2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nurşah yine dayanamadın gittin iş buldun yani:)) iyi hayırlı olsun..
duru nasıl yürüyor mu?
bu sefer ben bulmadım onlar beni buldu valla...ayy napıyım hasretçim yaaa yine ben 1 yıl çalışmadan iyi dayandım kendimi bu konuda tebrik ediyorum..Duru gibi bi çocukla hemde...Duru napsın işte 10,5 aylık yürümeye başladı Hasret teyzesi...heryeri karıştırıyo...sabah bütün çamaşır ve çorap çekmecelerimi boşaltmıştı...
bu arada cery nin hediyesi hala duruyo...ona göre adresi yollarsan göndericem küçülecek yoksa :))

bitmiyor canlarım, sanırım yaz sezonu boyunca hiç bitmeyecek.
herkes iyidir, herşey yolundadır inşallah, hepinizi öpüyorum, seviyorum...

Slm Frambuaz seni yakalmisken birsey sormak istiyorum. Ya bende implant yaptirmak istiyorum ama hastaneye ne zaman gitcemi bilmiyorum adetden sonra mi once mi takiliyor acaba bu konuda bilgin var mi?

Slm Frambuaz seni yakalmisken birsey sormak istiyorum. Ya bende implant yaptirmak istiyorum ama hastaneye ne zaman gitcemi bilmiyorum adetden sonra mi once mi takiliyor acaba bu konuda bilgin var mi?
canım kıymet implant yaptrdı ama 1 senedir adet göremiyor bilgin olsun.. benim dr.umda önermemişti yanlış hatırlamıyorsam

yerim onu.. aynen öyle ben dolap çekmece kilitlerinden aldım, buzdolabını we 1 dolabımı kitledim ama çekmecelerinki widalanması gerekio taşınırken halledeceğim onlarıda:))
tamam canım mesaj atıyorum şimdi.. çok sağol

canım kıymet implant yaptrdı ama 1 senedir adet göremiyor bilgin olsun.. benim dr.umda önermemişti yanlış hatırlamıyorsam

Biliyorum canim internettende baktim baya ama emzirdigim icin hap kullanamiyorum e spiraldende korkuyorum. Son care bu kaliyo bende doumdan sonra kontrole gittigimde konusmustum doktorla ama karar verememistim. Simdi yaptirmaya karar verdim bakalim doktor ne diyecek benim icin uygun bulacak mi? Bu arada umarim evinize bi an once tasinirsiniz aksilik cikmadan. Cunku cocukla tasinmak cok zor hele iki tanesiyle dahada zor. Allah kolaylik versin sana.

cerişim gelip bana sarılıyor boynuma, bacaklarıma:)) nereye erişebilirse we danım danım diyorrr (yani CANIM diyor) yanağını yanağıma dayıyor, öpüyor dudaklarımı yanaklarımı.. bütün azmanlıklarını bir anda unutturuyo sıpam

Son düzenleme:

bi kaldığım sayfadan bide son sayfadan alıntı yaptım başladım:)

melikede 8 bucukta uyandı hehe süperdi. çocuğunun işlerini yapmak zormu gelio banada zevk werio wala. her seferinde altını açtığımda başkası açsa üff ne biçim s.çmış dese, başkası deeştirse giydirse die üzülüyorum herşeyiyle ben ilgilendiğim için çok mutluyum.heru yanışında farklı yüzifadesiyle uyanmasını izlemek güzel oluo.çişi öğrensin öyle çalışcam hatta ewimin işinide seviyorum. çalışmayıda seviyorum o ayrı ama..

melikede sadece çok net anne baba aaayy. biliçsiz şekilde dede mama meme sinirlenince dadadada:) oyuncak beşiğine bebeğini yaturıp ee ee e. bu kadar. ben onun ellerinden öperim sadece. mıncıklamam pek oda yapmıo ondan sanırım. sizinkiler başkalarını yanında konuşuomu benmki agzını açmıo herkeste agu flkn diomu dio:)
yerim ben o sıpa cery i kardeş gelsin görcem onu ben:) komşumuzun minik bebeği war 40 ı yeni cıktı hasret. bazen kadına yardıma inim diorm melike kucama aldıgım an basıo bağlığı emzik emio onu görünce nası kıskanıo ama ceryinin sıkıntısı kardeşi oturup onloa oyun oynayana kadar sonra çok rahat etceksin hiç arkadaş buluyum derdin olmicak. hasret yapılan ew burda resimlerini görüğüm giriş katı olan bahçeli ewmi başka mı yoksa

doğumdan önce taşınacağız zaten canım ewin işleri nisan 15e kadar bitecek bir aksilik olmazsa..
uzun sürüyo çünkü heryerini baştan yapıyoruz, kapısı, camı, yerler, mutfak, banyo, bahçe... bizde bu hafta sonu yawaş yawaş toplanmaya başlayacağız zaten..

bnde korunmuyodum hamile kaldım:)))) 6,5aylıkken:))) ama bunu doğururu doğurmaz yaptıracağım ilk şey spiral taktırmak olacak!
spiraldenmi korkuyosun minnacık şeydennnnn
çatı muayenesi olmadınmı sen hiç[/QUOTE]

Ben hepsini biliyorum canim hamilelikten beri bu topigi takip ediyorum hatta o zmanlar baya yazabiliyordum ama kizla birlikte pek giremez oldum girsemde telefondan girip okuyup cikiyorum yazmaya firsatim olmuyor pek. Benim kizda cok hareketli bi dakka yerinde durmuyo heryeri altust ediyo. Ceryden asagi kalir yeri yok yani.O yuzdende pek firsat kalmiyo iste. Hayirlisi olsun canim ne guzel ikisi bir buyucek sonra rahat edeceksin iste. Cesaretim olsa bende yapardim hemen bi tane daha ama burda yanlizim ailemden kimse yok korkuyorm. Umarim hersey bu sefer istedigin gibi olur ev konusundada. Doguma baya az kalmis seninde hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bunuda. Cati muayenesi dogumdam once oldumda ya ben etkilerinden korktugum icin spiralden vazgectim birde kullananlarin yorumlarini okuyunca gozum korktu iyice.

Son düzenleme:
Günaydııınnn,

Bugün daha sakin bir gün geçireceğimi umuyorum :)

Kuzucum iyi çok şükür, keyfi yerinde, hala emekliyor :) Özellikle boyuna bakan herkes yürüyor di mi diyor Yürümüyor anacım napıyım, ben de özel bir çaba göstermiyorum yürüsün diye, bi kere başlayınca hiç oturmayacak nasıl olsa...

Pazar günü gittim saçlarımı kestirdim, uzak diye kendi kuaförüme gitmedim, yeni adam beni kuşa çevirdi, kırptı bıraktı resmen. Çok çirkin oldu, hiç aynaya bakasım yok :2:

Benden bu kadar şimdilik, umarım herkes iyidir, ara ara bakacam yine inşallah.

Ay yazamıyorum okuyamıyorum diye üzülüyorum ama sabahtan beri benden başka iki arkadaşımız yazmış... Noldu size mart anaları bea :)

herkeze günaydın arkadaşlar bizim doktorumuz 1 yaş kontorolune gittiğimizde 13 aylıkken hepattit a aşısı var dedi özel miş vurdurumanızı tavsiye ederim dedi sizede öyle söyleyen oldumu biraz kararsız kaldım.... aranızda vurduran yada vurdurmayı düşünen varmı????????????

Benim müdür gibi birileir dikiliyordur tepelerine ondan yazamıyorlardır.

Herkes doğum günü yaptı herhalde, biz marjinal takılıp doğum günü yapmıyoruz :)
Eşimle dün bozuştuk. Doğum günü yapmak istiyor ben hazırlık yapamam dedim. O zaman pasta alıp anneme gidleim dedi. Neden annene gidiyoruz pasta alır kendim evde kızımla seninle keserim dedim. Doğal olarak kızdı. :)

Biz daha 1 yaş kontrolüne gitmedik. Dolayısıyla henüz bir şey söylenmedi, bilmiyorum.

Ay yazamıyorum okuyamıyorum diye üzülüyorum ama sabahtan beri benden başka iki arkadaşımız yazmış... Noldu size mart anaları bea :)
saat farkına bünyeler alışamadı daha..ona verdim..birazdan gelirler heralde:)
13 ay kontrolüne gitmedim canım daha ..dr önerirse yaptırırım ben..

yap bence git herşeyi hazır al..hatta sadece pasta alsan da olur içinde kalır sonra... bebişinde ilk doğum günüsüüü
gecen gün süt iznim bitiyor diyen sendin demi?sen uzatamıyor musun?bak benim 8 hafta uzadı..gerçi ben yasayı okumadığımdan 3 haftasını iç ettim ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…