- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.881
slm millet
pek kimsecikler yok ama,
dodoya dua ederim canım meraketme
deniz iki gecedir çok kötü uyanıyor, kabus görmüş gibi ağlıyor inliyor yanımıza gelmek istiyor :2: dün gece ilk defa yakama yapışıp uyudu resmen alıp götüreceklermiş gibi
korkerım benim yüzümden oluyor bu ara iyice paranoyak oldum. bir arkadaşın 3 yaşındaki yeğeni 77ekran tv düşürdü üzerine günlerce komada kaldıktan sonra vefat ettitv de çıkan çocuk haberleri kafayı yedirecek bana sürekli kurup kurup dua ediyorum allahım sen evladımı koru diye.
siyasi gelişmeler de cabası zaten mısır libya suriye derken türkiye de kapıda diye delleniyorum sonra da allahım bu kadar felaket kapıdayken ben bu çocuğu nasıl korurum ya hepimize bir şeyler olursa diye diye tozutuyorum
fena halde bunaldım ve sanırım bütün duygularım süt sebebiyle denize geçiyor aklımı boşaltmam lazım çocuk perişan oldu iki gecedir benim yüzümden.
paranoyaya çare bilen var mı
arkadaşlar bu süt izni uzatma işi bizi kapsıyormu yaa yürürlüğe girdiği tarihden geçerli der kesin bizim burdaki uyuzlar((
bizimkide mayıs ta su çiçeği aşısı war dedi..Günaydın arkadaşlar, ne kaa sessizsiniz bugün böle
saçlarını güle güle uzat cnm, kuzu da elbet yürüyecek hep emekleyecek hali yok ya:))
kolay gelsin cnm
ay sağol Tanyacım, farkında mısın işe dönmek sana çok iyi geldi, maşallah hep pozitifsin
bize su çiçöeğini söyledi de doktorumuz henüz hepatitten bahsetmedi, m yaptırmakta fayda vardır bence
e cnm madem kimsenin sana gelmesini istemiyosun bence pastanızla babaanneye gitme fikri kötü sayılmaz, neticede o da görmek ister herhalde
sadece bu kadar mı? ımm cery çok sewer kesin bnde sewdimbende birazdan konuşacağım haber veririm
hasret kuzu etini haşla blendırdan geçir içine tereyağında unu kavur birazda limon süper bir düğün çorbası metin bayılıyor
başkalarının yanında zaten cerynin diline wuruyo :) sinirlenince gıgıgıgıgı dio bizimkide daha ne hünerleri war ne:)) yere bişey döktüğü zamn hemen mutfak tezgahına uzanıp bezi alıyo we koşup orayı bigüzel siliyo sonra bezi getrip yıkamam için bana musluğu işaret ediobi kaldığım sayfadan bide son sayfadan alıntı yaptım başladım:)
melikede 8 bucukta uyandı hehe süperdi. çocuğunun işlerini yapmak zormu gelio banada zevk werio wala. her seferinde altını açtığımda başkası açsa üff ne biçim s.çmış dese, başkası deeştirse giydirse die üzülüyorum herşeyiyle ben ilgilendiğim için çok mutluyum.heru yanışında farklı yüzifadesiyle uyanmasını izlemek güzel oluo.çişi öğrensin öyle çalışcam hattaewimin işinide seviyorum. çalışmayıda seviyorum o ayrı ama..
melikede sadece çok net anne baba aaayy. biliçsiz şekilde dede mama meme sinirlenince dadadada:) oyuncak beşiğine bebeğini yaturıp ee ee e. bu kadar. ben onun ellerinden öperim sadece. mıncıklamam pek oda yapmıo ondan sanırım. sizinkiler başkalarını yanında konuşuomu benmki agzını açmıo herkeste agu flkn diomu dio:)
yerim ben o sıpa cery i kardeş gelsin görcem onu ben:) komşumuzun minik bebeği war 40 ı yeni cıktı hasret. bazen kadına yardıma inim diorm melike kucama aldıgım an basıo bağlığı emzik emio onu görünce nası kıskanıo ama ceryinin sıkıntısı kardeşi oturup onloa oyun oynayana kadar sonra çok rahat etceksin hiç arkadaş buluyum derdin olmicak. hasret yapılan ew burda resimlerini görüğüm giriş katı olan bahçeli ewmi başka mı yoksa
doğumdan önce taşınacağız zaten canım ewin işleri nisan 15e kadar bitecek bir aksilik olmazsa..
uzun sürüyo çünkü heryerini baştan yapıyoruz, kapısı, camı, yerler, mutfak, banyo, bahçe... bizde bu hafta sonu yawaş yawaş toplanmaya başlayacağız zaten..
bnde korunmuyodum hamile kaldım:)))) 6,5aylıkken:))) ama bunu doğururu doğurmaz yaptıracağım ilk şey spiral taktırmak olacak!
spiraldenmi korkuyosun minnacık şeydennnnn
çatı muayenesi olmadınmı sen hiç
Gunaydınlar,
oglusu yıkıyıp dısarı cıkacagım.nufus mudurlugu ve okul burosuna ugrayacagım.ozleyın benı anacıgım.
Günaydınlar...Ya arkadaşlar bu mesajı okuyan herkes sevabına dodoma bi dua gönderiverir mi? Dün de mama sandalyesinden düştü..Kesin nazar var inandım artık bu kadar üstüste..gece mesailerimiz de aynen devam ediyorr helakk oldum
slm millet
pek kimsecikler yok ama,
deniz iki gecedir çok kötü uyanıyor, kabus görmüş gibi ağlıyor inliyor yanımıza gelmek istiyor :2: dün gece ilk defa yakama yapışıp uyudu resmen alıp götüreceklermiş gibi
korkerım benim yüzümden oluyor bu ara iyice paranoyak oldum. bir arkadaşın 3 yaşındaki yeğeni 77ekran tv düşürdü üzerine günlerce komada kaldıktan sonra vefat etti
tv de çıkan çocuk haberleri kafayı yedirecek bana sürekli kurup kurup dua ediyorum allahım sen evladımı koru diye.
siyasi gelişmeler de cabası zaten mısır libya suriye derken türkiye de kapıda diye delleniyorum sonra da allahım bu kadar felaket kapıdayken ben bu çocuğu nasıl korurum ya hepimize bir şeyler olursa diye diye tozutuyorum
fena halde bunaldım ve sanırım bütün duygularım süt sebebiyle denize geçiyor aklımı boşaltmam lazım çocuk perişan oldu iki gecedir benim yüzümden.
hawa çok güzel yaw.. cery çilekli yoğurdunu yedi şimdi babasıyla parka yürüyolarbnde fırsattan istifade size bakayım dedim ama in cin top oynuyo hafta sonu da değil ama:44:
cerene çorba yapacağım ne yapsam?
un çorbası, yayla çorbası, şehriye we mercimek dışında???
birde bişey soracağım sizin bebikler kalem tutup bişeyler çizebiliyor mu???
bizimki hep kalem defter wereyim sayfaları çewire çewire her sayfayı karalasın istiyo, bide doğru tutuyo kalemi falan face de resmini koydum gerçi görmüşsünüzdür
düzgün bi yerde yaptırırsan sorun olmaz bnce, implant biraz tuzluymuş hem duyduğuma görebaşkalarının yanında zaten cerynin diline wuruyo :) sinirlenince gıgıgıgıgı dio bizimkide daha ne hünerleri war ne:)) yere bişey döktüğü zamn hemen mutfak tezgahına uzanıp bezi alıyo we koşup orayı bigüzel siliyo sonra bezi getrip yıkamam için bana musluğu işaret edio
bütün bunlara benle beraber kaynanamın şahit olmasına acaip gıcık oluyorum... uuuuuuuuuu senin aklına öliym zekana öliym diye diye beni sinir ediyobide telefonda herkese anlatıyo böyle yapıyo böyle ediyo delimidir nedir yaaaa üff neyse şurda kaldı 15,20gün en fazla
Ben hepsini biliyorum canim hamilelikten beri bu topigi takip ediyorum hatta o zmanlar baya yazabiliyordum ama kizla birlikte pek giremez oldum girsemde telefondan girip okuyup cikiyorum yazmaya firsatim olmuyor pek. Benim kizda cok hareketli bi dakka yerinde durmuyo heryeri altust ediyo. Ceryden asagi kalir yeri yok yani.O yuzdende pek firsat kalmiyo iste. Hayirlisi olsun canim ne guzel ikisi bir buyucek sonra rahat edeceksin iste. Cesaretim olsa bende yapardim hemen bi tane daha ama burda yanlizim ailemden kimse yok korkuyorm. Umarim hersey bu sefer istedigin gibi olur ev konusundada. Doguma baya az kalmis seninde hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bunuda. Cati muayenesi dogumdam once oldumda ya ben etkilerinden korktugum icin spiralden vazgectim birde kullananlarin yorumlarini okuyunca gozum korktu iyice.
Okudum gonderdim canım.
Şeyme anacım kendine gel aynı ablam gibisin.o daha hamile bile değil.
Ya bi benim sütümden duygularım geçmiyor Doğuhan"a yaaaaaaa
E o kadarda olacak be Hasretciğim.Neticede babaannesi mutlu oluyordur.
düzgün bi yerde yaptırırsan sorun olmaz bnce, implant biraz tuzluymuş hem duyduğuma göre
walla brawo çocuğu yıkayıp bide dışarı çıkarma cesaretini gösterdiğinden ötürü kutluyorum seni!!
ne bilem öle yazmışsın işte alla allaDoğuhan nereye geliyor benimle o kadar saat yollarda çocuk.evde kaldı babaannesi baktı.
Şeyme anacım kendine gel aynı ablam gibisin.o daha hamile bile değil.
Ya bi benim sütümden duygularım geçmiyor Doğuhan"a yaaaaaaa
ne bilem öle yazmışsın işte alla alla
ay ne biliym haklısın mutlu oluyo tabi ama her telefonda benim kızımı ballandıra ballandıra anlatması bitiriyo beni! napim kızım ezelden gıcığımişte
harfi harfine katılıorum bende onunla evde olmaktan onunla buyumekten haz alıyorum..her dakikası önemli benim için..ama çalışmakta istemiyo degilim dönem dönem..2 yaşına geldğinde düşünüorum mesela ama o an neyi gösterir bilinmez..bi kaldığım sayfadan bide son sayfadan alıntı yaptım başladım:)
melikede 8 bucukta uyandı hehe süperdi. çocuğunun işlerini yapmak zormu gelio banada zevk werio wala. her seferinde altını açtığımda başkası açsa üff ne biçim s.çmış dese, başkası deeştirse giydirse die üzülüyorum herşeyiyle ben ilgilendiğim için çok mutluyum.heru yanışında farklı yüzifadesiyle uyanmasını izlemek güzel oluo.çişi öğrensin öyle çalışcam hattaewimin işinide seviyorum. çalışmayıda seviyorum o ayrı ama..
melikede sadece çok net anne baba aaayy. biliçsiz şekilde dede mama meme sinirlenince dadadada:) oyuncak beşiğine bebeğini yaturıp ee ee e. bu kadar. ben onun ellerinden öperim sadece. mıncıklamam pek oda yapmıo ondan sanırım. sizinkiler başkalarını yanında konuşuomu benmki agzını açmıo herkeste agu flkn diomu dio:)
yerim ben o sıpa cery i kardeş gelsin görcem onu ben:) komşumuzun minik bebeği war 40 ı yeni cıktı hasret. bazen kadına yardıma inim diorm melike kucama aldıgım an basıo bağlığı emzik emio onu görünce nası kıskanıo ama ceryinin sıkıntısı kardeşi oturup onloa oyun oynayana kadar sonra çok rahat etceksin hiç arkadaş buluyum derdin olmicak. hasret yapılan ew burda resimlerini görüğüm giriş katı olan bahçeli ewmi başka mı yoksa
keşke bende kafama esip sac kestrenlerden olsam..bi kıyabilsem devamı gelecek ama olmii uzasın rapunzel gibi:))Günaydııınnn,
Bugün daha sakin bir gün geçireceğimi umuyorum :)
Kuzucum iyi çok şükür, keyfi yerinde, hala emekliyor :) Özellikle boyuna bakan herkes yürüyor di mi diyorYürümüyor anacım napıyım, ben de özel bir çaba göstermiyorum yürüsün diye, bi kere başlayınca hiç oturmayacak nasıl olsa...
Pazar günü gittim saçlarımı kestirdim, uzak diye kendi kuaförüme gitmedim, yeni adam beni kuşa çevirdi, kırptı bıraktı resmen. Çok çirkin oldu, hiç aynaya bakasım yok :2:
Benden bu kadar şimdilik, umarım herkes iyidir, ara ara bakacam yine inşallah.
neden cnm yapmıosun..yada pastayı al size gelsinler anane babane..Benim müdür gibi birileir dikiliyordur tepelerine ondan yazamıyorlardır.
Herkes doğum günü yaptı herhalde, biz marjinal takılıp doğum günü yapmıyoruz :)
Eşimle dün bozuştuk. Doğum günü yapmak istiyor ben hazırlık yapamam dedim. O zaman pasta alıp anneme gidleim dedi. Neden annene gidiyoruz pasta alır kendim evde kızımla seninle keserim dedim. Doğal olarak kızdı. :)
oy gecmiş olsun cnm..Günaydınlar...Ya arkadaşlar bu mesajı okuyan herkes sevabına dodoma bi dua gönderiverir mi? Dün de mama sandalyesinden düştü..Kesin nazar var inandım artık bu kadar üstüste..gece mesailerimiz de aynen devam ediyorr helakk oldum
hawa çok güzel yaw.. cery çilekli yoğurdunu yedi şimdi babasıyla parka yürüyolarbnde fırsattan istifade size bakayım dedim ama in cin top oynuyo hafta sonu da değil ama:44:
cerene çorba yapacağım ne yapsam?
bizimki hep kalem defter wereyim sayfaları çewire çewire her sayfayı karalasın istiyo, bide doğru tutuyo kalemi falan face de resmini koydum gerçi görmüşsünüzdür
Günaydınlar...Ya arkadaşlar bu mesajı okuyan herkes sevabına dodoma bi dua gönderiverir mi? Dün de mama sandalyesinden düştü..Kesin nazar var inandım artık bu kadar üstüste..gece mesailerimiz de aynen devam ediyorr helakk oldum
slm millet
pek kimsecikler yok ama,
korkerım benim yüzümden oluyor bu ara iyice paranoyak oldum. bir arkadaşın 3 yaşındaki yeğeni 77ekran tv düşürdü üzerine günlerce komada kaldıktan sonra vefat etti
tv de çıkan çocuk haberleri kafayı yedirecek bana sürekli kurup kurup dua ediyorum allahım sen evladımı koru diye.
[cerene çorba yapacağım ne yapsam?
günlerdir sayfayı açıyorum ama okuyamadan çıkıyorum..herkes iyidir inşallah...Nihan'ın uyku saatleri düzensiz bugünlerde...o uyanıkken de bilgisayar başına oturmak imkansız gelip kapatıyor hemen
günlerdir sayfayı açıyorum ama okuyamadan çıkıyorum..herkes iyidir inşallah...Nihan'ın uyku saatleri düzensiz bugünlerde...o uyanıkken de bilgisayar başına oturmak imkansız gelip kapatıyor hemen
sorma hanifim uyanıkken bunun başında oturmak rahatsız edio beni cünki sıkılıyo ilgi istio..bu arada ben 2 gündür hikaye masal anlatarak uyutuorum..kafadan uydurmasyon..babamızdan çalıntı hikayeler..hiç beceremem sevmemde anlatmayı saolsu babası iyi beceriyo doğaçlamayı..bende 2 gündür aynı doğaçlama hikayeyi anlatıp duruorum cocuuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?