2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aferin ozaman tuugraya dabende anasıysammm bu cadı beni ya öpecek ya öpecek

nedeni neymiş kusmasını cnm???
dişlerden olabilir uykusuzlugu..bizim alt ve üst dişler uc vermiş arkadan..eli agzındamı??

yasmn hakkaten bi son dakika jet haberi oldu bu..:44:
allah tan hayırlısını diliorumcnm ..

sorma :)) yeni olayıda başkalarının elini, parmağını kullanmak.mesela piyano çalacak dayısının elini alıyor sonra dayısının işaret parmağını seçip tuşlara basıyor.

Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması (

neden ?

neden kusuyor? problem ne ? hasta mı ?

Yok kızlar hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür.. Tamamen inadından! İstemediği bişey olunca ağlaya ağlaya kusturuyo kendini(
Dr da gördü.. Olabilir bazı bebeklerde dedi. Ama bunu hergün yapmaya başlaması beni endişelendiriyo((

Tombık degıl aksıne zayıf gorunuyor yanakları puf puf o kadar.Tembel anacım tembellllll

zayıf mı gçrünüyorr yok artık

Aylin masallah Kereme canım.
emeklemeden yurudu degıl mı ?

yok cnm emekliyodu Kero

walla Kıymatcim çok zor sahiden, her açıdan ayrı dert, unutur inş. bi an evvel

selamlar arkadaşlar aşımızı olduk geldik.. 11,100grmız.. boyumuzda 82cm.. ayak parmakları için önemli bişey değil aileden gelen bişey olabilir çok abartılacak kadar değil dedi.. ewde olabildiğince ayakkabı giydirmeyin çorapla yada patik tarzı yumuşak ayakkabılarla dolaşsın dedi..
gelişimini çok beğendi, üst soldaki azı dişimiz kabarmış nisan ortasına kadar ucu görünür dedi.. en zor çıkan dişlerdir dedi birde toz calsium ilaç werdi dişler için günde yarım ölçek kullanacakmışız..
balık yağı olarak buda ocean fish oil önerdi..
mama werme artık gerek yok.. günlük şişe sütü içsin dedi, bnde son 2 kutu almıştım aptamil onlar bitince daha wermem..
arada aptamil çocuk sütü weririm belki
bizden böyle:)))

Meral,gelecek hafta için ümitiliyim:)
Ben daha gitmedim ama bu mekan ile ilgili güzel şeyler okudum..anneler çay*kahve içip bebekleri oynatıyormuş yan tarafta (2 personel gözetim ile)Bagdat Caddesi ZuZu Cafe & Restaurant
Avrupa yakasında buna benzer yer varmı acaba ?

selam!Fulya .Cevahir avm e yakın oturuyorum

Son düzenleme:

kıymetcim bu kusma işi önemli midesi alışırsa yiyecek kabul etmez allah korusun sonra istemdışıda kusar. melikede öyle canı istemediği bişeyi yedirdiğim zaman dilini dşarı sarkıtması yetio lark kusuo. ama bu aralar unuttu bende zorlamıorm fazla. sende kusuo die bastırma yemek konusundada. acıkınca wer kafasını çevirdiği anda zorlama. bide madem böyle kusuo ağlatma çocuu uzun uzun. sakın ama.şimdilik bütün deidklerini yap sonra zamanla zor kusacak unutacak. şimdi iyice pratik yapmış hanfendi. halasına flnda söle ağlatmasın sıkıştırmasınlar wala döverim. bu şakaya gelmez.

Allah yardımcınız olsun. tez şifa bulsun inşallah....

hasta olan tüm bebeklerimize annelerimize ve Yasemincim senin de kardeşine rabbim sağlık sıhat versin...dualarımdasınız....

günaydın hayırlı cumalar şekerler

merte ve ataya dua edeceğiz
inşallah hayırısıyla cuma günü kabul olur sağlıklarına tekrar kavuşurlar

atladığım varsa kusura bakmayın kızlar hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınız çok korkuyorum yarın ameliyat var, her ne kadar türkiyedeki en iyi dr giryor olsada ameliyata narkozdan korkuyorum işte duanızı eksik etmeyin oğlum için

Buluşun buluşun, baharı birlikte yaşayın, kaynaşsın bebeler..
Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..
kimmiş onlar bakayım

oyy maaşallah keremitoya

çok sevindim canım inşallah bir an önce normale dönerde bu stresten kurtulursunuz artık

Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması (
çok üzüldüm canım hayırlısı olsun

ayyyyyyy genemi buluşcanız amaaaaan boşverin yahu bebeler durmaz gününüz ziyan olur ....
bugün doğanı bende çıkardım yarı yürüdü yarı kum yaladı eline taş alıp köpeğimizi kovaladı .üstü başı mahvoldu ama çok mutlu oldu.doğanda öpüyo ama herkesi öpüyo.buda benim hoşuma gitmiyo keşke öpmese.
----şebnem çok sevindim oynak ata yırttı paçayı desene
----aylin gözünaydın çanım yakında koşturur inşallah.
----gülşan mert kuzum çarçabuk iyileşir inşallah.
----meral cvp için çok teşekkür ederim.
-----kıymet sürekli kusması çok kötü ya.şuncacık çocuklardaki inat olsun pes yani.bacaksızlar bizi oyuncak ettiler resmen.
-----aaaa şerife o nasıl laf öyle neyapalım bazı çocuklar titiz oluyo.bırak kızı manken olcek annesi o.
-----ceryede kocaman bir maşallah.
-----yasemin eşinde bol maaşlı bir işe girer en kısa zamanda inşallah.

zayıf mı gçrünüyorr Yok artık

yok cnm emekliyodu kero

walla kıymatcim çok zor sahiden, her açıdan ayrı dert, unutur inş. Bi an evvel

ivet canım ınanması zor dımı :))

masallah cerene

dün yazacaktım unuttum şebnemcim gözün aydın atoşumda sorun olmadığına sewindim..

gülşancım çok geçmiş olsun , çabucak iyileşir inşallah

selam!Fulya .Cevahir avm e yakın oturuyorum
ne güzel ne güzel bi awrupalı daha:))) bende beşiktaş yıldızdayım canım

bu sabahaın ilk günaydını benden gelsin:)) zaten bugün pek renk olmaz topicte ctesi malum
cery sabah 6da uyandı( 7,30akadar ayağımda salladım, kızdım saçını çektim ama nafile şuan bıcır bıcır bişeyler anlatıyo
meyweli yoğurt açtım,bisküwi kırdım içineonu ydirip uyutmayı deneyeceğim...

Herkese günaydınlar!Biliyorum ,Hasret.Beşiktaştasın.Yeni evinin(Üsküdardaki) bahçesi da pek güzeldi ..alırken resimleri gördüm burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…