- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.661
Oyyy erkke işte yaa, top peşinde koşuyor şuna bak, yerim ben onu..
Annemde tırmalar diye korkusundan kediyi kovalamak istemiş işte ama kedi uyuz bir kediymiş, İklimin peşini bırakmamış tabi İklimde onu, hatta İklim kediye bisküvi bile vermiş sonra :))
onun yerine atlayıp hemen ben cvp vereyim, cavahire oldukça yakın bi yerlerde
dur anacım buluşma yarın değil zati, en erken haftaya olacak ki yer o zaman kesinleşir
kızlarrrr biz geldik
hepinize dualarınız için sonsuz teşekkürler doktordan güzel haberlerle geldik :)))
dr baktı yumurtaları keseye indirdi bunlar dedi oynak testis deriz biz sorun çıkarmaz mudahaleye gerek yok dedi :))
büyüdüğü zaman ufak bir operasyon yaparız dedi :)))
çok şükür bunuda atlattı iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun
Doguhan kolumun altında yazıyorum.Acayıp hosuna gıdıyor ben bıseyler yazınca.bırde benım gıbı tuslara basması mahvedıyor benı.
bırde dunku macerasını yazayım.mutfakdaydım ben yanımda yuruteccı ıle duruyordu.sonra kavanozu bosaltıp egılıp buzdolabı posetı aldım ve kv nın sesınıı duydum.
oglus yurutecden ınmıs ayakda duruyor pc yı ısaret edıyor
kesınlıkle oglumun tembel olduguna karar verdım.ıstedıgı bısı olsun nasıl hareketlenıyor
Aman bu forum benim neyime müdür yokken bakayım dedim. Müdür yardımcısına yakalandım. Ne bahtsızım ben ya
Siz toplanın bakalım. Benim süt iznim bitti. Son haftam bu pazartesi. Ondan sonra bu zıvanadna çıkmış delilerle haftanın 5 günü bir arada olacağım.
mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
Aman bu forum benim neyime müdür yokken bakayım dedim. Müdür yardımcısına yakalandım. Ne bahtsızım ben ya
Siz toplanın bakalım. Benim süt iznim bitti. Son haftam bu pazartesi. Ondan sonra bu zıvanadna çıkmış delilerle haftanın 5 günü bir arada olacağım.
bizde küçük abiler bol olduğundan Hilal onlarla top oynuyor sonra kendisi de oynuyor benim kızım plastes yapıyor kızlar topu bacaklarını arasına alıyor sayıyor biy kiii üyy diyor bakan ablam sabahları yaptığından spor ondan öğrenmiş geçen haftasonu dedemize babaannemize gösteri yaptı :) zilli ...
Kedi hastası Hilal de PİYY PİYY diyip duruyor....Bıraksam koşacak peşinden
Esrin ben 3.5 senelik tazminatımı bırakıp çıktım ve dertliydim ama senin kadar dertli değildim be arkadaşım, yok mu başka iş imkanın?psikolojin bozulacak yahu.
oy yerim ben o minnak kuşu, pilatese bilem başladı ha cadı
hilalin magnetini görünce aklıma geldi, eymenin magnetine eymen 1 yaşında yazmayı unutmuşlardı, aramıştım ve bugün 10 adet hediye magnetimiz geldi
Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması(
Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması(
Günün birinde sana süpriz yapıp arkandan mutfağa gelir, bir bakmışsın tam arkanda duruyor tosbik :))
Geçen gün denk gelmedik seninle, herşey yolundaymış, sevindim, sen de özel sektördesin sanırım, devlet memurlarına süt izni uzadı ne güzel, bizlere yok..
İklim öpmeye bayılıyor, oyuncaklarını bile öpüyor, özellikle çok sevdiği peluş bir köpeği var, kimseyle paylaşmaz, onu akşama kadar öpücüklere boğar..
evet evet bence de kesin tembelliğinden, zıplama kapasitesi bile var çocukta daha ne olsun:))
cnm kolay gelsin, haftasonu buluşmasına sen de gelirsin ama olmaz mı ki?
bizde küçük abiler bol olduğundan Hilal onlarla top oynuyor sonra kendisi de oynuyor benim kızım plastes yapıyor kızlar topu bacaklarını arasına alıyor sayıyor biy kiii üyy diyor bakan ablam sabahları yaptığından spor ondan öğrenmiş geçen haftasonu dedemize babaannemize gösteri yaptı :) zilli ...
Kedi hastası Hilal de PİYY PİYY diyip duruyor....Bıraksam koşacak peşinden
Günün birinde sana süpriz yapıp arkandan mutfağa gelir, bir bakmışsın tam arkanda duruyor tosbik :))
Geçen gün denk gelmedik seninle, herşey yolundaymış, sevindim, sen de özel sektördesin sanırım, devlet memurlarına süt izni uzadı ne güzel, bizlere yok..
İklim öpmeye bayılıyor, oyuncaklarını bile öpüyor, özellikle çok sevdiği peluş bir köpeği var, kimseyle paylaşmaz, onu akşama kadar öpücüklere boğar..
Selam Canlar,
Boncuk Gözlü Ata icin cok sevdindim, Ameliyata gerek kalmamis.
Yasemin dualarimiz kiz kardesinle, Rabbim isteyen herkese nasip etsin Anneligi.
O iklimide ben yerim, korkmamisda kediden
Aylin hadi hayrilisi bi kac haftaya iyice yürür artik Keremito.
Ayfer plates yapan cadiyi aksama iyice mincik mincik et benim yerime.
Meral bu erkekler hep ayni galiba Top görmesin hic durmadan pesinden kosuyor. birde Araba tabiki.
Hmmm ne unuttum, ne unuttum aklima gelmiyor simdi :44:
Yaw ben daha demin yemek yedim canim yine birseyler yemek istiyor.
Bütün gün böyleyim, ne olacak bu halim bilmiyorum. Hazirana kadar güya kilo vermem lazim
gelsinde mamur ada öögretsin öpüücüü..ısırmaı bilior ısır diorum parmagımı kopartıyor ama öpücük işine gelmio
doguhan tombulluğundan yürümüyor tembel şey ne olcak kesin pc de mesaj görmüştür sana haber veriyordur canım :)))
Biz geldik kaç sefer de görüşemedik bi türlü, neyse bu bahar/yaz denk gelir herhalde.
Ben sevindirik oluyorum sen geçmiş olsun diyosun
Hiçbirimizin çocuğunun kaydı yok çünkü nüfus md.ne gidip adresini kaydettirmemiz gerekiyor da senin neden yok onu bilemiyorum.
mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
evet evet bence de kesin tembelliğinden, zıplama kapasitesi bile var çocukta daha ne olsun:))
cnm kolay gelsin, haftasonu buluşmasına sen de gelirsin ama olmaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?