- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.621
selam genclik...
esmira güldürdün beni yaw ..aşkım onlar hoşgeldine gelmişler sana hediyeleryle..yeni taşındıgın için..hem tanışma vesile..sende kimi yakın bulduysan kendine ona gidebilirsin bence..senn hediye götrmene gerek yok bence haaa dostlugu ilerletr içinden gelir bi hediye elırsın ama..bence bu..
gecmişe göz ucuyla bakabildim..
yasemin benimde ablam aynı durumda..şöyleki ilk bebeginin kalp atışları duyulmadı kürtaj oldu..sonra rahminde ufak bi yara göründü küçüğk bi operasyonla bunuda halletti..şimdiyse bahara dogru bebek düşünüyo..ALLAH tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun bebikleryle canlaryla..
yASEMİN CANIM HEPİNİZİN BİRBİRİNİZDE TELEFONU YOK MU ARA CANIM BULUŞUN SEN VARKEN KK 'de onlar olmuyor DİLŞAD MUTLU filan sen yokken onlar oluyor seni soruyorlar hep....
İKLİM kuzum arkadaş edinsin walla ne güzellll
ne güzel komuşuların avr öyle süpermiş valla bence hepsinede git sende ,,, onalrın izlediği yöntemi izle düzenleri öyle demkki,,, uy düzenlerine,,
Çınaraltı Emirgan daki kafe olmasın?Sanki Çengelköy sahildeki de aynı isim taşıyor..oscarın hakkını ver burcu :)
cınaraltı neresı ?
selamlar kızlar ben size deneyimli anneler olarak bişi sorcamda bizde bebek bekliyoruz nasipse temmuz gibi. şimdiden düşünüyorum naeyi nasıl yaparım diye eşimle karar veremedik aslında boş bir odamız var ama bebek anne babanın yanında daha iyimi, olur park yatak alsam ilk yaşları için yoksa odamı yapsam karar veremedim neyi tavsiye edersiniz
selamlar kızlar ben size deneyimli anneler olarak bişi sorcamda bizde bebek bekliyoruz nasipse temmuz gibi. şimdiden düşünüyorum naeyi nasıl yaparım diye eşimle karar veremedik aslında boş bir odamız var ama bebek anne babanın yanında daha iyimi, olur park yatak alsam ilk yaşları için yoksa odamı yapsam karar veremedim neyi tavsiye edersiniz
hatta komple işi bıraksın BURCU cuk kanımca
Meral nedemek o,ne anlayacak,noluyor?:95:[/B]
Meral ,gezme saatini yakalıyamıyorumherkese merhaba!hava gerçekten çok güzel!buluşma isteklerinize ben de katılıyorum,buluşalım,biz de ,bebeler de sosyaleşsin
Kızlar, ben birşey sormak istiyorum..bu yaşa geldim ,tecrübem yok bu konuda :18:..şimdi biz yeni eve taşındık 3*4 ay önce ve bizim komşu bayanlar toplanıp^''hoşgeldin''e bana geldiler.önceden asansörde ''gelebilir miyiz''diye sordular,gelin dedim,bir gün sabah haber verip ,gündüz geldiler ,çay-kahve içtik ,börek yedik vs ..çok eğlendim..neyse..şimdi ben onlara gitmeli mıyım ..daha doğrusu nasıl gitmeliyim..bana hediyeler getirdiler -hediye almalı mıyım?onların yaptığı gibi haber verip mı gitmeliyim..yoksa çat kapı mı?bu ziyareti her o gün gelene mı yapmam uygun ..yoksa birisine gidip mı..
oyyyy rezil oldummm bi meslektaşım geldi ziyaretime resmi resmi konusuyoduk kocam msn den öpücük gönderdi bende ona gönderem dedim hoparlör acık mucccccccck die bi ses yankılandı oda da :))))))))))))
oscarın hakkını ver burcu :)
cınaraltı neresı ?
İstanbullu olarakta ÇINARALTINI bende bilmiyorum biri daha vardı buluşmak isteyen KK de fazla olmuyordu kimdi yaaa ....
Bu haftasonu mu olucak?sanmam ama ben gelemem para yok bende haftaya buluşakkkk olmaz mı?
Canım, Dilşad, Fatoş ve Fulya ile devamlı konuşuyorum zaten, telefonları var evet, onlarlada elbetteki buluşuruz..
Ama bu benim bulduğum grup ''küçük bebekler oyun grubu'', profesyonel eğitimciler bebeklere oyun oynatırken annelerde sohbet ediyorlar, bir parti evinde v.s. buluşma gerçekleşiyor, organizasyon mükemmel yani..
Yoksa diğer türlü buluşmalarda bebeklerle ilgilenmekten 2 çift laf edemeden kalkıyoruz, yorulduğumuz yanımıza kar kalıyor :))
sevgili arkadalarım ben cıkıyorum hava cok güzel işler bitti bi çarşı yapayım ordan eve geçerim sizleri öpüyor mutlu h.sonları diliyorum ...
sevgili arkadalarım ben cıkıyorum hava cok güzel işler bitti bi çarşı yapayım ordan eve geçerim sizleri öpüyor mutlu h.sonları diliyorum ...
oğluşkoyla epeyce gezdik,parkta da oynadık geldik..ohhhh be bahar gelmiş hoşgelmiş ley ley lümülümüleyy
iklimle berabermi yatıosunuz yasmin..ben ilk 1 ay yanıma aldım yatagını daha dogrusu yatak odam küçük old için otrma odamıza taşındık eşimle..sonra emzrme olayım son buld.için mamaya başladık..yani okadar istedmki emzrmeyi ama olmadı işte..dolayısıyla bana ihtiyacta duymadı..mama anne sütnden daha tok tuttugu için geceleri uyanma sıklıgı azaldı..benim boyun fıtıgı rahatszlıgımd.dolyı yatak odamıza gectik..yagmur da dogal olarak alıştı ama bazen benle uyusun istiyorum ama hiç oralı değil..rahat edemiyo ..Merhaba, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ilk zamanlar yanında olmasında fayda var diye düşünüyorum..
Benim kızımın ayrı odası vardı ama ben onun odasında yatıyordum, gazlı ve sancılı dönemleri atlatana kadar yanında oldum, sonrasında odasında yalnız yatırmaya çalıştım ama olmadı, 2 oda arasında sabaha kadar git-gel yapmaktan helak oldum, uyku düzensizlikleri oluyor, anne kokusunu arıyorlar, şimdi koynumda uyuyor mesela, benimle uyuduğu sürece çok rahatız, kendi odasında tek başına yatırmak istediğimde uyumuyor, bence bebeğinin gidişatına göre kendin ayarla bu durumu, belli olmuyor çünkü her bebek farklı oluyor. Ben kızım ayrı yatmak isteyene kadar koynumda uyutmaya devam edeceğim açıkçası..
oğluşkoyla epeyce gezdik,parkta da oynadık geldik..ohhhh be bahar gelmiş hoşgelmiş ley ley lümülümüleyy
Ebuşş, İklim ne kadar amma da içse uyku düzensizliği vardı, kalk-yat olayından yorulduğum için yanımda uyutmaya başladım, meğer çocuk onu istiyormuş, sabaha kadar deliksiz uyuyor, hele bir bana sarılışı var ki, içimin yağları eriyor..
Bebek arabası güzelmiş, fiyat olarakta çok pahalı görünmüyor, al da çık dışarı artık sende, baharı yaşayın doya doya Mamurumla..
Hele bahara bebelerin yürüyerek girmesi ne güzel oldu dimi, yaza da koştururlar artık :))
Parkta çakıl taşlarıyla kumlarla v.s. oynuyormu Eyo..? İklim başka çocukların elindeki kova-kürek ne varsa çekiştiriyordu, ona da aldık, şimdi kendi oynuyor, pek hoşuna gitti küçük hanımın, kovayı doldurup boşaltmaktan ne zevk alıyorsa :)
Bugünde annem parka götürmüş yine, bir kedi görmüşler, kediyi yakalamış kuyruğundan miyav miyav diye diye, annem kediyi elinden almak için çabalıyormuş İklim bırakmamak için, bir kadın yardıma gelmişte kediyi bıraktırmışlar, çok ağlamış İklim kediye dokunabilmek için :))
Bi gittim hemen buluşma planları yapılmışYazgıcım haftaya geliyormuş o zaman demek ki ben de haftaya geliyorum İst.a
Yasemin bulduğun grup süpermiş,başka şehirlerde de olanı var mı? linkini verir misin?
Size bir müjde oğluşum yavaş yavaş yürümeye başladı,bugün de 5-6 adım atmış:81:
ben de şaşırdım..burada ..m.köyde pek kimse kimseyi tanımaz ..hatta rahatsız etmemek adına tanışmaz da:)ama bizim bina bu konuda öyle değilmiş,daha da sevdim evimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?