azalmış ve küçülmüş dedi doktor
bir ümit işte denese kardeşin ahmet maranki de veya ibrahim saraçoğlunda vardır mutlaka
ne zamandır varmış acaba
adet düzensizliği varmı
yaşı küçük galiba kardeşinin müdahale etmeden ağrıları olmazmı hep alıyolar sanırım miyomları
Bizim sülale çok uluslu bir sülale, şu an sülalede 2 rus, 1 isveçli, 1 amerikan, 1 fransız var, alışkınız yani, o yüzden tuhaf gelmiyor, darısı diğer milletlere, toplama kampı gibi yaa :))
Şeymacım eymen de öyle malesef kalabalıkta uyuyamıyor, bizim doğumgününde sağolsun komşu uyku saatinde alıp evine götürdü orada uyuttu, kuzum uykusunu alınca çok zorlanmadı o gün keyfi yerindeydi genelde..müfettiş mevzuunda da kolay gele
Sabah bugün çok zamanım olmayacak derken bu kadar karanlık bir tablo beklemiyordum valla, gözlerim pörtledi ve bitirmem gerekenlerin yarısına bile gelemedim. Bunlar sallanmış değil, birgünde oluşmuş işler bir de, ayrıca kk'da takılmaktan bi köşede boynu bükük bırakılanlar da var.
Yasemincim, kardeşinin durumunu okudum, ne diyeceğimi bilemedim, Allah yardımcısı olsun, hayırlısı ile gönlündekine kavuşmayı nasip etsin. Allah'tan ümit kesilmez, bir kaç doktorla görüştü demişsin aslında ama birkaç tanesiyle daha görüşsün, kimbilir, vardır belki bir çaresi, inşallah...
Herkese selam
Bugün okudum ama yazamadım bi türlü.
Yasemin bende de polikistik over vardı ayrıca süt hormonum yüksekti dr tedaviye başladı bu ay olmaz bikaç ay ancak kistler temizlenir dedi ve o ay hamile kaldım, bu işler allah ın takdiri.Çocuğu olan bi çift tanıdığım var bir seneyi geçti hatta 2 sene oldu korunmuyorlar ama 2. yi yapamıyorlar şimdi, kısmetinde anne olmak varsa olur zaten moralini yüksek tutsun.
ayrıca ben a.saraçoğlu nun soğan kürünü yapmıştım, hamile kaldıktan sonra başka dr. a gittim, dr pko yok demişti hepsini temizlemiş resmen, o yüzden bitkisel kürlere itimadım tamdır.
soğan kürüyle hamile kalanlar var canım.Ayrıca KK topik bile var Polikistlik overdan sonra hamile kalanlarda hadi hayırlısıSende de çok muydu peki miyom sayısı..? soğan kürüne bende inanıyorum, hemen başlatayım kardeşime en iyisi..
soğan kürüyle hamile kalanlar var canım.Ayrıca KK topik bile var Polikistlik overdan sonra hamile kalanlarda hadi hayırlısı
Okudum biraz, miyom olduğu halde hamile kalan çok kişi varmış, akşam anlatayım da moral bulsun..
Ama çok riskliymiş çookk...
Ben çıkıyorum arkadaşlar, hepinize tekrar teşekkür ederim, derdime ortak olduğunuz için, kardeşime anlatacam eve gidince sizinde dua edeceğinizi, iyi dileklerde bulunduğunuzu, çok sevinecek eminim, hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?