2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
daha 1 yaş kontrolüne gitmedik başka aşı yok demişlerdi
nasıl uzadı süt izni banada anlatın

ata ve mert nasıl haberi oaln varmı

Ben devlet memuru değilim ki. Kıskandım süt izni uazaynları :)

Ben doğum gününü kayınvalidemlerde yapmak istemiyorum. Doğum günü tertip edecek durumumda yok. Çünkü hafta içi 8'lere kadar çalışıyorum. Geceleri kızım dinlendirmiyor. Hangi ara ne yapayım kimi çağırayım... Kaldı ki dinlenmek benim de hakkım. Birilerini çağırırsam evin temizliği bulaşıkları cartları curtları ben ne olacağım.

Hani babamız istiyorsa evde beni yormayacak bir organizasyon hazırlarsa buyursun. 2 saat için birilerini çağırıp kestirmeden kutlamayı yapıp sonra etrafı toplayıp beni de dinlendirebiliyorsa ne ala. Dün kızım kucağım dışında bir yerde uyumayı kabul etmediğinden sadece 2 saatlik uykum var. Tüm gece babası ilgilenecekti güya. Gitti film izledi, 2 de yattı. Sabaha kadarda kıçını kaldırmadı.

selam kızlar
daha 1 yaş kontrolüne gitmedik başka aşı yok demişlerdi
nasıl uzadı süt izni banada anlatın

ata ve mert nasıl haberi oaln varmı

kanun no:6111 yürürlük tarihi:13/02/2011
madde 106:d bendi:kadın memura ,çocuğunu emzirmesi için analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat,ikinci alt ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir.süt izninin ....

canım daha önce 657 de 1 yaşına kadar diyordu.bu ibareyi analık izninin bitimine diye yukardaki gibi değiştirmişler.aktarmasan bile doğum sonrası izni 8 hafta..süt iznini de doğum sonrası iznin bitiminden itibaren 6+6 ay diye sayıyorsun böylece 8 hafta uzuyr..

uzattım ama anlatabilmişimdir umarım:)) sen ne iş yapıyrodun bu arada?

Günaydın arkadaşlar, ne kaa sessizsiniz bugün böle

saçlarını güle güle uzat cnm, kuzu da elbet yürüyecek hep emekleyecek hali yok ya:))

Gunaydınlar,
oglusu yıkıyıp dısarı cıkacagım.nufus mudurlugu ve okul burosuna ugrayacagım.ozleyın benı anacıgım.

kolay gelsin cnm

günaydın:))
herkeseee işlerin yoğun olmadığı cebinizin para dolduğu bebişlerin uslu durduğu güzel bir gün diliyorum..

ay sağol Tanyacım, farkında mısın işe dönmek sana çok iyi geldi, maşallah hep pozitifsin

bize su çiçöeğini söyledi de doktorumuz henüz hepatitten bahsetmedi, m yaptırmakta fayda vardır bence

e cnm madem kimsenin sana gelmesini istemiyosun bence pastanızla babaanneye gitme fikri kötü sayılmaz, neticede o da görmek ister herhalde

SÜPERRR
bende 22 şubatta doğum yaptım
22 nisana kadar izinlimiyim o zaman
ben sağık müdürlüğünde sağlık teknisyeniyim
başvuran varmı müdürüyle görüşen sizce görüşeyimmi

SÜPERRR
bende 22 şubatta doğum yaptım
22 nisana kadar izinlimiyim o zaman
ben sağık müdürlüğünde sağlık teknisyeniyim
başvuran varmı müdürüyle görüşen sizce görüşeyimmi

ben görüştüm canım.md bey mevzuata çok hakimdir tabi kullanabilirsin dedi..gülşan da kullanıyor:))
kanun maddesini de al da:)) her ihtimale karsı..dersin memur arkadaşlar kullanıyor diye:)) hiç bekleme görüş ..

MERAL sağol canım:))
evet yaradı..insan olduğumu hayatım olduğunu hatırladım resmen..başkatürlü psikopatlaşıyorum ben çalışmam lazımmmm

e cnm madem kimsenin sana gelmesini istemiyosun bence pastanızla babaanneye gitme fikri kötü sayılmaz, neticede o da görmek ister herhalde

Böyle yazınca çok feci olmuş. Suratsız, nemrut, kimseyi istemeyen bla bla... :)
Yok anacım vazgeçtim gelsinler. Gelen ama eli boş gelmesin. Bir de giderken bulaşıkları ve dağınıklığınıda götürsün. Bir de çok durmasın 2-3 saat yeter

Lütfen vicdanıma dokunmayın ben vicdansız olacağım. Babaannemize gitmek istemiyorum. Evde sigara içmeyen yok. Evin kendisi bile zift gibi. Esin'in pembe ayakkabıları simsiyah oldu. Babaannesinin kırketinin üzerine yattı yuvarlandı oynadı. Sonra burnu akıyordu burnunu sildim ki ne göreyim simsiyah. Burnunun içi bile zift gibi olmuş. Vallahi açık renk bir şey giydirmiyorum. Önceden her hafta sonu kayınvalidemdeydik zorla 2 haftada bir yaptım. Onlar gelsinler diyorum ama bizde sigara içemediklerinden gelmeyi reddediyorlar. İlla biz gitmek zorundayız.

tünaydın

dün oğluşla çok gezdik yorulmuşum ana oğul 11 e kadar uyumuşuz çok iyi geldi valla :)

bakayım neler konuşmuşsunuz

ohh sefanız olsun ne güzel yapmışsınız

ay yok cnm onlar nasıl sözler estahfrullah..babaannenin evi de maşallah gidilecek gibi değilmiş sahiden:)) gönlünden nasıl geçiyosa öyle yap cnm, çekirdek aile olarak kesin pastanızı madem

Merhaba!biz de -çekirdek aile olarak-çok özel günleri kutlamayız..diğer günlerden farklı olarak sadece kocaman çok öptük kızımızı ve zaten herhafta sonu yaptığımızı-gezmeye gittik ..sadece Doğum Gününe özel yanımıza arkadaş özellikle çağırmadık...Polonezköy planladık,çok yorgunduk..araba çıkartmayalım diye ..Nişantaşına yürüdük,orada Sarayda sütlaç yedik ,çay içtik,kalabalık ile karıştık ,evimizde balon vardı -Gül e verdik ve şaşkın kocaman gözleri çok öptük ...diğer günlerden bir farkı yoktu ..sadece biz eşimle hüzünledik ..çok çabuk zaman geçiyor diye

Son düzenleme:
Günaydınlar...Ya arkadaşlar bu mesajı okuyan herkes sevabına dodoma bi dua gönderiverir mi? Dün de mama sandalyesinden düştü..Kesin nazar var inandım artık bu kadar üstüste..gece mesailerimiz de aynen devam ediyorr helakk oldum

slm millet
pek kimsecikler yok ama,
dodoya dua ederim canım meraketme
deniz iki gecedir çok kötü uyanıyor, kabus görmüş gibi ağlıyor inliyor yanımıza gelmek istiyor :2: dün gece ilk defa yakama yapışıp uyudu resmen alıp götüreceklermiş gibi
korkerım benim yüzümden oluyor bu ara iyice paranoyak oldum. bir arkadaşın 3 yaşındaki yeğeni 77ekran tv düşürdü üzerine günlerce komada kaldıktan sonra vefat etti
tv de çıkan çocuk haberleri kafayı yedirecek bana sürekli kurup kurup dua ediyorum allahım sen evladımı koru diye.
siyasi gelişmeler de cabası zaten mısır libya suriye derken türkiye de kapıda diye delleniyorum sonra da allahım bu kadar felaket kapıdayken ben bu çocuğu nasıl korurum ya hepimize bir şeyler olursa diye diye tozutuyorum
fena halde bunaldım ve sanırım bütün duygularım süt sebebiyle denize geçiyor aklımı boşaltmam lazım çocuk perişan oldu iki gecedir benim yüzümden.
paranoyaya çare bilen var mı

Son düzenleme:
arkadaşlar bu süt izni uzatma işi bizi kapsıyormu yaa yürürlüğe girdiği tarihden geçerli der kesin bizim burdaki uyuzlar ((

bilen varsa bana da söylesin şeyma ben de aynı şeyleri düşünüyorum Allah korusun güvenli bi zamanda yaşamıyoruz ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…