2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canlarım,
İşlerim bitmedi ama çalışamıyorum, resmen aklım başımda değil çünkü...
Günlerdir gazetelerde korkunç şeyler okuyorum, uzak durmaya çalışsam da olmuyor, küçücük çocukların başına gelenler uykularımı kaçırıyor. Hele az önce okuduklarım, Allahım delirmek üzereyim...
Bu ülkeden, bu adalet sisteminden, bu cehaletten ve hatta bu dünyadan nefret ediyorum, Rabbim bütün masum yavruları korusun, yavrularımızı korusun...

bende haberlerı okuyordum

al benden de o kadar, bugün nefret,öfke,iğrenme ve korku dolu duygularla kapadım haber sayfasını( ne bu yaaa, insanlar nasıl bu denli korkunç olabiliyor

ne güzel yaa özendim walla..burda soğudu yine hava..(
kapatıyo açıyo hem bunu hem benim netbooku göstermeye gelmiyor...

ne güzel yapıyorsun annesi çakma da olsa anlat sen masallarını:))ben uzun zamandır anlatıyorum arada..işe yarıyor cidden:))

çok haklısın Burcucum..üzülmemek düşünmemek elde değil....

renk değiştiremiyorum ben bugün sorun var bir şeyde ama şimdi kurcalayamayacağım...
Nihan pipetten içebiliyor yeni denedim...zaten yapabilirdi de benim mi aklıma ancak geldi

al benden de o kadar, bugün nefret,öfke,iğrenme ve korku dolu duygularla kapadım haber sayfasını( ne bu yaaa, insanlar nasıl bu denli korkunç olabiliyor

Dayanılır gibi değil, insan demeye bile dilim varmıyor artık, bu nasıl bir vahşet, 9 yaşında bir çocuğa karşı nasıl bir kin, nasıl gözü dönmüşlük, içim yandı resmen... Kayseri'deki masumlar ayrı bir kalp ağrısı zaten, bişeyler yapmak lazım artık, bu ülkenin insanlarının vergisiyle okumuş, az çok aklı fikri olan biri olarak, bir kadın daha da önemlisi bir anne olarak, bütün bu olanlara sadece vah vah deyip kendi hayatıma dönemiyorum ben artık. Evet önce kendi çocuğumun annesiyim ben, hepimiz öyleyiz, ama bütün çocuklar Allah'ın emaneti değil mi arkadaşlar yaa... Yok olasıca kadınların adamların vebalini niye bu masumlar canıyla ödesin...

Eyoya bi kez pipetten içirmeyi denedim ama içemedi malesef, senin zilliye aferin
hava çok güzel walla burda bugün ama o bile keyfimi yerine getiremedi, çok sıkkınım bugün ben de nedense

doğru söylüyorsun arkadaşım...

he he tek dellenen ben değilim artık kafayı yiyecem eşimin dauwn sendromlu bir kuzeni var dünden beri ona takığım aklıma binlerce şey geliyor. manyak mıyım neyim denizi de öyle seviyor ki, diyorum ya paranoyak oldum resmen buluttan nem kapacak hale geldim yoldan geçen oğlumu seven herkese kıl oluyorum iki gündür bir yandan denizle oynuyorum bir yandan dua ediyorum bir yandan da kurdukça kuruyorum kafamda çıldırmama az kaldı. ne zor şeymiş evladın sorumluluğu :44:

şu ceza sisteminin sahiden artık bi elden geçmesi gerek, caydırıcı cezalar olmazsa hababam af çıkarılırsa suç işlemek te bu denli kolaylaşıyor işte

varsa aklına gelen bildiğin bir tepki şekli hep beraber verelim elimizden geldiği kadar, böyle oturduğumuz yerden darlanmaktansa belki işe yarayan bir şey çıkar.

şu bayan millet vekillerinin hadım önerisi vardı ya keşke yapılsa

bazı konularda şeriata cidden gerek var sanırım ya da o derece caydırıcı kanunlara ama yapacak olana her türlü önlem boş Allah sevgisi insan sevgisi olmayan her şeyi yapabilir....Rabbim cezalarını elbet verecektir...ama bugünü iyi değerlendirmeli ve yavrularımızı ki kastım tüm çocuklar korumalıyız....
öğrencilerimiz elimizden kayıp gidiyor yeri gelince...daha bu yıl bir kız öğrencimiz intihar etti...aileler çok dikkatli olmak zorunda...devletimiz bu eğitimi kaynağı ve imkanı her aileye vermeli...

Son düzenleme:

Verelim valla ne tepki vereceksek, örgütlenelim falan filan...
Gerçi fikirlerini söyleyenlerin, mevcut sistemi eleştirenlerin hali ortada ama olsun :)

Burcu kaç gündür yaşadığım depresyona, yarama parmak basmışsın..
Bu bahsettiklerine ek olarak ben okulda öğrencilerin aile hayatlarına, babalarının annelerine ve kendilerine karşı uyguladığı şiddetle yüz yüze geliyorum hergün.. Hele bi, tanesi var ki perşembeden beri beni çok etkiledi Şimdi anlatıp da sizin de uykularınızı kaçırmayayım. Yanlız şu kadarını söyleyebilirim o küçücük yürekler, kaldırabileceklerinden çok daha fazla yük taşıyorlar TV de dizi die izlediğim bi çok şey ne yazık ki gerçekten oluyor ve ben onların öğretmenleri olarak hiç bişey yapamıyorum Bu da beni kahrediyor(((
Geçen hafta bütün bu olanlar yetmezmiş gibi bi de cuma akşamı o çocukların haberini aldım. Bi de oturdum bütün detaylarıyla olayı okudum ve mahvoldum.. Artık TV fln izlemiyorum yoksa sütüm kesilecek Ama okuldaki öğrencilerden nasıl uzak kalıcam onu bilmiyorum((

geçen bayram egeyi zorla uyutmustum kapı caldı seker toplayan küçük çocuklar kızdım calmayın die hala daha o çocukların bakısı gitmiyo gözümden cok pişmanım kv.olayları falan cok gergindim (( kızdım dediğimde çalmayın kapıyı ya cocuk uyuyo ... bu bile beni cok üzüyo

gazetelerde okuduğum şeyleri yapan insanlara lanet okuyorum aklım almıyor kabullenemiyorum vahşet yaptıkları canilik bence asacaklar böylelerini ki az bile bu ceza onlara

Kıymet, evet, biz sadece gazeteye tv'e düşenleri biliyoruz, kimbilir neler oluyor daha başka, biz kendi çocuklarımızı gözümüzden sakınırken, onlar kadar melek olan başka çocuklar ne acılarla tanışıyor, düşünmeyeyim diyorum ama vicdanım düşünmemeye bile el vermiyor artık. El kadar bebeler öldü gitti bir hiç uğruna, hem de acı çekerek, hem de birilerinin sapıklıkları vicdansızlıkları yüzünden, ben sadece bunu bi yerlerde okumanın verdiği ufacık acıya dayanamazken... Kafayı yiyecem valla...

Çıkıyorum, öptüm hepinizi...
Bugün evde de bir mücadele bekliyor beni, yarın girebilirsem anlatırım.
Bakıcı-anneanne-Doruk üçgeninde kriz var yine !

kızlar bodoslama dalıcam araya

ata bugün sabah kahvaltısı ve sonrasında yediği 1 adet muzla duruyo ( hiçbirşey yediremiyorum tadına dahiii bakmıyo kaşığı gördüğü an kıyamet kopuyo

ne yapıcağımı şaşırdım

Ateşi fln var mı şebnem? diş mi çıkarıyo ki???
Çok zorlama ya çok aç hissedince yer nasıl olsa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…