- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.901
Merhaba canlarım,
İşlerim bitmedi ama çalışamıyorum, resmen aklım başımda değil çünkü...
Günlerdir gazetelerde korkunç şeyler okuyorum, uzak durmaya çalışsam da olmuyor, küçücük çocukların başına gelenler uykularımı kaçırıyor. Hele az önce okuduklarım, Allahım delirmek üzereyim...
Bu ülkeden, bu adalet sisteminden, bu cehaletten ve hatta bu dünyadan nefret ediyorum, Rabbim bütün masum yavruları korusun, yavrularımızı korusun...
Merhaba canlarım,
Günlerdir gazetelerde korkunç şeyler okuyorum, uzak durmaya çalışsam da olmuyor, küçücük çocukların başına gelenler uykularımı kaçırıyor. Hele az önce okuduklarım, Allahım delirmek üzereyim...
Bu ülkeden, bu adalet sisteminden, bu cehaletten ve hatta bu dünyadan nefret ediyorum, Rabbim bütün masum yavruları korusun, yavrularımızı korusun...
parkta oynadık,yürüdük geldik:))
oy kıyamam dodou Allahım her tür nazardan kazadan beladan korusun inş...cnm dışarı çıkmadan mutlaka felak-nas ve ayatelkürsi oku üstüne de öyle çık
evet sütten çok etkileniyorlar sahiden, benim de tüm stresim bebişkoma geçiyo malesef(
tarhana çorbası var bugün bizim, o düğün çorbası da oldukça lezzetli bişeye benziyo ama:))
Eyo da kelm kağıt hastası, abisi derse oturduğu an ille de ona da kalem kağıt vericez yoksa durmuyo, kendince karalıyo bişiler işte:))
haha kapatıyor demek:)) eymen uyuyo şimdi ama uyanıkken de nedense laptopa karşı alerjisi yok benim oğluşumun, onun alerjisi mutfağa mutfakta bişi yaptırmıyo uyanıkken
sorma hanifim uyanıkken bunun başında oturmak rahatsız edio beni cünki sıkılıyo ilgi istio..bu arada ben 2 gündür hikaye masal anlatarak uyutuorum..kafadan uydurmasyon..babamızdan çalıntı hikayeler..hiç beceremem sevmemde anlatmayı saolsu babası iyi beceriyo doğaçlamayı..bende 2 gündür aynı doğaçlama hikayeyi anlatıp duruorum cocuuma..
Merhaba canlarım,
bende haberlerı okuyordum
al benden de o kadar, bugün nefret,öfke,iğrenme ve korku dolu duygularla kapadım haber sayfasını( ne bu yaaa, insanlar nasıl bu denli korkunç olabiliyor
Dayanılır gibi değil, insan demeye bile dilim varmıyor artık, bu nasıl bir vahşet, 9 yaşında bir çocuğa karşı nasıl bir kin, nasıl gözü dönmüşlük, içim yandı resmen... Kayseri'deki masumlar ayrı bir kalp ağrısı zaten, bişeyler yapmak lazım artık, bu ülkenin insanlarının vergisiyle okumuş, az çok aklı fikri olan biri olarak, bir kadın daha da önemlisi bir anne olarak, bütün bu olanlara sadece vah vah deyip kendi hayatıma dönemiyorum ben artık. Evet önce kendi çocuğumun annesiyim ben, hepimiz öyleyiz, ama bütün çocuklar Allah'ın emaneti değil mi arkadaşlar yaa... Yok olasıca kadınların adamların vebalini niye bu masumlar canıyla ödesin...
Merhaba canlarım,
bende haberlerı okuyordum
Dayanılır gibi değil, insan demeye bile dilim varmıyor artık, bu nasıl bir vahşet, 9 yaşında bir çocuğa karşı nasıl bir kin, nasıl gözü dönmüşlük, içim yandı resmen... Kayseri'deki masumlar ayrı bir kalp ağrısı zaten, bişeyler yapmak lazım artık, bu ülkenin insanlarının vergisiyle okumuş, az çok aklı fikri olan biri olarak, bir kadın daha da önemlisi bir anne olarak, bütün bu olanlara sadece vah vah deyip kendi hayatıma dönemiyorum ben artık. Evet önce kendi çocuğumun annesiyim ben, hepimiz öyleyiz, ama bütün çocuklar Allah'ın emaneti değil mi arkadaşlar yaa... Yok olasıca kadınların adamların vebalini niye bu masumlar canıyla ödesin...
Eyoya bi kez pipetten içirmeyi denedim ama içemedi malesef, senin zilliye aferin
hava çok güzel walla burda bugün ama o bile keyfimi yerine getiremedi, çok sıkkınım bugün ben de nedense
varsa aklına gelen bildiğin bir tepki şekli hep beraber verelim elimizden geldiği kadar, böyle oturduğumuz yerden darlanmaktansa belki işe yarayan bir şey çıkar.
şu bayan millet vekillerinin hadım önerisi vardı ya keşke yapılsa
Burcu kaç gündür yaşadığım depresyona, yarama parmak basmışsın..Dayanılır gibi değil, insan demeye bile dilim varmıyor artık, bu nasıl bir vahşet, 9 yaşında bir çocuğa karşı nasıl bir kin, nasıl gözü dönmüşlük, içim yandı resmen... Kayseri'deki masumlar ayrı bir kalp ağrısı zaten, bişeyler yapmak lazım artık, bu ülkenin insanlarının vergisiyle okumuş, az çok aklı fikri olan biri olarak, bir kadın daha da önemlisi bir anne olarak, bütün bu olanlara sadece vah vah deyip kendi hayatıma dönemiyorum ben artık. Evet önce kendi çocuğumun annesiyim ben, hepimiz öyleyiz, ama bütün çocuklar Allah'ın emaneti değil mi arkadaşlar yaa... Yok olasıca kadınların adamların vebalini niye bu masumlar canıyla ödesin...
kızlar bodoslama dalıcam araya
ata bugün sabah kahvaltısı ve sonrasında yediği 1 adet muzla duruyo( hiçbirşey yediremiyorum tadına dahiii bakmıyo kaşığı gördüğü an kıyamet kopuyo
ne yapıcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?