- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.581
hiiçç çalışasım yokk :)) iş de o kadar çok(
içim sıkılıyor bugün..yarın da çalışacak olmamın verdiği bir sıkıntı sanırsam..
bir de dün bilmeyerk de olsa meralin benim yüzümden gerilmesine sebep oldum diye çok üzüldüm(
neyse sabah sabah oğluş masadaki mamasını üstüme boca etti..üstümü değişemedim siline siline geldim..
ben kacayım da açılayım azcık kızlar...
nasıl güzel bir hava var dışarda ,,, kıpır kıpır oluyor insanın içi,,,,
Öğlen bir çarşıya çık kendine gelirsin :))
Gaza getirdin beni, bugün bende çıkacam :))
Meral konusunda, Meral adına konuşmak istemem ama, kendisi olgun bir hatundur, takılmaz böyle şeylere, unutmuştur bile diye düşünüyorum, üzme kendini.. İnsanız sonuçta ve bilmeden birbirimizi üzebiliyoruz, kırabiliyoruz ama önemli olan bunun farkına varmak ve telafi etmektir, Merolayn gelsin konuşuruz yine..
Hadi gel öğlen buluşalım, alışverişte yaparız, güneş içimizi ısıtır, gözlerimiz kamaşır...
Benimde içim kıpır kıpır, içimde çiçekler açmaya başladı, seviyorum ben bu ruh halini beaa..
Leylaklar açsada toplasam masama koysam, koklaya koklaya çalışsam :))
meral konusunda sana aktılyıroum kapatalım ama bu konuyu ki daha fazla gerilemsin o çoktan unutmuştur,,,
öğle arasında baan gelseniz hepiniz ne güzel olurdu :)
ben yaptım alıntım ıyazdım baktım ki seninki gelmiş :)
valla ne güzel yazmışsın,,, nisanın beşinden 11 ine kadar izinliyim,,, aslında ne çok istiyorum şu ara gezmeyi,,,
İklim kuzuma çok sevindim öp benim için onu....
Canım bende gezmek dolaşmak istiyorum yaaa alcam kızımı çıksam ne güzel olur ama çalışıyorum havalar iyice ısınsın haftasonları evde durmak yok....
Merolayn gelsinde konuşuruz yine derken, o konuyu açmadan, ''kırdıysak seni özür dileriz'' deriz Mero ya anlamında demiştim.. Yoksa konuyu açmanın uzatmanın bir anlamı yok haklısın dostum :))
Çok hızlıyım dimi :)) Müdür gelmeden ne yazsam kardır diye, her mesaja yorum yapasım var :))
Nisanın 5 inden 11 ine kadar Ankara ya gelsen nasıl olur :))) Gezip tozsak, offf offf..
Bugün çenem düşük gördüm kendimi, sevgi kelebeği modundayım, uçacam yakında :))
Akşam öperim İklimi senin yerine de..
Bende havaların iyice ısınmasını bekliyorum, her hafta sonu kızımı da alıp gezecem valla, hiç eve kapanasım yok.. Bütün kışın acısını çıkaracam..
günaydınnnnnnnnn
rüzgar ben esecem desede güneş ben seni bastırırım dercesine gülümsüyor ve ısıtıyor kızım uyuyo uyansın soluğu dışarda alıcaz inş.
güzel cumalar diliyorum hepinize. içinizden bahar çiçekleri gibi mutluluk fışkırsın güne pozitif başlayın pozitif gitsin. kocalarınızı kaynanalarınızı güneşin sıcağına koyun kötü huyları erisin gitsin kendinizi sevinn
ay pek bi pozifitim bu sabah. hayırıdr inş:)
ggünaydınnnnn
kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu
hiiçç çalışasım yokk :)) iş de o kadar çok(
içim sıkılıyor bugün..yarın da çalışacak olmamın verdiği bir sıkıntı sanırsam..
bir de dün bilmeyerk de olsa meralin benim yüzümden gerilmesine sebep oldum diye çok üzüldüm(
neyse sabah sabah oğluş masadaki mamasını üstüme boca etti..üstümü değişemedim siline siline geldim..
ben kacayım da açılayım azcık kızlar...
Günaydın... Cumamız hayır olsun, dualarımız kabul olsun..
Bir sürü alıntı yaptım, tek tek cevap yazdım, sonra elim nereye değdiyse pufff hepsi gitti, deli oldum yaa..
Kardeşim için yazdıklarınızı okudum, teşekkürler arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
Gülşancım, Mert için dua ediyorum, sorunsuz atlatacaksınız inşallah..
Şebnemcim, güzel haberler getir bize, dualarımdasınız..
Aklımda kalmadı diğer alıntılar, kusuruma bakmayın emi..
İklim iyice düzeldi teyzeleri, ishal tamamen durdu, ateş-kusma da yok, dün akşam yemeğini de yedi güzelce, kendine gelmeye başladı yavrum çok şükür..
günaydınnnnnnnnn
rüzgar ben esecem desede güneş ben seni bastırırım dercesine gülümsüyor ve ısıtıyor kızım uyuyo uyansın soluğu dışarda alıcaz inş.
güzel cumalar diliyorum hepinize. içinizden bahar çiçekleri gibi mutluluk fışkırsın güne pozitif başlayın pozitif gitsin. kocalarınızı kaynanalarınızı güneşin sıcağına koyun kötü huyları erisin gitsin kendinizi sevinn
ay pek bi pozifitim bu sabah. hayırıdr inş:)
aa haberim yoktu sağol canım:) bugün 2.dozu olacağız öyleyse:)İstanbulda salgın olduğu için kızamık aşısının dozunu ikiye cıkardılar canım. bizde yarın yaptırcaz 2. dozu, istanbula özgü birsey sanırım bu durum.
bırakmıyoruz zaten, tam destekNe üzücü, Allah yardımcıları olsun, sahipsiz bırakmayın sakın, yazık..
ben yokumya ondanyaaa evet yaaa eskisi gibi değiliz...Faal olamıyoruz nedense
neden o söz???ben geldimm,, hava çok güzel çıkıp sahilde yürüyesim var yaaa,,,,
selin en son bıraktığımda bulaşık makinesinde ki bulaşıkları boşaltıyordu :)
ya selin bu ara çok zayıfladı görseniz bacakalrı felan o kadar zayıf ki,,, ama söz verdim size akşam dokuzdan sonra sadece süt yada yoğurt vereceğim,,,
ay ewet ceryninde sarı oluyolar bizde başlayalım fırçalamayacanım benim macunsuz başlayın öncelikle dr bize ilk diş çıktığı andan itibaren fırçalamak lazım dedi
ben henüz bebek macunu alamadım internette buldum 4-24 ay bebekler için bir macun onu alıcam
canawar cery burnuma su dolu biberonunu fırlattı.. kemiği şişti uff inşallah yamuk olmaz
uyuyor şimdi uyanınca doktra götüreceğim hem aişı hemde muayene için ayrıca annemle buluşacağız
hepinise sewgiler
herkese slm
yasemin kız kardeşin için dua ediyorum inşallah bizim yaşadığımız mutluluğu oda yaşasın
hilal çok tatlı olmuş maaşallah
şebnem ata ameliyat ne zaman olacak hatırlamıyorum ama içini ferah tut en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
şerife kendine haksızlık etme bebekler bAzen iştahsız olabiliyo suçu kendine yükleme boşuna
melike çok geçmişi okuyamadım ben ne mantarı yaw:26:
bugün dra gittik tekrara böbrek taşımız mesaneye inmiş cumartesi günü 11:30 da ameliyat olacak. kapalı ameliyat lazerle kırıp vakumla çıkaracaklarbize dua edin olurmu kızlar. yemek yiycez şimdi vaktim olursa bakarım yine
ggünaydınnnnn
kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu
Buluşma meraklısı anne dayanamadın dimi sen varya sen OSCAR'lıksın.....Eyyy İstanbullu ve İstanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım
Eyyy İstanbullu ve İstanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım
Eyyy İstanbullu ve İstanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?