- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.821
Kızlar herkese merhaba,
hemen acil birşey sormak istiyorum şuan sipariş veriyorum da..
Bu doğumgünü magnetlerinizin boyutları nedir..kaçlık yaptırdınız???
Meral sen yaptırmıştın dimi??
yediklerine dikkat etsene be yaw .
saol canım iyi oldu öğrenmem bende kararsız kaldım...tamam şimdi büyüklerden sipariş veriyorumben orta boydan yaptırmıştım cnm ama büyük olsa daha iyi olurdu diye düşündüm sonradan, bu orta boylar klasik market magnetlerinin birazcık büyüğü oluyo
işte problem orda, malesef edemiyorum( pisboğazın tekiyim
saol canım iyi oldu öğrenmem bende kararsız kaldım...tamam şimdi büyüklerden sipariş veriyorum
yaf sorma bende ağrılarım geçince dedim ii böle bikaç gün ishal kusma devam ese deli kilo veririm ama hemen iyleştirdiler hatta serumlar şişirdi verdiğim 1 kiloyu da almış gibiyim şişimKız Esin çok geçmiş olsun tabe de ilk dizanteri olduğunu duyunca aklımdan ne geçti biliyon mu? Ay süpper kilo verir kıs şimdituhafım ben tuhafım tuhafımmmmmm Üniv.de bi arkadaşım olmuştu 15 kilo vermişti de
CANIM İNTERNETTEN SİPARİŞ VERİYORUM DA ŞİMDİ BOYUTLARINI CANLANDIRAMADIM GÖZÜMDE...6,5-9 cm lik var birde 9-13 cm lik var kararsız kaldım hangisini alsam diye...9-13 cm biraz büyük mü olur acaba
rica ederim cnm..öpüyorum duru kızı
tamam canım bende öyle tahmin etmiştim şimdi en büyüğünün siparişini verdimyaf sorma bende ağrılarım geçince dedim ii böle bikaç gün ishal kusma devam ese deli kilo veririm ama hemen iyleştirdiler hatta serumlar şişirdi verdiğim 1 kiloyu da almış gibiyim şişim
canım en büyüğünden yaptır çünkü orda yazan cm ler doğru değil cetvelle ölçüp en küçüğün daha şık olacağına karar vermiştim ama minnacık fotonun hiç belli olmadığı bişey çıktı ortaya
yaf sorma bende ağrılarım geçince dedim ii böle bikaç gün ishal kusma devam ese deli kilo veririm ama hemen iyleştirdiler hatta serumlar şişirdi verdiğim 1 kiloyu da almış gibiyim şişim
saol teyzesi bizde öptük çok heycanlıyız...bu hafta anadolu yakasında haftayada avrupa yakasında doğumgünümüz var :)))))
sizin nasıl geçti??
ben orta boydan yaptırmıştım cnm ama büyük olsa daha iyi olurdu diye düşündüm sonradan, bu orta boylar klasik market magnetlerinin birazcık büyüğü oluyo
işte problem orda, malesef edemiyorum( pisboğazın tekiyim
bunu duyunca dizanteri olma isteğimden vazcaydım
kalabalık ve yorucuydu ama güzel geçti hamdolsun, Eyo korktuğum gibi bunalmadı ve beni de bunaltmadı..darısı size, güzel geçer inş. cnmşimdiden nice seneler, seni burda görmek pek mümkün olmuyo kutlayayım şimdiden:))
saol canım...eymenin de ilk yaşı kutlu olsun...allah sağlıklı uzun ömürler versin...evet pek giremiyorum...15 nisanda işe başlıyorum bu arada, belki ozaman daha sık girebilirim
bende dahil olmak üzere yoğunum sanırım herkes yoğun evde olan annelerde yoğun yada gezmelere gittiler...Bebişler iyidir umarımbugun ne boyle ya agzınızdan cımbızla laf alıyoruz kızlar.
abbovvv hayırlı olsun canım sevındım senın ıcın.
Duru ya kım bakacak ?
selamlarrr
keyfim yerinde n zamndır çok şükür:) cerynin iştahı düzeldi desem yeridir:18: molfix reklamına bayılıyorrrr
telefondan indirdim onu açıp önüne koyuyorum we sorunsuz bi yemek wakti geçiriyoruz şükürler olsun
balık yağı we zinco etkisini göstermeye başladı sanırımkarnımdaki welet beni korkutuyor acaip sert hareketleri war karnımı delecek sanki:)
cengize sabah gökten taş düştü uyanmış yatakta şekerleme yapıyorduk oğluşumuzda benimkarnımdan onun karnına tekmelere sıralıyordu:) getir elini dedim bak burda...
birden kalktı banyoya girdi oğlumun yatacak yeri yok daha, ben üsküdara gidiyorum şu mutfak dolaplarını başlatayım yapsın adam, fayanslarıda gidip alayım dediwe gitti:) ewin işleriyle uğraşıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?