- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.681
aferin ozaman tuugraya da
Tugrada özellikle ayanda kendini öpmeyi cok seviyor ve kendi Resimlerini. Kendini begenmis artist nolacak
Bide anneyi öp deyince öpüyor ama Babayi öp deyince gülüyor kafa salliyor ve kaciyor.
Bende her seferinde gülmekten yerlere yatiyorum tabiki esimin o bozulmus suratinin haline
Şebemcim geçmiş olsun. Ameliyatsız halledilebilecek olmasına çok sevindim..
Yarım saattir okuyorum okuyorum, bişey yazamıyorum.. Pelin bir haftadır hiç uyumuyor. Şimdi de uyutmaya çalışıyodum.. O kadar ağırlaştı ki artık dizlerim sallamıyo
Pelin bu kusma işini iyice alışkanlık haline getirdi;Geçen gün dr un muayenehanesinde kustu.. Adamın bütün ofisi, üstü başı , camlar bile kusmuk oldu ( Ağzından burnundan fışkırıyor Onu o hade görmek bi dert.. Temizliği bir dert..Kan ter içinde kala kala yedirdiğim iki lokmanın da çıktığını görmek başka bi dert..
Bugün de kustu... Halılar fln mahvoldu.. Evin her yerine sinmiş kusmuk kokusu çıkmıyor da(( Şimdi tekrar bişeyler yediricem..Akşam da halası babaanesi gelmez inşallah.. Çünkü onları görünce de kesin kusuyo ((((
E ben de Cevahire yakın bir yerlerdeyim yaaaa ....
Aslında ben Trump Towers a yakınım olsun bana da misafirliğe gelebilir ben hediye istemem
Geçmiş olsun Şebnem.
Öznur senin oğlun işini biliyor. Kendi yürüyeceğine milleti ayağına getiriyor akıllı çocuk
Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması(
Yarım saattir okuyorum okuyorum, bişey yazamıyorum.. Pelin bir haftadır hiç uyumuyor. Şimdi de uyutmaya çalışıyodum.. O kadar ağırlaştı ki artık dizlerim sallamıyo
Pelin bu kusma işini iyice alışkanlık haline getirdi;Geçen gün dr un muayenehanesinde kustu.. Adamın bütün ofisi, üstü başı , camlar bile kusmuk oldu ( Ağzından burnundan fışkırıyor Onu o hade görmek bi dert.. Temizliği bir dert..Kan ter içinde kala kala yedirdiğim iki lokmanın da çıktığını görmek başka bi dert..
Bugün de kustu... Halılar fln mahvoldu.. Evin her yerine sinmiş kusmuk kokusu çıkmıyor da(( Şimdi tekrar bişeyler yediricem..Akşam da halası babaanesi gelmez inşallah.. Çünkü onları görünce de kesin kusuyo ((((
Tombık degıl aksıne zayıf gorunuyor yanakları puf puf o kadar.Tembel anacım tembellllll
Aylin masallah Kereme canım.
emeklemeden yurudu degıl mı ?
Yok kızlar hiç bi rahatsızlığı yok çok şükür.. Tamamen inadından! İstemediği bişey olunca ağlaya ağlaya kusturuyo kendini(
Dr da gördü.. Olabilir bazı bebeklerde dedi. Ama bunu hergün yapmaya başlaması beni endişelendiriyo((
cery çooook güzel öpüyo:)))) pırrrtt die üflüyo yanağına yapışıp:))mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
kız bişi olduğu yok, olanlar aşikar işte seviyoz birbirimizi
ay esmira sorma bi yakalayamadık gitti, sabah seni aradı gözüm burda buluşsak mı diye ama göremedim:)) nasipse başka zaman inş.
cnm yeni gelene hediye getirmek adettendir, senin götürmene gerek yok, samimiyet ilerlemediği için önce haber vererek gitmen daha uygun olur, sonrasında komşular arasında çat kapı da gidilir
walla karşıda bi yer ben hiç gitmedim ama daha çnce de duymuştum, herkes bişiler yapıp götürebiliyomuş, ordan da içecek alınıyomuşş
Sümeyra istiyo buluşma
benim de yarın kv geliyo, bende gelemem bu hafta buluşmaya(
wuuu süpermiş walla cnm hiç kaçırma bu grubu senin için de iklim için de süper olur bence
cnm ilk aylarda bebeğin anne kokusuna ve güven duygusuna çok ihtiyacı olduğundan, üstelik çok ta uyandıklarından bi müddet aynı odada yatmak faydalı olur gibi
güle güle cnm
Selam esmiragül.
Şimdi damdan düşer gibi olacak ama ben grubun pek girip takip edemeyen eskilerindenim. Şimdi kaçamak müdürüm yokken bir bakayım dedim. Senin mesajını gördüm. Sen mecidiyeköy'de mi oturuyorsun. O zaman komşuyuz. Mköy'ün neresindesin desem?
Allah yardımcınız olsun. tez şifa bulsun inşallah....
hasta olan tüm bebeklerimize annelerimize ve Yasemincim senin de kardeşine rabbim sağlık sıhat versin...dualarımdasınız....
ay ay ay bu güzel sözler üzerine yazmaz olur muyum hiçşaka bi yana o senin kendi güzelliğin cnm benim saol, daha önce gözümden kaçmış sorun. meyve soslu irmik tatlısı o cnm, kasenin dibine kakaolu bisküvi koydum onun üzerine sütlü irmik tatlısı ve en üste de çilekli meyve sosu..
ne diyosun böyle cnm, tüm bebeklerde zaman zaman olan bişi bu böyle düşünme sakın..
cnm Rabbim hayırlısıyla kolayca sağlıkla kurtarsın inş. dualarımız sizinle inan..
Günaydın canlarım, hayırlı cumalar,
Gülşancım, yarın ameliyat varmış, dualarım ve kalbim sizinle, hayırlısıyla kurtulsun Mert kuzum inşallah, Allah yardımcınız olsun...
Bugün öğlene kadar işlerimi bitirmeyi hedefliyorum, ara ara gelirim yine, öpüyorum şimdilik...
Sorunun cevabını bilmeyince yazmıyoruz be tatlım,ben şahsen ne gördüm ne yedim, ne cevap vereyim şimdi yani:)
Bir an önce geçip gitmesini ve bugünleri hiç hatırlamamanı diliyorum.
Herkese günaydınnnnn
günaydın hayırlı cumalar şekerler
merte ve ataya dua edeceğiz
inşallah hayırısıyla cuma günü kabul olur sağlıklarına tekrar kavuşurlar
Günaydın herkese ;
Şebnem canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Mert paşama da dua edyorum acısız ağrısız bir şekilde geçer inşallah...Dualarımız sizinle Gülşancım...
Burcu canım kolay gelsin benimde işlerim var ara ara bakarım buaraya
Günaydın... Cumamız hayır olsun, dualarımız kabul olsun..
Bir sürü alıntı yaptım, tek tek cevap yazdım, sonra elim nereye değdiyse pufff hepsi gitti, deli oldum yaa..
Kardeşim için yazdıklarınızı okudum, teşekkürler arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
Gülşancım, Mert için dua ediyorum, sorunsuz atlatacaksınız inşallah..
Şebnemcim, güzel haberler getir bize, dualarımdasınız..
Aklımda kalmadı diğer alıntılar, kusuruma bakmayın emi..
İklim iyice düzeldi teyzeleri, ishal tamamen durdu, ateş-kusma da yok, dün akşam yemeğini de yedi güzelce, kendine gelmeye başladı yavrum çok şükür..
atladığım varsa kusura bakmayın kızlar hepinize çok teşekkür ederim,iyiki varsınızslm millet
burada da hava mükemmel ama dışarı çıkmak gelmiyor içimden, şu sıpa bir yürüseydi de parka götürseydim
hayırlısıyla kurtulsun inşsaallah yavru dualarımız seninle
atanın gözü aydın, umarım doktor da olumlu şeyler söyler ameliyatınızı yollara düşmek zorunda kalmadan halledersiniz
kimmiş onlar bakayımBuluşun buluşun, baharı birlikte yaşayın, kaynaşsın bebeler..
Bende Ankara da yeni bir grup buldum, bundan sonra onlarla buluşacam, maşallah her cumartesi buluşuyorlar yaz-kış demeden..
oyy maaşallah keremitoyaBi gittim hemen buluşma planları yapılmışYazgıcım haftaya geliyormuş o zaman demek ki ben de haftaya geliyorum İst.a
Yasemin bulduğun grup süpermiş,başka şehirlerde de olanı var mı? linkini verir misin?
Size bir müjde oğluşum yavaş yavaş yürümeye başladı,bugün de 5-6 adım atmış:81:
kızlarrrr biz geldik
hepinize dualarınız için sonsuz teşekkürler doktordan güzel haberlerle geldik :)))
dr baktı yumurtaları keseye indirdi bunlar dedi oynak testis deriz biz sorun çıkarmaz mudahaleye gerek yok dedi :))
büyüdüğü zaman ufak bir operasyon yaparız dedi :)))
çok şükür bunuda atlattı iyiki varsınız allah hepinizden razı olsun
çok üzüldüm canım hayırlısı olsunŞu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması(
zayıf mı gçrünüyorrYok artık
yok cnm emekliyodu kero
walla kıymatcim çok zor sahiden, her açıdan ayrı dert, unutur inş. Bi an evvel
selamlar arkadaşlar aşımızı olduk geldik.. 11,100grmız.. Boyumuzda 82cm.. Ayak parmakları için önemli bişey değil aileden gelen bişey olabilir çok abartılacak kadar değil dedi.. Ewde olabildiğince ayakkabı giydirmeyin çorapla yada patik tarzı yumuşak ayakkabılarla dolaşsın dedi..
gelişimini çok beğendi, üst soldaki azı dişimiz kabarmış nisan ortasına kadar ucu görünür dedi.. En zor çıkan dişlerdir dedi birde toz calsium ilaç werdi dişler için günde yarım ölçek kullanacakmışız..
balık yağı olarak buda ocean fish oil önerdi..
mama werme artık gerek yok.. Günlük şişe sütü içsin dedi, bnde son 2 kutu almıştım aptamil onlar bitince daha wermem..
arada aptamil çocuk sütü weririm belki
bizden böyle:)))
ne güzel ne güzel bi awrupalı daha:))) bende beşiktaş yıldızdayım canımselam!Fulya .Cevahir avm e yakın oturuyorum
dün yazacaktım unuttum şebnemcim gözün aydın atoşumda sorun olmadığına sewindim..
gülşancım çok geçmiş olsun , çabucak iyileşir inşallah
ne güzel ne güzel bi awrupalı daha:))) bende beşiktaş yıldızdayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?