2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın kızımın yaş günü!hava güzel olacak gibi..Grupanyadan çiftkişilik kahvaltı aldım %50 indirimle(normal fiyatı da hiç kötü değil-30 tl)Kahvaltıya Bekliyoruz...
çimlerde oynatırız artık Gülü,lodos bekleniyormuş..uçurtmamız da hazır:)

şimdi aradım oraya..Grupanyadan aldığımız fırsat 1 nisanda başlıyor..neyse ..biz bu defa indirimsiz gideriz :)

Son düzenleme:
slm millet
herkese iyi hafta sonları, uyku tutmadı sabah sabah kalktım ütü yaptım kahvaltıyı hazırlamak için küçük beyin uyanmasını bekliyorum

mamuru öpmeye ögretiorum..güyaa...öp anneyi dedim uzattım yanagımı koccamaan bi tokat gecrdi suratıma..

hilalde tokat atmayı seviyor öpmüyor bende alıştıramadım zilli bende ensesinden öpüyorum deli oluyor ozaman ...

deniz de öpmüyor çok uğraşıyorum ama bakıp sırıtıyor sadece, kesin öğrenmiştir o ama canı ne zaman yapmak isteyecek bakalım

Şu an aldığım bir habere göre eşim artık işsiz, Allah yardımcımız olsun, inşallah fazla uzun sürmez yeni bir iş bulması (

allah yardımcınız olsun yasemin umarım bir an önce yen,i bir iş bulur.

o ne ya ay kolay gelsin işin çok zor o cadıyla.

maşallah cery e

ŞEBNEM atanın durumuna çok sevindim umarım bir aksilik daha çıkmaz.

GÜLŞAN dualarımız sizinle, en kısa zamanda kurtulsun kuzucuk.

güneşli sıcacık antalya sabahından buruk bir günaydın:== işteyim( oğlumla oynamam gerken hafta sonu seçim dolayısı ile mesailer başladı...
herkes iyi mi bakalım?? bu gün bir süre buradayım..

gunaydın canım.
Neden cekıyorsun sacını bakayım

gunaydın canım.
Neden cekıyorsun sacını bakayım
gece 22,30da uyutmaya başladım 23,15 gibi uyudu.. gece we sabah 6da uyanıp ısrarla uyumadı bnde zaten sabır denen şey kalmadı artık cery onu son demine kadar tüketti
Herkese günaydınlar!Biliyorum ,Hasret.Beşiktaştasın.Yeni evinin(Üsküdardaki) bahçesi da pek güzeldi ..alırken resimleri gördüm burada
ooo sen o zmandan beri burdasın ha:)))) ewet canım bakalım o bahçede bi kahwaltı keyfi nasip olacakmı bu yaz

neden zorla uyutuyorsun kı.bı kac gun sabrın zorlanacak ama tavsıyem uyutmaya calısma.nasıl olsa uykusu gelecek ve uyumak ısteyecek.kendı duzenını kurar sen stres yapma.

neden zorla uyutuyorsun kı.bı kac gun sabrın zorlanacak ama tavsıyem uyutmaya calısma.nasıl olsa uykusu gelecek ve uyumak ısteyecek.kendı duzenını kurar sen stres yapma.
cerynin uykusu mu gelecek öyle mi diyosun yani..
12leri bulur saat o uyicak ben ortalığı toplayıp, ne zamn uyicam sabahın köründe zaten hortluyo kaçta yatarsa yatsın e gecede uyanıyo benmki hala((
nasıl kurucam düzen bilmiyorum.. 2. gelmeden hiç değilse 10 da yatsın deliksiz uyusun diye umuyorum ama nerdeeeee

Simenay,tv karıştırırken bugün Haber Türk te miyomlar ile ilgili Amerikan Hastanesi doktoru konuşuyordu..en büyük hata yapan hasta grubu-çocuk yapmadan genç yaşta ameliyat olanlarmış,ameliyat için herzaman 2.doktor görüşü almak gerekirmiş ve genital bölgede bebek düşünülüyorsa tavsiye edilmez ameliyat ..bebek isteniyorsa ,bebeğin tutunacağı ve yerleşeceği yeri miyomlardan temizliyorlarmış,hepsini değil ..uzun uzun anlattı ....

GÜLŞAN neyaptı acaba?
Mert kuzuma tekrar geçmiş olsun,Allah şifa versin.biran önce sağlığına kavuşur inşallah.

ATA nında probleminin hallolmasına çok sevindim.
Allah korusun kuzularımızı.

oğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yani bugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah

canım çok sevindim çok şükür kurtulmuş kuzu çok dua ettim sizin için ve ata için ..

çooook geçmiş olsun, allah tekrarından korusun.

Teşekkürler, kardeşimin gittiği doktorda bu yüzden ameliyat yapmıyor işte, bir an evvel bebek sahibi olmaya çalış, bebek tutunabileceği bir yer bulur belki, daha sonra ameliyetı düşünürüz demiş, sağolasın..

Çok sevindim Gülşancım, şükürler olsun Rabbimize, sizi ziyarete gelmek için çok hamlede bulundum ama hep birşey çıktı, çok üzgünüm, Merti ve snei görmeyi yanınızda olmayı çok istiyordum, neyse 6 hafta sonra yine gelecekmişsiniz, o zaman kesin görüşürüz..

Kızlar cuma günü ''eşim işsiz kaldı'' diye yazıp pat diye çıkmak zorunda kaldım, mesai bitmişti ve bir arkadaşım beni eve bırakacaktı, onu kaçırmayayım diye aceleyle b.sayarı kapatıp çıktım, özür dilerim sizlerden..

Eşimin çalıştığı firma özelleştirilmişti ve Sabancı satın almıştı, şimdi Sabancı kendi kadrosunu oluşturdu ve bu kadroda eşim yok, yani onlar çıkardı... Üzgünüz eşimde bende, yeni bir iş bulana kadar idare edecez artık ama inşallah doğru düzgün ve maaşı iyi olan bir iş bulabilir..

İklim in hastalığı, kız kardeşimin durumu ve eşimin işsiz kalması, üst üste geldi, canım çok sıkkın, dua edin bize, hepinizi seviyorum..

Çok güzel bi haber bu Gülşancım Çok sevindim kuzumun iyi olmasına.. İnşallah bi daha böyle bi sıkıntı yaşamaz paşam... Geçmiş olsun.
Tazminat fln vermediler mi Yasemin eşine?? Hakkında hayırlısı böyleymiş. Belki çok daha iyi bir iş bulacak...
Kardeşin için de üzülme, bende miyom diil ama kist vardı ve her ay tekrarlardı... Hamile kalamazsın sen dedi kaç dr. Sonra Allah'ın işi işte ben hamile kaldım ve hiç bi dr bunu açıklayamamıştı:) Yani tıpta imkansız gibi görünen şeyler Allah'ın izniyle gerçekleşebiliyo.Hiç canını sıkmasın kardeşin. Soğan kürü yapmıştım ben, onun mu faydası opldu bilmiyorum ama kistlerden eser yok şimdi çok şükür..
Kardeşine bunu okutsana Yasemin
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/294304-okuyun-gorun-allah-nelere-kadir.html
İklim kuzum da yakında iyileşir parklarda koşmaya kaldığı yerden dvm eder inşallah. Dualarım sizinle.

tekrardan çok geçmiş olsun cnm benim, desene sünneti de aradan çıkardınız ohh ne güzel, darısı damatlığına inş. cnm

inş. daha iyi bi iş bulur cnm hiç sıkma canını, Allahın izniyle tüm sorunlar hallolur

çok geçmiş olsun size çok şükür bitti inş.birdaha tekrarlamaz sünnette aradan çıkmış ne güzel bizde nisan sonu sünnet olucaz

kızlar buarada ben bu kocayı iyiki boşamışım böyle daha iyi oldu bambaşka bir adam olmuş valla :))

bizi bugün bütüngün gezdirdi asosa gittik yemek yedik ordan adatepeye gittik kahvemizi içtik ataya alışveriş yaptık :))
keyifli birkaç gün geçirdik brkere daha anladım bu adamı evlilik bozuyo tartışmadık bile

MERT kuzuya geçmiş olsun.
yasemin kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş. allah inşallah gümüş kapıyı kapatıp altında kapılar açar size.

olduda bitti maşllllahhhh olmuş ozaman.geçmiş olsun canım bak çarçabuk olup bitmiş negüzel sünnetinizde hayırlıolsun canım.
-----yasemin her kötü günün rdından güzel günler hep gelir.rabbim sizi sınıyor belki.inşallah herşey düzelr.heşey gönlünce olsun.
-----şebo bak adamı boşattırıcaksın bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…