- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.761
Günaydın. güzel bir gün diliyorum..
Hepinize teşekkürler, dualarınız ve iyi dilekleriniz için..
Eşim bugün bir görüşme yapacak, bakalım hayırlısı..
Bugün çok yoğunum, moralimde bozuk zaten, forumda aktif olamayacam, beni merak etmeyin..
bazı bebekler yıkanmayı sevmezmiş canım..belki hilal de suyla onamayı seviyordur da yıkanmaktan hoşlanmıyordur.bence biraz daha böyle gider de yazın alışır..daha sık yıkanacak sonuçta..bu da fıstığın nazarlığı olsunyok kızlar herseyi denedim ama kucağımda yıkancak yere koyuyorum köpük yapıyoru su değmediği sürece suyla oynuyor sonra yıkamaya başladığında bangır bangır bağırıyor ve de giyinirken
ben geldim 1 hafta hasretten sonra nihayet sizlerleyim özledim beaa
çok hastaydım burcu bahsetmiştir acile kaldırıldım gece o gece yatırdılar ertesi gün akşam yalvarmalarıma dyaanamayıp salıverdiler kuzumun doğum gününün onu doğurduğum hastanede geçirdim yine her sene tekrarlicam anma mahiyetinde
şaka bi yana dizanteri olmşım çok fenaydı
vıchy sorulmuş ben clinique kullanıyorum temizleme jeli temizleme sütü toniği c serumu göz altı ve nemlendirici kremleri dioru da kullanmış biri olarak ok memnunum bu seriden yalnıl la pierie çok iidi ama o da çok tuzlu onun yerine ayda bir cilt bakımı yaptır clinique i düzenli kullan bebek gibim ol tabi bebekten sonra çok düzenli kullanamıyorum ama olsun yinede fena diil cildim ha bide 6 ayda bir kimyasal peeling yaptırıyorum kırışıklıklarım da azalıyo
Öznurcum bebelerde işaret dilini biliyorum ve yaklaşık 3-4 aydır öğretmeye çalışıyorum ama nafile daha bi faydasını göremedik..Benim bi halt bildiğim yok zaten moktan bi anneyim bennnn dün bağırdım dodoyaa 2 saat uyumadı çileden çıktım ilk defa bağırınca çok tırstı yavrum yaaa offfffff
Öznurcum bebelerde işaret dilini biliyorum ve yaklaşık 3-4 aydır öğretmeye çalışıyorum ama nafile daha bi faydasını göremedik..Benim bi halt bildiğim yok zaten moktan bi anneyim bennnn dün bağırdım dodoyaa 2 saat uyumadı çileden çıktım ilk defa bağırınca çok tırstı yavrum yaaa offfffff
örnek versene canım neden faydasını göremedin...?
Deryacığım bu işaret dilini Doguhan"a ogretmeye kararlıyım.zaten hemen sonuuc vermıyorkı bıraz daha zamaan tanı bence Dogukan"a.
günaydın kızlar
yarın eve gidiyoruz inşallahama pazartesiye kadar çalışmayı düşünmüyorum malum sünnetli oğlum bu halde oğluşumu bırakıp işe gitmek istemiyorum çişini yaptıkça ağlıyo, yakıyo galiba asit
esin hoşgeldin çok geçmiş olsun canım
kızlar hepinizi çok özledim
bu arada desteğinizi dualarınızı esirgemediniz bizden, hepinize tekrar teşekkür ederim
derya bende dün merte bağırdım uyumadığı için, sonra pişman oluyorum ama bizde insanız ve bazen tahammülü kalmıyor insanınonlar bizim canımız onlarda bunun farkında zaten üzülme bence
Ah gülşancım o korkmuş hali gözümün önünden gitmiyorr..Haftasonu felaketti..Önce sıcak türk kahvesinin içine parmaklarını soktu kucağımdayken kaşla göz arasında..Neyse Allahtan hemen soğuk suya soktu ablam bişey olmadı..Sonra akşamına evde oturuyoduk babamız gelecekti uçuştan. Aynı odada 2 metre ötemde sehpayı devirdi ayağının üstüne düştü oda..Bir kıyamet hiç bu kadar ağladığını görmemiştim..Sakinleşmiyooooo yarım saat uğraştım babamız geldi azıcık sakinledi yok durup durup ağlıyo dr.u aradım gidin röntgen çektirin dedi gittik röntgen çekilirken ayrı cehennem kıyamet koptu çok şükür bişey çıkmadı ertesi gün herşey normaldi..Dün akşamda bu işte..çatlıcimmm orta yerimdennn
sende mi ogretmeye calısıyorsun? ben daha yenı kesfettım.1 yasına kadar mumkun mertebe zorlamadım doguhan"ı ama artık zamanı geldı egıtımın dıye dusunuyorum.
Tanyacım benim velet alışkanlıklarına çok bağlı ve çok inat pet şişeden su içer ama sütü biberondan başka bi yerden hayatta içmess..15 dakika uyku saatini şaşır kıyamet koparır..pusette uyumaz aydınlıkta uyumaz dışarda uyumaz...Ben esir ettim kendimi her akşam sekizde uyuyor ben de evde çakılıp kalıyorummm baba zaten son 15 günde 48 saat evdeydi ben hep yalnızımm çok bunaldımmm çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?