2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn Ebrucum, ablan için üzüldüm, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, kardeşimin rahmindeki miyomlardan bebeğe yer bile yokmuş, tek bir tane miyom falan olsa hemen halledecek doktor ama irili-ufaklı çok sayıda olduğu için operasyon riskli görünüyor, hamile kalamazsa mecburen operasyon yapacaklar, inşallah hamile kalırda gerek kalmaz böyle bir şeye, dua edelim hem ablan için hem de kardeşim için, Allah büyük, hayırlısı ise olacak..

Canım, Dilşad, Fatoş ve Fulya ile devamlı konuşuyorum zaten, telefonları var evet, onlarlada elbetteki buluşuruz..
Ama bu benim bulduğum grup ''küçük bebekler oyun grubu'', profesyonel eğitimciler bebeklere oyun oynatırken annelerde sohbet ediyorlar, bir parti evinde v.s. buluşma gerçekleşiyor, organizasyon mükemmel yani..
Yoksa diğer türlü buluşmalarda bebeklerle ilgilenmekten 2 çift laf edemeden kalkıyoruz, yorulduğumuz yanımıza kar kalıyor :))

ne güzel komuşuların avr öyle süpermiş valla bence hepsinede git sende ,,, onalrın izlediği yöntemi izle düzenleri öyle demkki,,, uy düzenlerine,,

ben de şaşırdım..burada ..m.köyde pek kimse kimseyi tanımaz ..hatta rahatsız etmemek adına tanışmaz da:)ama bizim bina bu konuda öyle değilmiş,daha da sevdim evimizi:)

selamlar kızlar ben size deneyimli anneler olarak bişi sorcamda bizde bebek bekliyoruz nasipse temmuz gibi. şimdiden düşünüyorum naeyi nasıl yaparım diye eşimle karar veremedik aslında boş bir odamız var ama bebek anne babanın yanında daha iyimi, olur park yatak alsam ilk yaşları için yoksa odamı yapsam karar veremedim neyi tavsiye edersiniz

Merhaba, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ilk zamanlar yanında olmasında fayda var diye düşünüyorum..
Benim kızımın ayrı odası vardı ama ben onun odasında yatıyordum, gazlı ve sancılı dönemleri atlatana kadar yanında oldum, sonrasında odasında yalnız yatırmaya çalıştım ama olmadı, 2 oda arasında sabaha kadar git-gel yapmaktan helak oldum, uyku düzensizlikleri oluyor, anne kokusunu arıyorlar, şimdi koynumda uyuyor mesela, benimle uyuduğu sürece çok rahatız, kendi odasında tek başına yatırmak istediğimde uyumuyor, bence bebeğinin gidişatına göre kendin ayarla bu durumu, belli olmuyor çünkü her bebek farklı oluyor. Ben kızım ayrı yatmak isteyene kadar koynumda uyutmaya devam edeceğim açıkçası..

canım park yatak al ilk bence 1 senedir 1 kere bile odasında yatmadı benim oglum artı park yatak bu yaşlar için daha güvenli odasında yatırmaya baslasam parkyatağını oraya götürürüm onun içinden cıkamıyor karyola alcak kalıyo düşer diye korkuyorum eğilir falan

sevgili arkadalarım ben cıkıyorum hava cok güzel işler bitti bi çarşı yapayım ordan eve geçerim sizleri öpüyor mutlu h.sonları diliyorum ...

hatta komple işi bıraksın BURCU cuk kanımca
Meral nedemek o,ne anlayacak,noluyor?:95:
[/B]

kız bişi olduğu yok, olanlar aşikar işte seviyoz birbirimizi

Meral ,gezme saatini yakalıyamıyorumherkese merhaba!hava gerçekten çok güzel!buluşma isteklerinize ben de katılıyorum,buluşalım,biz de ,bebeler de sosyaleşsin

ay esmira sorma bi yakalayamadık gitti, sabah seni aradı gözüm burda buluşsak mı diye ama göremedim:)) nasipse başka zaman inş.

cnm yeni gelene hediye getirmek adettendir, senin götürmene gerek yok, samimiyet ilerlemediği için önce haber vererek gitmen daha uygun olur, sonrasında komşular arasında çat kapı da gidilir

oyyyy rezil oldummm bi meslektaşım geldi ziyaretime resmi resmi konusuyoduk kocam msn den öpücük gönderdi bende ona gönderem dedim hoparlör acık mucccccccck die bi ses yankılandı oda da :))))))))))))

oscarın hakkını ver burcu :)
cınaraltı neresı ?

walla karşıda bi yer ben hiç gitmedim ama daha çnce de duymuştum, herkes bişiler yapıp götürebiliyomuş, ordan da içecek alınıyomuşş

İstanbullu olarakta ÇINARALTINI bende bilmiyorum biri daha vardı buluşmak isteyen KK de fazla olmuyordu kimdi yaaa ....
Bu haftasonu mu olucak?sanmam ama ben gelemem para yok bende haftaya buluşakkkk olmaz mı?

Sümeyra istiyo buluşma
benim de yarın kv geliyo, bende gelemem bu hafta buluşmaya(

wuuu süpermiş walla cnm hiç kaçırma bu grubu senin için de iklim için de süper olur bence

cnm ilk aylarda bebeğin anne kokusuna ve güven duygusuna çok ihtiyacı olduğundan, üstelik çok ta uyandıklarından bi müddet aynı odada yatmak faydalı olur gibi

sevgili arkadalarım ben cıkıyorum hava cok güzel işler bitti bi çarşı yapayım ordan eve geçerim sizleri öpüyor mutlu h.sonları diliyorum ...

güle güle cnm

oğluşkoyla epeyce gezdik,parkta da oynadık geldik..ohhhh be bahar gelmiş hoşgelmiş ley ley lümülümüleyy

Hele bahara bebelerin yürüyerek girmesi ne güzel oldu dimi, yaza da koştururlar artık :))
Parkta çakıl taşlarıyla kumlarla v.s. oynuyormu Eyo..? İklim başka çocukların elindeki kova-kürek ne varsa çekiştiriyordu, ona da aldık, şimdi kendi oynuyor, pek hoşuna gitti küçük hanımın, kovayı doldurup boşaltmaktan ne zevk alıyorsa :)
Bugünde annem parka götürmüş yine, bir kedi görmüşler, kediyi yakalamış kuyruğundan miyav miyav diye diye, annem kediyi elinden almak için çabalıyormuş İklim bırakmamak için, bir kadın yardıma gelmişte kediyi bıraktırmışlar, çok ağlamış İklim kediye dokunabilmek için :))

iklimle berabermi yatıosunuz yasmin..ben ilk 1 ay yanıma aldım yatagını daha dogrusu yatak odam küçük old için otrma odamıza taşındık eşimle..sonra emzrme olayım son buld.için mamaya başladık..yani okadar istedmki emzrmeyi ama olmadı işte..dolayısıyla bana ihtiyacta duymadı..mama anne sütnden daha tok tuttugu için geceleri uyanma sıklıgı azaldı..benim boyun fıtıgı rahatszlıgımd.dolyı yatak odamıza gectik..yagmur da dogal olarak alıştı ama bazen benle uyusun istiyorum ama hiç oralı değil..rahat edemiyo ..
oğluşkoyla epeyce gezdik,parkta da oynadık geldik..ohhhh be bahar gelmiş hoşgelmiş ley ley lümülümüleyy

efeeet ya bende şu arabayı alsamda atsam kendimi dışarı..
bu arada gecen verdiğin linkler acmadı yasmin..bende şunda yogunlaştım fiyatı 157 ..

Ebuşş, İklim ne kadar amma da içse uyku düzensizliği vardı, kalk-yat olayından yorulduğum için yanımda uyutmaya başladım, meğer çocuk onu istiyormuş, sabaha kadar deliksiz uyuyor, hele bir bana sarılışı var ki, içimin yağları eriyor..

Bebek arabası güzelmiş, fiyat olarakta çok pahalı görünmüyor, al da çık dışarı artık sende, baharı yaşayın doya doya Mamurumla..

Bi gittim hemen buluşma planları yapılmış Yazgıcım haftaya geliyormuş o zaman demek ki ben de haftaya geliyorum İst.a
Yasemin bulduğun grup süpermiş,başka şehirlerde de olanı var mı? linkini verir misin?
Size bir müjde oğluşum yavaş yavaş yürümeye başladı,bugün de 5-6 adım atmış:81:

ahhh ahhh siz bide bizim halimizi görün Hilal çok deli yatıyor ben küçücük yerde heryerim tutuluyor yatakta dört dönüyor uyku halinde ama uykusu çok derim sabah bir kalkıyorum üstümüz açık Hilal'in ayakları duvar tarafında baş gövde bende iyice daraltı yerimi ben nasıl ayırıcam bilmiyorum Hilal'den kendimi kaç aydır birlikteyiz babayla buluşmamız ayda bir yada iki kez

yerim ben onu, eymen de kedi gördü mü deli gibi hemen ona gitmek istiyo da ben engel oluyorum, iyi walla kedi tırmalamamış iklimi kuyruğundan tutunca
evet ya inşallah koştururlar:)) eyo halen çok düşüyo ya bi azalsa artık şu düşüşler, henüz kova ile oynamaya başlamadık bizim gittiğimiz partkta kumları toplayıp düz zemin yaptılar, iyice ısınsın havalar aşağıdaki parka kumla oynamaya da götürücem inş. şu an için en büyük hobisi top oynayan çocukların peşinde koşmak

gel yaaa artık seni de görmek istiyorum Kero paşamıda görmek istiyorummmmmm

ben de şaşırdım..burada ..m.köyde pek kimse kimseyi tanımaz ..hatta rahatsız etmemek adına tanışmaz da:)ama bizim bina bu konuda öyle değilmiş,daha da sevdim evimizi:)

Selam esmiragül.
Şimdi damdan düşer gibi olacak ama ben grubun pek girip takip edemeyen eskilerindenim. Şimdi kaçamak müdürüm yokken bir bakayım dedim. Senin mesajını gördüm. Sen mecidiyeköy'de mi oturuyorsun. O zaman komşuyuz. Mköy'ün neresindesin desem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…