2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öğlen bir çarşıya çık kendine gelirsin :))
Gaza getirdin beni, bugün bende çıkacam :))
Meral konusunda, Meral adına konuşmak istemem ama, kendisi olgun bir hatundur, takılmaz böyle şeylere, unutmuştur bile diye düşünüyorum, üzme kendini.. İnsanız sonuçta ve bilmeden birbirimizi üzebiliyoruz, kırabiliyoruz ama önemli olan bunun farkına varmak ve telafi etmektir, Merolayn gelsin konuşuruz yine..

nasıl güzel bir hava var dışarda ,,, kıpır kıpır oluyor insanın içi,,,,

Hadi gel öğlen buluşalım, alışverişte yaparız, güneş içimizi ısıtır, gözlerimiz kamaşır...
Benimde içim kıpır kıpır, içimde çiçekler açmaya başladı, seviyorum ben bu ruh halini beaa..
Leylaklar açsada toplasam masama koysam, koklaya koklaya çalışsam :))

meral konusunda sana aktılyıroum kapatalım ama bu konuyu ki daha fazla gerilemsin o çoktan unutmuştur,,,

öğle arasında baan gelseniz hepiniz ne güzel olurdu :)

ben yaptım alıntım ıyazdım baktım ki seninki gelmiş :)

valla ne güzel yazmışsın,,, nisanın beşinden 11 ine kadar izinliyim,,, aslında ne çok istiyorum şu ara gezmeyi,,,

İklim kuzuma çok sevindim öp benim için onu....
Canım bende gezmek dolaşmak istiyorum yaaa alcam kızımı çıksam ne güzel olur ama çalışıyorum havalar iyice ısınsın haftasonları evde durmak yok....

meral konusunda sana aktılyıroum kapatalım ama bu konuyu ki daha fazla gerilemsin o çoktan unutmuştur,,,

öğle arasında baan gelseniz hepiniz ne güzel olurdu :)

Merolayn gelsinde konuşuruz yine derken, o konuyu açmadan, ''kırdıysak seni özür dileriz'' deriz Mero ya anlamında demiştim.. Yoksa konuyu açmanın uzatmanın bir anlamı yok haklısın dostum :))

ben yaptım alıntım ıyazdım baktım ki seninki gelmiş :)

valla ne güzel yazmışsın,,, nisanın beşinden 11 ine kadar izinliyim,,, aslında ne çok istiyorum şu ara gezmeyi,,,

Çok hızlıyım dimi :)) Müdür gelmeden ne yazsam kardır diye, her mesaja yorum yapasım var :))
Nisanın 5 inden 11 ine kadar Ankara ya gelsen nasıl olur :))) Gezip tozsak, offf offf..
Bugün çenem düşük gördüm kendimi, sevgi kelebeği modundayım, uçacam yakında :))

Akşam öperim İklimi senin yerine de..
Bende havaların iyice ısınmasını bekliyorum, her hafta sonu kızımı da alıp gezecem valla, hiç eve kapanasım yok.. Bütün kışın acısını çıkaracam..

günaydınnnnnnnnn
rüzgar ben esecem desede güneş ben seni bastırırım dercesine gülümsüyor ve ısıtıyor kızım uyuyo uyansın soluğu dışarda alıcaz inş.
güzel cumalar diliyorum hepinize. içinizden bahar çiçekleri gibi mutluluk fışkırsın güne pozitif başlayın pozitif gitsin. kocalarınızı kaynanalarınızı güneşin sıcağına koyun kötü huyları erisin gitsin kendinizi sevinn
ay pek bi pozifitim bu sabah. hayırıdr inş:)

bende yazdıkalrına katılyıroum,,, bu haftasonu bile çıkıp kızımı gezdireceğim inşallah,,,

Çok güzel yazmışsın, sendeki pozitif enerji bana geçti valla :))
Her kelimene katılıyorum sonuna kadar..
Bu arada dünkü sorduğun mantar konusunda fikrim olmadığı için cevap yazmamıştım, haberin olsun :))

Hayırlı cumalar, kalbi şimdiden yarının tatil olmasının mutluluğu ile coşmuş arkadaşlar

ggünaydınnnnn
kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu

inş. cnm benim, güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

ay yok cnm ne gerilmesi, bak şimdi seni böyle üzdüğüm için çok üzüldüm yaa..şakayla karışık yazdım ben de ne yazdıysam inan ne gerginlik vardı ne de sana karşı en ufak bi sitem

oh oh çok şükür, diğer hastalarımız da çarçabuk iyileşsin inş. Maşallah İklim prensese

ay evet ben de pek pozitif gördüm bugün seni

canawar cery burnuma su dolu biberonunu fırlattı.. kemiği şişti uff inşallah yamuk olmaz
uyuyor şimdi uyanınca doktra götüreceğim hem aişı hemde muayene için ayrıca annemle buluşacağız
hepinise sewgiler

İstanbulda salgın olduğu için kızamık aşısının dozunu ikiye cıkardılar canım. bizde yarın yaptırcaz 2. dozu, istanbula özgü birsey sanırım bu durum.
aa haberim yoktu sağol canım:) bugün 2.dozu olacağız öyleyse:)
Ne üzücü, Allah yardımcıları olsun, sahipsiz bırakmayın sakın, yazık..
bırakmıyoruz zaten, tam destek
yaaa evet yaaa eskisi gibi değiliz...Faal olamıyoruz nedense
ben yokumya ondan
neden o söz???
nie zayıflatıyorsun kuzumu?
canım benim macunsuz başlayın öncelikle dr bize ilk diş çıktığı andan itibaren fırçalamak lazım dedi

ben henüz bebek macunu alamadım internette buldum 4-24 ay bebekler için bir macun onu alıcam
ay ewet ceryninde sarı oluyolar bizde başlayalım fırçalamaya colgatein çocuk için olanını alsak olmuyo mu sen ne marka aldın?

geçmiş olsun cnm, benim de burnum çok darbe alıyoer bu aralar, yamulmasak iyidir:))

slm millet
burada da hava mükemmel ama dışarı çıkmak gelmiyor içimden, şu sıpa bir yürüseydi de parka götürseydim

hayırlısıyla kurtulsun inşsaallah yavru dualarımız seninle

ggünaydınnnnn

kızlar atanın babası geldi şuan kahvaltısını yaptırıyor bugün 12 de dr randevumuz var inş. güzel haberlerle gelicem size dua edin olurmu

atanın gözü aydın, umarım doktor da olumlu şeyler söyler ameliyatınızı yollara düşmek zorunda kalmadan halledersiniz

Iıhh bitiremedim...
Hava harika, hafta sonu da böyle olacakmış, bol bol gezeriz kuzularla. Ben de çok pozitifim bugün, sabah merdivenlerden zıplayarak inerken yakaladım kendimi, bahar neşesi olsa gerek...
Aklım sizde, ama çok çalışmam lazım çoookkk.

Öğlen yemeğinden sonra bi koşu dışarı çıktım bende, ön keşif yaptım, alacaklarımı gözüme kestirdim..
Ahh Tanya Ahh, iyi gaza getirdin beni valla, maaşımı alınca sıkı bir alışveriş yapacam sanırım ama en azından paçozluktan kurtulmuş olacam :))

Merolayn hoşgeldin, seni seviyorum beaaa.. Anladın sen onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…