2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yorgun sıkıntılı uykusuz endişeli bir okdarda beceriksizz

yarın kızıma yasin okutucam evde yemek hazırlaıdm ne çorba yaptıysam zeynep ağzına koymadı bende taktım buna , uyuyor şimdi bakamıyorum ben bu kıza buna bugün bir kere daha karar verdimm.......

herkese slm
yasemin kız kardeşin için dua ediyorum inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu oda yaşasın
hilal çok tatlı olmuş maaşallah
şebnem ata ameliyat ne zaman olacak hatırlamıyorum ama içini ferah tut en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
şerife kendine haksızlık etme bebekler bAzen iştahsız olabiliyo suçu kendine yükleme boşuna
melike çok geçmişi okuyamadım ben ne mantarı yaw:26:
bugün dra gittik tekrara böbrek taşımız mesaneye inmiş cumartesi günü 11:30 da ameliyat olacak. kapalı ameliyat lazerle kırıp vakumla çıkaracaklar bize dua edin olurmu kızlar. yemek yiycez şimdi vaktim olursa bakarım yine

hadi bakalım mert kuzu ctesi günü kurtulucak allahın izniyle hemende iyileşicek annesi
bizde yarın öğlen dr a gidiyoruz bakalım ne diyecek biran önce ameliyat edelim derse ctesi veya ptesi bizde ameliyat olucaz

Allah yardımcınız olsun. tez şifa bulsun inşallah....

ay ay ay bu güzel sözler üzerine yazmaz olur muyum hiç şaka bi yana o senin kendi güzelliğin cnm benim saol, daha önce gözümden kaçmış sorun. meyve soslu irmik tatlısı o cnm, kasenin dibine kakaolu bisküvi koydum onun üzerine sütlü irmik tatlısı ve en üste de çilekli meyve sosu..

ne diyosun böyle cnm, tüm bebeklerde zaman zaman olan bişi bu böyle düşünme sakın..

cnm Rabbim hayırlısıyla kolayca sağlıkla kurtarsın inş. dualarımız sizinle inan..

Günaydın canlarım, hayırlı cumalar,
Gülşancım, yarın ameliyat varmış, dualarım ve kalbim sizinle, hayırlısıyla kurtulsun Mert kuzum inşallah, Allah yardımcınız olsun...
Bugün öğlene kadar işlerimi bitirmeyi hedefliyorum, ara ara gelirim yine, öpüyorum şimdilik...

yni bi mantar sorduk kimse cevap yazmamış hee. ben yazayım bari pişirdim güzel oldu öbür mantardan bi farkı yok.
Sorunun cevabını bilmeyince yazmıyoruz be tatlım,ben şahsen ne gördüm ne yedim, ne cevap vereyim şimdi yani:)

Bir an önce geçip gitmesini ve bugünleri hiç hatırlamamanı diliyorum.

Herkese günaydınnnnn

ggünaydınnnnn

kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu

günaydın hayırlı cumalar şekerler

ggünaydınnnnn

kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu

merte ve ataya dua edeceğiz
inşallah hayırısıyla cuma günü kabul olur sağlıklarına tekrar kavuşurlar

Günaydın herkese ;
Şebnem canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Mert paşama da dua edyorum acısız ağrısız bir şekilde geçer inşallah...Dualarımız sizinle Gülşancım...
Burcu canım kolay gelsin benimde işlerim var ara ara bakarım buaraya

hiiçç çalışasım yokk :)) iş de o kadar çok(
içim sıkılıyor bugün..yarın da çalışacak olmamın verdiği bir sıkıntı sanırsam..
bir de dün bilmeyerk de olsa meralin benim yüzümden gerilmesine sebep oldum diye çok üzüldüm(
neyse sabah sabah oğluş masadaki mamasını üstüme boca etti..üstümü değişemedim siline siline geldim..
ben kacayım da açılayım azcık kızlar...

Günaydın... Cumamız hayır olsun, dualarımız kabul olsun..

Bir sürü alıntı yaptım, tek tek cevap yazdım, sonra elim nereye değdiyse pufff hepsi gitti, deli oldum yaa..

Kardeşim için yazdıklarınızı okudum, teşekkürler arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

Gülşancım, Mert için dua ediyorum, sorunsuz atlatacaksınız inşallah..

Şebnemcim, güzel haberler getir bize, dualarımdasınız..

Aklımda kalmadı diğer alıntılar, kusuruma bakmayın emi..

İklim iyice düzeldi teyzeleri, ishal tamamen durdu, ateş-kusma da yok, dün akşam yemeğini de yedi güzelce, kendine gelmeye başladı yavrum çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…