2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mesleğimizin en can yakıcı yanı da bu zaten görüp bir şey yapamamak

Yanlız diilsin cnm bizde de durumlar aşağı yukarı aynı. Benim eşim de aynı talepte bulunmuştu, tabi ki gitmedik ve d. günü flnkutlamadık. Hiç de içimde kalmadı doğrusu..Yorgunluk mu kalacak içimde.. Kendi kendimize evde pasta kestik. Bana kalsa onu da yapmayacaktık ama eşim almış gelmiş bi pasta.. Biz pastamızı yerken kv aradı.. Napıyosunuz deyince eşim de pelinin d. gününü kutluyoruz dedi.. Sonra 40 tane soru sordu kv. kim var nie bizi çağırmadınız..Sanki biz evde parti vermişiz de bi tek onun hbri yok!
Bi de telefonu kapattıktan sonra eşimin bana kv sana küsmüş onu çağırmadığın için demesi yokmuydu koptum valla!! Pastayı alan sen, d. günü yapalım die tutturan sen!!!

MERSAM dün implantla ilgili bişeyler sormuşsun. Ben doğumdan sonra hiç adet görmedim. Dr bişey demişti ama hatırlamıyorum şimdi. Sen de dr una danış istersen..

MERSAM dün implantla ilgili bişeyler sormuşsun. Ben doğumdan sonra hiç adet görmedim. Dr bişey demişti ama hatırlamıyorum şimdi. Sen de dr una danış istersen..

Tamam canim tesekkurler yinede cevabin icin. sana baska bir yan etkisi oldu mu adet gorememe disinda? Randevu alirken sorup ona gore giderim artik.

nihayet evimdeyim
kayıp çocuklara ağlıyorum bende iki gündür
mertinde iştahı azaldı iki gündür, 5. diş patlamış,6. diş patlamak üzere birazda öksürüyo ameliyathanede 1buçuk saat kaldı o soğukta üşüdü galiba:26:

Tamam canim tesekkurler yinede cevabin icin. sana baska bir yan etkisi oldu mu adet gorememe disinda? Randevu alirken sorup ona gore giderim artik.
Hayır olmadı. zaten adet görmeme konusunu dadr daha önceden söylemişti, geçenlerde kontrole gittim herşey yolunda dedi.

Hoşgeldiniz Gülşancık
Mert paşa da evini özlemiştir onan iştahı azalmıştır.. Herşey yoluna girer artık inşallah

kızlar yarın yine yokum sabah erkenden hastaneye gidicem dr randevularım var

göz dr.... gözlük numaram değişti galiba ona baktırıcam

ortapedi dr...... sağ elim tarak kemikleri ve parmaklarım aylardır ağrıyor onlara baktırıcam
belim ve kalçamda hamilelikten beri ağrıyo çok fazla ihmal ettim artık ağrılara
dayanamıyorum

öğleden sonra gelirim herhalde beni merak etmeyin ve bol bol dua edin öpüldünüz

Günaydın,
Sabahları günaydın deyip çıkmak çok zoruma gidiyor ama yapacak bişi yok, bir süre daha böyle devam edecek maalesef.
Dün ev toz dumandı resmen, annemle bakıcı tartışmışlar, annem çekmiş gitmiş, bakıcı ağlamaklı... İkisi de farklı şeyler anlatıyorlar, ikisini de sakinleştirmek bana düştü tabi. Olayın çıkış noktası da dün Doruk uyumamışmış, uyumayınca durmamış huysuzlanmışmış, bunlar da iki kadın bir çocukla baş edemeyip birbirleriyle dalaşmışlar. Eve gittiğimde kalbim ağzımdan fırlayacaktı nerdeyse, bütün gece de aynı hızla çarptı, ama beni düşünen yok nasıl olsa... Artık bu gerginliklere dayanamıyorum kızlar, nisan başı itibariyle istifamı vermeyi ve başkalarına muhtaç olmaktan kurtulmayı ciddi olarak düşünüyorum, eşim de destekliyor. Tabi istifa ettiğim gün bırakmazlar beni, 45 gün mü ne ihbar süresi var, düşünüyorum bakalım... Öbür yandan 6,5 yıllık tazminatım var, verecekleini sanmıyorum, ona da kıyamıyorum, moktan bi durumdayım.

Günaydın
Şu ölen çocukların haberlerinden ne kadar kaçmak istesem de her yerde onlar var, biraz önce de Vatan da İclal A. yı okuyayım dedim sandviçimi yarım bıraktım içim parçalandı gözlerim doldu idam cezasının tekrar gelmesini ayrıca tecavüz eden erkeklerin hadım edilmesi taleplerini sonuna kadar destekliyorum...
Burcu trajikomikmiş yani anlattığın dünkü olay, annen kendi evinde durup yukarı çıkmasa bence işten çıkmana gerek kalmayacak.Annene günde 1-2 saatten fazla size gelmemesi için bişeyler yap.

Kerodan haberler vermeyi unuttum,bu aralar çok iştahsız ve yürümemek için direniyor resmen,kendi kendine 2-3 adım atarsa ne ala biz kaldırıp yürütmeye çalışırsak kati suretle yürümeyip oturuyor,yeni saatlere de alışamadı sabah uyanamıyor onu o kadar uykulu gönderirken de içim parçalanıyor.

günaydın canlar,,,
aylin o yazıyı merak ettim ,,, aslında kaçıyorum yüreğim dayanmıyor istemiyroum öyle haberler okumayı hadım edilme olayına bende katılıyorum,,, suçluluğu ıspatlanmış kişilerin hadım edilmesi gerek,,, böyle sapık canilerin ise idamları gerek evet,,, ama dün bi yazı da aklımı karıştırdı ,,, adli hatalar sonucu ölenler ne olacak,,, idam sadece kesinlik kazanmış sapık olaylar için gerçekleştirilmeli bencce,,,

burcu canım sana çok üzülüyorum,,, arada kalan haline,,,, bu aralar bende çok istiyorum işten çıkmayı selinin ben giderken ağlaması geldiğimde ise yüzündeki mutluluk beni mahfediyor,,,

Ben okuyorum, okuduktan sonra gün boyu kendime gelemiyorum. Bütün gece kabuslar gördüm. İdam cezası ve hadımı ben de sonuna kadar destekliyorum, hatta bunun için örgütlenip bişeyler yapmak gerektiğini düşünüyorum.
Annemle yine konuştum, bakıcıyla da konuştum, ama bir şey değişeceğini sanmıyorum. Sadece zora geldikleri zaman beni adam yerine koyuyorlar, onun dışında lafımın bir hükmü yok.

Zorlama cücüğümü, bırak ne zaman istiyorsa o zaman yürüsün yaw, ne acelen var :)
Doruk da hala eski saate göre uyanıyor, keşke Keremcik de evinden çıkmak zorunda olmasa...

Ben hep istiyorum biliyorsun, ama kendimi zorluyorum. Üstüne bir de bunlar olunca, direnecek halim kalmıyor. Beni görünce yüzündeki mutluluk, biz evdeyken yaşadığı huzur, güven duygusu, bunların hepsinin farkındayım, çok üzülüyorum.

günaydın:)) güzel bir geçirelim hepimizz:))
sabah sabah oğluş hem içimi parçaladı hem güldürdü..
lenslerimi takarken pıt pıt bi ses duyuyorum musluklardan biri mi damlıyor derken bir baktım oğluş annemi ekmiş mutfaktan bana pıttık pıttık yürüyor pıt pıt diye de üzerindeki sweatinin fermuarı ses yapıyor geldi bacaklarıma sarıldı..epey ilerletti yürümeyi zor kalkıyor ama ayağa tutunmadan..o da gelişecek artık .sivri totomm benim..
evden çıkarken çok ağladı ama içim gitti..ne zaman gülerek uğurlayacak beni merak edyorumm

Aslında evden çıkması hoşuma gidiyor çünkü yaz kış her sabah ve akşam dışarı çıktığı için bağışıklığı olumlu etkilenmiştir diye düşünüyorum,hava da almış oluyor, bir de kadının evinde kocası da var okuldan geldikten sonra kızı da var yani 3 kişi bakıyorlar ve oğlum farklı ev ve farklı insanlar görmüş oluyor,belki de kimseyi yabancılamaması da bu yüzdendir.Kadın da kendi evinde baktığından huzurlu yani bu şartlar hepimiz için iyi.

Sen memnunsan sorun yok tabi. O zaman yeni saate nir an önce alışıp kendiliğinden uyanmasını dileyelim :)

geçmiş olsun canım..
kendini bu kadar yıpratma bence.bırak dalaşsınlar.ikisiyle de konuşsan aynı anda belki çözüm olur..
işten ayrılmayı da iyi düşün..çalışmaya alışan biri için çekilmez hale gelebilir ev hayatı.ben hala o kadar uzun ücretsiz izin aldım diye pişmanım..
eğer karar verirsen tazminatını da al derim o kadar sene emek vermişsin.
son olarak bana burdan konuşmak kolay:)) hayırlısı olsun canım..
hiç haber bakamıyorum artık..kasaplaşan bir ttoplum olduk..sonumuz hayır olsun..
tecrid odalarında sonsuza dek tek başına yaşasın böyle insanlar..
.bizim ardarda 2 diş patladı 3. de yolda hiç yemedi o dönem..
yürümesi için de zorlama oturmak için inatlaşıyordu özgür de bir ara ben dedim heralde 15-16 ayı bulur yürümesi ama gezinip duruyor şimdi evde.oturmasını bekliyorum..bize de yaranılmıyor :)
hazzır hissettiğinde yürüyecek sen de şaşıracaksın ..
..

GÜNAYDINLAR

kesinlikle bende çok üzülüyorum ancak idam ve hadım taraftarı değilim arkadaşlar düşünün hadım ettiğiniz sapığın daha kötü olup daha saldırgan hale gelebileceğini düşünün suçun cezasının caydırıcılığı bu psikolojide b adamda ne kadar etkili olabilir ki idama da kesinlikle karşıyım çünki ülkem bu cezayı uygulayabilecek adalet altyapısına sahip değil ne gencecik hakedilmemiş ölümler gördü bu ülke tek yolu bu insanların tecrit edilmesi tek başlarına hiçbir ses nefes olmadan bir ömür 4 duvar arasında yaşamaya mahkum edilmesi

canım istifa ciddi benim cesaret edemiyeceğim bir karar bu kadar zorlanmana üzülüyorum umarım en hayırlısı neyse o olur

Tanyacım, haklısın, çalışmaya alışan biri için evde olmak zor ama bu şartlar da çok zorluyor beni, her an bir huzursuzluk, şikayet, gerginlik, içim kaldırmıyor artık. Zorlanmayı falan bir kenara bıraktım, tek vazgeçemediğim şu ekonomik özgürlüğüm işte...

Hadım konusunda haklısın, ama hadım edip sokağa salınmaz ki zaten, hem hadım hem tecrit etsinler bence...
İdamla ilgili yorumuna katılıyorum ama dediğin gibi olması için adalet sisteminde çok köklü, çok akı başında reformlar yapılması lazım. Maalesef ben ülkemle ilgili umutlarımın çoğunu yitirdim mevcut şartlarda, o yüzden hadım idam diye diye kendi yüreğimi soğutmaya çalışıyorum sanırım. Adalet sistemi, ancak büyüklerimizin kıymetli popolarını kurtarmaları gerektiğinde gözden geçiriliyor nasıl olsa, biz ne dersek diyelim...
Biliyorsunuz zaten Esincim, ben aylardır istifa diyorum ama cesaret edemedim bir türlü, ama ip giderek inceliyor, bir yerden kopacak gibi geliyor bana.

Günaydın herkese;
Dün yoktum herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım dün hastaneye gittik kayınpeder anjiyo olucak %80 başka hastanedende randevu bakıcam tanıdık olması çok iyi ....
Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…