2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hawa çok güzel yaw.. cery çilekli yoğurdunu yedi şimdi babasıyla parka yürüyolarbnde fırsattan istifade size bakayım dedim ama in cin top oynuyo hafta sonu da değil ama:44:

cerene çorba yapacağım ne yapsam?

un çorbası, yayla çorbası, şehriye we mercimek dışında???

birde bişey soracağım sizin bebikler kalem tutup bişeyler çizebiliyor mu???
bizimki hep kalem defter wereyim sayfaları çewire çewire her sayfayı karalasın istiyo, bide doğru tutuyo kalemi falan face de resmini koydum gerçi görmüşsünüzdür

Canım dua et
bizdede aynı durum var 2 gecedir uyanmayan çocuk çığlıklar içinde bağırarak uyanıyor
haberler gerçekten ürkütücü ve çok üzücü bugün üvey anne neler yapmış nasıl vicdan bir kadın olarak karıncayı bile incitmek istemiyoruz anne olunca daha bi farklı düşünüyoruz
paronoyaya çare ibadet

arkadaşlar bu süt izni uzatma işi bizi kapsıyormu yaa yürürlüğe girdiği tarihden geçerli der kesin bizim burdaki uyuzlar ((

bende birazdan konuşacağım haber veririm

hasret kuzu etini haşla blendırdan geçir içine tereyağında unu kavur birazda limon süper bir düğün çorbası metin bayılıyor

bizimkide mayıs ta su çiçeği aşısı war dedi..
bide antihbs testi falan yaptırın dedi hepatit aşısı tutmuşmu diye bakacakmış o testle ben yaptırmadım mayısta aşıyla birlkte yaptracağım

başkalarının yanında zaten cerynin diline wuruyo :) sinirlenince gıgıgıgıgı dio bizimkide daha ne hünerleri war ne:)) yere bişey döktüğü zamn hemen mutfak tezgahına uzanıp bezi alıyo we koşup orayı bigüzel siliyo sonra bezi getrip yıkamam için bana musluğu işaret edio
bütün bunlara benle beraber kaynanamın şahit olmasına acaip gıcık oluyorum... uuuuuuuuuu senin aklına öliym zekana öliym diye diye beni sinir ediyo bide telefonda herkese anlatıyo böyle yapıyo böyle ediyo delimidir nedir yaaaa üff neyse şurda kaldı 15,20gün en fazla

Ben hepsini biliyorum canim hamilelikten beri bu topigi takip ediyorum hatta o zmanlar baya yazabiliyordum ama kizla birlikte pek giremez oldum girsemde telefondan girip okuyup cikiyorum yazmaya firsatim olmuyor pek. Benim kizda cok hareketli bi dakka yerinde durmuyo heryeri altust ediyo. Ceryden asagi kalir yeri yok yani.O yuzdende pek firsat kalmiyo iste. Hayirlisi olsun canim ne guzel ikisi bir buyucek sonra rahat edeceksin iste. Cesaretim olsa bende yapardim hemen bi tane daha ama burda yanlizim ailemden kimse yok korkuyorm. Umarim hersey bu sefer istedigin gibi olur ev konusundada. Doguma baya az kalmis seninde hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bunuda. Cati muayenesi dogumdam once oldumda ya ben etkilerinden korktugum icin spiralden vazgectim birde kullananlarin yorumlarini okuyunca gozum korktu iyice.[/QUOTE]
düzgün bi yerde yaptırırsan sorun olmaz bnce, implant biraz tuzluymuş hem duyduğuma göre
Gunaydınlar,
oglusu yıkıyıp dısarı cıkacagım.nufus mudurlugu ve okul burosuna ugrayacagım.ozleyın benı anacıgım.

walla brawo çocuğu yıkayıp bide dışarı çıkarma cesaretini gösterdiğinden ötürü kutluyorum seni!!

Son düzenleme:

Okudum gonderdim canım.

Şeyme anacım kendine gel aynı ablam gibisin. o daha hamile bile değil.
Ya bi benim sütümden duygularım geçmiyor Doğuhan"a yaaaaaaa

E o kadarda olacak be Hasretciğim.Neticede babaannesi mutlu oluyordur.

düzgün bi yerde yaptırırsan sorun olmaz bnce, implant biraz tuzluymuş hem duyduğuma göre

walla brawo çocuğu yıkayıp bide dışarı çıkarma cesaretini gösterdiğinden ötürü kutluyorum seni!![/QUOTE]

Doğuhan nereye geliyor benimle o kadar saat yollarda çocuk. evde kaldı babaannesi baktı.

Kv ye Tekbir Giyim den pardesü takım, eşarp ve saten bone aldım doğumgünü için fekat bi kısmı olmadı bi kısmını beğenmedi.Annem geldikden sonra çıkıp değiştireceğiz.
Kendime de çok güzel bir pardesü beğendim takım satıyorlarmış iyi bari napayım verin dedim.

Doğuhan nereye geliyor benimle o kadar saat yollarda çocuk. evde kaldı babaannesi baktı.[/QUOTE]
ne bilem öle yazmışsın işte alla alla
ay ne biliym haklısın mutlu oluyo tabi ama her telefonda benim kızımı ballandıra ballandıra anlatması bitiriyo beni! napim kızım ezelden gıcığım işte

Doğuhan nereye geliyor benimle o kadar saat yollarda çocuk. evde kaldı babaannesi baktı.
ay ne biliym haklısın mutlu oluyo tabi ama her telefonda benim kızımı ballandıra ballandıra anlatması bitiriyo beni! napim kızım ezelden gıcığım işte[/QUOTE]

dua et de hep ballandıra ballandıra anlatsın bıraz buyuyup bebeklıkden cıktımı bı dunya laf ederler aman ne yaramaz ne cırkın azman vs dıye.

Şeyme anacım kendine gel aynı ablam gibisin. o daha hamile bile değil.
Ya bi benim sütümden duygularım geçmiyor Doğuhan"a yaaaaaaa

diyorum ya zıvanadan çıkmaya başladım ben kocam duysa kafayı mı yedin sen diye canımı okur ama sor bak içine benden beter kuruyordur o da.
evde fazla oturdum ben panikatak paranoya ne ararsan belirtileri bende bir de 1 haftadır müfettiş bekliyoruz hala gelemediler yarın kesin diyorlar bakalım ne olacak.
benim hava almaya gezmeye falan ihtiyacım var boğuldum iyice eylülden beri ceylanpınardan dışarı çıkmadım nefes alamıyorum alamadıkça delleniyorum ve aklımdan geçenleri durduramıyorum.
boşuna üzülme neden geçmiyor sütümden diye böylesi çok kötü

ay ne biliym haklısın mutlu oluyo tabi ama her telefonda benim kızımı ballandıra ballandıra anlatması bitiriyo beni! napim kızım ezelden gıcığım işte

dua et de hep ballandıra ballandıra anlatsın bıraz buyuyup bebeklıkden cıktımı bı dunya laf ederler aman ne yaramaz ne cırkın azman vs dıye. [/QUOTE]
hahahahaaa çözümü war şekerim gelmez, görmez olur biter ohhh:) keşkeeeeeeeeeeee

günlerdir sayfayı açıyorum ama okuyamadan çıkıyorum..herkes iyidir inşallah...Nihan'ın uyku saatleri düzensiz bugünlerde...o uyanıkken de bilgisayar başına oturmak imkansız gelip kapatıyor hemen

Son düzenleme:
harfi harfine katılıorum bende onunla evde olmaktan onunla buyumekten haz alıyorum..her dakikası önemli benim için..ama çalışmakta istemiyo degilim dönem dönem..2 yaşına geldğinde düşünüorum mesela ama o an neyi gösterir bilinmez..
mamur da ayyy babiiko annika mammiko bu heceleri katıo sonuna..haydii ..dede nene suya bbbu ayakkabıya abbiko ay cok güldürüyo beni :))
keşke bende kafama esip sac kestrenlerden olsam..bi kıyabilsem devamı gelecek ama olmii uzasın rapunzel gibi:))
faceye koyda bakalım :)
neden cnm yapmıosun..yada pastayı al size gelsinler anane babane..
oy gecmiş olsun cnm..

şu an kalemle ilgili tek düşündüğü şey bi güzel kemirmek..

parkta oynadık,yürüdük geldik:))

oy kıyamam dodou Allahım her tür nazardan kazadan beladan korusun inş...cnm dışarı çıkmadan mutlaka felak-nas ve ayatelkürsi oku üstüne de öyle çık

evet sütten çok etkileniyorlar sahiden, benim de tüm stresim bebişkoma geçiyo malesef(

tarhana çorbası var bugün bizim, o düğün çorbası da oldukça lezzetli bişeye benziyo ama:))
Eyo da kelm kağıt hastası, abisi derse oturduğu an ille de ona da kalem kağıt vericez yoksa durmuyo, kendince karalıyo bişiler işte:))

günlerdir sayfayı açıyorum ama okuyamadan çıkıyorum..herkes iyidir inşallah...Nihan'ın uyku saatleri düzensiz bugünlerde...o uyanıkken de bilgisayar başına oturmak imkansız gelip kapatıyor hemen

haha kapatıyor demek:)) eymen uyuyo şimdi ama uyanıkken de nedense laptopa karşı alerjisi yok benim oğluşumun, onun alerjisi mutfağa mutfakta bişi yaptırmıyo uyanıkken

sorma hanifim uyanıkken bunun başında oturmak rahatsız edio beni cünki sıkılıyo ilgi istio..bu arada ben 2 gündür hikaye masal anlatarak uyutuorum..kafadan uydurmasyon..babamızdan çalıntı hikayeler..hiç beceremem sevmemde anlatmayı saolsu babası iyi beceriyo doğaçlamayı..bende 2 gündür aynı doğaçlama hikayeyi anlatıp duruorum cocuuma..

kırmızı baslıklı kızın 100 versıyonu var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…