- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.921
Burcu kaç gündür yaşadığım depresyona, yarama parmak basmışsın..
Bu bahsettiklerine ek olarak ben okulda öğrencilerin aile hayatlarına, babalarının annelerine ve kendilerine karşı uyguladığı şiddetle yüz yüze geliyorum hergün.. Hele bi, tanesi var ki perşembeden beri beni çok etkilediŞimdi anlatıp da sizin de uykularınızı kaçırmayayım. Yanlız şu kadarını söyleyebilirim o küçücük yürekler, kaldırabileceklerinden çok daha fazla yük taşıyorlar TV de dizi die izlediğim bi çok şey ne yazık ki gerçekten oluyor ve ben onların öğretmenleri olarak hiç bişey yapamıyorum Bu da beni kahrediyor (((
Geçen hafta bütün bu olanlar yetmezmiş gibi bi de cuma akşamı o çocukların haberini aldım. Bi de oturdum bütün detaylarıyla olayı okudum ve mahvoldum.. Artık TV fln izlemiyorum yoksa sütüm kesilecekAma okuldaki öğrencilerden nasıl uzak kalıcam onu bilmiyorum ((
Ben devlet memuru değilim ki. Kıskandım süt izni uazaynları :)
Ben doğum gününü kayınvalidemlerde yapmak istemiyorum. Doğum günü tertip edecek durumumda yok. Çünkü hafta içi 8'lere kadar çalışıyorum. Geceleri kızım dinlendirmiyor. Hangi ara ne yapayım kimi çağırayım... Kaldı ki dinlenmek benim de hakkım. Birilerini çağırırsam evin temizliği bulaşıkları cartları curtları ben ne olacağım.
Hani babamız istiyorsa evde beni yormayacak bir organizasyon hazırlarsa buyursun. 2 saat için birilerini çağırıp kestirmeden kutlamayı yapıp sonra etrafı toplayıp beni de dinlendirebiliyorsa ne ala. Dün kızım kucağım dışında bir yerde uyumayı kabul etmediğinden sadece 2 saatlik uykum var. Tüm gece babası ilgilenecekti güya. Gitti film izledi, 2 de yattı. Sabaha kadarda kıçını kaldırmadı.
Ateşi fln var mı şebnem? diş mi çıkarıyo ki???
Çok zorlama ya çok aç hissedince yer nasıl olsa..
MERSAM dün implantla ilgili bişeyler sormuşsun. Ben doğumdan sonra hiç adet görmedim. Dr bişey demişti ama hatırlamıyorum şimdi. Sen de dr una danış istersen..
Hayır olmadı. zaten adet görmeme konusunu dadr daha önceden söylemişti, geçenlerde kontrole gittim herşey yolunda dedi.Tamam canim tesekkurler yinede cevabin icin. sana baska bir yan etkisi oldu mu adet gorememe disinda? Randevu alirken sorup ona gore giderim artik.
nihayet evimdeyim
kayıp çocuklara ağlıyorum bende iki gündür
mertinde iştahı azaldı iki gündür, 5. diş patlamış,6. diş patlamak üzere birazda öksürüyoameliyathanede 1buçuk saat kaldı o soğukta üşüdü galiba:26:
Günaydın
Şu ölen çocukların haberlerinden ne kadar kaçmak istesem de her yerde onlar var, biraz önce de Vatan da İclal A. yı okuyayım dedim sandviçimi yarım bıraktım içim parçalandı gözlerim dolduidam cezasının tekrar gelmesini ayrıca tecavüz eden erkeklerin hadım edilmesi taleplerini sonuna kadar destekliyorum...
Burcu trajikomikmiş yani anlattığın dünkü olay, annen kendi evinde durup yukarı çıkmasa bence işten çıkmana gerek kalmayacak.Annene günde 1-2 saatten fazla size gelmemesi için bişeyler yap.
Günaydın,
Sabahları günaydın deyip çıkmak çok zoruma gidiyor ama yapacak bişi yok, bir süre daha böyle devam edecek maalesef.
Dün ev toz dumandı resmen, annemle bakıcı tartışmışlar, annem çekmiş gitmiş, bakıcı ağlamaklı... İkisi de farklı şeyler anlatıyorlar, ikisini de sakinleştirmek bana düştü tabi. Olayın çıkış noktası da dün Doruk uyumamışmış, uyumayınca durmamış huysuzlanmışmış, bunlar da iki kadın bir çocukla baş edemeyip birbirleriyle dalaşmışlar. Eve gittiğimde kalbim ağzımdan fırlayacaktı nerdeyse, bütün gece de aynı hızla çarptı, ama beni düşünen yok nasıl olsa... Artık bu gerginliklere dayanamıyorum kızlar, nisan başı itibariyle istifamı vermeyi ve başkalarına muhtaç olmaktan kurtulmayı ciddi olarak düşünüyorum, eşim de destekliyor. Tabi istifa ettiğim gün bırakmazlar beni, 45 gün mü ne ihbar süresi var, düşünüyorum bakalım... Öbür yandan 6,5 yıllık tazminatım var, verecekleini sanmıyorum, ona da kıyamıyorum, moktan bi durumdayım.
Günaydın
Şu ölen çocukların haberlerinden ne kadar kaçmak istesem de her yerde onlar var, biraz önce de Vatan da İclal A. yı okuyayım dedim sandviçimi yarım bıraktım içim parçalandı gözlerim dolduidam cezasının tekrar gelmesini ayrıca tecavüz eden erkeklerin hadım edilmesi taleplerini sonuna kadar destekliyorum...
Burcu trajikomikmiş yani anlattığın dünkü olay, annen kendi evinde durup yukarı çıkmasa bence işten çıkmana gerek kalmayacak.Annene günde 1-2 saatten fazla size gelmemesi için bişeyler yap.
Kerodan haberler vermeyi unuttum,bu aralar çok iştahsız ve yürümemek için direniyor resmen,kendi kendine 2-3 adım atarsa ne ala biz kaldırıp yürütmeye çalışırsak kati suretle yürümeyip oturuyor,yeni saatlere de alışamadı sabah uyanamıyor onu o kadar uykulu gönderirken de içim parçalanıyor.
günaydın canlar,,,
aylin o yazıyı merak ettim ,,, aslında kaçıyorum yüreğim dayanmıyor istemiyroum öyle haberler okumayıhadım edilme olayına bende katılıyorum,,, suçluluğu ıspatlanmış kişilerin hadım edilmesi gerek,,, böyle sapık canilerin ise idamları gerek evet,,, ama dün bi yazı da aklımı karıştırdı ,,, adli hatalar sonucu ölenler ne olacak,,, idam sadece kesinlik kazanmış sapık olaylar için gerçekleştirilmeli bencce,,,
burcu canım sana çok üzülüyorum,,, arada kalan haline,,,, bu aralar bende çok istiyorum işten çıkmayı selinin ben giderken ağlaması geldiğimde ise yüzündeki mutluluk beni mahfediyor,,,
Aslında evden çıkması hoşuma gidiyor çünkü yaz kış her sabah ve akşam dışarı çıktığı için bağışıklığı olumlu etkilenmiştir diye düşünüyorum,hava da almış oluyor, bir de kadının evinde kocası da var okuldan geldikten sonra kızı da var yani 3 kişi bakıyorlar ve oğlum farklı ev ve farklı insanlar görmüş oluyor,belki de kimseyi yabancılamaması da bu yüzdendir.Kadın da kendi evinde baktığından huzurlu yani bu şartlar hepimiz için iyi.
geçmiş olsun canım..kızlar yarın yine yokum sabah erkenden hastaneye gidicem dr randevularım var
göz dr.... gözlük numaram değişti galiba ona baktırıcam
ortapedi dr...... sağ elim tarak kemikleri ve parmaklarım aylardır ağrıyor onlara baktırıcam
belim ve kalçamda hamilelikten beri ağrıyo çok fazla ihmal ettim artık ağrılara
dayanamıyorum
öğleden sonra gelirim herhalde beni merak etmeyin ve bol bol dua edin öpüldünüz
kendini bu kadar yıpratma bence.bırak dalaşsınlar.ikisiyle de konuşsan aynı anda belki çözüm olur..Günaydın,
Sabahları günaydın deyip çıkmak çok zoruma gidiyor ama yapacak bişi yok, bir süre daha böyle devam edecek maalesef.
Dün ev toz dumandı resmen, annemle bakıcı tartışmışlar, annem çekmiş gitmiş, bakıcı ağlamaklı... İkisi de farklı şeyler anlatıyorlar, ikisini de sakinleştirmek bana düştü tabi. Olayın çıkış noktası da dün Doruk uyumamışmış, uyumayınca durmamış huysuzlanmışmış, bunlar da iki kadın bir çocukla baş edemeyip birbirleriyle dalaşmışlar. Eve gittiğimde kalbim ağzımdan fırlayacaktı nerdeyse, bütün gece de aynı hızla çarptı, ama beni düşünen yok nasıl olsa... Artık bu gerginliklere dayanamıyorum kızlar, nisan başı itibariyle istifamı vermeyi ve başkalarına muhtaç olmaktan kurtulmayı ciddi olarak düşünüyorum, eşim de destekliyor. Tabi istifa ettiğim gün bırakmazlar beni, 45 gün mü ne ihbar süresi var, düşünüyorum bakalım... Öbür yandan 6,5 yıllık tazminatım var, verecekleini sanmıyorum, ona da kıyamıyorum, moktan bi durumdayım.
hiç haber bakamıyorum artık..kasaplaşan bir ttoplum olduk..sonumuz hayır olsun..Günaydın
.bizim ardarda 2 diş patladı 3. de yolda hiç yemedi o dönem..Kerodan haberler vermeyi unuttum,bu aralar çok iştahsız ve yürümemek için direniyor resmen,kendi kendine 2-3 adım atarsa ne ala biz kaldırıp yürütmeye çalışırsak kati suretle yürümeyip oturuyor,yeni saatlere de alışamadı sabah uyanamıyor onu o kadar uykulu gönderirken de içim parçalanıyor.
Günaydın
Günaydın,
geçmiş olsun canım..
kendini bu kadar yıpratma bence.bırak dalaşsınlar.ikisiyle de konuşsan aynı anda belki çözüm olur..
işten ayrılmayı da iyi düşün..çalışmaya alışan biri için çekilmez hale gelebilir ev hayatı.ben hala o kadar uzun ücretsiz izin aldım diye pişmanım..
eğer karar verirsen tazminatını da al derim o kadar sene emek vermişsin.
son olarak bana burdan konuşmak kolay:)) hayırlısı olsun canım..
hiç haber bakamıyorum artık..kasaplaşan bir ttoplum olduk..sonumuz hayır olsun..
tecrid odalarında sonsuza dek tek başına yaşasın böyle insanlar..
.bizim ardarda 2 diş patladı 3. de yolda hiç yemedi o dönem..
yürümesi için de zorlama oturmak için inatlaşıyordu özgür de bir ara ben dedim heralde 15-16 ayı bulur yürümesi ama gezinip duruyor şimdi evde.oturmasını bekliyorum..bize de yaranılmıyor :)
hazzır hissettiğinde yürüyecek sen de şaşıracaksın ..
..
GÜNAYDINLAR
kesinlikle bende çok üzülüyorum ancak idam ve hadım taraftarı değilim arkadaşlar düşünün hadım ettiğiniz sapığın daha kötü olup daha saldırgan hale gelebileceğini düşünün suçun cezasının caydırıcılığı bu psikolojide b adamda ne kadar etkili olabilir ki idama da kesinlikle karşıyım çünki ülkem bu cezayı uygulayabilecek adalet altyapısına sahip değil ne gencecik hakedilmemiş ölümler gördü bu ülke tek yolu bu insanların tecrit edilmesi tek başlarına hiçbir ses nefes olmadan bir ömür 4 duvar arasında yaşamaya mahkum edilmesi
canım istifa ciddi benim cesaret edemiyeceğim bir karar bu kadar zorlanmana üzülüyorum umarım en hayırlısı neyse o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?