- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.721
sağol canımgülşancım geçmiş olsun canım rabbim bidaa yaşatmasın o stresi sana. sağlıkla sıhhatle büyüsün işn. ilk ve son ameliyatı olsun.
ben şimdi yarın bu cocuu kaçta yatırcam fikri olan warm:)) şimdi yatmaya gidiyoruz geç bile kaldık görüşürüzzz...
merhaba kızlar..kızım salı günü yaşına girecek ona özel bir dogum günü yapacagım ve video hazırlayacagım dogumundan bu yana olanları anlatan:) ama hangi müzigi kullanacagıma karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz?
merhaba kızlar..kızım salı günü yaşına girecek ona özel bir dogum günü yapacagım ve video hazırlayacagım dogumundan bu yana olanları anlatan:) ama hangi müzigi kullanacagıma karar veremedim bana yardımcı olurmusunuz?
oğlum dün ameliyat oldu teyzeleri, pipisinden endoskopi yoluyla girip taşı kırdılar ve içinden aldılar,kesik yok yanibugün taburcu olduk ablamlardayız şuan, mert abisiyle top oynuyo içinde stend kaldı 6 hafta sonra onu aldırmak için tekrar gelicez oğlum sünnet oldu bu arada teyzeleri hepinize destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim iyiki varsınız salı günü uçağımız var mardine dönecez inşallah
Kızlar cuma günü ''eşim işsiz kaldı'' diye yazıp pat diye çıkmak zorunda kaldım, mesai bitmişti ve bir arkadaşım beni eve bırakacaktı, onu kaçırmayayım diye aceleyle b.sayarı kapatıp çıktım, özür dilerim sizlerden..
Eşimin çalıştığı firma özelleştirilmişti ve Sabancı satın almıştı, şimdi Sabancı kendi kadrosunu oluşturdu ve bu kadroda eşim yok, yani onlar çıkardı... Üzgünüz eşimde bende, yeni bir iş bulana kadar idare edecez artık ama inşallah doğru düzgün ve maaşı iyi olan bir iş bulabilir..
İklim in hastalığı, kız kardeşimin durumu ve eşimin işsiz kalması, üst üste geldi, canım çok sıkkın, dua edin bize, hepinizi seviyorum..
çok geçmiş olsun size çok şükür bitti inş.birdaha tekrarlamaz sünnette aradan çıkmış ne güzel bizde nisan sonu sünnet olucaz
Kızlar Vichy ürünleri kullanan var mı aranızda?
kizlarrrrrrrrrrrr chicco baston puset aldik fuego rengi.herturlu bulusmaya uca uca gelenbilirim tostipimle
Kızlar Vichy ürünleri kullanan var mı aranızda?
canim ben vichy alacaktim 500 yasinda bi kozmetikci teyze fasa fiso alma vichy dedi bana bende almadim.la roche aldim ama o da bi ise yaramadi.esim dior almis onu kullanmaya baslayacagim.
bu bahsettiklerim yuz nemlendiricisi.sen nesini istiyorsun ? cilt icin bi karim var onun detaylarinii yazabilirim istersen ?
bak simdi kurtlandim on bari yok problem olur mu ki :18:
ben şimdi yarın bu cocuu kaçta yatırcam fikri olan warm:)) şimdi yatmaya gidiyoruz geç bile kaldık görüşürüzzz...
kızlar ben yarın yokum banka işlerim var akşama ancak gelirim merak etmeyin :))))
sebnem ne diyorsun puset hakkinda ? fikir ver yaf kurtlandim gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?