- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.841
bu sefer ben bulmadım onlar beni buldu valla...ayy napıyım hasretçim yaaa yine ben 1 yıl çalışmadan iyi dayandım kendimi bu konuda tebrik ediyorum..Duru gibi bi çocukla hemde...Duru napsın işte 10,5 aylık yürümeye başladı Hasret teyzesi...heryeri karıştırıyo...sabah bütün çamaşır ve çorap çekmecelerimi boşaltmıştı...nurşah yine dayanamadın gittin iş buldun yani:)) iyi hayırlı olsun..
duru nasıl yürüyor mu?
canım kıymet implant yaptrdı ama 1 senedir adet göremiyor bilgin olsun.. benim dr.umda önermemişti yanlış hatırlamıyorsamSlm Frambuaz seni yakalmisken birsey sormak istiyorum. Ya bende implant yaptirmak istiyorum ama hastaneye ne zaman gitcemi bilmiyorum adetden sonra mi once mi takiliyor acaba bu konuda bilgin var mi?
yerim onu.. aynen öyle ben dolap çekmece kilitlerinden aldım, buzdolabını we 1 dolabımı kitledim ama çekmecelerinki widalanması gerekio taşınırken halledeceğim onlarıda:))bu sefer ben bulmadım onlar beni buldu valla...ayy napıyım hasretçim yaaa yine ben 1 yıl çalışmadan iyi dayandım kendimi bu konuda tebrik ediyorum..Duru gibi bi çocukla hemde...Duru napsın işte 10,5 aylık yürümeye başladı Hasret teyzesi...heryeri karıştırıyo...sabah bütün çamaşır ve çorap çekmecelerimi boşaltmıştı...
bu arada cery nin hediyesi hala duruyo...ona göre adresi yollarsan göndericem küçülecek yoksa :))
canım kıymet implant yaptrdı ama 1 senedir adet göremiyor bilgin olsun.. benim dr.umda önermemişti yanlış hatırlamıyorsam
Biliyorum canim internettende baktim baya ama emzirdigim icin hap kullanamiyorum e spiraldende korkuyorum. Son care bu kaliyo bende doumdan sonra kontrole gittigimde konusmustum doktorla ama karar verememistim. Simdi yaptirmaya karar verdim bakalim doktor ne diyecek benim icin uygun bulacak mi? Bu arada umarim evinize bi an once tasinirsiniz aksilik cikmadan. Cunku cocukla tasinmak cok zor hele iki tanesiyle dahada zor. Allah kolaylik versin sana.[/
doğumdan önce taşınacağız zaten canım ewin işleri nisan 15e kadar bitecek bir aksilik olmazsa..
uzun sürüyo çünkü heryerini baştan yapıyoruz, kapısı, camı, yerler, mutfak, banyo, bahçe... bizde bu hafta sonu yawaş yawaş toplanmaya başlayacağız zaten..
bnde korunmuyodum hamile kaldım:)))) 6,5aylıkken:))) ama bunu doğururu doğurmaz yaptıracağım ilk şey spiral taktırmak olacak!
spiraldenmi korkuyosun minnacık şeydennnnn
çatı muayenesi olmadınmı sen hiç
Bi tane daha sürünen geldi:) Kerem ilk defa sabah ağlaya ağlaya gitti çünkü çocuğum uyanamadı saat farkındangözünden yaş geldi içim parçalandı ama hafta sonu bir kere daha anladım ki ben evde oturup çocuk bakacak kadın değilim :78: Allah evde çocuk bakanlara yardım etsin, nedir bu yaaa oyna altını değiştir üstünü değiştir yedir uyut sonra dön başa c.tesi günü öğlen uykusuna geç yattı doğal olarak geç kalktı, o saate kadar çorbasını yemedi diye vicdan azabı çektim resmen,böyle saçma bi duygu mu olur acıksa uyanır zaten
Merte geçmiş olsun,ayrıca erkek olmuş gözünüz aydın
Şebo ben boşadığımda da böyleydi barıştıktan sonra ara ara fabrika ayarlarına dönüyor sonra ben yine bi ayar çekiyorum yine düzeliyor ama hiçbir zaman ayrı olduğumuz zamanki kadar süper koca olmadı
Özo ben vichy kullanıyorum ama düzenli değil o yüzden pek fark göremedim.
cerişim gelip bana sarılıyor boynuma, bacaklarıma:)) nereye erişebilirse we danım danım diyorrr (yani CANIM diyor) yanağını yanağıma dayıyor, öpüyor dudaklarımı yanaklarımı.. bütün azmanlıklarını bir anda unutturuyo sıpam
herkeze günaydın arkadaşlar bizim doktorumuz 1 yaş kontorolune gittiğimizde 13 aylıkken hepattit a aşısı var dedi özel miş vurdurumanızı tavsiye ederim dedi sizede öyle söyleyen oldumu biraz kararsız kaldım.... aranızda vurduran yada vurdurmayı düşünen varmı????????????
saat farkına bünyeler alışamadı daha..ona verdim..birazdan gelirler heralde:)Ay yazamıyorum okuyamıyorum diye üzülüyorum ama sabahtan beri benden başka iki arkadaşımız yazmış... Noldu size mart anaları bea :)
13 ay kontrolüne gitmedim canım daha ..dr önerirse yaptırırım ben..herkeze günaydın arkadaşlar bizim doktorumuz 1 yaş kontorolune gittiğimizde 13 aylıkken hepattit a aşısı var dedi özel miş vurdurumanızı tavsiye ederim dedi sizede öyle söyleyen oldumu biraz kararsız kaldım.... aranızda vurduran yada vurdurmayı düşünen varmı????????????
Benim müdür gibi birileir dikiliyordur tepelerine ondan yazamıyorlardır.
Herkes doğum günü yaptı herhalde, biz marjinal takılıp doğum günü yapmıyoruz :)
Eşimle dün bozuştuk. Doğum günü yapmak istiyor ben hazırlık yapamam dedim. O zaman pasta alıp anneme gidleim dedi. Neden annene gidiyoruz pasta alır kendim evde kızımla seninle keserim dedim. Doğal olarak kızdı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?