2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demeyin ya kıskanıyorum bende bi gece uyurken koynuma alayım bakayım uyuyabilecekmi ne var sanki arada anne koynu istesee..
aylin gewcmiş olsun bacı 5 6 adım attıysa 2 haftaya kalmaz yurur..
bu arada yazcan kuşu ist.mı gidiomuş bak seeenhiiiiç kıskanmıorum ..ayagımın alytına alıp saclarını yolmak istemiyorum mesela..

afferim keremitoya
yazgıcan haftaya gelmiyo 15-20 gün demişti sanki/B]

onun yerine atlayıp hemen ben cvp vereyim, cavahire oldukça yakın bi yerlerde

bu arada yazcan kuşu ist.mı gidiomuş bak seeenhiiiiç kıskanmıorum ..ayagımın alytına alıp saclarını yolmak istemiyorum mesela..

hangı cınaraltı ya bı dunya var bısı dısenız ya

dur anacım buluşma yarın değil zati, en erken haftaya olacak ki yer o zaman kesinleşir

Son düzenleme:
kızlarrrr biz geldik

hepinize dualarınız için sonsuz teşekkürler doktordan güzel haberlerle geldik :)))

dr baktı yumurtaları keseye indirdi bunlar dedi oynak testis deriz biz sorun çıkarmaz mudahaleye gerek yok dedi :))
büyüdüğü zaman ufak bir operasyon yaparız dedi :)))

çok şükür bunuda atlattı iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun

Doguhan kolumun altında yazıyorum.Acayıp hosuna gıdıyor ben bıseyler yazınca.bırde benım gıbı tuslara basması mahvedıyor benı.
bırde dunku macerasını yazayım.mutfakdaydım ben yanımda yuruteccı ıle duruyordu.sonra kavanozu bosaltıp egılıp buzdolabı posetı aldım ve kv nın sesınıı duydum.
oglus yurutecden ınmıs ayakda duruyor pc yı ısaret edıyor
kesınlıkle oglumun tembel olduguna karar verdım.ıstedıgı bısı olsun nasıl hareketlenıyor

Yerim ben 5-6 adım atan minik ayakları, kuzum benim, devamı gelir artık Aylincim, maşallah Kero ya..

Çok sevindim canım yaaa OYNAK ATA SENİ ZATEN YERİNDE DURMAZ TESTİSLERDE OYNAKMIŞ BAKSANA ŞAKA BİR YANA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN ŞEBNEMCİM

doguhan tombulluğundan yürümüyor tembel şey ne olcak kesin pc de mesaj görmüştür sana haber veriyordur canım :)))

Aman bu forum benim neyime müdür yokken bakayım dedim. Müdür yardımcısına yakalandım. Ne bahtsızım ben ya
Siz toplanın bakalım. Benim süt iznim bitti. Son haftam bu pazartesi. Ondan sonra bu zıvanadna çıkmış delilerle haftanın 5 günü bir arada olacağım.

Oyyy erkke işte yaa, top peşinde koşuyor şuna bak, yerim ben onu..
Annemde tırmalar diye korkusundan kediyi kovalamak istemiş işte ama kedi uyuz bir kediymiş, İklimin peşini bırakmamış tabi İklimde onu, hatta İklim kediye bisküvi bile vermiş sonra :))

gel yaaa artık seni de görmek istiyorum Kero paşamıda görmek istiyorummmmmm

Biz geldik kaç sefer de görüşemedik bi türlü, neyse bu bahar/yaz denk gelir herhalde.

Ben sevindirik oluyorum sen geçmiş olsun diyosun

hıcbı muhtarlıkda ne ben ne oglusumun kaydı yok

Hiçbirimizin çocuğunun kaydı yok çünkü nüfus md.ne gidip adresini kaydettirmemiz gerekiyor da senin neden yok onu bilemiyorum.

ay çok sevindim Şebnemcim, hadi geçmişler olsun mavişime

Çok sevindim şebo, şükürler olsun Rabbime, Ata kuzumu öp benim için, boncuğum benim.. Sende iyi ki varsın..
Haaa unutmadan yazayım, senin şu banka işini araştırdım da, kara listede olunca olmuyormuş dediğin gibi ve kara listeden de çıkaramıyorlarmış, yine de iyi bir haber çıkarsa sana hemen haber edecem..

Esrin ben 3.5 senelik tazminatımı bırakıp çıktım ve dertliydim ama senin kadar dertli değildim be arkadaşım, yok mu başka iş imkanın?psikolojin bozulacak yahu.

evet evet bence de kesin tembelliğinden, zıplama kapasitesi bile var çocukta daha ne olsun:))

cnm kolay gelsin, haftasonu buluşmasına sen de gelirsin ama olmaz mı ki?

mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..

Şebocum geçmiş olsun,hakikaten testisleri de Ata gibi oynak çıkmış,daha neler duyucaz öğrenicez bakalım
Fırsattan istifade ex kocişle konuş bakalım neler düşünüyo ikiniz hakkında,bi atılımda bulunacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…