2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin durumun da çok zor canım yaa hele baba eksikliği daha da fazla peki babası gelince nasıl onunla oyun oynuyor mu?

masallah kara bocugume banyo meselesını gel beraber cozelım.benım terasım gayet buyuk ve bırde kocaman plastık havuzumuz var.havalar ısınınca al Hılalı bıze gel koyalım havuzun ıcıne cıp cıp yapsın.
ısaret dılı aynı zamanda zeka sevıyesını arttırıyormus.ozellıkle onun ıcın ogretmek ıstıyorum oglana.
Bebek unıversıtesı dıye bır sıte var.oradan bakabılırsın.

benimkinde de var aynı inat..yemeği pişerken görmezse yemiyor..mutfakta ocağın başında bekliyoruz ..hafta sonu öldüm öldüm dirlidm resmen..
sanırım bizimkiler biraz da babalarını düzenli göremediklerinden yapıyrlar..
c.tesi günü özgür hiç durmadı..şirketin verdiği bi defter vardı üstünde uçak resmi var..sıpa ağlıyor mızmızlanıyor v.s..sonra bi uçağı gösteriyor bi pc yi..dedim ne anlamadım..sonra resim göstedi babasının resmi! babanla pc de mi konuşcan dedim..dooru pc nin başına gitti bekliyor aradım babsını gördü el salladı ve uyudu!! güleyim mi ağlayım mı şaşırdım..
yalnızlık zor.. bebişlerle daha da koyuyor insana..ama kocalarında işi ...böyle deyip avunucaz başka yol yok..

e masallah ne guzelmıs.kacda uyanıyor sabah pekı ?
bırde bakıcısı var dıye bılıyorum.haftada bır yada 15 gunde bır dısarı cık bakıcısı ıle ucret ısını hallet gıt gez toz sende.

senin durumun da çok zor canım yaa hele baba eksikliği daha da fazla peki babası gelince nasıl onunla oyun oynuyor mu?

Öznurcum sekizde yatıp sekizde kalkıyor..du..şimdi gece uyanmaları başladı diş+SA diye geçiyor ayrılık anksiyetesi(endişesi) gelişimsel bir şey bütün bebelerde oluyor ama benimkinde baya güçlü.. Nazara inanmam mı bence de nazar değdi cts. parkta her gören sevdi akşamına oldu bunlar. cevşen alıcam takıcam yavruma hep okuyorum ama bununla kalsın yine de şükür Allahıma
Ayfercim oynamazmı baba çok özlüyor o da şikayetci ama yapacak bişey yok maalesef..
Tanya bizimki de THYnin plastik şişme uçağı var baba bunla gelcek falan diye anlatıyodum uçağı alıp alıp getiriyor..Dediğin gibi babaları da görmüyorlarr anam iki çocuk istiyodum ama yokkkkkkkk

bebek oldugunda pılot ve kaptan karısı olmanın zor olduugunu ınsan daha ıyı anlıyor (
benımkıde benı sınırlendırmek ıstedıgınde gemıye gıdeyım dıyor.gecen gun yıne dedı ıyı gıt dedım bende. sasırdı kocısım.

kendine haksızlık ediyorsun..bir daha bağırmazsın olur biter.. hepimiz sabırsızlık gösteriyoruz bir şekilde...

canım sünnet te mi oldu mert...
damatlığını da göstersin ...adam oldu ha:))
sağol canım minik erkeğim benim

çok masumlar ve biz onlara bağırabiliyoruz akşam ona bağırdım uyu artık diye ışığı kapattım kapıyı kapattım korktu geldi bana sarıldı uyudu yine çok pişman ediyo beni böyle sarılınca
çok zor bi durum canım inşallah şöyle kafanı dağıtacağın günlerde gelir

maaşallah kızıma
oyy kıyamam kuzuma

ok olur zaten bir buluşma yapmamız lazım dimi bu haftasonuna ayarlıyormuyuz bişeyler

o sısme ucaklardan bızde dunya kadar oldu :)) her gıdısınde benımkı alıp gelıyor Doguhan da dıslıyıp dıslıyıp fırlatıyor.
bızımkınde ayrılık anksıyetesı dıye bırsey yok galıba benn nereye Doguhan oraya.bu hafta belkı mızıldanabılır o da asıydıı benım asımdı nufus mudurlugunde ısler sınav dr randevum falan anca.
haftasonu ıcın teyzesını cagırdım.o kadar sevıyorkı ablamı onun kucagındayken cagırıyorum gelmıyor kucagıma sıpa
cevsen bırde bol bol dua cok ıyı bence.yattıgı odada okusana ortamı nurlandırır.
ben yatak odasında okumaya basladıgımdan berı daha rahat edıyor Doguhan.

Canlarım çok yoğunum.
Eskiden vınn derdim olmadığı için hem çalışıp hem size takılabiliyordum ama şimdi olmuyor.
Çok özledim sizi ama ne zaman rahatlarım hiç bilmiyorum.
Öptüm çok...

Merhaba canlar
bugün aşıdaydık, çok ağladı oğluş zaten bırakın aşıyı odaya girer girmez çığlık kıyamet başladı( adam gibi muayene bile olamadı, şimdi fitil attım uyudu inş. ateş olmaz bakalım
yine kilo almamış,büyümemiş cnm sıkıldı bu ay ümitliydim halbuki eskisine göre daha iyi yemeye başlamıştı ama bu defa da yürümeye başlaması iyice hareketlenmesi o yediklerini de yaktırdı sanırım..bizden böyle işte

Geççmiş olsun canım.

geçmiş olsun paşama inşallah ateş yapmaz.Ne dersen de Meral Hilal de öyle kilo alımı az ama hersey yiyor maaşımı alınca kendi doktorumuza gidicem bakalım ne diyecek ?

ben geldimmmm ... merhabalar .. saatlerler oynanmasını hiç tasvip etmiyorum geri alınınca seviniyorum ama ileri almasınlar yaaa..

dün k.v.lerde yemekte idik kv.nin kardeşleri vardı .. egoşun tek dedesi var benim babam ve ege bayılıyo babama d.gününde ne kadar sevdiğini gördüler şimdi o tarafta dede yok die kardeşine eşimin dayısına adamın evli cocugu yok ve genc daha ,bak bu dede diyo dede dede die ögretmeye calısıyo pesssss dedim kıskançlıkta son nokta :)))

Öznur,Ayfer sağolun canlar

Ayşegül alem senin bu kv valla:))

Esintoş çok geçmiş olsun cnm benim, inş. geçmiştit tamamen

Pınar çok üzüldüm kv'nin böyle davranıp seni üzmesine ama boşver anacım, güzel kafanı ağrıtmaya değmez

kv tutturdu buyuk gorumcemde kalın dıye :))
ne kalacam yaf zatı yazın hep buyuk gorumcemdeyım ben.alırım gıderım oglusu gezerız beraber kahve falan ıcer sohbet ederız.cok karısıyor ınsanların ılıskılerıne cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…