- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.701
mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..
hilalde tokat atmayı seviyor öpmüyor bende alıştıramadım zilli bende ensesinden öpüyorum deli oluyor ozaman ...
Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması(
Şebemcim geçmiş olsun. Ameliyatsız halledilebilecek olmasına çok sevindim..
Yarım saattir okuyorum okuyorum, bişey yazamıyorum.. Pelin bir haftadır hiç uyumuyor. Şimdi de uyutmaya çalışıyodum.. O kadar ağırlaştı ki artık dizlerim sallamıyo
Pelin bu kusma işini iyice alışkanlık haline getirdi;Geçen gün dr un muayenehanesinde kustu.. Adamın bütün ofisi, üstü başı , camlar bile kusmuk oldu ( Ağzından burnundan fışkırıyor Onu o hade görmek bi dert.. Temizliği bir dert..Kan ter içinde kala kala yedirdiğim iki lokmanın da çıktığını görmek başka bi dert..
Bugün de kustu... Halılar fln mahvoldu.. Evin her yerine sinmiş kusmuk kokusu çıkmıyor da(( Şimdi tekrar bişeyler yediricem..Akşam da halası babaanesi gelmez inşallah.. Çünkü onları görünce de kesin kusuyo ((((
selamlar arkadaşlar aşımızı olduk geldik.. 11,100grmız.. boyumuzda 82cm.. ayak parmakları için önemli bişey değil aileden gelen bişey olabilir çok abartılacak kadar değil dedi.. ewde olabildiğince ayakkabı giydirmeyin çorapla yada patik tarzı yumuşak ayakkabılarla dolaşsın dedi..
gelişimini çok beğendi, üst soldaki azı dişimiz kabarmış nisan ortasına kadar ucu görünür dedi.. en zor çıkan dişlerdir dedi birde toz calsium ilaç werdi dişler için günde yarım ölçek kullanacakmışız..
balık yağı olarak buda ocean fish oil önerdi..
mama werme artık gerek yok.. günlük şişe sütü içsin dedi, bnde son 2 kutu almıştım aptamil onlar bitince daha wermem..
arada aptamil çocuk sütü weririm belki
bizden böyle:)))
bu sabahaın ilk günaydını benden gelsin:)) zaten bugün pek renk olmaz topicteCtesi malum
cery sabah 6da uyandı( 7,30akadar ayağımda salladım, kızdım saçını çektim ama nafile şuan bıcır bıcır bişeyler anlatıyo
meyweli yoğurt açtım,bisküwi kırdım içineonu ydirip uyutmayı deneyeceğim...
gece 22,30da uyutmaya başladım 23,15 gibi uyudu.. gece we sabah 6da uyanıp ısrarla uyumadıgunaydın canım.
Neden cekıyorsun sacını bakayım
ooo sen o zmandan beri burdasın ha:)))) ewet canım bakalım o bahçede bi kahwaltı keyfi nasip olacakmı bu yazHerkese günaydınlar!Biliyorum ,Hasret.Beşiktaştasın.Yeni evinin(Üsküdardaki) bahçesi da pek güzeldi ..alırken resimleri gördüm burada
gece 22,30da uyutmaya başladım 23,15 gibi uyudu.. Gece we sabah 6da uyanıp ısrarla uyumadıbnde zaten sabır denen şey kalmadı artık cery onu son demine kadar tüketti
ooo sen o zmandan beri burdasın ha:)))) ewet canım bakalım o bahçede bi kahwaltı keyfi nasip olacakmı bu yaz
cerynin uykusu mu gelecekneden zorla uyutuyorsun kı.bı kac gun sabrın zorlanacak ama tavsıyem uyutmaya calısma.nasıl olsa uykusu gelecek ve uyumak ısteyecek.kendı duzenını kurar sen stres yapma.
oğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yanibugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah
oğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yanibugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah
Simenay,tv karıştırırken bugün Haber Türk te miyomlar ile ilgili Amerikan Hastanesi doktoru konuşuyordu..en büyük hata yapan hasta grubu-çocuk yapmadan genç yaşta ameliyat olanlarmış,ameliyat için herzaman 2.doktor görüşü almak gerekirmiş ve genital bölgede bebek düşünülüyorsa tavsiye edilmez ameliyat ..bebek isteniyorsa ,bebeğin tutunacağı ve yerleşeceği yeri miyomlardan temizliyorlarmış,hepsini değil ..uzun uzun anlattı ....
Çok güzel bi haber bu Gülşancımoğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yanibugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah
Kızlar cuma günü ''eşim işsiz kaldı'' diye yazıp pat diye çıkmak zorunda kaldım, mesai bitmişti ve bir arkadaşım beni eve bırakacaktı, onu kaçırmayayım diye aceleyle b.sayarı kapatıp çıktım, özür dilerim sizlerden..
Eşimin çalıştığı firma özelleştirilmişti ve Sabancı satın almıştı, şimdi Sabancı kendi kadrosunu oluşturdu ve bu kadroda eşim yok, yani onlar çıkardı... Üzgünüz eşimde bende, yeni bir iş bulana kadar idare edecez artık ama inşallah doğru düzgün ve maaşı iyi olan bir iş bulabilir..
İklim in hastalığı, kız kardeşimin durumu ve eşimin işsiz kalması, üst üste geldi, canım çok sıkkın, dua edin bize, hepinizi seviyorum..
Kızlar cuma günü ''eşim işsiz kaldı'' diye yazıp pat diye çıkmak zorunda kaldım, mesai bitmişti ve bir arkadaşım beni eve bırakacaktı, onu kaçırmayayım diye aceleyle b.sayarı kapatıp çıktım, özür dilerim sizlerden..
Eşimin çalıştığı firma özelleştirilmişti ve Sabancı satın almıştı, şimdi Sabancı kendi kadrosunu oluşturdu ve bu kadroda eşim yok, yani onlar çıkardı... Üzgünüz eşimde bende, yeni bir iş bulana kadar idare edecez artık ama inşallah doğru düzgün ve maaşı iyi olan bir iş bulabilir..
İklim in hastalığı, kız kardeşimin durumu ve eşimin işsiz kalması, üst üste geldi, canım çok sıkkın, dua edin bize, hepinizi seviyorum..
olduda bitti maşllllahhhh olmuş ozaman.geçmiş olsun canım bak çarçabuk olup bitmiş negüzel sünnetinizde hayırlıolsun canım.oğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yanibugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?