2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrrr
biton işim war her zmnki gibi kızım uyudu iki dk size bakim dedim asayiş nasıl die herkes iyidir umarım
yarın babamızın doğum günü. melikeninkini yapamıştım hasta olunca ikisininkini bir kutlicam bende arkadaşlaırmız cagırdım eşimin haberi yok sğrpriz olcak. tepkisini merak ediorm bakalım ne dicek. pek hoşlanmaz öle sürpriz şeylerden ama bilmiorm artık.
mercimekli kföte içli köfte kakaolu artı cevizli kuabiye makarna salatası profiterol. sigaraböreği zeytinyağlı we etli sarma war. yeter dimi kızlar. aç gelin dedim cunku:) bizle baeraber 10 kişi oluyoruz 3 aile birerde cocukları.
hadi görüşürüz ben gidiyim heryer heryerde...

meralcim inşallah ateşsiz atlatır aşıyı bizde hiç ateş olmadı bu arada aile hekiminden memnun olmayan arkadaşlar hekiminizi değiştirmek gibi bir hakkınız var bilginiz olsun benim özeldeki dotorum aşıları devlette yaptır soğuk zincir orda daha iyi korunuyor demişti bilginize

daha ne yetmesin yeter tabiki

Selamlar....

herkes iyidir umarim.

Mert kuzuma cok gecmis olsun, ameliyatin iyi gecmesine sevindim bide erkek olmus pasam
Atanin ameliyat olmasina gerek kalmamis, cok güzel bir haber.
Yasemin, esin insallah kisa zamanda iyi bir is bulur.
Hilalim yaza alisir banyo yapmaya...sIk sIK yapinca.
Eymen pasa asi vurulmus, Ateslenmez insallah. Tugrada hic farketmez bile.
Esin cok gecmis olsun sanada.
Derya bu kadar kizma kendine, hepimiz istem disi malesef bazen bagirabiliyoruz cücüklere.

Ne unuttum aceba :44:

Bizde hersey yolunda sayilir. Tugranin son 1 haftadir bana yapismasi disinda.
Gelip gidip sarilmak istiyor, birde geceleri bazen zor sakinlestiriyorum. Yatagina koyunca ciglik atiyor, sarilarak yatmak istiyor. Önceden hic böyle yapmazdi. Zor sakinlestirip yatagina koyuyorum.
Hafta sonu süperdi, bol bol gezdik oglusla eglendik.

ayfer biz de banyoyu sevmiyoruz havalar ısındı ya biraz basını yıkamadan 2 günde 1 yıkamayı düşünüyorum.uygulamaya basladım su ana kadar olumlu bi sonuç yok ..hatta dün banyonun kapısını vuruyo ben suyu hazırlarken cıkarın beni burdan die ama ümitliyim alısacak

ben tee küçüklüğünden beri veriyorum ara ara zemzem suyu hiç de kaynatmadımm faydası olur zararı olmaz öznurcum..
Tuğranın annesi ismini unuttum seninki de ayrılık anksiyetesi yaşıyor sanırım türkçe çok güzel kaynak bulamadım bizim yaş grubu için ama ingilizce biliyorsan Seperation anxiety yaz bir sürü şey çıkıyor canım

yani ben bu dizanteri hikayesinden sora içirmezdim ama bol bol kaynatıp içir çok istiyosan

Kız Esin çok geçmiş olsun tabe de ilk dizanteri olduğunu duyunca aklımdan ne geçti biliyon mu? Ay süpper kilo verir kıs şimdi tuhafım ben tuhafım tuhafımmmmmm Üniv.de bi arkadaşım olmuştu 15 kilo vermişti de

vallahi normal suyunun ıcıne kattım ıcıp ıcıp duruyor.kaynatmadım da :))
Derya sen nereden buluyorsun zem zem suyun sureklı?

Canım bi arkadaşım getirmişti bir şişe kadar buzdolabında duruyo ben de ara ara dodonun suyuna katıyorum..bizim de kayınvalide geldi umreden o da getirmiş

Canım bi arkadaşım getirmişti bir şişe kadar buzdolabında duruyo ben de ara ara dodonun suyuna katıyorum..bizim de kayınvalide geldi umreden o da getirmiş

Bir başka araştırmada Zemzem suyunun mayalama özelliğinin de bulunduğu ortaya çıktı. Alman kimyacılar, Zemzem’in normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü Zemzem özelliğine çevirdiğini belirtiyorlar.

Kızlar herkese merhaba,
hemen acil birşey sormak istiyorum şuan sipariş veriyorum da..
Bu doğumgünü magnetlerinizin boyutları nedir..kaçlık yaptırdınız???
Meral sen yaptırmıştın dimi??

Son düzenleme:
ay Derya bi an dizanteri olasım geldi:))

yediklerine dikkat etsene be yaw

Kızlar herkese merhaba,
hemen acil birşey sormak istiyorum şuan sipariş veriyorum da..
Bu doğumgünü magnetlerinizin boyutları nedir..kaçlık yaptırdınız???
Meral sen yaptırmıştın dimi??

ben gidip oyle gozume ne guzel gelıyorsa boyuna olcusune bakmadan almıstım.

yediklerine dikkat etsene be yaw

ben gidip oyle gozume ne guzel gelıyorsa boyuna olcusune bakmadan almıstım.
CANIM İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYORUM DA ŞİMDİ BOYUTLARINI CANLANDIRAMADIM GÖZÜMDE...6,5-9 cm lik var birde 9-13 cm lik var kararsız kaldım hangisini alsam diye...9-13 cm biraz büyük mü olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…