- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.601
Öğlen yemeğinden sonra bi koşu dışarı çıktım bende, ön keşif yaptım, alacaklarımı gözüme kestirdim..
Ahh Tanya Ahh, iyi gaza getirdin beni valla, maaşımı alınca sıkı bir alışveriş yapacam sanırım ama en azından paçozluktan kurtulmuş olacam :))
Merolayn hoşgeldin, seni seviyorum beaaa.. Anladın sen onu..
Eyyy İstanbullu ve İstanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım
Buluşma meraklısı anne dayanamadın dimi sen varya sen OSCAR'lıksın.....
15-20 gün daha bekle,sık dişini.Allah nasip ederse geleceğim,alacağım boyunun ölçüsünü
eveeettt buluşalımmm,,, bende çok istiorum inşallah gelebilelbilirm ,,,,
ben de seni seiyorum fıstık
way way yazgı hanımcım demek istanbula teşrif ediyonuz hee
Buluşun buluşun, baharı birlikte yaşayın, kaynaşsın bebeler..
Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..
evet balım geliyorum inşaallah.üstelik bukez enaz 1 hafta kalacağım Allah nasip ederse.
sen avrupa yakasındasın değil mi?bol bol görüşürüz olmaz mı?
Buluşma meraklısı anne dayanamadın dimi sen varya sen OSCAR'lıksın.....
15-20 gün daha bekle,sık dişini.Allah nasip ederse geleceğim,alacağım boyunun ölçüsünü
eveeettt buluşalımmm,,, bende çok istiorum inşallah gelebilelbilirm ,,,,
ben de seni seiyorum fıstık
oh yap walla sefan olsun
hehe evet buluşalım, Seyhan çınarlatında bi buluşma gerçekleştirelim diyodu ama kv si orda sanırım bu hafta
way way yazgı hanımcım demek istanbula teşrif ediyonuz hee
niye gelemeyesin cnm buluşma olursa en rahat gelebilecek kişi sensin bence
Buluşun buluşun, baharı birlikte yaşayın, kaynaşsın bebeler..
Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..
evet balım geliyorum inşaallah.üstelik bukez enaz 1 hafta kalacağım Allah nasip ederse.
sen avrupa yakasındasın değil mi?bol bol görüşürüz olmaz mı?
Beni de seviyo musun?
Çınaraltı süper olur ama hafta içi olması lazım, hafta sonları çok kalabalık oluyor. Alırım bi izin bea :)
Parçalarım sizi, yıllık izin alır peşinize takılırım, ben olmadan telefonla bile konuşamazsınız
sevmez olur muyum balımanladın sen de onu:))
e yazgı gelince iyisi mi haftalık izin al sen
Beni efendi efendi çalışırken taciz edip buraya getiren kadın, sen gel de ben sana ne ölçüler verecem!
Parçalarım sizi, yıllık izin alır peşinize takılırım, ben olmadan telefonla bile konuşamazsınız
hava çok güzel, biz oğluşla gezelim biraz gelince görüşürüz
Kızlar, ben birşey sormak istiyorum..bu yaşa geldim ,tecrübem yok bu konuda :18:..şimdi biz yeni eve taşındık 3*4 ay önce ve bizim komşu bayanlar toplanıp^''hoşgeldin''e bana geldiler.önceden asansörde ''gelebilir miyiz''diye sordular,gelin dedim,bir gün sabah haber verip ,gündüz geldiler ,çay-kahve içtik ,börek yedik vs ..çok eğlendim..neyse..şimdi ben onlara gitmeli mıyım ..daha doğrusu nasıl gitmeliyim..bana hediyeler getirdiler -hediye almalı mıyım?onların yaptığı gibi haber verip mı gitmeliyim..yoksa çat kapı mı?bu ziyareti her o gün gelene mı yapmam uygun ..yoksa birisine gidip mı..
Kızlar, ben birşey sormak istiyorum..bu yaşa geldim ,tecrübem yok bu konuda :18:..şimdi biz yeni eve taşındık 3*4 ay önce ve bizim komşu bayanlar toplanıp^''hoşgeldin''e bana geldiler.önceden asansörde ''gelebilir miyiz''diye sordular,gelin dedim,bir gün sabah haber verip ,gündüz geldiler ,çay-kahve içtik ,börek yedik vs ..çok eğlendim..neyse..şimdi ben onlara gitmeli mıyım ..daha doğrusu nasıl gitmeliyim..bana hediyeler getirdiler -hediye almalı mıyım?onların yaptığı gibi haber verip mı gitmeliyim..yoksa çat kapı mı?bu ziyareti her o gün gelene mı yapmam uygun ..yoksa birisine gidip mı..
eyyy istanbullu ve istanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım
Sana gelenlerin hepsine de git sırayla, haber vererek git, sende hediye götür. İade-i ziyaret yapman gerekir yani.
oyyyy rezil oldummm bi meslektaşım geldi ziyaretime resmi resmi konusuyoduk kocam msn den öpücük gönderdi bende ona gönderem dedim hoparlör acık mucccccccck die bi ses yankılandı oda da :))))))))))))
hızlı cevap için teşekkürler!ben de öyle düşündüm..bir aydır nasıl giderim diye..iade-i ziyaret gerekiyor da ..gün içersinde programları bilmediğim için ..cevap için teşekkürler !zaten 3 kişilerdi ..tek-tek giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?