- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.801
merhabalarrrr
biton işim war her zmnki gibi kızım uyudu iki dk size bakim dedim asayiş nasıl die herkes iyidir umarım
yarın babamızın doğum günü. melikeninkini yapamıştım hasta olunca ikisininkini bir kutlicam bende arkadaşlaırmız cagırdım eşimin haberi yok sğrpriz olcak. tepkisini merak ediorm bakalım ne dicek. pek hoşlanmaz öle sürpriz şeylerden ama bilmiorm artık.
mercimekli kföte içli köfte kakaolu artı cevizli kuabiye makarna salatası profiterol. sigaraböreği zeytinyağlı we etli sarma war. yeter dimi kızlar. aç gelin dedim cunku:) bizle baeraber 10 kişi oluyoruz 3 aile birerde cocukları.
hadi görüşürüz ben gidiyim heryer heryerde...
kızlar hacdan gelen halalarımız zem zem suyu getırdı.oglusa ıcırebılır mıyım kı :26:
kızlar hacdan gelen halalarımız zem zem suyu getırdı.oglusa ıcırebılır mıyım kı :26:[/QUOTE
kaynatıp içirebilirsin bence
ahhh kuzumu bilsem o gelmeden suyu ısıtıyorum banyo sis gibi oluyor göz gözü görmüyor ilk baş seviniyor ondan sonrası durularken vahim halimiz köpükleri seviyor bağıra bağıra şarkılar söylüyorum yok anacım alışamadı ya da durulamayı sevmiyor ama önüne bir bardak su koy yada leğene su her yerler su oluyor suyla oynamaya bayılıyor ama neden se banyo da feryat figan ....
Face de temizlik yaparken Hilal'de ıslak mendili almış yerleri siliyor kaymaya bayılıyor :)))
kızlar hacdan gelen halalarımız zem zem suyu getırdı.oglusa ıcırebılır mıyım kı :26:
yani ben bu dizanteri hikayesinden sora içirmezdim ama bol bol kaynatıp içir çok istiyosan
Canım bi arkadaşım getirmişti bir şişe kadar buzdolabında duruyo ben de ara ara dodonun suyuna katıyorum..bizim de kayınvalide geldi umreden o da getirmiş
Kız Esin çok geçmiş olsun tabe de ilk dizanteri olduğunu duyunca aklımdan ne geçti biliyon mu? Ay süpper kilo verir kıs şimdituhafım ben tuhafım tuhafımmmmmm Üniv.de bi arkadaşım olmuştu 15 kilo vermişti de
ay Derya bi an dizanteri olasım geldi:))
Kızlar herkese merhaba,
hemen acil birşey sormak istiyorum şuan sipariş veriyorum da..
Bu doğumgünü magnetlerinizin boyutları nedir..kaçlık yaptırdınız???
Meral sen yaptırmıştın dimi??
CANIM İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYORUM DA ŞİMDİ BOYUTLARINI CANLANDIRAMADIM GÖZÜMDE...6,5-9 cm lik var birde 9-13 cm lik var kararsız kaldım hangisini alsam diye...9-13 cm biraz büyük mü olur acabayediklerine dikkat etsene be yaw
ben gidip oyle gozume ne guzel gelıyorsa boyuna olcusune bakmadan almıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?