2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülşancım geçmiş olsun canım rabbim bidaa yaşatmasın o stresi sana. sağlıkla sıhhatle büyüsün işn. ilk ve son ameliyatı olsun.
ben şimdi yarın bu cocuu kaçta yatırcam fikri olan warm:)) şimdi yatmaya gidiyoruz geç bile kaldık görüşürüzzz...

kızlar hepinizi seviyorum
yasemin inşallah kara bulutların ardından güneşli güzel günler gelir, dualarımız seninle ayrıca daha çok gelip gidicez daha müsait bi zamanda buluşmayı tercih ederim seninle gelip te benim o sinirli stresli halimi görüp kaçardın zaten kesin haftaya eve gidince anlatırım ama mert diye kucağıma başkasının bebeğini getirip koydular bayılıyodum nerdeyse oğluma naapmışlar diye
şebnem erkekler kıçına tekmeyi yemeden akıllanmıyo derlerdi de inanmazdım mertle ilgilenmeme lazım şimdi herkese iyi geceler

sağol canım
mert 10 dan önce uyumadığı için bi fikrim yok

merhaba kızlar..kızım salı günü yaşına girecek ona özel bir dogum günü yapacagım ve video hazırlayacagım dogumundan bu yana olanları anlatan:) ama hangi müzigi kullanacagıma karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz?

Nice yaşlara cnm.Candan Erçetin'den Melek olabilir ama slayt uzunsa bikaç şarkı koyman gerekebilir.

bence her bölüme farklı müzik koy becerebilirsen. mesela doğum kısmına candan erçetin melek koy. sonra büyüyüp fln uyudukları kısma kayahanın warya e bebeğim e onu koy. sonra babasıyla ilgili kısma ferhat göçer kızım şarkısının nakaratını koy. şimdilik aklıma bunlar geldi...

KK acikti kocam pc basindaydi baktim okuyor napiyorsun sen dedim bi bebegi p.... den ameliyat etmisler dedi.ay dedim cekil cekil Mert dir.
Cok sevindim canim hayirlisiyla kurtuldunuz masallah.sunnet de olmus tostip hayirli olsun damatliginida gorursun insallah.

amin insallah.

çok geçmiş olsun size çok şükür bitti inş.birdaha tekrarlamaz sünnette aradan çıkmış ne güzel bizde nisan sonu sünnet olucaz

e narkoz alacak ne gerenk var ya ((

bi mart annesi daha :))

Kızlar Vichy ürünleri kullanan var mı aranızda?

canim ben vichy alacaktim 500 yasinda bi kozmetikci teyze fasa fiso alma vichy dedi bana bende almadim.la roche aldim ama o da bi ise yaramadi.esim dior almis onu kullanmaya baslayacagim.
bu bahsettiklerim yuz nemlendiricisi.sen nesini istiyorsun ? cilt icin bi karim var onun detaylarinii yazabilirim istersen ?

Kızlar Vichy ürünleri kullanan var mı aranızda?

ben çok uzun yıllar vichy de çalıştım yardımcı olabilirim :)) daha doğrusu her firmada yardımcı olurum mesleğim güzellik uzmanlığı :))

ben şimdi yarın bu cocuu kaçta yatırcam fikri olan warm:)) şimdi yatmaya gidiyoruz geç bile kaldık görüşürüzzz...

walla ben de onu düşünüp duruyorum bugün, şaşacak iyice uyku saatleri, bi de bizim yarın sabah aşımız var(

kızlar ben yarın yokum banka işlerim var akşama ancak gelirim merak etmeyin :))))

wuuu başka işler derken pek bi gizemli gördüm seni:))

sebnem ne diyorsun puset hakkinda ? fikir ver yaf kurtlandim gece gece

hiçbişicik olmaz Allahın izniyle, bizim arabanın çn barı olduğu halde bi çıkardım hiç takmadım şimdiye dek, kemer koruyor zaten

Yarın sabah aşımız var kızlar, anca öğleden sonra girebilirim, inş. ateş falan yapmaz bakalım bu aşı bize, herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…