- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.741
Günaydın, iyi haftalar,
Saat ayarlarının değişmesi benim ayarlarımı fena halde bozdu, sürünüyorum. Ayrınca bütün hafta sonu popomuza yer gördürmediğimiz için, çook yorgunum. Ama her şey yolunda çok şükür, dert bunlar olsun...
Yasemincim eşini işten çıkarmışlar, Allah gönlünüze göre versin, en kısa sürede hayırlısıyla güzel bir iş bulur inşallah.
Ata kuzumun ameliyatlık bir durumu yokmuş, çok sevindim, geçmişler olsun...
Mert'imin ameliyatı iyi geçmiş, şükürler olsun; sünnetini de olmuş, hayırlı olsun, Rabbim bu hafta ve artık hep güzel haberler almayı nasip etsin...
Günaydın canlarım;
Haftasonu kayınvalide ve kayınpeder bizde yarın kayınpederi koşuyolu kalp 'e götüreceğim sintigrafi çekilecek test sonuçlarına göre anjıo olma ihtimali var ama kesin olmamakla beraber kollesterolü çok yüksek kensdisinin ilaç kullanıyordu şimdi de yürürken göğüs ağrısı çekiyor....
Hilal kuzumun çenesi düştü kızlar konuşuyorda konuşuyor BAK diyor zillim şimdide parmağıyla gösteriyor BAK BAK diyor...Banyo da nedense çok ağlıyor alıştıramadım gitti zillimi beraber yıkanıyoruz giyinirken bile ağlıyor deli oluyorum walla onun haricinde kızım çok iyi sizler nasıl başarıyorsunuz banyo olayını....
Annesininbebeki çok üzüldüm olanlara yawrumun doğum günü ve senin okadar uğraşmana rağmen NİCE YILLARA PAŞAMA....
Sizler nasılsınız?
gecmişi okumamıştım..hayırlısı olsun canım ..umarım eşin parası bol ve de patronu anlayışlı bir iş bulur..Günaydın. güzel bir gün diliyorum..
Hepinize teşekkürler, dualarınız ve iyi dilekleriniz için..
Eşim bugün bir görüşme yapacak, bakalım hayırlısı..
Bugün çok yoğunum, moralimde bozuk zaten, forumda aktif olamayacam, beni merak etmeyin..
Bi tane daha sürünen geldi:) Kerem ilk defa sabah ağlaya ağlaya gitti çünkü çocuğum uyanamadı saat farkındangözünden yaş geldi içim parçalandı ama hafta sonu bir kere daha anladım ki ben evde oturup çocuk bakacak kadın değilim :78: Allah evde çocuk bakanlara yardım etsin, nedir bu yaaa oyna altını değiştir üstünü değiştir yedir uyut sonra dön başa c.tesi günü öğlen uykusuna geç yattı doğal olarak geç kalktı, o saate kadar çorbasını yemedi diye vicdan azabı çektim resmen,böyle saçma bi duygu mu olur acıksa uyanır zaten
Merte geçmiş olsun,ayrıca erkek olmuş gözünüz aydın
Şebo ben boşadığımda da böyleydi barıştıktan sonra ara ara fabrika ayarlarına dönüyor sonra ben yine bi ayar çekiyorum yine düzeliyor ama hiçbir zaman ayrı olduğumuz zamanki kadar süper koca olmadı
Özo ben vichy kullanıyorum ama düzenli değil o yüzden pek fark göremedim.
canım ben de aldım chico dün kullandım çok memnun kaldım önbara gerek bile yok bizimde renk fuego
walla ben de onu düşünüp duruyorum bugün, şaşacak iyice uyku saatleri, bi de bizim yarın sabah aşımız var(
wuuu başka işler derkenpek bi gizemli gördüm seni:))
hiçbişicik olmaz Allahın izniyle, bizim arabanın çn barı olduğu halde bi çıkardım hiç takmadım şimdiye dek, kemer koruyor zaten
Bi tane daha sürünen geldi:) Kerem ilk defa sabah ağlaya ağlaya gitti çünkü çocuğum uyanamadı saat farkındangözünden yaş geldi içim parçalandı ama hafta sonu bir kere daha anladım ki ben evde oturup çocuk bakacak kadın değilim :78: Allah evde çocuk bakanlara yardım etsin, nedir bu yaaa oyna altını değiştir üstünü değiştir yedir uyut sonra dön başa c.tesi günü öğlen uykusuna geç yattı doğal olarak geç kalktı, o saate kadar çorbasını yemedi diye vicdan azabı çektim resmen,böyle saçma bi duygu mu olur acıksa uyanır zaten
Merte geçmiş olsun,ayrıca erkek olmuş gözünüz aydın
Şebo ben boşadığımda da böyleydi barıştıktan sonra ara ara fabrika ayarlarına dönüyor sonra ben yine bi ayar çekiyorum yine düzeliyor ama hiçbir zaman ayrı olduğumuz zamanki kadar süper koca olmadı
Özo ben vichy kullanıyorum ama düzenli değil o yüzden pek fark göremedim.
Günaydın canlar
Sürünen biri daha
Eymen bu gece de milyon kez uyanarak rekor kırdı...
Bir yaşına girince her şey değişecek diyorlardıher şey aynı ama sihirli değnek yokmuş işte
Cumartesi Eymene doğum günü yaptım çok güzel geçti eve gelen sayısı 25 oldu amma kayınvalidenin tavırları beni bitirdi kayın pedere geleli bir saat bile olmamıştıki çocuklardan rahatsız olduğunu bana belirtip
giyindi kayınbabayı kaldırıp gitti
çok üzüldüm sinirlendim bütün günüme gölge düşürdü bir daha iki tarafa asla bir araya getirmem :2:
Günaydın canlarım;
Haftasonu kayınvalide ve kayınpeder bizde yarın kayınpederi koşuyolu kalp 'e götüreceğim sintigrafi çekilecek test sonuçlarına göre anjıo olma ihtimali var ama kesin olmamakla beraber kollesterolü çok yüksek kensdisinin ilaç kullanıyordu şimdi de yürürken göğüs ağrısı çekiyor....
Hilal kuzumun çenesi düştü kızlar konuşuyorda konuşuyor BAK diyor zillim şimdide parmağıyla gösteriyor BAK BAK diyor...Banyo da nedense çok ağlıyor alıştıramadım gitti zillimi beraber yıkanıyoruz giyinirken bile ağlıyor deli oluyorum walla onun haricinde kızım çok iyi sizler nasıl başarıyorsunuz banyo olayını....
Annesininbebeki çok üzüldüm olanlara yawrumun doğum günü ve senin okadar uğraşmana rağmen NİCE YILLARA PAŞAMA....
Sizler nasılsınız?
Ayferciğim birde babası yıkamayı denesin olmazmı? Doguhan"ı ben yıkadıgımda sakın davranıyor babası yıkadıgında zevk den dort kose kudur kudur ıslatıyor heryerı.
ailecek giriyoruz canım benim ama yok dün gündüz yıkayayım dedim hep yerlere yattı üstü başı hep pislendi ablamla beraber girdik onda da ağladı
ben geldim 1 hafta hasretten sonra nihayet sizlerleyim özledim beaa
çok hastaydım burcu bahsetmiştir acile kaldırıldım gece o gece yatırdılar ertesi gün akşam yalvarmalarıma dyaanamayıp salıverdiler kuzumun doğum gününün onu doğurduğum hastanede geçirdim yine her sene tekrarlicam anma mahiyetinde
şaka bi yana dizanteri olmşım çok fenaydı
vıchy sorulmuş ben clinique kullanıyorum temizleme jeli temizleme sütü toniği c serumu göz altı ve nemlendirici kremleri dioru da kullanmış biri olarak ok memnunum bu seriden yalnıl la pierie çok iidi ama o da çok tuzlu onun yerine ayda bir cilt bakımı yaptır clinique i düzenli kullan bebek gibim ol tabi bebekten sonra çok düzenli kullanamıyorum ama olsun yinede fena diil cildim ha bide 6 ayda bir kimyasal peeling yaptırıyorum kırışıklıklarım da azalıyo
daha once acaba usudu falanmı su sıcak mı geldı de korktumu acep ? Yırım ben onun kara gozlerını
ben geldim 1 hafta hasretten sonra nihayet sizlerleyim özledim beaa
çok hastaydım burcu bahsetmiştir acile kaldırıldım gece o gece yatırdılar ertesi gün akşam yalvarmalarıma dyaanamayıp salıverdiler kuzumun doğum gününün onu doğurduğum hastanede geçirdim yine her sene tekrarlicam anma mahiyetinde
şaka bi yana dizanteri olmşım çok fenaydı
vıchy sorulmuş ben clinique kullanıyorum temizleme jeli temizleme sütü toniği c serumu göz altı ve nemlendirici kremleri dioru da kullanmış biri olarak ok memnunum bu seriden yalnıl la pierie çok iidi ama o da çok tuzlu onun yerine ayda bir cilt bakımı yaptır clinique i düzenli kullan bebek gibim ol tabi bebekten sonra çok düzenli kullanamıyorum ama olsun yinede fena diil cildim ha bide 6 ayda bir kimyasal peeling yaptırıyorum kırışıklıklarım da azalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?