2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de seni seiyorum fıstık
oh yap walla sefan olsun

Eyyy İstanbullu ve İstanbul'a gelebilecek olan anneler, bahar geldi, hadin buluşalım

hehe evet buluşalım, Seyhan çınarlatında bi buluşma gerçekleştirelim diyodu ama kv si orda sanırım bu hafta

Buluşma meraklısı anne dayanamadın dimi sen varya sen OSCAR'lıksın.....

15-20 gün daha bekle,sık dişini.Allah nasip ederse geleceğim,alacağım boyunun ölçüsünü

way way yazgı hanımcım demek istanbula teşrif ediyonuz hee

eveeettt buluşalımmm,,, bende çok istiorum inşallah gelebilelbilirm ,,,,

niye gelemeyesin cnm buluşma olursa en rahat gelebilecek kişi sensin bence

Buluşun buluşun, baharı birlikte yaşayın, kaynaşsın bebeler..
Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..

Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..

iyi olmuş ta böyle bi grup bulman nereden buldun onu merak ettim şimdi

evet balım geliyorum inşaallah.üstelik bukez enaz 1 hafta kalacağım Allah nasip ederse.
sen avrupa yakasındasın değil mi?bol bol görüşürüz olmaz mı?

inşallah cnm görüşelim tabi

Buluşma meraklısı anne dayanamadın dimi sen varya sen OSCAR'lıksın.....

Aldım ki Oscar'ı... Hakkını vermeye çalışıyorum

15-20 gün daha bekle,sık dişini.Allah nasip ederse geleceğim,alacağım boyunun ölçüsünü

Beni efendi efendi çalışırken taciz edip buraya getiren kadın, sen gel de ben sana ne ölçüler verecem!

eveeettt buluşalımmm,,, bende çok istiorum inşallah gelebilelbilirm ,,,,

Niye gelemeyesin ayol, eteğinden tutan mı var?

Beni de seviyo musun?
Çınaraltı süper olur ama hafta içi olması lazım, hafta sonları çok kalabalık oluyor. Alırım bi izin bea :)

Hop dedik, ne grubu, kimlerle buluşuyosun, iki gün boş bıraktık şu dediklerine bak, noluyu be

evet balım geliyorum inşaallah.üstelik bukez enaz 1 hafta kalacağım Allah nasip ederse.
sen avrupa yakasındasın değil mi?bol bol görüşürüz olmaz mı?

Parçalarım sizi, yıllık izin alır peşinize takılırım, ben olmadan telefonla bile konuşamazsınız

sevmez olur muyum balım anladın sen de onu:))
e yazgı gelince iyisi mi haftalık izin al sen

Ama bizim topikteki Angaralı hatunlar kayboldu, buluşma meraklısı da değil kendileri, bende üye olduğum başka bir sitedeki hatunlarla arkadaş oldum, 2 nisan da büyük bahar buluşması yapacaklar mesela, gitmek istiyorum bende, Ankara dışından bile gelecek olanlar var, siz düşünün artık..
Bugüne kadar sadece yazdıklarını okudum, bende aralarında olmak istiyorum, muhabbetleri çok güzel..
Sizin yeriniz ayrı tabiki, bu grupla sadece İklim in arkadaş edinip sosyal olması açısından görüşmek istiyorum..

sevmez olur muyum balım anladın sen de onu:))
e yazgı gelince iyisi mi haftalık izin al sen

hatta komple işi bıraksın BURCU cuk kanımca
Meral nedemek o,ne anlayacak,noluyor?:95:

birkere ben bişey yapmadım,senin içinde var buraya gelme eğilimi.
ayrıcada telefonlada konuşuruz,chat te yaparız,buluşuruz da kıskanç kadın.çalışma sende katıl bize

Kızlar, ben birşey sormak istiyorum..bu yaşa geldim ,tecrübem yok bu konuda :18:..şimdi biz yeni eve taşındık 3*4 ay önce ve bizim komşu bayanlar toplanıp^''hoşgeldin''e bana geldiler.önceden asansörde ''gelebilir miyiz''diye sordular,gelin dedim,bir gün sabah haber verip ,gündüz geldiler ,çay-kahve içtik ,börek yedik vs ..çok eğlendim..neyse..şimdi ben onlara gitmeli mıyım ..daha doğrusu nasıl gitmeliyim..bana hediyeler getirdiler -hediye almalı mıyım?onların yaptığı gibi haber verip mı gitmeliyim..yoksa çat kapı mı?bu ziyareti her o gün gelene mı yapmam uygun ..yoksa birisine gidip mı..

Sana gelenlerin hepsine de git sırayla, haber vererek git, sende hediye götür. İade-i ziyaret yapman gerekir yani.

ne güzel komuşuların avr öyle süpermiş valla bence hepsinede git sende ,,, onalrın izlediği yöntemi izle düzenleri öyle demkki,,, uy düzenlerine,,

oyyyy rezil oldummm bi meslektaşım geldi ziyaretime resmi resmi konusuyoduk kocam msn den öpücük gönderdi bende ona gönderem dedim hoparlör acık mucccccccck die bi ses yankılandı oda da :))))))))))))

Sana gelenlerin hepsine de git sırayla, haber vererek git, sende hediye götür. İade-i ziyaret yapman gerekir yani.

hızlı cevap için teşekkürler!ben de öyle düşündüm..bir aydır nasıl giderim diye..iade-i ziyaret gerekiyor da ..gün içersinde programları bilmediğim için ..cevap için teşekkürler !zaten 3 kişilerdi ..tek-tek giderim

İstanbullu olarakta ÇINARALTINI bende bilmiyorum biri daha vardı buluşmak isteyen KK de fazla olmuyordu kimdi yaaa ....
Bu haftasonu mu olucak?sanmam ama ben gelemem para yok bende haftaya buluşakkkk olmaz mı?

selam genclik...
esmira güldürdün beni yaw ..aşkım onlar hoşgeldine gelmişler sana hediyeleryle..yeni taşındıgın için..hem tanışma vesile..sende kimi yakın bulduysan kendine ona gidebilirsin bence..senn hediye götrmene gerek yok bence haaa dostlugu ilerletr içinden gelir bi hediye elırsın ama..bence bu..
gecmişe göz ucuyla bakabildim..
yasemin benimde ablam aynı durumda..şöyleki ilk bebeginin kalp atışları duyulmadı kürtaj oldu..sonra rahminde ufak bi yara göründü küçüğk bi operasyonla bunuda halletti..şimdiyse bahara dogru bebek düşünüyo..ALLAH tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun bebikleryle canlaryla..

oyyyy rezil oldummm bi meslektaşım geldi ziyaretime resmi resmi konusuyoduk kocam msn den öpücük gönderdi bende ona gönderem dedim hoparlör acık mucccccccck die bi ses yankılandı oda da :))))))))))))

Çok komik olmuş hakkaten, hoparlörü kapalı tut bundan sonra birileri gelince :))

Rica ederim ne demek :))
Komşuluk önemli bence, benim komşularım hiç yapmadı öyle bişey..
3 kişilerse daha kolay gitmen, haber verirsin, yada asansörde falan rastladığında söylersin, onlar uygun oldukları zaman seni çağırırlar..

yASEMİN CANIM HEPİNİZİN BİRBİRİNİZDE TELEFONU YOK MU ARA CANIM BULUŞUN SEN VARKEN KK 'de onlar olmuyor DİLŞAD MUTLU filan sen yokken onlar oluyor seni soruyorlar hep....
İKLİM kuzum arkadaş edinsin walla ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…