- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.861
saat farkına bünyeler alışamadı daha..ona verdim..birazdan gelirler heralde:)
13 ay kontrolüne gitmedim canım daha ..dr önerirse yaptırırım ben..
yap bence git herşeyi hazır al..hatta sadece pasta alsan da olur içinde kalır sonra... bebişinde ilk doğum günüsüüü
gecen gün süt iznim bitiyor diyen sendin demi?sen uzatamıyor musun?bak benim 8 hafta uzadı..gerçi ben yasayı okumadığımdan 3 haftasını iç ettim ama olsun..
saat farkına bünyeler alışamadı daha..ona verdim..birazdan gelirler heralde:)
13 ay kontrolüne gitmedim canım daha ..dr önerirse yaptırırım ben..
yap bence git herşeyi hazır al..hatta sadece pasta alsan da olur içinde kalır sonra... bebişinde ilk doğum günüsüüü
gecen gün süt iznim bitiyor diyen sendin demi?sen uzatamıyor musun?bak benim 8 hafta uzadı..gerçi ben yasayı okumadığımdan 3 haftasını iç ettim ama olsun..
selam kızlar
daha 1 yaş kontrolüne gitmedik başka aşı yok demişlerdi
nasıl uzadı süt izni banada anlatın
ata ve mert nasıl haberi oaln varmı
selam kızlar
daha 1 yaş kontrolüne gitmedik başka aşı yok demişlerdi
nasıl uzadı süt izni banada anlatın
ata ve mert nasıl haberi oaln varmı
Günaydııınnn,
Bugün daha sakin bir gün geçireceğimi umuyorum :)
Kuzucum iyi çok şükür, keyfi yerinde, hala emekliyor :) Özellikle boyuna bakan herkes yürüyor di mi diyorYürümüyor anacım napıyım, ben de özel bir çaba göstermiyorum yürüsün diye, bi kere başlayınca hiç oturmayacak nasıl olsa...
Pazar günü gittim saçlarımı kestirdim, uzak diye kendi kuaförüme gitmedim, yeni adam beni kuşa çevirdi, kırptı bıraktı resmen. Çok çirkin oldu, hiç aynaya bakasım yok :2:
Benden bu kadar şimdilik, umarım herkes iyidir, ara ara bakacam yine inşallah.
Gunaydınlar,
oglusu yıkıyıp dısarı cıkacagım.nufus mudurlugu ve okul burosuna ugrayacagım.ozleyın benı anacıgım.
günaydın:))
herkeseee işlerin yoğun olmadığı cebinizin para dolduğu bebişlerin uslu durduğu güzel bir gün diliyorum..
herkeze günaydın arkadaşlar bizim doktorumuz 1 yaş kontorolune gittiğimizde 13 aylıkken hepattit a aşısı var dedi özel miş vurdurumanızı tavsiye ederim dedi sizede öyle söyleyen oldumu biraz kararsız kaldım.... aranızda vurduran yada vurdurmayı düşünen varmı????????????
Benim müdür gibi birileir dikiliyordur tepelerine ondan yazamıyorlardır.
Herkes doğum günü yaptı herhalde, biz marjinal takılıp doğum günü yapmıyoruz :)
Eşimle dün bozuştuk. Doğum günü yapmak istiyor ben hazırlık yapamam dedim. O zaman pasta alıp anneme gidleim dedi. Neden annene gidiyoruz pasta alır kendim evde kızımla seninle keserim dedim. Doğal olarak kızdı. :)
kanun no:6111 yürürlük tarihi:13/02/2011
madde 106:d bendi:kadın memura ,çocuğunu emzirmesi için analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat,ikinci alt ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir.süt izninin ....
canım daha önce 657 de 1 yaşına kadar diyordu.bu ibareyi analık izninin bitimine diye yukardaki gibi değiştirmişler.aktarmasan bile doğum sonrası izni 8 hafta..süt iznini de doğum sonrası iznin bitiminden itibaren 6+6 ay diye sayıyorsun böylece 8 hafta uzuyr..
uzattım ama anlatabilmişimdir umarım:)) sen ne iş yapıyrodun bu arada?
SÜPERRR
bende 22 şubatta doğum yaptım
22 nisana kadar izinlimiyim o zaman
ben sağık müdürlüğünde sağlık teknisyeniyim
başvuran varmı müdürüyle görüşen sizce görüşeyimmi
e cnm madem kimsenin sana gelmesini istemiyosun bence pastanızla babaanneye gitme fikri kötü sayılmaz, neticede o da görmek ister herhalde
tünaydın
dün oğluşla çok gezdik yorulmuşum ana oğul 11 e kadar uyumuşuz çok iyi geldi valla :)
bakayım neler konuşmuşsunuz
Böyle yazınca çok feci olmuş. Suratsız, nemrut, kimseyi istemeyen bla bla... :)
Yok anacım vazgeçtim gelsinler. Gelen ama eli boş gelmesin. Bir de giderken bulaşıkları ve dağınıklığınıda götürsün. Bir de çok durmasın 2-3 saat yeter
Lütfen vicdanıma dokunmayın ben vicdansız olacağım. Babaannemize gitmek istemiyorum. Evde sigara içmeyen yok. Evin kendisi bile zift gibi. Esin'in pembe ayakkabıları simsiyah oldu. Babaannesinin kırketinin üzerine yattı yuvarlandı oynadı. Sonra burnu akıyordu burnunu sildim ki ne göreyim simsiyah. Burnunun içi bile zift gibi olmuş. Vallahi açık renk bir şey giydirmiyorum. Önceden her hafta sonu kayınvalidemdeydik zorla 2 haftada bir yaptım. Onlar gelsinler diyorum ama bizde sigara içemediklerinden gelmeyi reddediyorlar. İlla biz gitmek zorundayız.
Böyle yazınca çok feci olmuş. Suratsız, nemrut, kimseyi istemeyen bla bla... :)
Yok anacım vazgeçtim gelsinler. Gelen ama eli boş gelmesin. Bir de giderken bulaşıkları ve dağınıklığınıda götürsün. Bir de çok durmasın 2-3 saat yeter
Lütfen vicdanıma dokunmayın ben vicdansız olacağım. Babaannemize gitmek istemiyorum. Evde sigara içmeyen yok. Evin kendisi bile zift gibi. Esin'in pembe ayakkabıları simsiyah oldu. Babaannesinin kırketinin üzerine yattı yuvarlandı oynadı. Sonra burnu akıyordu burnunu sildim ki ne göreyim simsiyah. Burnunun içi bile zift gibi olmuş. Vallahi açık renk bir şey giydirmiyorum. Önceden her hafta sonu kayınvalidemdeydik zorla 2 haftada bir yaptım. Onlar gelsinler diyorum ama bizde sigara içemediklerinden gelmeyi reddediyorlar. İlla biz gitmek zorundayız.
slm millet
pek kimsecikler yok ama,
dodoya dua ederim canım meraketme
deniz iki gecedir çok kötü uyanıyor, kabus görmüş gibi ağlıyor inliyor yanımıza gelmek istiyor :2: dün gece ilk defa yakama yapışıp uyudu resmen alıp götüreceklermiş gibi
korkerım benim yüzümden oluyor bu ara iyice paranoyak oldum. bir arkadaşın 3 yaşındaki yeğeni 77ekran tv düşürdü üzerine günlerce komada kaldıktan sonra vefat etti
tv de çıkan çocuk haberleri kafayı yedirecek bana sürekli kurup kurup dua ediyorum allahım sen evladımı koru diye.
siyasi gelişmeler de cabası zaten mısır libya suriye derken türkiye de kapıda diye delleniyorum sonra da allahım bu kadar felaket kapıdayken ben bu çocuğu nasıl korurum ya hepimize bir şeyler olursa diye diye tozutuyorum
fena halde bunaldım ve sanırım bütün duygularım süt sebebiyle denize geçiyor aklımı boşaltmam lazım çocuk perişan oldu iki gecedir benim yüzümden.
paranoyaya çare bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?