2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde küçük abiler bol olduğundan Hilal onlarla top oynuyor sonra kendisi de oynuyor benim kızım plastes yapıyor kızlar topu bacaklarını arasına alıyor sayıyor biy kiii üyy diyor bakan ablam sabahları yaptığından spor ondan öğrenmiş geçen haftasonu dedemize babaannemize gösteri yaptı :) zilli ...
Kedi hastası Hilal de PİYY PİYY diyip duruyor....Bıraksam koşacak peşinden

onun yerine atlayıp hemen ben cvp vereyim, cavahire oldukça yakın bi yerlerde

dur anacım buluşma yarın değil zati, en erken haftaya olacak ki yer o zaman kesinleşir

E ben de Cevahire yakın bir yerlerdeyim yaaaa ....
Aslında ben Trump Towers a yakınım olsun bana da misafirliğe gelebilir ben hediye istemem

Geçmiş olsun Şebnem.

Öznur senin oğlun işini biliyor. Kendi yürüyeceğine milleti ayağına getiriyor akıllı çocuk

Günün birinde sana süpriz yapıp arkandan mutfağa gelir, bir bakmışsın tam arkanda duruyor tosbik :))

Geçen gün denk gelmedik seninle, herşey yolundaymış, sevindim, sen de özel sektördesin sanırım, devlet memurlarına süt izni uzadı ne güzel, bizlere yok..

mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..

İklim öpmeye bayılıyor, oyuncaklarını bile öpüyor, özellikle çok sevdiği peluş bir köpeği var, kimseyle paylaşmaz, onu akşama kadar öpücüklere boğar..

esiiiin gecen aklımdan gectin nerelerde bu haaanım diodum
aylitoo hani emeklemeden yurumaye geçiyorya onun gecmiş olsunu buu hadi gözünaydın cnm ..nekadar yorucu olsada onları yururken görmenin keyfi hiçbişeye değişilmez..:16
:

oy yerim ben o minnak kuşu, pilatese bilem başladı ha cadı

hilalin magnetini görünce aklıma geldi, eymenin magnetine eymen 1 yaşında yazmayı unutmuşlardı, aramıştım ve bugün 10 adet hediye magnetimiz geldi

Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması (

Esrin ben 3.5 senelik tazminatımı bırakıp çıktım ve dertliydim ama senin kadar dertli değildim be arkadaşım, yok mu başka iş imkanın?psikolojin bozulacak yahu.

Aylin ben de çıkacaktım. Martta evin ödemesi bitti. Evin ödemesi bitsin arkama bakmadan gidicem diyordum. Sonra bana bir haller oldu. Her halde evin ödemesi bitince kovulma baskısını umursamaz oldum. Çünkü artık kovulsam bile borcum yok. Zor durumda kalmıyorum, çaresiz duruma düşmüyorum. Neyse dedim ki o kovsun beni. Bağırıyor çağırıyor, söyleniyor, fazladan iş yüklüyor, mesaim bitince çıkmama engel oluyor, hatta yıllık iznimi vermiyor. Önceden üzülüyordum ama şimdi söyleniyorum. Söylenip deşarj oluyorum. Kovsun, o kovana kadar tüm işkencelere katlanacağım :) Zaten o ben istifa edeyim diye uğraşıyor. Benimde 5 yıllık tazminatım var.

sorma valla top,balon küçük yastık gördüğü an yatar ve yapar odanın içi balon dolu bizde balon ve top favori bizim birde konuşan bebeği

Selam Canlar,

Boncuk Gözlü Ata icin cok sevdindim, Ameliyata gerek kalmamis.
Yasemin dualarimiz kiz kardesinle, Rabbim isteyen herkese nasip etsin Anneligi.
O iklimide ben yerim, korkmamisda kediden
Aylin hadi hayrilisi bi kac haftaya iyice yürür artik Keremito.
Ayfer plates yapan cadiyi aksama iyice mincik mincik et benim yerime.
Meral bu erkekler hep ayni galiba Top görmesin hic durmadan pesinden kosuyor. birde Araba tabiki.
Hmmm ne unuttum, ne unuttum aklima gelmiyor simdi :44:

Yaw ben daha demin yemek yedim canim yine birseyler yemek istiyor.
Bütün gün böyleyim, ne olacak bu halim bilmiyorum. Hazirana kadar güya kilo vermem lazim

gelsinde mamur ada öögretsin öpüücüü..ısırmaı bilior ısır diorum parmagımı kopartıyor ama öpücük işine gelmio

evet evet bence de kesin tembelliğinden, zıplama kapasitesi bile var çocukta daha ne olsun:))

cnm kolay gelsin, haftasonu buluşmasına sen de gelirsin ama olmaz mı ki?

Evet evet haftasonu buluşun ben yoksam ortalıkta mesaj atın damlarım hemen.

Ya evet çocukların bir hayvan merakı oluyor değil mi. Bizimkinde tık yok. Esin bak kedi diyorum, köpeğe götürüyorum. Hiç bir şey yokmuş gibi tepkisiz kalıyor dönüp gidiyor.

Yasemin bizde süt izni uzasa da benim çatlak bana vermezdi. :) Şimdi size ters gelecek ben hala iki kere iş yerinde süt sağıyorum. Müdür yıl başında sağamazsın dedi. Öğle aranda sağ falan filan dedi. İnat ettim. Sen misin böyle diyen istediğim kadar sağarım. Benim sigaram yok, çayım yok, telefon görüşmem yok. Millet günde 3 posta sigara içmeye gidiyor 10 dk 30 dk ben 20 dk süt sağınca batıyorum.

Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması (

Allah yardımcınız olsun. Eşim işsiz kaldığında ki biz 8 senede 1 kez kavga etmiş bir çift idik. İşte o ilk ve tek kavgayı ettik. Çok zor. Tez zamanda iş bulur inşallah.

Ebrucum sağolasın ben de gelemesem de sizleri andım hep. :)

herakşam öpüyorum eve koşar koşmaz zilli benim sayıyorum bazen isimlerimizi Hilal'e bakan ablamda diyor ki amma da çok ablamız var diyor bende sorma diyorum hepsiyle kardeş Hilal

gelsinde mamur ada öögretsin öpüücüü..ısırmaı bilior ısır diorum parmagımı kopartıyor ama öpücük işine gelmio

Tugrada özellikle ayanda kendini öpmeyi cok seviyor ve kendi Resimlerini. Kendini begenmis artist nolacak
Bide anneyi öp deyince öpüyor ama Babayi öp deyince gülüyor kafa salliyor ve kaciyor.
Bende her seferinde gülmekten yerlere yatiyorum tabiki esimin o bozulmus suratinin haline

Şebemcim geçmiş olsun. Ameliyatsız halledilebilecek olmasına çok sevindim..
Yarım saattir okuyorum okuyorum, bişey yazamıyorum.. Pelin bir haftadır hiç uyumuyor. Şimdi de uyutmaya çalışıyodum.. O kadar ağırlaştı ki artık dizlerim sallamıyo
Pelin bu kusma işini iyice alışkanlık haline getirdi; Geçen gün dr un muayenehanesinde kustu.. Adamın bütün ofisi, üstü başı , camlar bile kusmuk oldu ( Ağzından burnundan fışkırıyor Onu o hade görmek bi dert.. Temizliği bir dert..Kan ter içinde kala kala yedirdiğim iki lokmanın da çıktığını görmek başka bi dert..
Bugün de kustu... Halılar fln mahvoldu.. Evin her yerine sinmiş kusmuk kokusu çıkmıyor da (( Şimdi tekrar bişeyler yediricem..Akşam da halası babaanesi gelmez inşallah.. Çünkü onları görünce de kesin kusuyo((((

doguhan tombulluğundan yürümüyor tembel şey ne olcak kesin pc de mesaj görmüştür sana haber veriyordur canım :)))

Tombık degıl aksıne zayıf gorunuyor yanakları puf puf o kadar.Tembel anacım tembellllll

Canım ıste hadı benı anladım kaydım yok dıyelım ama Doguhan"ı dogdugunun 3.gunu gıdıp kaydettırdı babası n.cuzdanını cıkarırken.
benımde hıcbıyerde yok ıste.yarın nufus mudurlugune gıdecegım.

mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..

evet evet bence de kesin tembelliğinden, zıplama kapasitesi bile var çocukta daha ne olsun:))

cnm kolay gelsin, haftasonu buluşmasına sen de gelirsin ama olmaz mı ki?

dayısına cekmıs dayısınaaaaaa.acayıp agır hareket eder dayısı.kaldıkı gec yurumustu kucuk dayısıda.

inşallah Yaseminciğim inşallah.En büyük hayalim oğlumla beraber parka gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…