- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.641
Bi gittim hemen buluşma planları yapılmışYazgıcım haftaya geliyormuş o zaman demek ki ben de haftaya geliyorum İst.a
Yasemin bulduğun grup süpermiş,başka şehirlerde de olanı var mı? linkini verir misin?
Size bir müjde oğluşum yavaş yavaş yürümeye başladı,bugün de 5-6 adım atmış:81:
Selam esmiragül.
Şimdi damdan düşer gibi olacak ama ben grubun pek girip takip edemeyen eskilerindenim. Şimdi kaçamak müdürüm yokken bir bakayım dedim. Senin mesajını gördüm. Sen mecidiyeköy'de mi oturuyorsun. O zaman komşuyuz. Mköy'ün neresindesin desem?
bu arada yazcan kuşu ist.mı gidiomuş bak seeenhiiiiç kıskanmıorum ..ayagımın alytına alıp saclarını yolmak istemiyorum mesela..
hangı cınaraltı ya bı dunya var bısı dısenız ya
Bi gittim hemen buluşma planları yapılmışYazgıcım haftaya geliyormuş o zaman demek ki ben de haftaya geliyorum İst.a
Yasemin bulduğun grup süpermiş,başka şehirlerde de olanı var mı? linkini verir misin?
Size bir müjde oğluşum yavaş yavaş yürümeye başladı,bugün de 5-6 adım atmış:81:
kızlarrrr biz geldik
hepinize dualarınız için sonsuz teşekkürler doktordan güzel haberlerle geldik :)))
dr baktı yumurtaları keseye indirdi bunlar dedi oynak testis deriz biz sorun çıkarmaz mudahaleye gerek yok dedi :))
büyüdüğü zaman ufak bir operasyon yaparız dedi :)))
çok şükür bunuda atlattı iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun
doguhan kolumun altında yazıyorum.acayıp hosuna gıdıyor ben bıseyler yazınca.bırde benım gıbı tuslara basması mahvedıyor benı.
Bırde dunku macerasını yazayım.mutfakdaydım ben yanımda yuruteccı ıle duruyordu.sonra kavanozu bosaltıp egılıp buzdolabı posetı aldım ve kv nın sesınıı duydum.
Oglus yurutecden ınmıs ayakda duruyor pc yı ısaret edıyor
Kesınlıkle oglumun tembel olduguna karar verdım.ıstedıgı bısı olsun nasıl hareketlenıyor
yerim ben onu, eymen de kedi gördü mü deli gibi hemen ona gitmek istiyo da ben engel oluyorum, iyi walla kedi tırmalamamış iklimi kuyruğundan tutunca
evet ya inşallah koştururlar:)) eyo halen çok düşüyo ya bi azalsa artık şu düşüşler, henüz kova ile oynamaya başlamadık bizim gittiğimiz partkta kumları toplayıp düz zemin yaptılar, iyice ısınsın havalar aşağıdaki parka kumla oynamaya da götürücem inş. şu an için en büyük hobisi top oynayan çocukların peşinde koşmak
gel yaaa artık seni de görmek istiyorum Kero paşamıda görmek istiyorummmmmm
demeyin ya kıskanıyorumbende bi gece uyurken koynuma alayım bakayım uyuyabilecekmi ne var sanki arada anne koynu istesee..
aylin gewcmiş olsun bacı5 6 adım attıysa 2 haftaya kalmaz yurur..
bu arada yazcan kuşu ist.mı gidiomuş bak seeenhiiiiç kıskanmıorum ..ayagımın alytına alıp saclarını yolmak istemiyorum mesela..
hıcbı muhtarlıkda ne ben ne oglusumun kaydı yok
kızlarrrr biz geldik
hepinize dualarınız için sonsuz teşekkürler doktordan güzel haberlerle geldik :)))
dr baktı yumurtaları keseye indirdi bunlar dedi oynak testis deriz biz sorun çıkarmaz mudahaleye gerek yok dedi :))
mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
kızlarrrr biz geldik
Doguhan kolumun altında yazıyorum.Acayıp hosuna gıdıyor ben bıseyler yazınca.bırde benım gıbı tuslara basması mahvedıyor benı.
bırde dunku macerasını yazayım.mutfakdaydım ben yanımda yuruteccı ıle duruyordu.sonra kavanozu bosaltıp egılıp buzdolabı posetı aldım ve kv nın sesınıı duydum.
oglus yurutecden ınmıs ayakda duruyor pc yı ısaret edıyor
kesınlıkle oglumun tembel olduguna karar verdım.ıstedıgı bısı olsun nasıl hareketlenıyor
Aman bu forum benim neyime müdür yokken bakayım dedim. Müdür yardımcısına yakalandım. Ne bahtsızım ben ya
Siz toplanın bakalım. Benim süt iznim bitti. Son haftam bu pazartesi. Ondan sonra bu zıvanadna çıkmış delilerle haftanın 5 günü bir arada olacağım.
mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?